A legjobb Magento 2 termékmelléklet-bővítmények az e-kereskedelemhez

A vásárlók részletes információkra vágynak vásárlási döntéseik során. Használati útmutatókat, oktatóvideókat és egyéb forrásokat keresnek, hogy jobban megértsék és megalapozott döntéseket hozzanak.

A Magento 2 alapértelmezett verziója nem biztosítja az ilyen fájlok zökkenőmentes csatolását a termékoldalakhoz, így az ügyfelek több információra vágynak.

Szerencsére van megoldás: Magento termékmelléklet-kiterjesztések.

A termékmelléklet-bővítmények lehetővé teszik az üzlettulajdonosok számára, hogy fájlokat csatoljanak a termékoldalakhoz, az automatikus e-mail válaszadókhoz, az online áruház lapjaihoz és a webhely láblécéhez, így az ügyfelek egyszerűen letölthetik a fájlokat, és hozzáférhetnek a magabiztos vásárlási döntésekhez szükséges információkhoz.

A Magento termékmelléklet-bővítmény segíthet áthidalni a szakadékot az Ön termékei és az ügyfelek tudása között. A következő szakaszokban megvizsgáljuk ezeknek a bővítményeknek a funkcióit és előnyeit, valamint azt, hogyan válasszuk ki az igényeinek megfelelőt.

Miért érdemes Magento termékmellékleteket használni?

A vállalkozások Magento termékmellékletekkel javítják termékinformációik megjelenítését és vásárlói élményüket. A gyakori felhasználások a következők:

 1. Brosúrák, katalógusok és termékinformációk: Adjon átfogó áttekintést termékeiről prospektusokkal, katalógusokkal vagy termékszórólapokkal. Az ügyfelek böngészhetnek a kapcsolódó termékek között, és felfedezhetik más termékeit vagy szolgáltatásait. Ezen kívül a vásárlók rendelkezésére bocsáthatja a termékleírásokat, a használati útmutatókat, az összeszerelési utasításokat, a biztonsági adatlapokat és a garanciális információkat.
 2. Megfelelőség és tanúsítványok: Csatolja a megfelelő megfelelőségi tanúsítványokat, vizsgálati jelentéseket, biztonsági tanúsítványokat és egyéb szabályozási dokumentumokat, hogy biztosítsa az ügyfeleket terméke minőségi és biztonsági szabványairól.
 3. Támogatás és hibaelhárítás: Bővítse terméktámogatását és javítsa az ügyfelek elégedettségét könnyen hozzáférhető dokumentációval. Hibaelhárítási útmutatókat, GYIK-et és felhasználói kézikönyveket kínál, amelyek segítenek az ügyfeleknek az általuk vásárolt termékek beállításában, használatában és karbantartásában.
 4. Termék képek és videók: Csatoljon képeket vagy videókat, hogy bemutathassa termékeit különböző szögekből, vagy bemutathassa azok jellemzőit és funkcióit. A vizuális tartalom vonzóbb vásárlási élményt nyújt, és segít az ügyfeleknek abban, hogy magabiztosabbnak érezzék magukat a vásárlási döntésekben.
 5. Keresztértékesítés és továbbértékesítés: Kapcsolódó vagy kiegészítő termékek reklámozása. Például a kompatibilis objektívekről, tartozékokról vagy szoftverekről szóló információkat tartalmazó fényképezőgép kézikönyvének csatolása arra ösztönzi a vásárlókat, hogy vásároljanak kapcsolódó termékeket.
 6. Hozzáférhetőség és lokalizáció: Csatoljon termékinformációkat több nyelven, hogy javítsa a hozzáférést a nem angolul beszélők számára. Így a különböző hátterű ügyfelek teljes mértékben megérthetik a termék részleteit.
 7. Audio útmutatók és hangminőségi minta: Mutassa be az elektronikus eszközök hangminőségét vagy termékmintákat, például hangoskönyveket. A hangos termékismertetők szintén elérhető formátumot jelentenek a látássérült vásárlók számára.

