A legjobb Magento help desk-bővítmények, amelyek felpörgetik üzlete növekedését

Hogyan különböznek egymástól a kiemelkedő ügyfélszolgálati csapatok, és hogyan teljesítenek mindenkinél jobban?

A Hubspot ezt találta A gyorsan növekvő támogató csapatok 60 százaléka használjon help desket, így ez a két legjobb eszköz közé tartozik a nagy teljesítményűek között – a második a tudásbázis. Emellett 2022-ben a help desk szoftver volt a leggyakrabban használt ügyfélszolgálati eszköz, az elterjedtség 53 százalékra nőtt.

A Magento egy népszerű és hatékony e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi, hogy bővítményeket használjon az online áruház funkcióinak és funkcióinak testreszabásához. Például egy Magento jegybővítmény segít az ügyfélszolgálati csapatnak abban, hogy jobban segítse ügyfeleit.

Tehát a Magento ügyfélszolgálati bővítmény kulcsfontosságú az Ön üzleti növekedése és az ügyfélszolgálat nyújtása szempontjából, így jelentős versenyelőnyt jelent.

Annak érdekében, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb Magento help desk-bővítményt az e-kereskedelmi áruházhoz, kézzel kiválasztottuk a 10 legjobb Magento piactér-bővítményt, amelyek megfelelnek az Adobe összes minőségi előírásának – rosszindulatú programokon, plágiumokon, kódokon és telepítési teszteken.

Megadtuk az egyes eszközök árait, funkcióit és a legjobb használati eseteket is, hogy könnyebben megtalálhassa a legjobb Magento help desk-bővítményt az Ön e-kereskedelmi üzletéhez.

A következőkre térünk ki:

A legnépszerűbb Magento help desk bővítmények

Magento help desk bővítmény A legjobb Telepítés Az ár tól indul
Aheadworks GYIK a Magento 2-hez. Chatbot létrehozása és kezelése. Ingyenes. 199 USD licenc + 9,99 USD/hó.
Élő chat. Több bolti ügyfélszolgálat. Saját telepítésű. Ingyenes próbaverzió + 20 USD/hó ügynökönként, évente számlázva.
Richpanel Cross-help-desk integráció és önkiszolgáló automatizálás. Saját telepítésű. 24 USD/hó ügynökönként, évente számlázva.
Aheadworks Help Desk Ultimate Magento 2-höz. Intelligens jegy prioritás. Ingyenes. 399 USD licenc + 19,99 USD/hó.
ProProfs. Decentralizált help desk megoldások. Telepítési áttekintést nyújt. 0 USD csevegés, 49 USD/hó kezelői tudásbázisonként és 20 USD/hó felhasználói ügyfélszolgálat, évente számlázva.
eDesk. A mesterséges intelligencia (AI) képességeinek engedélyezése. Öntelepítés varázslóval. 0 USD/hó 30 jegy esetén és 69 USD/hó ügynökönként korlátlan számú jegy esetén, évente számlázva.
Gorgias. Értékesítési lehetőség felfedezése. Ingyenes. 10 dollár/hó
Wyomind Help Desk. Egyszerűsített támogatási jegykezelés. 57 dollár/szerver. 277 USD az élethosszig tartó hozzáférésért + 1 éves támogatásért.
Template Master Helpmate. Kiterjedt tudásbázis menedzsment. Ingyenes. 169 dollár egy életre szóló licencért + 1 éves támogatás.
MageArray. Fejlett jegykezelés. 50 dollár. 49 dollár egy életre szóló licencért + 1 éves támogatás.

A listán szereplő összes eszköz megfelelt az Adobe Commerce minőségi jelentéseinek. De milyen előnyökkel járnak ezek a Magento 2 help desk-bővítmények az Ön vállalkozása számára?

Olvasni:  UpdraftPlus vs WPvivid vs BackupGuard: A három legjobb biztonsági beépülő modul fej-fej mellett halad

A Magento help desk-bővítmények előnyei

 1. Szerezzen hűséges ügyfeleket.
 2. 24 órás ügyfélszolgálat biztosítása.
 3. Csökkentse az ügyfélszolgálat költségeit.
 4. Fedezzen fel új üzleti lehetőségeket.
 5. Az ügyfélszolgálati problémák gyorsabb megoldása.
 6. Az ügyfélszolgálati interakciók személyre szabása.
 7. Automatizálja az ismétlődő ügyfélszolgálati feladatokat.
 8. Jobban koordinálja az ügyfélszolgálati kérések kiugrását.
 9. Csökkentse a munkaterhelést és javítsa az alkalmazottak elkötelezettségét.
 10. Jobban dokumentálja az ügyfelekkel és potenciális ügyfelekkel folytatott interakciókat.
 11. A jegyelőzmények kezelése a delegáláshoz vagy a beszélgetések folytatásához.
 12. Jobban központosítsa és koordinálja a többcsatornás ügyféllekérdezéseket.

A Magento-bővítmények jellemzői nagyon eltérőek, és időbe és erőfeszítésbe kerülhet a Magento help desk-bővítmény megtalálása, amely az Ön e-kereskedelmi üzleti igényeinek összes előnyét és szolgáltatását kínálja. Elvégeztük a kemény munkát és kutatást, és megtaláltuk a 10 legjobb választást, amelyek megkönnyítik a választást.

A legjobb Magento help desk bővítmények

Akár az ügyfélszolgálati bővítményt fontolgatja üzlete számára, akár egy új bővítményre szeretne áttérni, amely támogatja növekedési céljait, ez a lista segíthet.

Az olyan zökkenőmentes migrációs lehetőségektől kezdve, mint a Richpanel, a többcsatornás megoldásokig, mint a LiveChat, talál valamit, ami enyhítheti az ügyfélszolgálati fájdalmakat.

Aheadworks GYIK a Magento 2-hez

Az Aheadworks GYIK a Magento 2-hez egy chatbot segítségével csökkenti az üzlet problémamegoldási idejét és a jegyek benyújtásának mennyiségét.

Ez a help desk-bővítmény felhasználóbarát problémamegoldást kínál termékek, szolgáltatások, pénztárak, szállítások, fizetések, szolgáltatások, garanciák és visszaküldések esetén.

Ez a Magento 2 bővítmény abban is segíthet, hogy a költségek növekedése nélkül megfeleljen az ügyfelek elvárásainak. Az Aheadworks GYIK segít a vásárlási élmények személyre szabásában, hogy csökkentse azon ügyfélszolgálati személyzet számát, akiknek manuálisan segíteni kell az ügyfeleknek megtalálni, amire szükségük van.

Főbb jellemzők:

 • Chatbotok létrehozása és kezelése.
 • GYIK rész az intuitív navigációért.
 • Segítőkészség értékelése.
 • Az Elasticsearch használatával könnyebben elérheti a GYIK cikkeket.
 • SEO funkciók.
 • WYSIWYG szerkesztő.
 • Szabályozza a kategóriánként megjelenített oldalak és cikkek számát.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Chatbot létrehozása és kezelése.

Ár: 199 dollártól indul egy életre szóló licenc (169 dollár akciósan), plusz 9,99 dollár/hó előfizetés 30 nap után, hogy továbbra is hozzáférjen a támogatáshoz és a frissítésekhez.

Élő chat

A LiveChat lehetővé teszi a közösségi médiával, csevegő- és videoalkalmazásokkal való integrációt, hogy központosítsa az ügyfélszolgálati szolgáltatást.

A közösségi médiában történő vásárlás egyre növekszik, és a LiveChat segít abban, hogy kapcsolatba léphessen a vásárlókkal a közösségi médiát használva ügyfélszolgálat céljából.

Ezenkívül a LiveChat segíthet abban, hogy időben kapcsolatba léphessen az üzlet vásárlóival a pénztár oldalán, így láthatja kosaraik tartalmát, és valós idejű segítséget nyújthat.

Főbb jellemzők:

 • Proaktív csevegés a vásárlók viselkedésén alapulóan.
 • Kosárkövetés az ügyfelek kosár tartalmának megtekintéséhez.
 • Készített válaszok küldése.
 • Több csevegés egyidejű koordinálása.
 • Fájlok küldése közvetlenül a csevegési widgeten.
 • Fogyasztói felmérés.
 • Integrációk.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Több bolti ügyfélszolgálat.

Ár: A tervek ügynökenként havi 20 USD-tól indulnak, évente számlázzák ki őket, és 14 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre.

Olvasni:  10 legjobb szövegíró, akitől ihletet meríthet

Richpanel

A Richpanel önkiszolgálással és más ügyfélszolgálati eszközökkel való integrációval segíti a támogatás egyszerűsítését. Ez a Magento bővítmény segít a vállalkozásoknak megfelelni azon fogyasztók igényes igényeinek, akik több önkiszolgálást várnak el az ügyfélszolgálattól. A vállalkozások számára még kifizetődőbb az önkiszolgálás, amely lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy a nagy értékű kérdésekre összpontosítsanak, és csökkenti az általános személyzeti igényt.

Ez a Magento 2 help desk-bővítmény egyetlen platformon egyesíti a csatornákat és az ügyféladatokat, így az ügynökök hatékonyabban dolgozhatnak anélkül, hogy több lap között váltanának. A többszörös integráció támogatása mellett a Richpanel segítséget nyújt az ügyfélszolgálati modulok áttelepítéséhez.

Főbb jellemzők:

 • Önsegítő portál.
 • Ügynökportál egységes támogatási csatornákkal.
 • Több eszközbe integrálható.
 • Szándékelemzés a nagy szándékú csevegések és az élő ügynökök összekapcsolásához.
 • Jelentések, elemzések és ütemezés.
 • Több áruház felhasználói.
 • Több nyelvet támogat.
 • Migrációs segítség.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Cross Help desk integráció és önkiszolgáló automatizálás.

Ár: Havi 24 USD-tól kezdődik évente számlázott ügynökönként.

Aheadworks Help Desk Ultimate Magento 2-höz

Az Aheadworks Help Desk Ultimate for Magento 2 leegyszerűsíti az ügyfelek megkereséseinek kezelését egy jegyrendszer segítségével, ahol az ügyfelek különböző csatornákon keresztül küldhetik be jegyeiket.

Támogatja az új jegygenerálást a natív Magento jegyűrlapból, az ügyfélfiókok részből és az e-mailekből. Ezeket a jegyeket üzlete háttérrendszeréből kezelheti – ügynökökhöz rendelheti, prioritási szinteket állíthat be, és rendelésekhez kapcsolhatja őket.

Ez a Magento help desk-bővítmény részleges jegyautomatizálást is lehetővé tesz a jegyek prioritási feltételeinek és értesítéseinek beállításához.

Főbb jellemzők:

 • Személyre szabható spamvédő.
 • Jegyek elfogadása űrlapon vagy e-mailben.
 • Speciális jegy prioritás.
 • Pool az ügynökök számára a jegyek megtekintésére, szűrésére és feldolgozására.
 • Beépített válaszok.
 • Kövesse nyomon a jegyelőzményeket, a belső jegyzeteket és a beszélgetéseket.
 • E-mail átjáró.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Intelligens jegy prioritás.

Ár: 399 USD-tól (akciós 339 USD-tól) kezdődik egy életre szóló licencért, majd 30 nap után 19,99 USD/hó, hogy továbbra is hozzáférjen a támogatáshoz és a frissítésekhez.

ProProfs

A ProProfs egyedi termékként kínál decentralizált ügyfélszolgálati megoldásokat – chateket, tudásbázisokat, felméréseket és jegyértékesítő megoldásokat. Mindegyik eszköz konkrét ügyfélszolgálati és támogatási szolgáltatásokkal foglalkozik.

Élő csevegési eszköze például segít gyorsabban megoldani a problémákat az intelligens csevegési útválasztással, a proaktív csevegési meghívókkal és a csevegés előtti kapcsolatfelvételi űrlappal, míg a tudásbázis a dokumentációra összpontosít. Ezeket az eszközöket azonban csatlakoztathatja.

Amellett, hogy fejlett help desk eszközöket biztosít, a ProProf felhasználói útmutatót is kínál az ügynökök oktatásához és a megfelelőség javításához. Ez a Magento 2 ügyfélszolgálati bővítmény különböző árakat kínál az egyes ügyfélszolgálati modulokhoz.

Főbb jellemzők:

 • Proaktív és intelligens chatbotok.
 • Robusztus tudásépítő.
 • Korlátlan számú jegy és jegyelőzmény.
 • Megosztott postaládák.
 • Automatizálás.
 • Látogatókövetés.
 • Beépített válaszok.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Decentralizált help desk megoldások.

Ár: 0 USD-tól örökre egy csevegőügynökért, 49 USD/hó tudásbázis-szerzőnként és 20 USD/hó a help desk felhasználónként.

Olvasni:  Még mindig szükségünk van RSS-hírcsatornákra a WordPressen?

eDesk

Az eDesk több mint 250 e-kereskedelmi platformmal, piactérrel és közösségi csatornával integrálódik, hogy segítsen Önnek mesterséges intelligenciát (AI) használó ügyfélszolgálati szolgáltatásokat nyújtani.

Proaktívan egyezteti a megrendelés részleteit, a szállítási információkat és a korábbi kommunikációkat a bejövő lekérdezésekkel, így az ügynökök hatékonyan tudják megoldani és lezárni a jegyeket. Ez a bővítmény segíthet elemezni az ügyfelek véleményét, leegyszerűsíteni az ügynökökre vonatkozó kéréseket, és a kielégítő támogatási tapasztalatokat pozitív értékelésekké alakítani.

Ez a bővítmény segíthet javítani az ügyfélélmény értékelését és az ügynök teljesítményét az AI-kompatibilis előre megválaszolt válaszokkal, személyre szabott kivonatokkal és csevegési összefoglalókkal.

Főbb jellemzők:

 • Élő chat.
 • A jegyek rangsorolása az SLA-szabályok alapján.
 • Párosítsa a vásárlói információkat a jegyekkel.
 • E-mail sablonok.
 • Összevont hang-, e-mail- és chat-támogatás.
 • A jegyek automatikus szegmentálása és hozzárendelése.
 • Beépített analitika.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Mesterséges intelligencia (AI) képességek engedélyezése.

Ár: 0 USD/hó 30 jegy esetén és 69 USD/hó ügynökönként az évente kiszámlázott korlátlan jegyek esetén.

Gorgias

A Gorgias arra összpontosít, hogy segítsen Önnek hosszabb ideig tartani az ügyfeleket, így csökkentheti az ügyfélszerzési költségeket és növelheti a befektetés megtérülését (ROI).

Ez a Magento ügyfélszolgálati bővítmény előnyben részesíti a konverziót és a megtartást, mivel támogatja a személyre szabott vásárlási élményt és a vevők fokozottabb elköteleződését a hirdetésekben.

Nyomon követheti és naplózhatja a támogatási ügynökök által befolyásolt eladásokat SMS-ben, közösségi médiában és élő chaten. A Gorgias a szűk keresztmetszeteket is kiküszöböli azáltal, hogy lehetővé teszi az automatizálás, a sablonok és a chatbotok használatát, valamint lehetővé teszi az üzleti eredmények ügynökökhöz való kötését.

Főbb jellemzők:

 • Központosítsa az e-maileket, a hangot, a csevegést, az SMS-t, a közösségi médiát és a WhatsApp interakciókat.
 • Rendszerezze a jegyeket nyelv, csatorna vagy téma szerint.
 • Több bolt támogatása.
 • Ajánljon termékeket és kezelje a rendeléseket az ügyfélszolgálaton keresztül.
 • Használjon automatizálást, szabályokat és makrókat.
 • Vevőadatok továbbítása ügynökökhöz.
 • Jelentések és elemzések készítése.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Értékesítési lehetőségek felfedezése.

Ár: A tervek ügynökönként havi 10 dollártól kezdődnek.

Wyomind Help Desk

A Wyomind Help Desk segít az e-kereskedelmi vállalkozásoknak korszerűsíteni a Magento ügyfélszolgálatát. Az ügyfelek létrehozhatnak, nyomon követhetnek és csatolhatnak fájlokat a jegyekhez. Az ügynökök pedig közvetlenül a háttérirodából kezelhetik a kéréseket.

A bővítmény lehetővé teszi a csoporttagok engedélyeinek beállítását a jobb munkafolyamat érdekében. Például engedélyezheti vagy korlátozhatja a jegyek kiosztását, címkézését vagy állapotkezelését engedélyszintek szerint.

Minden új jegyhez tartozik egy rendelés és jegyelőzmény, így az ügynökök zökkenőmentesen kezelhetik az ügyfelek kéréseit, még akkor is, ha korábban egy másik csapattag volt felelős a jegyért.

A Wyomind támogatja a Magento 2.4 nyílt forráskódú és az Adobe Commerce legújabb verzióit.

Főbb jellemzők:

 • Jegykészítés.
 • Jegycsoport rendezés és szűrés.
 • Csatolt fájl.
 • Üzenetjegyek állapota nyitott, tartásban, függőben, zárva vagy megoldva.
 • Jegyek prioritása.
 • Csapattag engedélyek.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Egyszerűsített támogatási jegykezelés.

Olvasni:  A gyilkos LinkedIn összefoglalójának 5 kulcseleme (és 5 fantasztikus hack)

Ár: 277 USD-tól indul az élethosszig tartó hozzáférésért, egy év ingyenes támogatással és frissítésekkel.

Template Master Helpmate

A Template Master Helpmate kiterjedt tudásbázis-kezelést kínál a Magento üzletek számára. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy korlátlan számú részleget hozzon létre a help desk modul menedzsment rendszerében, hogy megkönnyítse a támogatási munkaterhelést, javítsa az ügynökök hatékonyságát, és növelje az általános ügyfélelégedettséget a gyorsabb válaszok révén.

Ez a Magento ügyfélszolgálati bővítmény lehetővé teszi az ügyfelek számára jegyek létrehozását, testreszabását és nyomon követését, miközben az ügynökei e-mailben jegyeket hozhatnak létre és kezelhetnek.

A help desk-bővítmény beépített tudásbázis-kezelővel rendelkezik, amely segít gyorsan megoldani az ügyfélproblémákat, így az ügyfélszolgálati ügynökök olyan bonyolultabb ügyekre koncentrálhatnak, amelyekre a tudásbázis nem képes.

Főbb jellemzők:

 • Beépített tudásbázis.
 • Jegyek története.
 • Több üzlet és több részleg támogatása.
 • Csatolt fájl.
 • Több e-mail átjárót támogat.
 • Jegyfrissítések ütemezése.
 • Spam kezelés.
 • Kapcsolja össze a rendeléseket a jegyekkel.
 • Javasoljon tudásbáziscikkeket az ügyfeleknek a jegyek benyújtása előtt.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Kiterjedt tudásbázis menedzsment.

Ár: 169 USD-tól indul az élethosszig tartó hozzáférésért, egy év ingyenes frissítéssel és ügyfélszolgálattal.

MageArray Magento 2 Help Desk bővítmény

A MageArray Magento 2 Help Desk Extension azon online áruházak számára készült, amelyeknek fejlett jegykezelési támogatási rendszerre van szükségük. Ez a bővítmény segít a vásárlóknak jegyeket nyitni érdeklődésre, problémamegoldásra, kérésekre és javaslatokra.

Az ügynökök fogadhatják, kezelhetik, nyomon követhetik és feloldhatják a jegyeket a háttérirodában. Ez a Magento help desk-bővítmény támogatja az ügynököknek és ügyfeleknek küldött e-mailes értesítéseket is, ha a jegyek új üzeneteket kapnak vagy a jegyek állapota megváltozik.

A MageArray felhasználóbarát kialakítással rendelkezik a hatékonyság növelése érdekében. Például segít a felhasználóknak megkülönböztetni az adminisztrátori válaszokat az ügyfelek üzeneteitől a háttérszínek segítségével.

Főbb jellemzők:

 • Az adminisztrátorok a Magento háttérirodájából kezelik a jegyeket.
 • Az ügyfelek a fiókjukról küldik be jegyeiket.
 • A jegyek prioritásának és állapotának kezelése.
 • Email Értesítések.
 • Hozzáférés-vezérlési listák (ACL) az engedélyek kezeléséhez.
 • Testreszabhatja a jegysablonokat az adminisztrációs területen.

A legjobb Magento help desk kiterjesztés ehhez: Fejlett jegykezelés.

Ár: 49 dollártól kezdődik, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és 50 dolláros díjjal, ha szüksége van rájuk a bővítmény telepítéséhez.

Utolsó gondolatok: A legjobb Magento help desk-bővítmények az üzlete működéséhez

A Magento help desk-bővítményei kiváló ügyfélszolgálatot nyújthatnak, de ezt egyedül nem tudják megtenni. Ezeknek a Magento-bővítményeknek kiváló minőségű szerverekre és megbízható tárhelykörnyezetre van szükségük a forgalom, a biztonság, a megfelelőség és a növekedési igények támogatásához.

Egy online áruház szolgáltatója, amely megérti az Ön Magento e-kereskedelmi igényeit és alkalmazkodik azokhoz, kínálja ezeket az előnyöket.

Például a célirányosan felügyelt Magento tárhelyplatformok, mint például a Hostinger, segítenek növelni a webhely sebességét, csökkenteni a kosárelhagyást, és elkerülni a technikai problémákat.

Az általános hosting eladásokba kerülhet, ezért forduljon hozzánk, hogy megtapasztalhassa a Magento első számú vállalati platformja és a Hostinger közötti különbséget.

Új publikációk:

Ajánlott