A legjobb nap a Pinteresten való közzétételhez – rögzítse szombatonként

A minap egy olvasó kérdezte a Pinterestről. Egy Lauren nevű blogger a ThinkSpintől sok évvel ezelőtt szeretett volna többet megtudni a Pinterest használatáról. Azt akarta tudni, melyik a legjobb nap a Pinteresten való közzétételre, hogy növelje elérhetőségét. A megfelelő időben akart benyúlni, ki hibáztathatná?

Az Omnicore statisztikái szerint ma több mint 450 millió aktív felhasználó van ezen a közösségi platformon.

A szombati napok köztudottan az a nap, amikor a népszerű közösségi média oldalon, a Pinteresten fel kell tüntetni. Az emberek a Puffer alkalmazás arra a következtetésre jutott, hogy a szombat volt a legjobb nap arra, hogy növelje a Pinterest elérését.

Arra a következtetésre jutottak:

  • Prime Day: szombat.
  • A kitűzés legjobb időpontja – minden nap este 8-tól éjfélig a legjobb időpont a kitűzéshez.
  • A Pinteresten való bejegyzések legjobb napja és a legnagyobb forgalom reggel 8-tól 10-ig, valamint délután 16-tól 18-ig, különösen szombaton.

Ilyenkor az embereknek több idejük van az internetezésre, akár új recepteket keresnek, akár új barkácsoló otthoni projekteket keresnek. A Pinterest kiváló erre és még sok másra!

Rögzítsd szombatonként, hogy a bejegyzéseid jobban eljussanak, mivel a szombat a legjobb nap a Pinteresten való közzétételre.

Szombati pinek – A legjobb nap a Pinteresten való közzétételhez

Itt láthatja az alábbi statisztikákat, amelyeket egy vasárnap kora reggel megnyitottam ezen a közösségi média platformon. Nem kevés tevékenység folyt belőle.

A követők számát 7-tel növeltem mindössze az eltöltött 10 óra alatt – néhány perc ide, néhány perc oda. Természetesen a mobilalkalmazás futtatása nagyszerű erre a fotómegosztó oldalra.

Olvasni:  Smash Balloon Review bloggereknek: A legjobb közösségi média hírcsatornák beépülő modulja?

Miért rögzítse szombaton?

Érték – Tudtad, hogy a Pinterest Pin most megéri több mint egy Facebook Like? Láttam ezt azokon a kiskereskedelmi oldalakon, amelyeken évek óta dolgoztam. A Pinterest nemcsak több látogatást hozott, hanem a webhelyet is.

Igen, a bejegyzések ezen a hálózaton sokkal tovább tartanak, mint bármely más közösségi hálózaton. – Lisa, Inspire to Thrive

Mivel már nem dolgozom ezen a webhelyen, több időt töltöttem a saját Pinterestemen az Inspire To Thrive webhelyen. Érdekes lesz látni, hogyan folytatódik a növekedés a következő hónapokban. A statisztikákat az alábbi hálózati oldalon tekintheti meg:

A Pinterest legfrissebb statisztikái az Inspire To Thrive oldalról.

Kutatás = A kutatás azt mutatja, hogy a Pinteresten szombatonként nőtt a mennyiség. Azonban saját belátásom szerint ma nem mindig a szombat a legjobb nap. Ne feledje, minden rés más és más lehet.

Idő – El kell töltened egy kis időt a Pinteresttel – de nem igazán sok időt. Ez egy másik szépsége ennek a közösségi hálózatnak a többihez képest.

Témák – A legjobb témák a következők:

  • Idézetek
  • Haj
  • Étel
  • Receptek
  • Csináld magad projektek
  • Pénzügy

Ez azt jelenti, hogy a rés nem fog jól menni? Nem feltétlenül. Légy kreatív, az idézetek szinte minden réshez felhasználhatók.

További módszerek a Pinterest hatékony használatára

Ott lenni – Használd naponta, már napi 5 perc is változást hozhat! A Pinterest mobilalkalmazás nagyszerű és egyszerű módja annak, hogy rögzítse útközben.

Kövess másokat – Tudtad, hogy mostantól láthatod Twitter-követőidet a Pinteresten? Korábban csak a Facebook volt, de most a Twitter ismerőseidet is megmutatják. Ha néhány csap megzavarja Önt, leállíthatja a táblák követését velük. Vagy ha valaki 10-20+ PIN-kódot rögzít néhány perc alatt, és azok spamnak tűnnek, akkor a követést is leállíthatja, ha ilyen gyakran rögzít.

Olvasni:  Mi az a CMS, és hogyan lehet a marketingesek hasznára?

Mint Pin Others Pins – Az emberek nagyobb valószínűséggel osztják meg a pinjeidet, ha tetszik, oszd meg. vagy megjegyzéseket fűznek a pinjeikhez. Ne feledje azonban – legyen VALÓDI. Ne a kedvéért szeresd.