Ezután nézzük meg, hogy a Magento termékbővítmények működnek-e mobileszközökön, szükségük van-e más beépülő modulokra vagy könyvtárakra, vagy speciális oldalbeállítást igényelnek.

Olvasni:  4 intelligens módszer a technológia használatára pénzkeresetre

A Magento termékmelléklet-bővítmény használata

A Magento termékmelléklet-bővítmények úgy lettek kialakítva, hogy működjenek a meglévő e-kereskedelmi áruházban, és nincs szükségük sok extra munkára vagy speciális oldalbeállításokra, hogy a legfontosabb funkciókkal működjenek.

A bővítmények kompatibilisek a mobil- és asztali eszközökkel, és nincs szükség más beépülő modulokra vagy könyvtárakra a Magento termékmelléklet-bővítmény használatához. Különféle dokumentum- és médiafájltípusokat csatolhat a következő protokoll szerint:

 1. Telepítse és konfigurálja a Magento 2 termékmelléklet-bővítményt a termék speciális telepítési útmutatója szerint.
 2. Nyissa meg a Magento 2 adminisztrációs paneljét.
 3. Nyissa meg katalógusát, és szerkessze azt a terméket, amelyhez mellékletet szeretne rendelni a Termékek kezelése funkcióval.
 4. A termékképernyőn válassza ki a számítógépről feltölteni kívánt fájlt, majd állítsa be az engedélyeket és az egyéb beállításokat.
 5. Változtatások mentése.

Ismételje meg ezeket a lépéseket a további termékekhez, amelyekhez mellékleteket szeretne hozzáadni.

Hogyan válasszunk Magento termékmelléklet-bővítményt

A termékek költségei és jellemzői befolyásolják a vásárlási döntéseit. Míg egyes Magento termékmelléklet-bővítmények ingyenesek, mások évente akár 769 dollárba is kerülnek, és a több funkció nem mindig jár együtt a magasabb árakkal.

Például az Amasty termékmelléklet-bővítménye 169 dollárba, a BSS Commerce bővítménye pedig 79 dollárba kerül. A két bővítmény azonban hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

A Magento termékmelléklet-bővítményben keresendő legfontosabb jellemzők

Annak érdekében, hogy megtalálja vállalkozása számára a legjobb beépülő modult, van néhány alapvető funkció, amelyekre figyelnie kell.

 • Fájlformátumok: Válasszon olyan termékmelléklet-kiterjesztést, amely több fájlformátumot is támogat, hogy megfeleljen az igényeinek, ahogy a vállalkozása fejlődik.
 • Analitika és jelentéskészítés: A Magento termékmelléklet-bővítménynek zökkenőmentesen integrálódnia kell a nyomkövető és elemző eszközökkel, hogy segítsen hozzáférni az értékes üzleti intelligenciához.
 • Integrációk: Ellenőrizze, hogy a Magento termékmelléklet-bővítmény integrálható-e a munkafolyamat más bővítményeivel.
 • Támogatás: Olvassa el a bővítmény ügyfélszolgálati minőségéről szóló véleményeket, és kezdeményezzen konverziót a támogatási csapattal, hogy ellenőrizze, elérhető-e a segítség.
 • Egyszerű használat: Győződjön meg arról, hogy a bővítményt intuitív módon használhatja munkatársai, és hogy az ügyfelek könnyen hozzáférhetnek a webhely mellékleteihez.
 • Biztonság: Győződjön meg arról, hogy a Magento termékmelléklet-bővítmény a legjobb biztonsági funkciókkal (pl. adattitkosítás és auditnaplók) rendelkezik a kibertámadások és más adatszivárgás megelőzésére.
 • Tömeges fájlfeltöltés: Válasszon egy Magento termékmelléklet-kiterjesztést, amely támogatja a többszörös fájlfeltöltést, hogy a rendszergazdák időt takaríthassanak meg.
 • Több nyelv: Ha üzlete többnyelvű közönséget szolgál ki, válasszon olyan bővítményt, amely támogatja a vásárlók nyelvét.
 • Fájlvezérlők: Válasszon egy Magento termékmelléklet-kiterjesztést, amellyel szabályozhatja a fájl láthatóságát, típusát, méretét és letöltési korlátait az üzletében.

Ezeken a funkciókon kívül a választott Magento 2 termékmelléklet-bővítménynek meg kell felelnie az Ön egyedi üzleti igényeinek. Például a fej nélküli e-kereskedelmi üzletek használhatják a listán szereplő Mageworx bővítményt, mivel az támogatja a PWA (progresszív webalkalmazás) kirakatokat.

Legjobb Magento 2 termékmelléklet-kiterjesztések

Magento termékmelléklet-kiterjesztések A legjobb Telepítés Ár
A MageComp termékmellékletei Magento 2-höz Termékmellékletek lap megjelenítése a termékoldalakon 29 dollár A 49 dolláros licenc egy év frissítést és támogatást tartalmaz
A Mageworx fájlletöltései és termékmellékletei a Magento 2-höz Fej nélküli e-kereskedelmi webhelyek Öntelepítés a Composer segítségével 149 dollártól kezdődik a bővítmény, a támogatás és a frissítésekért
A BSS Commerce Magento 2 termékmellékletei Melléklet sablonok készítése Ingyenes 79 dollártól kezdődik az élettartamra szóló frissítésekért és egy éves támogatásért
Az FME Extensions termékmellékletei a Magento 2-höz Mellékletkorlátozások kezelése 45 dollár 119,99 USD-tól kezdődik frissítésekkel és támogatással
A MageBees termékmellékletei a Magento 2-höz Mellékletek hozzáadása űrlapokkal 39 dollár 69 dollártól indul támogatással és élettartamra szóló frissítésekkel
Amasty termékmellékletei Mellékletek hozzáadása a termékleírásokhoz A telepítést támogatás biztosítja 169 dollártól kezdődik frissítésekkel és egy éves támogatással
Webkul termékmelléklete a Magento 2-höz A termékmelléklet láthatóságának és megjelenítésének kezelése 19,80 dollár 99 dollártól kezdődik három hónapos támogatással
A Mageplaza termékmellékletei a Magento 2-höz Hierarchikus fájlhozzáférés Öntelepítés a Composer segítségével 149 dollártól kezdődik egy éves támogatással
A Sparsh Technologies termékmelléklete Ingyenes Magento 2 termékmellékletek Öntelepítés vezetővel Ingyenes ügyfélszolgálattal és élethosszig tartó frissítésekkel
A Magezon Magento 2 termékmelléklet-kiterjesztése Fájlok feltöltése online URL-eken keresztül 50 dollár 129 USD-tól 90 napos támogatásért és élethosszig tartó frissítésért
Olvasni:  15+ hasznos PHP-eszköz a mindennapi webfejlesztők számára: Tegye a fejlesztést gyorssá és élvezetessé

Függetlenül attól, hogy Ön először használja a Magento termékmelléklet-bővítményeket, vagy alternatívákat értékel üzlete számára, ezek a bővítmények a lehetőségek széles skáláját kínálják.

A MageComp termékmellékletei Magento 2-höz

A MageComp termékmellékletek és fájlfeltöltés kiterjesztése a Magento 2-hez lehetővé teszi a termékmellékletek feltöltését és megjelenítését egy külön előlapon. A bővítmény termékenként legfeljebb 10 mellékletet támogat.

Teljes ellenőrzést biztosít az adminisztrátoroknak a fájlok feltöltése és rendszerezése felett, és egyszerűsített folyamatot biztosít a releváns információk termékekhez való csatolásához. Ez a beépülő modul XLS, JPG, DOCX, DOC, TXT, PDF és PNG fájlformátumokat tartalmaz.

Főbb jellemzők:

 • A kezelőfelület mellékletei egy lapon jelennek meg.
 • GraphQL és REST API támogatás.
 • Töltsön fel mellékleteket a termékoldalakhoz a háttérből.
 • Mobilra optimalizált kialakítás.
 • Magento B2B kompatibilitás.
 • Termékenként legfeljebb 10 fájlmellékletet támogat.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Termékmellékletek lap megjelenítése a termékoldalakon.

Ár: 49 dollártól kezdődik a bővítmény, a támogatás és a frissítések. A telepítés 29 dollárba kerül.

A Mageworx fájlletöltései és termékmellékletei a Magento 2-höz

A Mageworx Fájlletöltések és termékmellékletek a Magento 2 bővítményéhez letölthető mellékletekkel segíti a termékoldalak fejlesztését, hogy maximalizálja a termék megjelenését az üzlet látogatói számára.

Az üzlet adminisztrátorai olyan speciális funkciókkal kezelhetik a fájlmellékleteket, mint a kategorizálás, a letöltési engedélyek, a nyomon követés és a megjelenítés testreszabása az ügyfelek fokozottabb elköteleződése érdekében. Ez a Magento 2 kiterjesztés bármilyen típusú fájlt támogat, és kezelheti az adatok importálását/exportálását CSV-fájlban.

Főbb jellemzők:

 • Mellékletek áttelepítése a Magento 1-ből.
 • Bármilyen fájlformátum importálása/exportálása.
 • Nyomon követés és statisztika letöltése.
 • Mellékletek tömeges feltöltése.
 • Fájlok csatolása a rendelést visszaigazoló e-mailekhez.
 • REST API támogatás.
 • Engedélykezelés.
 • Integráljon a PWA kirakataival a GraphQL segítségével.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Fej nélküli e-kereskedelmi webhelyek.

Ár: 149 USD-tól kezdődik a bővítmény, a támogatás és a frissítések. A telepítés öntelepítést használ a Composerrel.

A BSS Commerce Magento 2 termékmellékletei

A BSS Commerce Magento 2 termékmellékleteivel a feltöltött fájlokhoz sablonok létrehozásával kezelheti a termékmellékleteket. Több fájltípust is feltölthet és beállíthat megjelenítésre.

Ez a nyílt forráskódú kiterjesztés automatikusan hozzáadja a megfelelő ikonokat a különböző fájltípusokhoz. Lehetővé teszi továbbá, hogy fájlmellékleteket rendeljen több termékhez a fájlkezelő oldalon található termékrács segítségével.

Olvasni:  9+ legjobb WordPress térképbővítmény interaktív térképekhez 2024-ben

Főbb jellemzők:

 • Mellékletek megjelenítése több helyen.
 • Több letölthető fájl csatolása egy termékhez.
 • Közönségspecifikus fájlok hozzárendelése.
 • GraphQL és REST API támogatás.
 • Rugalmas fájl-hozzárendelési lehetőségek.
 • Fájlméret korlátozása és letöltés.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Melléklet sablonok létrehozása.

Ár: 79 dollártól kezdődik, élettartamra szóló frissítésekkel és egy éves támogatással. Ingyenes telepítés.

Az FME Extensions termékmellékletei a Magento 2-höz

Az FME Extensions termékmelléklet-bővítménye a Magento 2-höz lehetővé teszi letölthető fájlok, például PDF-ek, PPT-k és dokumentumok csatolását a termékekhez és a CMS-oldalakhoz. Létrehozhat egy külön fájlletöltő oldalt is a fájlok ügyfélcsoportok szerinti kategorizálásához.

A kiterjesztés támogatja továbbá a fájlokhoz való hozzáférés korlátozását, a letöltési korlátok beállítását, valamint a linkek és videók csatolmányként való hozzáadását. Ez a Magento termékmelléklet-kiterjesztés lehetővé teszi a fájlok tömeges importálását is.

Főbb jellemzők:

 • Csatoljon több fájlt.
 • Fájlok korlátozása ügyfélcsoportok és boltnézet szerint.
 • A letöltési korlátok szabályozása.
 • Adjon hozzá linkeket és videókat mellékletként.
 • Tömeges fájlok importálása támogatott.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Mellékletkorlátozások kezelése.

Ár: 119,99 dollártól kezdődik frissítésekkel és támogatással. A telepítés ára 45 dollár.

A MageBees termékmellékletei a Magento 2-höz

A MageBees Product Attachments for Magento 2 bővítménye lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátlan számú mellékletet töltsenek fel termékekhez, kategóriákhoz és CMS-oldalakhoz. Támogatja a népszerű fájltípusokat, és stílusos ikonokat kínál. A rendszergazdák nyomon követhetik és elemezhetik a mellékletletöltéseket is.

Ezenkívül ez a Magento termékmelléklet-bővítmény konfigurációs lehetőségeket biztosít a mellékletek meghatározott oldalakon történő megjelenítéséhez. Lehetősége van fájlok hozzáadására termék- és kategóriaűrlapokon keresztül is.

Főbb jellemzők:

 • Oldalmelléklet megjelenítési lehetőségek.
 • Korlátlan számú melléklet feltöltése.
 • Fájlok csatolása termékekhez és kategóriákhoz.
 • Mellékletek engedélyezése/letiltása.
 • Tömeges mellékletek importálása támogatott.
 • Egyéni fájl ikonokat tartalmaz.
 • A mellékletek letöltésének nyomon követése.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Mellékletek hozzáadása űrlapokkal.

Ár: 69 dollártól indul támogatással és élettartamra szóló frissítésekkel. A telepítés 39 dollárba kerül.

Amasty termékmellékletei

Az Amasty Product Attachments bővítménye lehetővé teszi termékleírásainak javítását azáltal, hogy felhasználói útmutatókat, tanúsítványokat és diákat csatol az üzlet termékoldalaihoz. Testreszabhatja az ikonokat, tömegesen importálhat fájlokat, és szabályozhatja a fájlok megjelenítését.

A Magento termékmelléklet-kiterjesztés különféle fájlformátumokat támogat. Fájlkezelési funkciókat és mellékletelemzést is kínál a jobb teljesítmény érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Fájlokat rendelhet több termékoldalhoz.
 • A mellékletek megtekintése böngészőben.
 • Fájlnevek testreszabása.
 • Tömeges fájlfeltöltés.
 • API támogatás.
 • Egyedi fájltípus-ikonok mellékelve.
 • Csatolmányelemzés.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Mellékletek hozzáadása a termékleírásokhoz.

Ár: 169 dollártól kezdődik frissítésekkel és egy éves támogatással. A telepítést támogatás biztosítja.

Webkul termékmelléklete a Magento 2-höz

A Webkul Product Attachment for Magento 2 bővítménye lehetővé teszi a termékoldalak fejlesztését tájékoztató mellékletekkel. Támogatja a különféle fájltípusokat, beleértve a JPEG-et, GIF-et, JPG-t és PNG-t, hogy lehetővé tegye különféle fájlok, például tanúsítványok, oktatóanyagok és licencek feltöltését.

A mellékletek előnézetét meghatározott ügyfélcsoportokra is korlátozhatja. A modul többféle fájlfeltöltési módot kínál, és további konfigurációs lehetőségeket kínál a mellékletek és ikonok kezelésére.

Főbb jellemzők:

 • Állítsa be a mellékletek maximális számát.
 • A melléklet címének alapértelmezett színének beállítása.
 • A melléklet méretének megjelenítése.
 • Üzletspecifikus mellékletek.
 • Melléklet ikon feltöltése.
 • A mellékletek és ikonok be- és kikapcsolása.
Olvasni:  Hogyan döntenek az ügyfelek a vásárlás mellett: A vásárlási döntéshozatal magyarázata

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: A termékmelléklet láthatóságának és megjelenítésének kezelése.

Ár: 99 dollártól indul három hónapos támogatással. A telepítés ára 19,80 dollár.

A Mageplaza termékmellékletei a Magento 2-höz

A Mageplaza Product Attachments for Magento 2 kiterjesztése lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák bármilyen formátumban tájékoztató fájlokat csatoljanak. A fogd és vidd funkcióval és a fájltípusok automatikus azonosításával a kiterjesztés zökkenőmentes mellékletkezelési élményt kínál.

Ez a Magento 2 termékmelléklet-kiterjesztés lehetővé teszi a fájlok fontossági sorrendbe állítását, így a vásárlók csak a fontosságuk alapján férhetnek hozzájuk. Tehát a sorrendben magasabb fájlok érhetők el először, mielőtt az alacsonyabb pozíciójú fájlok. Ez a struktúra biztosítja, hogy a látogatók a kívánt sorrendben férhessenek hozzá az információkhoz.

Főbb jellemzők:

 • Mellékletek tömeges feltöltése.
 • Fogd és vidd fájlfeltöltés.
 • API és GraphQL támogatás.
 • Előre elkészített ikonok a fájltípusok előnézetéhez.
 • Támogatja a mellékletek jelentéseinek integrációját.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Hierarchikus fájlhozzáférés.

Ár: 149 dollártól indul egy éves támogatással. Öntelepítés a Composer segítségével.

A Sparsh Technologies termékmelléklete

A Sparsh Technologies termékmelléklet-bővítménye egy ingyenes Magento termékmelléklet-bővítmény, amely segít tájékoztatni a vásárlókat az Ön e-kereskedelmi üzletéről és termékeiről. A kiterjesztés segítségével különböző fájltípusokat kezelhet több üzletben.

Ez a Magento 2 termékmelléklet-bővítmény lehetővé teszi a fájlok közvetlen átvitelét a termékrácsra, így időt és energiát takarít meg, miközben biztosítja a zökkenőmentes adatintegrációt.

Főbb jellemzők:

 • Fájlok csatolása több termékoldalhoz.
 • Címkézze fel a termékmellékleteket.
 • Több fájlformátum.
 • Fájlok láthatóságának kezelése.
 • A mellékletek pozíciójának megszervezése az oldalakon.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Ingyenes Magento 2 termékmellékletek.

Ár: Ingyenes ügyfélszolgálattal és élettartamra szóló szoftverfrissítésekkel. Öntelepítés vezetővel.

A Magezon Magento 2 termékmelléklet-kiterjesztése

A Magezon Magento 2 termékmelléklet-bővítménye lehetővé teszi a mellékletek megjelenítését a termékoldalakon, a rendelésnézeti oldalakon és a megerősítő e-mailekben. Mellékleteket tölthet fel a termékfájlok URL-címeiről vagy a számítógépéről.

A kiterjesztés korlátlan számú különböző formátumú fájlt támogat. Az egyszerű felismerés érdekében az egyes fájltípusokhoz ikonokat rendelhet, és termékkategóriák szerint csoportosíthatja a mellékleteket. Ez a Magento termékmelléklet-kiterjesztés részletes letöltési jelentéseket biztosít a fájlfeltöltések nyomon követéséhez.

Főbb jellemzők:

 • Tömeges fájl importálás.
 • Fájltípus, méret, láthatóság és letöltési korlátozások.
 • API és GraphQL támogatás.
 • Több fájlformátum.
 • Widget integráció.
 • Termék előnézet.

A legjobb Magento termékmelléklet-kiterjesztés: Fájlok feltöltése online URL-eken keresztül.

Ár: 129 dollártól indul, 90 napos támogatással és egész életen át tartó frissítésekkel. A telepítés 50 dollárba kerül.

Utolsó gondolatok: A legjobb Magento termékmelléklet-bővítmények az e-kereskedelemhez

Az ügyfelek több termékinformációt szeretnének, például felhasználói útmutatókat és videókat, amelyek segítenek megérteni, hogy mit vásárolnak. Míg a Magento 2 alapértelmezett verziója nem teszi lehetővé termékmellékletek feltöltését, a listán szereplő Magento termékmelléklet-bővítmények hozzáadják ezt a lehetőséget.

Ha elegendő termékinformációval látja el az ügyfeleket, akkor nagyobb az esélye annak, hogy több terméket adjon el. A Magento használatának egyik legnagyobb kihívása azonban az, hogy a platform technológiailag nehéz. Tehát dedikált környezetekben működik a legjobban, ami aláhúzza, hogy a Hostinger miért fejlesztett ki egy erre a célra épített Magento hosting megoldást.

A kiszolgálók kimerülésének, a kibertámadásoknak és a lassan betöltődő oldalak forgalmi kiugrásainak elkerülése érdekében próbálja ki a Hostinger vállalati tárhelymegoldásait.

Új publikációk:

Ajánlott