A legjobb SEO optimalizáló eszközök 2024-ben

A SEO optimalizálás olyan műveletek és folyamatok sorozata, amelyek segítségével biztosítható webhelye rangsorolása a SERP-ben. Egy magas rangú webhely működtetéséhez sok erőfeszítést kell tennie a SEO terén.

Máshogyan várod, hogy elérd az első helyet a Google-on? A SERP-rangsorok mellett a SEO segíthet új webhelylátogatások megszerzésében, az értékesítési csatorna kiszélesítésében, és javíthatja a marketingmutatókat, például a konverziókat, a lead-generációs profilokat stb.

Tehát, ha szeretné javítani webhelye SEO-ját, még akkor is, ha még soha nem próbálta ki magát, maradjon ki. Ma arról beszélünk legjobb SEO eszközök pénzért lehet venni.

Seodity

Seodity egy nagyszerű SEO-eszköz, amely kiváló a kulcsszókutatásban. A Seodity segítségével kutathatja a fizetett és organikus forgalmat, amelyek az egyetlen oldalon vagy az egész oldalon található népszerű keresési kifejezésekhez kapcsolódnak. Megtekintheti versenytársai kulcsszavait a Google Ads szolgáltatásban, és másolatot kaphat a hirdetésről. Csapata ezt felhasználhatja marketingstratégiájának javítására, valamint a hibák pontos meghatározására.

Seodity

Ha azt szeretné, hogy tartalmai jobb helyezést érjenek el, a Seodity azt is lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, mely tartalomtípusok teljesítenek a legjobban a Google-on, így Ön is megteheti ugyanezt. Ezen kívül van egy olyan funkció is, amely megmutatja a riválisok visszamutató linkjeit, és hasznos adatokkal szolgál, amelyek segítségével ismét sikeres stratégiákat másolhat le vagy problémákat javíthat ki.

A Seodity egyik kiemelkedő funkciója a kulcsszó-összehasonlító eszköz. Ezzel az eszközzel összehasonlíthatja az Ön és versenytársa által rangsorolt ​​kulcsszavakat, és fejlesztéseket kereshet. A Seodity segítségével nyomon követheti a kulcsszópozíciókat az összes platformon, és megtekintheti, hogyan fejlődtek SERP-pozíciói.

Olvasni:  Hogyan indítsunk fitneszblogot 2024-ben (és keressünk pénzt)

Ahrefs

Ahrefs az egyik legnépszerűbb eszköz a piacon, és ha tud valamit a SEO-ról, valószínűleg hallott már róla. Az Ahrefs sok vállalat számára az első számú választás, mert sokkal többet tesz, mint egy hagyományos SEO eszköz. Ezzel összpontosíthat az optimalizálásra, a verseny- és teljesítményelemzésre, az ügyfelek (mind a tényleges, mind a potenciális) keresési lekérdezések elemzésére, a webhelyek tartalmának megismerésére a szakterületen felülről, valamint a rangkövetésre.

Ahrefs

A Facebook, az eBay, a Tripadvisor, a Linkedin és az Uber egyaránt Ahrefs-t használnak. Az egyik legjobb tulajdonsága egy iparágvezető kulcsszókutató eszköz és webhelyböngésző, amely a versenytársak backlinkjeit és kulcsszavait kutatja. Így összehasonlíthatja webhelyét az iparág óriásaival, és megtudhatja, mit csinál rosszul.

SEMrush

SEMrush világszerte ismert, és számos díjat kapott a legjobb SEO szoftverként. A világ legnagyobb vállalkozásai közül néhány, mint például a Booking.com, az eBay, a Quora, a BNP Baribas, a Vodafone, a Wix és a Walmart, megbízik a SEMrushban. Kulcsszójavasló motort biztosít, amely hozzáférést biztosít az egyik legnagyobb kulcsszó-adatbázishoz. A SEMrush segítségével gyorsan megtervezheti optimalizált hirdetési kampányait, és felmérheti riválisai online hirdetési kiadásait.

SEMrush

A SEMrush egy olyan eszköz, amely nem csak SEO-hoz használható; arra is használható tartalom marketing, közösségimédia-marketing, hirdetéskezelés és -optimalizálás, piackutatás és -elemzés, helyi versenytársak felkutatása és keresőmotor-besorolásának figyelése. Használhatja a piaci trendek észlelésére is.

Szörfös SEO

A mesterséges intelligencia (AI), a tartalomoptimalizáló platform használata Szörfös SEO lehetővé teszi, hogy a kulcsszavakat gyorsan a keresési eredmények tetejére helyezze, és pénzt keressen. Segít kiértékelni a keresési eredményeket, és segít a tartalomíróknak és a SEO szakértőknek kiválasztani az elrendezés és a tartalom javításának leghatékonyabb módjait.

Olvasni:  Facebook-fiókok feltörése és feltörése; Jelszavak 2024-ben

Ez az eszköz elsősorban keresőmotor-algoritmusokat használ, URL-eket kínál egy adott kifejezéshez, és hasznos információkat gyűjt arról, hogyan optimalizálhatja a tartalom különböző területeit, és hogyan alkalmazhatja ezeket az ismereteket a kiváló minőségű tartalomra.

Szörfös SEO

Könnyen használható azok számára, akik ismerik az ilyen eszközöket, így ha még nem ismeri a SEO-t, akkor lesz egy tanulási görbe. A Surfer számos tartalomoptimalizáló eszközt kínál, amelyeket tervezéshez, létrehozáshoz vagy egyéb célokra használhat.

SpyFu

SpyFu főként SEO és PPC kampányok versenyképes kutatására használják. A SpyFu versenyelemző eszközeivel létfontosságú információkhoz juthat stratégiája kidolgozásához a versenytársak utánzásával, vagy betekintést nyerhet abba, hogy mi működik. Bár a SpyFu elsősorban versenytársak elemző eszköze, gyakorlatilag minden kulcsfontosságú képességgel rendelkezik, amely a SEO erőfeszítéseihez szükséges.

SpyFu

A SpyFu segítségével tíz évre visszamenőleg tekinthet meg adatokat, beleértve a teljes domainek és egyes webhelyek hirdetésverzióit és rangsorait. Ellenőrizheti riválisai legnépszerűbb oldalait és tartalmát is, és megtudhatja, milyen anyagok vezetik a kattintásokat.

Végső gondolatok

A SEO minden sikeres webhelytulajdonos első számú prioritása. Az online SEO szoftverek széles skálája ellenére nem minden eszköz működik ugyanúgy. Míg az olyan eszközök, mint a SEMrush és az Ahrefs széles körben elismertek és kedveltek, nincs szüksége mindenre, amit kínálnak, és a bonyolult SEO-eszközök sokasága túl sok lehet egyetlen webhelytulajdonos számára. Ezért ajánljuk Seodtiy. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, és rendkívül egyszerű a használata.

Új publikációk:

Ajánlott