Máskor használja a Pinterestet – Este 21 óra egy másik népszerű idő a Pinteresten való bóklászásra. Tehát töltsön el hetente néhány éjszakát 9 körül és szombaton különböző időpontokban, hogy lássa Pinterest-hálózatának növekedését. Nézze meg a nagyszerűbbeket statisztika a Pinteresten a Search Engine Journal segítségével. A pineket a közösségi hálózaton is ütemezheti.

A megfelelő méretű képek – A Pinterest egy vizuális weboldal. Ellenőrizze a megfelelő vizuális méreteket a következőn keresztül Louise Myer. Az 1000×1500 ma a legoptimálisabb méret vagy bármilyen 2:3 arány a rögzítéshez.

Azt is tudtad, hogy a piros, narancssárga és barna gombostűk több repinést kapnak? A színek hatással lehetnek a gombostűid népszerűsítésére.

Időbeosztás közvetlenül a Pinteresten

Üzleti Pinterest fiókkal könnyedén ütemezd be a pineket Most! Akár 100 tűt is ütemezhet. Kiválóan alkalmas szombati rögzítésre, amikor kint van!

Ez egyszerű, csak feltétlenül kattintson a Pinterest üzleti fiókjában található ikonra.

Videó Pinek Rock It

A videótartalom gombostűi ma nagyon népszerűek. Az ilyen típusú tűk történetet mesélhetnek el márkájáról vagy termékéről. A YouTube-hoz hasonlóan borítóképre lesz szükséged, hogy megjelenjenek a Pinteresten.

Ezenkívül szükséged lesz egy Pinterest üzleti fiókra, hogy videó pineket tudj létrehozni az asztalon. Ha Ön hirdető, mobileszközén is létrehozhat videopineket.

Alternatív megoldásként, ha nincs üzleti fiókod, és nem vagy hirdető, létrehozhatsz olyan ötlet pineket, amelyek videoklipeket tartalmazhatnak.

Használj egy alkalmazást a Pinteresthez

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Pinterestből, fontolja meg egy olyan alkalmazás használatát, mint a TailWind. Ezzel az alkalmazással elemezheti tevékenységét, és kiderítheti, milyen tartalom a legnépszerűbb a közönsége körében.

Olvasni:  4 kérdés a 2024-es marketingstratégia kialakításához

Ezenkívül segíthet ütemezni a pineket, hogy azok a legjobb időpontban jelenjenek meg. Egy ilyen alkalmazás használatával a legtöbbet hozhatja ki a közösségi hálózatból, és biztosíthatja, hogy tartalmait a lehető legtöbb ember lássa.

Nézze meg, miért érdemes, és hogyan segíthet a Tailwind App. Használhatja INGYENES alkalmazásukat néhány alapvető információ megszerzésére, vagy havi 29 dollárról 99 dollárra frissítheti a Pro-fiókjukat.

Mindig is használtam, de nagyon fel kellett bővítenem a Pro-fiókomat, és úgy döntöttem, hogy több év után nem használom. Jó ideig jól működött.

Ott magokat kell szereznie azzal, hogy kedveli a többieket, hogy pontokat szerezzen a gombostűk ütemezéséhez. Vagy vásárolhat magokat, ha úgy tetszik.

Vegyen részt és érezze jól magát

Ne felejtsen el szórakozni a pincészet során. Minél jobban élvezi a Pinterestet, annál több időt fog tölteni, és meglátja az előnyöket a szórakozás mellett. Arról van szó, hogy vizuálisan legyünk, lebilincselődjünk és megosszuk az utat.

Senki sem szereti azt, aki csak a saját dolgait tűzi ki, akárcsak a Facebookon vagy a Twitteren, amikor az emberek csak a saját tartalmát osztják meg, és nem osztják meg másokkal.

Te jössz

Tervezi, hogy 2024-ban többet rögzít? Sikerült ezzel a vizuális közösségi hálózattal? Melyik a legjobb napod, hogy posztolj a Pinteresten? Szeretnék hallani rólad az alábbi megjegyzésekben.

GYIK

Milyen gyakran kell kitűzni a Pinterestre?

Legalább hetente egyszer, legfeljebb napi 15 alkalommal kell kitűzni.

Miért a szombat a legjobb nap a Pinterest hálózaton?

Ilyenkor az embereknek több idejük van az online játékra, és otthoni átalakítási projekteket és receptötleteket keresni.

Mikor a legjobb idő a Pinteresten posztolni?

Olvasni:  Az 5 legjobb Linux disztribúció: találjon stabil szoftvermegoldást segítségünkkel

Úgy tűnik, az este ezen a közösségi oldalon működik a legjobban.

Melyek a legjobb napok a Pinteresten való közzétételhez?

A szombat a legjobb nap, amelyet hétfő és kedd követ.

Időzíthetsz bejegyzéseket a Pinteresten?

Igen, ütemezheti bejegyzéseit közvetlenül ezen a közösségi hálózaton, vagy használhat néhány ütemezési eszközt is.

Hány pint tudsz ütemezni a Pinteresten?

A közösségi oldalon akár 100 bejegyzést is ütemezhetsz.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott