A legjobb ingyenes eszközök a digitális marketinges utazás megkezdéséhez

Az Önéhez hasonló cégek, amelyek be akarják kezdeni a digitális marketing folyamataikat, hogy javítsák eredményüket, számos ingyenes, praktikus eszközt találhatnak az interneten. Különféle ingyenes alkalmazások vannak erre a célra a piacon. De mi a különbség köztük? Mitől tűnik ki egy termék? Melyikük alkalmas most az Ön vállalkozására? Ezeket a kérdéseket fel kell tennie magának, mielőtt bármelyiket kipróbálná.

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb ingyenes eszközöket, amelyek segítenek az utazásban. Segítünk kiválasztani a megfelelő eszközöket, de ez végül az Ön hívása. Szóval, térjünk rá.

Bemutatjuk azokat a digitális marketingeszközöket, amelyekre szüksége lesz

1. WatchThemLive

A WatchThemLive a Google Analytics tökéletes alternatívája, még több hasznos funkcióval az Ön vállalkozása számára. Például ha már tetszik Google Analytics hőtérkép, imádni fogja a WatchThemLive hőtérképeinek használatát. Felhasználóbarát felhasználói felülettel rendelkeznek, amely megkönnyíti az életét. Ezenkívül ingyenes tervet biztosítanak, amely rendkívül hasznos, ha csak most kezdi az utazást. Mindenképpen próbáld ki.

2. Befolyásoló

szerint a Statista jelentés2021-ben csak az Egyesült Államokban 295 millió ember használta a közösségi médiát. Ez hatalmas szám. Megmutatja a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. Meg kell találnod a befolyásolókat, akik segíthetnek felhasználói bázisod bővítésében.

Az Ainfluencer pontosan az, amire szüksége van. Ez egy teljesen ingyenes platform, amely segít megtalálni a réséhez kapcsolódó befolyásolókat. Figyelembe veszi a vállalkozás méretét és az ügyfeleket is, hogy jobb választási lehetőséget kínálhasson.

Olvasni:  A webes biztonság jelentősége az e-kereskedelemben...

A platformon ingyenesen regisztrálhatsz és találjon influencereket az Ainfluencer segítségével percek alatt.

3. AiGrow

Az AiGrow egy praktikus eszköz, amely segíthet a közösségi média marketingjében. 2020-ban 1,3 milliárd ember használta az Instagramot. És képzeld el, az AiGrow fő fókusza az Instagram. Bármit megtehet ezzel az eszközzel, hogy felszabadítsa ezt a lehetőséget.

Például azon tűnődsz hogyan kell ütemezni az Instagram-bejegyzéseket gyakrabban és következetesebben posztolni? Milyen eszközzel válaszd ki a legutóbbi nyereményjátékod nyertesét? Hogyan lehet tömeges üzeneteket küldeni több ezer felhasználónak? Az AiGrow gyorsan segít megoldani ezeket a problémákat.

Te is nézd meg ezt a cikket arról, hogyan szerezhetsz több követőt az Instagramon Ha többet szeretne megtudni követőinek növeléséről a platformon.

4. Uniqode

Uniqode QR kód generátor a legjobb megoldás a digitális marketing erőfeszítéseinek fokozására. Ez az átfogó QR-kód-kezelő eszköz lehetővé teszi a (bármely méretű) vállalkozások számára marketing-, kommunikációs és működési stratégiáik fejlesztését.

Valójában néhány vezető márka, például a Pepsi, az Amazon és a Nestle megbízik benne, mivel a platform számos olyan funkciót kínál, amelyek célja a felhasználói elkötelezettség növelése és a folyamatok egyszerűsítése. A márka identitásának megfelelő, személyre szabott QR-kódok létrehozásától a következő nagy marketingkampányhoz való tömeges generálásig a Uniqode mindezt leegyszerűsíti.

A beépített analitikával és a több mint 5000 CRM-mel és értékesítési eszközzel, köztük a Zapierrel és a Salesforce-szal való zökkenőmentes integrációval az Uniqode egyértelműen az adatvezérelt marketing sikerének hiányzó összetevője.

5. Vászon

Ha grafikát szeretne készíteni, de nem tudja, hogy a Canva a válasz az Ön számára. Fő céljuk, hogy grafikusok és hétköznapi felhasználók számára is használhatók legyenek.

Amint megnyitja a Canvát, rengeteg kész tervezősablont talál bármilyen grafikai tervezéshez, amire szüksége lehet. Ez rendkívül hasznos a webdizájnhoz.

Minden készen áll az Ön számára, ha rákattint az elkészíteni kívánt vizuális tartalom típusára. A márka előre elkészített sablonjainak testreszabásához könnyedén módosíthat bármit, ami a sablonon található.

QR kód generátor

6. SEMrush

A SEMrush segítségével mindent megtehet a kulcsszókutatástól a backlink követésig, a webhely auditálásáig és még sok máshoz. Számos egyedülálló SEO-ellenőrzési eszközt kínál, különösen az utazás elején.

A SEMrush egyik leghihetetlenebb lehetősége, hogy kémkedhet riválisai után. Igen, jól olvastad.

Minden alkalommal, amikor megad egy domaint, a SEMrush közli, hogy milyen kulcsszavakra helyezik a rangsort, hány visszamutató linkje van, vagy hány Google hirdetést futtat.

Ezek az adatok akkor hasznosak, ha Ön a kezdeti szakaszban van, és tudni szeretné, mit tesznek riválisai, hogy ihletet merítsen.

Canva

7. HubSpot

Ha az egyik legjobb marketing-, értékesítési és CRM-szoftver bevezetéséről van szó, a HubSpot szerepelne a listán.

A HubSpot segítségével nyomon követheti teljes marketingcsatornáját, a látogatók vonzásától az értékesítésig.

A HubSpot marketingszoftverének használatakor mindent átgondoltak és megterveztek, amikor a HubSpot marketingjét használja. Ezért nagyon hatékony olyan vállalkozások számára, amelyek csak most kezdték útjukat.

SEMrush

8. Google Search Console

A Google Search Console a Google egy olyan eszköze, amellyel figyelemmel kísérheti webhelye teljesítményét a keresési eredmények között.

A konzol sok információt nyújt a SEO-ról, többek között:

  • Kulcsszavak teljesítménye és átkattintási aránya
  • Mobil használhatósággal és indexeléssel kapcsolatos problémák
  • Google keresési forgalmi adatok

A konzol segítségével webhelytérképeket is elküldhet, és oldalak feltérképezését kérheti, ami segít a Google-nak, hogy jobban rangsorolja webhelyét. A Google Search Console nagyszerű megoldás, ha frissíteni szeretné meglévő tartalmát. Megmutatja, melyik oldalra érdemes befektetni, és melyiknek kell változatlannak maradnia. Ügyeljen arra, hogy időnként használja webhelye figyeléséhez.

HubSpot

9. Zapier

A Zapier használatával sokkal egyszerűbben működhet együtt az összes üzleti szoftver. Ha a Gmailt, a Google Drive-ot vagy a Facebookot használja a vállalkozásához, akkor ez az alkalmazás össze tudja őket zárni, hogy integrálja őket.

Az egyes műveletek kézi végrehajtása időt vesz igénybe, különösen, ha sokat csinálja.

Gondold át. Mennyi időt takaríthat meg, ha olyan programot használna, amely minden munkát maga végez. Ez elmondható más digitális marketingtevékenységeiről is, például a kapcsolattartás automatizálásáról. Az idő elengedhetetlen a marketing világában. Szóval ne pazarold.

Google Search Console

10. ászana

A projektmenedzsment szoftverek gyorsan segíthetnek Önnek és csapatának a hatékonyabb munkavégzésben. Asana az egyik legjobb közülük.

Ezzel az alkalmazással korlátlan számú feladatot és projektet hozhat létre ingyenesen. Az induláskor nem kell fizetni. Egyszerűen elkezdheti használni a csapatával. Az ingyenes csomag azonban lehetővé teszi, hogy akár 15 emberrel is dolgozzon.

A Teamwork és a Trello két másik ingyenes projektkezelési eszköz, amelyet érdemes kipróbálni. Íme konkrét cikkünk erről a témáról.

Zapier

Végső szó

Ha bármilyen területen szeretne elindulni, akkor előbb fel kell készülnie. A digitális marketing nem más. Mérlegelnie kell helyzetét, és olyan eszközöket kell kiválasztania, amelyek segíthetnek a végső út felé vezető úton. Ez a blogbejegyzés megpróbált bemutatni néhányat a legjobb ingyenes eszközök közül, amelyek nagy hatással lesznek az Ön vállalkozására különböző területeken. Használja őket, hogy a legjobbat hozza ki.

Új publikációk:

Ajánlott