A legjobb WooCommerce rendeléskezelő beépülő modulok: Egyszerűen kezelheti rendeléseit

Egy online vállalkozás vezetése sok munkát igényel. Úgy tűnik, mindig van valami, amire figyelni kell. És mit jelent ez számodra? Spoiler figyelmeztetés – hibák elkövetése. Annak ellenére, hogy ezek teljesen általános jelenségek, nem engedhet meg magának sokat – különösen, ha Ön kisvállalkozás tulajdonosa.

Az egyik legfontosabb dolog, aminek gond nélkül kell működnie, a rendeléskezelési folyamat.

Tekintsd úgy, mint egy finomhangolt órát – minden alkatrésznek illeszkednie kell egymáshoz. A folyamat azzal kezdődik, hogy az ügyfél behelyez egy terméket a kosárba, a szállítás során, és megfelelően katalogizálja. Feltéve, hogy minden zökkenőmentesen folyik, akkor vevői elégedettséget és érthető naplót kap a megrendeléseiről. Ez azonban kissé bonyolulttá válhat. Nagymértékben, ha nagyszámú rendelést kezel. A legjobb dolog, amit cégtulajdonosként tehet a rendeléskezelési folyamat elsajátítása érdekében, a WooCommerce használata.

Miért érdemes WooCommerce-t használnom?

Egy szó, barátunk – bővítmények! A WooCommerce leegyszerűsíti a webhelybe való beépítés folyamatát. A beépülő modulok praktikus szoftverösszetevők, amelyek speciális funkciókat adnak a programhoz. Lényegében egy plugin lehetővé teszi a testreszabás egy formáját. És igen, szükséged van rájuk. Még ennél is jobb, ha akarni fogja őket. Miért?

A beépülő modulok megkönnyítik az életét, különösen a gyorsforgalmi sávban élők számára. És ami a rendeléskezelést illeti, javítják az egész folyamatot. Jól hangzik, igaz? Mégis, ami még jobban hangzik, az az, hogy nem kell időt vesztegetnie a megfelelőek keresésére. Ezt megtettük neked. Engedje meg, hogy bemutassuk a legjobb WooCommerce rendeléskezelési bővítmények listáját.

Olvasni:  Az Ultimate WordPress biztonsági útmutató és ellenőrzőlista

Kedvenc válogatásunk:

1. Exportálás rendelése a WooCommerce számára

Export rendelés a WooCommerce számára

Ha a beépülő modulok jogdíjasak lennének, ez a második lenne a trónért. Export rendelés a WooCommerce számára lehetővé teszi az adatok egyszerű és gyors exportálását a WooCommerce áruházból Excel vagy CVS formátumba. Könnyen használható, ez a bővítmény fejfájás nélkül elvégzi a munkát.

Jellemzők:

 • Könnyű telepítés és beállítás
 • Egyszerű felhasználói felület
 • Szűrőket tartalmaz, így pontosan a szükséges rendeléseket kaphatja meg
 • WooCommerce adatok letöltése egy kattintással
 • Oszlopok rendezése fogd és vidd módszerrel
 • Adatok exportálása CVS formátumban

Most talán azon tűnődsz, miért mondtuk, hogy a trón második helye, mégis az első helyre helyeztük ezt a bővítményt. Ennek az az oka, hogy a PRO verziója viseli a koronát. WooCommerce Order Export – PRO ez minden, amire szüksége lesz a rendeléskezeléshez. De miért? Nos, mert ez teljesen megváltoztatja a játékot. A WooCommerce Order Export – PRO tartalmazza az ingyenes verzió testvérének összes funkcióját. Azonban saját jellemzőinek egész sorával erősíti meg őket. Kíváncsi vagy, mit kapsz még? Hadd mutassuk meg.

Jellemzők (PRO verzió):

 • Az ingyenes verzió összes funkciója
 • Csak új rendelések exportálása (időt takaríthat meg, ha hagyja, hogy a beépülő modul nyomon kövesse, mely rendeléseket már exportálta, és csak a legfrissebbeket adja meg)
 • Ütemezett exportálás (több exportálás beállítása)
 • Szállítás FTP-n keresztül (nagyszerű lehetőség dropshipperek számára)
 • Importálási beállítások (Egyszerűen másolja át az exportált adatokat WooCommerce üzletei között)
 • Kézbesítés a Beérkezett üzenetek mappába (Az ütemezett exportálások minden nap várják Önt a postaládájában)

2. WooCommerce rendelések automatikus kiegészítése

WooCommerce rendelések automatikus kiegészítése

Ha az ügyfelek órákat (vagy akár napokat) várnak a megrendelés visszaigazolására, az befolyásolhatja a vásárlási élményüket, és ezáltal csökkenhet az üzlettel való elégedettségük. Ez az, amit el akarsz kerülni. Szerencsédre a WooCommerce rendelkezik ehhez egy beépülő modullal.

Olvasni:  A legjobb nyitóoldali lehetőségek a WordPress felhasználók számára

WooCommerce rendelések automatikus kiegészítése lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a lehető leghamarabb hozzáférjenek áruihoz, miközben megkíméli Önt a rendelések kézi feldolgozásának fáradságától. Ez a biztonságos és felhasználóbarát bővítmény PayPal Identity Tokeneket használ annak ellenőrzésére, hogy Ön csak a már kifizetett rendeléseket teljesíti-e automatikusan. Így boldog vásárlót és boldog tulajdonost kap. Valóban win-win.

Jellemzők:

 • Kompatibilis a PayPal, Stripe, SagePay és más nagyobb fizetési szolgáltatókkal.
 • A „Virtuális” termékeket tartalmazó rendelések sikeres fizetés esetén teljesülnek.
 • Sikeres fizetés esetén bármely termék rendelési állapotát (még a fizikait is) „Kész”-re állítja.
 • A fizetési állapottól függetlenül minden rendelés állapota „Befejezve” lesz.

3. Sorozatos rendelési szám a WooCommerce számára

Sorozatos rendelési szám a WooCommerce számára

Néha a vállalkozás tulajdonosának át kell rendeznie vagy formáznia kell új (és meglévő) WooCommerce rendelési számát lineáris vagy egymást követő formátumba. És néha ez bonyolultnak hangzik. Éppen ezért a Sorozatos rendelési szám a WooCommerce számára plugin létezik.

A WordPress rendelkezik azonosító rendszerrel a bejegyzéseihez, médiafájljaihoz és oldalaihoz. A WooCommerce ugyanazzal az azonosító rendszerrel rendelkezik a rendelési számokhoz. Tehát időnként, amikor új WooCommerce-rendelést kap, előfordulhat, hogy nem a következő a rendelési sorrendben, mivel az azonosítóját már használja egy bejegyzés vagy egy oldal. A plugin segít megelőzni ezt. Ez biztosítja, hogy mindig sorszámokat kapjon a rendeléseihez.

Jellemzők:

 • Sorozatos rendelési számok a WooCommerce számára
 • Válasszon egyedi kezdőszámot a megrendelésekhez
 • Adjon hozzá egyéni előtagot a rendelési számokhoz
 • Adja hozzá a rendelés dátumának előtagját
 • Válasszon egy rendelési sablont (csak rendelési szám, dátum és rendelési szám, előtag és rendelési szám stb.)
 • Egyedi rendelési szám hossza
 • A meglévő rendelési számok megtartása
 • Rendelési szám előnézete
 • Adminisztrátori rendeléskeresés egyéni rendelési számokra
 • Támogatja az előfizetési rendeléseket
 • Rendeléskövetés engedélyezése
 • Támogatja az egyéni rendelési számokat a WooCommerce számára
Olvasni:  5 módszer a WordPress webhely mobilbarátabbá tételére

4. Vásárolt cikkek oszlop a WooCommerce rendelésekhez

Vásárolt cikkek oszlop a WooCommerce rendelésekhez

Ez a bővítmény visszahoz egy korábban létező funkciót. A WooCommerce 3.0-s vagy újabb verzióra való frissítése után előfordulhat, hogy észrevette, hogy valami hiányzik. A Vásárolt cikkek oszlop nem került be a keverékbe az erőforrások megtakarítása és a WooCommerce teljesítményének javítása érdekében. De ne aggódjon – egy plugin megmenti a napot.

A Vásárolt cikkek oszlop a WooCommerce rendelésekhez plugin magától értetődő. Most ismét hozzáférhet a szeretett (korábban core) funkcióhoz. A beépülő modulok egyszerűen ügyesek, nem?

5. WooCommerce rendelési navigáció

WooCommerce rendelési navigáció

A bővítmény bemutatásához állítsuk be a színteret.

Mozgalmas, kimerítő munkanap volt, de még mindig 300 rendelést kell feldolgoznia. Ezenkívül folyamatosan emlékeznie kell arra, hogy éppen melyik rendelést dolgozta fel, hogy megtudja, melyik rendelést kell szerkesztenie, miután visszatért a rendeléslista képernyőre. Ez most rengeteg munka, fejfájás és még több elvesztegetett idő. Nem mondunk többet!

Jelölje meg a WooCommerce rendelési navigáció csatlakoztat. Két észrevétlen gombbal van felszerelve (Next Order és Previous Order). Nagyon szerencsés helyre kerültek – közvetlenül a frissítés megrendelő gombja alatt! Ezzel a bővítménnyel hatékonyabban használhatja fel idejét és energiáját.

Következtetés

A cégtulajdonos életstílusa pörgős. Az erőfeszítést minden területen értékelik, de elpazarolható és rosszul is elosztható. Pontosan ezért érdemes bevezetnie a WooCommerce-t és annak beépülő moduljait a mindennapi üzleti rutinjába. Feldobják a játékot, különösen az olyan alapvető területeken, mint a rendeléskezelés.

Az ütemezett exportálási lehetőség önmagában biztosítja, hogy többet hozzon ki az idejéből, miközben az összes rendelési adatot akkor szállítja, amikor csak akarja (havonta, naponta) tetszőleges helyre (e-mail, postafiók, FTP). Az adatok tiszta áttekintése azt jelenti, hogy jobban kezelheti a rendeléskezelési folyamatot. Ez pedig növeli a vásárlói elégedettséget. Ne hagyja magát belefulladni a rendelésekbe és a felesleges fizikai munkába. Dolgozz keményen, de használj bővítményeket és dolgozz okosan is.

Olvasni:  10 leggyorsabb WooCommerce téma 2024-ben – S...

Új publikációk:

Ajánlott