A legjobb tartalomírási csomagok gyors listája

Meg akarja találni a legjobb tartalomírási csomagokat, hogy a márkája tartalmát elérje? Olvassa el, ha többet szeretne megtudni a legjobb cégekről és az írási csomagokról.

Vállalkozásának online pozicionálásában tett utazása a világos üzenetküldés és a magával ragadó kommunikáció alapjaival kezdődik. A digitális marketing középpontjában pedig a tartalom áll, egy olyan hatékony eszköz, amely segíthet megbízható ügyfelek és követők bázisának kialakításában.

Hogyan biztosíthatja tehát, hogy a bármilyen médiumon közzétett tartalom, legyen az a webhely nyitóoldala vagy a közösségi média felirataiban, minden nap megjelenjen? Itt a tartalomírási csomagok jönnek szóba.

Ebben a blogban mindenben segítünk, amit a tartalomírási csomagokról és az ezeket kínáló legjobb cégekről tudni kell.

Mit tartalmaznak a tartalomírási csomagok?

A tartalomírási csomagok olyan írási szolgáltatások, amelyeket a vállalatok gyakran kihasználnak kommunikációjuk, marketingjük és online pozíciójuk javítására. Ezek a csomagok számos ágazathoz kínálnak megoldást, mint például webtartalom írása, sajtóközlemények, közösségi média írások, üzleti írások, webhelymásolatok stb.

A tartalomírási csomagok legjobb 8 cége a következők:

1. Bors tartalom

Forrás

A 45 000+ tartalomkészítőből álló erős csapattal, akik kizárólag tartalomírással és marketinggel foglalkoznak, a Pepper a világ legnagyobb tartalompiacának számít.

Az olyan szolgáltatásoktól, mint a szövegírás és a webhelytartalom írása, a digitális marketingmegoldásokig, például az e-mailek tervezéséig és a márkás tartalomig, a Pepper egyablakos megoldás a márka tartalom- és marketingszükségleteihez.

Több mint 300 szolgáltatásunk elkötelezett ügyfél-sikermenedzsereket is biztosít ügyfeleinek, hogy Ön a legjobb élményben legyen része.

Olvasni:  6 példa a márkás tartalomra az Instagramon

2. Tartalomíró India

Forrás

Az Indiában immár 13 éve tartalomszolgáltatást nyújtó contentwriter.in az iparágak széles skáláján dolgozott az ügyfelek számára.

A blogtartalom-írási csomagoktól az értékesítési példányokig és még az Amazon-írásig is, szolgáltatásaik odafigyelnek a részletekre. Nincs minimális rendelési mennyiségük, és megfizethetőek ügyfeleik számára.

3. PageTraffic

Forrás

Újdelhiben, Mumbaiban, Chicagóban és Londonban irodáival a PageTraffic India egyik vezető SEO ügynöksége. Az elmúlt 16 évben tevékenykednek, és globális ügyfeleket szolgálnak ki az e-kereskedelem, az IT, az utazás, a divat, a szülői és más ágazatokban.

Büszkék arra, hogy több mint 10 ezer ügyfelet szolgálnak ki több mint 36 országban, globális, e-kereskedelmi és helyi SEO tartalomírási csomagokat kínálva.

Az évek során ügyfeleik közé tartozik a Tata, a HCL, a Wildcraft, a Nestle és más neves nemzeti és globális vállalatok.

4. Semrush Content Marketplace

Forrás

A bostoni székhelyű Semrush jelenleg a világ egyik vezető tartalommarketing-platformja.

A Semrush rendelkezik tartalompiaccal, ahonnan cikkeket, webhelymásolatot, sajtóközleményeket, termékleírásokat stb. Blogírási szolgáltatási csomagjaik díja 40 USD-tól kezdődik egy 500-700 szavas darabért.

5. Tartalom Bálna

Forrás

A Content Whale 42 különböző írási szolgáltatással büszkélkedhet. Ügyfeleik az ed-tech startupoktól az anime hírplatformokig és ingatlancégekig terjednek.

Cikkírási csomagokat, kulcsszókutatási szolgáltatásokat és egyebeket kínáló ügynökség profikkal, például mintaportfóliókkal és ígéretekkel érkezik a határidő előtti teljesítésre.

6. Tartalom Ninja

Forrás

A Content Ninja egy teljes értékű marketingmegoldások márka, amely dizájn és animáció, tartalomkészítés és még bejövő marketing kínálattal is rendelkezik.

A Hubspot Platinum partnerként India legmagasabbra értékelt Hubspot-specialistáit veszik igénybe a tartalom továbbításához. A Content Ninja értékes webhelytartalom-írási csomagokat, sajtóközleményeket, SEO-barát blogokat és még sok mást kínál a tartalommarketinghez.

Olvasni:  A képernyőkép nem működik Mac rendszeren: Gyors javítás

7. ContentGrow

Forrás

A ContentGrow egy egyesült államokbeli székhelyű piactér, amely a márkák és vállalatok szabadúszó írókkal való összekapcsolásán fut, a világ minden részéről érkező közreműködőkkel. Blogírási szolgáltatási csomagjaikat érdemes megnézni, ha újságírás stílusú írást vagy vállalati blogírást keresel előkelő költségvetéssel.

Következtetés

Miközben az Ön számára tökéletesen megfelelő tartalomírási csomagokat keresi, először jegyezze fel minden igényét, a munka sürgősségét és a legjobb eszközt.

Hasznos lenne például egy szabadúszó portál, vagy költséghatékonyabb lenne olyan személyt felvenni, aki időben tud szállítani?

Értékeljen minden alapot, amikor megteszi ezt az izgalmas utazást a tartalommarketing felé. Hiszen a lehetőségek bőven vannak, és mindig van értelmes sort írni.

GYIK

1. Mennyibe kerül a tartalomírás?

A tartalomírás költsége a demográfiai adatoktól, a szektortól, a tartalmi munka mennyiségétől és a tartalom továbbításához szükséges szakértelemtől függ. Egyéntől/ügynökségtől/cégtől függően bérelhet tartalomírási csomagokat, amelyek költsége szónként, cikkenként vagy óránként.

2. Mit tartalmaz a tartalomírás?

A tartalomírás egy olyan átfogó esernyő, amely lefedi az online írott tartalom minden darabját, legyen szó cikkekről és webhelymásolatokról keresőoptimalizálás céljából, vagy e-mailek és hírlevelek írásáról e-mail marketing céljára. A tartalom bármely digitális platformon a közönséggel folytatott kommunikáció alappillére.

3. Mire kell figyelni tartalomírási szolgáltatások igénybevételekor?

Elengedhetetlen, hogy ismerje a rést, ismerje ügyfélbázisát/közönségét, és ismerje az elvárásait. Ez segít abban, hogy megtudja, mire kell figyelnie, és tisztázza az elvárásait az írásszolgáltató céggel szemben.

Új publikációk:

Ajánlott