A legjobb közösségi figyelő eszköz, amelyre szüksége lesz: Brand24

Szeretné tudni, hogy mások mit mondanak rólad vagy a márkádról online? A Brand24 egy, és amelyről többet tudtam meg a Quora hálózat Néhány évvel ezelőtt. Ez egy teljes körű online hírnévkezelő rendszer az Ön márkájához.

Gyorsan megragadtam a lehetőséget, hogy kipróbáljam ezt a közösségi médiát lehallgató eszköz olvasóim számára itt az Inspire To Thrive oldalon. Évek óta használom a közösségi meghallgató eszközt, mivel felbecsülhetetlen értékűnek találtam ügyfeleim és vállalkozásom számára.

Most 50% KEDVEZMÉNYT takaríthat meg 3 hónapig 2024. november 27-ig.

Online hírnévkezelés

A Brand24 nemcsak az Ön közösségi említéseit figyeli, hanem figyeli, ha az Ön nevével vagy cégnevével említik az interneten, most is. Nemrég a Brand24 elkezdte figyelni A Google Play, Alkalmazásbolt, Telegram, és most TikTok.

Mivel nem lehetsz állandóan mindenhol, ez az idő felbecsülhetetlen értékűvé vált.

Az említéseken kívül minden említésnek egy influencer pontszámot és egy márkahangulat pontszámot is adnak.

Ők 2011 óta egy floridai egyesült államokbeli vállalat. Több mint 4 éve használom ezt a közösségi média lehallgató eszközt. Ez egy mesés rendszer.

Ez eltér a legtöbb közösségimédia-kezelő eszköztől, amely csak a bejegyzéseket ütemezi.

Olvasni:  Tűnjön ki a tömegből, és indítsa el vállalkozása innovációját

Mit tehet egy közösségi figyelő eszköz az Ön vállalkozása számára?

Említettek már valaha a közösségi médiában, egy podcastban vagy egy blogbejegyzésben, de nem vette észre? Ez történt velem amikor engem emlegettek a 10 legjobb Twitter-befolyásoló a Report Garden által. A Report Garden nem küldött nekem e-mailt vagy tweetet.

De a Brand24 így értesültem az Inspire To Thrive említéséről egy e-mailes figyelmeztetésből.

Beállíthatja, hogy a Brand24 naponta, hetente stb. küldjön Önnek e-mailes riasztásokat. Így beállíthatja, hogy milyen gyakran szeretné megkapni azokat. A Brand24 márkafigyelő eszközei segítségével gyorsan elérheti az ügyfeleket és a partnereket, ha megemlítik.

Ma az emberek azonnali választ akarnak. Nem akarnak várni egy órát, vagy ne adj Isten akár egy napot sem. Mostanában az ügyfeleim szeretik, ha olyan e-maileket kapnak tőlem, amelyekben közösségi említést tesznek marketingkampányaikról.

Előfordulhat, hogy az emberek beállítottak Google-figyelmeztetéseket, de a Google nem jelenít meg említéseket a közösségi oldalon vagy a blogon. (Csak ha csinál egy országosan ismert blogot, mint a Forbes. A Google több híroldalt mutat.)

Személyre szabott márka 24 jelentések Önnek és ügyfeleinek

Szeretem az új márkahírnév-jelentéseket, amelyeket az ügyfeleknek megoszthatok velük.

Akár saját logóját is hozzáadhatja a jelentés első oldalához, így ügyfele tudja, hogy a jelentés az Ön cégétől származik. Ebből adódóan, IDE KATTINTVA megtekintheti a beszámolómat.

Ezeket az új Brand24 márkafigyelő jelentéseket olyan egyszerű létrehozni, letölteni és megosztani. Választhat heti, havi, 3 hónapos, éves stb.

Nagyon hasonlítanak a az Agorapulse segítségével elkészíthető jelentések. (Ezek a közösségi média eredményeire vonatkoznak.)

Azt fogom mondani, hogy ne dolgozzon ki minden részletet ügyfelei számára, mert egyesek számára a túl sok információ nyomasztó lehet.

Olvasni:  Hogyan kezelheti ingatlanát a WordPressben a PropertyHive segítségével

Hogyan kezdjük el a Brand24-et

Válassza ki a nevét és a márkáját vagy más kulcsszavakat, amelyeket figyelni szeretne – ezeket projekteknek hívják. Ezután beállíthatja a Brand24 irányítópult beállításait.

A Brand24 azt javasolja, hogy kezdje egyszerű konfigurációkkal a kulcsszavak felvételéhez és kizárásához.

Segítségért kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal is. Ők gyorsan válaszolnak az e-mailekre, ellentétben a CoPromote nem válaszolóival.

Miután beállította az irányítópultot, megjelenik a kulcsszavaihoz tartozó közösségi figyelő eszköz. (A Twitteren is gyorsan reagálnak).

Amikor legközelebb visszatér az irányítópulthoz, megtekintheti az irányítópultot.

Hallgassa meg, mit mondanak mások rólad, a márkádról vagy az ügyfeleidről a Brand24 segítségével.

Mi az a befolyásoló pontszám?

Az influencer pontszám értékeli azokat az embereket és webhelyeket, amelyek megemlítenek téged. A pontszám azt jelzi, hogy egy adott személynek vagy médiának mekkora tekintélye van a weben.

Az algoritmus azon alapul, hogy egy személynek hány követője van a közösségi médiában, és egy webhely esetében az, hogy általában hány havi látogatás érkezik.

Szűrheti említéseit ezen befolyásoló pontszám alapján, hogy először a legjelentősebbeket lássa.

Mi az a hangulati pontszám?

Rendszerük automatikusan hozzárendeli a hangulatot (pozitív, negatív vagy semleges) az összegyűjtött említésekhez, amikor az emberek a márkádról beszélnek. A funkció csak angol nyelvű említésre érhető el.

Említéseit hangulat szerint is szűrheti. Ezek a hangulatelemző jelentések az alábbiak szerint néznek ki:

Mi mást figyelhetsz meg egy közösségi lehallgató eszközzel?

Kiválaszthatja a kategóriákat, amelyeket át szeretne nézni. Társadalmi említéseket, blogokat, podcastokat, Twitchet, fórumokat, hírcsatornákat és számos más webhelyet kínálnak a neten.

Vannak online hírnévkezelésük a közösségi média platformokon: Twitter, TikTok, Quora, Reddit, Twitch, Facebook, Instagram és még a LinkedIn is.

Olvasni:  Az ügyféladat-platform architektúrája jobb marketinget inspirál

Ezután egyszerűen válassza ki, hogyan tekinti meg említéseit ezeken a forrásokon keresztül, hogy megkönnyítse a dolgát.

Ezzel az eszközzel most megtekintheti, kik a Twitter-befolyásolói. Az ilyen típusú jelentések segíthetnek abban, hogy jobban kapcsolatba lépjen a Twitter legjobb befolyásolóival.

Mi az a viharriadó?

A Brand24 viharriasztást küld, ha egy nap alatt sokat emlegetnek. Ezt e-mailben küldik el.

Kiválaszthatja az e-mailes értesítések ütemezését. Szeretem naponta csinálni az enyémet. Gyakran felkeresem a Brand24 irányítópultját, hogy megnézzem, mi okozza a viharriasztást.

Tudja meg, miért kapott sok megemlítést egy nap alatt, és melyik bejegyzés vagy idézet késztette erre. Lehetséges, hogy az a személy, aki megosztotta a bejegyzésedet, nagy befolyással bírt, és a részesedésed sokkal messzebbre jutott a közösségi univerzumban.

A Brand24 viharriasztásában a közösségi média elérése százalékos arányát, valamint a hangulati pontszámot is láthatja. Hát nem nagyszerű módja annak, hogy online nyomon kövesse a márkáját?

Social Listening mobilalkalmazás az online hírnévkezeléshez

A Brand24 nemrég jelent meg egy mobilalkalmazással. Tudja, milyen fontosak manapság a mobilalkalmazások. Izgatott voltam, amikor láttam ezt a kommunikációt tőlük.

A mobilalkalmazás nem ad annyi információt, mint az asztali irányítópult, de gyors módja annak, hogy rápillanthasson.

Figyelje meg a zöld bekapcsolási gombokat – ez megkönnyíti a bekapcsolást közvetlenül a Brand24 alkalmazásból! Ez egy igazán szép tulajdonság.

Felülről könnyedén válthat a különböző kulcsszavak és projektek között. Kulcsszavaihoz termékeket és szolgáltatásokat adhat hozzá.

Ezzel az alkalmazással bárhonnan, mobileszközzel kezelheti vállalkozása online hírnevét.

Brand24-előnyök a márkafigyeléshez

Ezzel a céggel nemcsak nagyszerű közösségi meghallgatási eszközöket kap, hanem ők is kínálják azokat vásárlói jutalmak. Ki ne szeretne időnként jutalmat, igaz?

Olvasni:  Függőleges képcsúszka beállítása a WordPressben

Kedvezményeket tartalmaznak a bloggerek különféle termékeire és a közösségi média eszközökre.

Árazás

A 2 hetes próbaidőszak után különféle árképzési struktúrák közül választhat a márka nyomon követéséhez.

A legjobb közösségi média hallgatási eszköz befejezéseként

Használ ma valamilyen közösségi meghallgatási eszközt márkája vagy nevének nyomon követésére? Vagy egy online hírnévkezelő eszköz? Mi a társadalmi meghallgatási stratégiád? Szeretnék többet tudni az alábbi megjegyzésekben.

Menj a Brand24 oldalra még ma jelentkezni a közösségi média lehallgató eszközéhez ma.

Kapsz a INGYENES A Brand24 közösségi lehallgató eszköz 14 napos próbaverziója hitelkártyával.

Végül vegye figyelembe, hogy a Brand24 havi előfizetései havi 99 dollártól kezdődnek.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott