A legjobb WordPress eseménybővítmények a jobb eseménykezelés érdekében 2024-ban

Az idők során sok webhely kínált valamilyen eseményt. Nem számít, hogy csak reklámoz egy eseményt, vagy saját maga szervezi meg, a WordPress használata a legjobb megoldás, mivel rendelkezik egy alapértelmezett naptárral, amelybe beírhatja az összes fontos dátumot, és nyomon követheti azokat.

De ha Ön azok közé tartozik, akiknek csak valami többre van szükségük, és nincsenek teljesen elégedettek az alapértelmezett eszköz funkcióival. Ezért vagyunk itt. Időnként azonban új beépülő modulok jelennek meg, és az eseménykezeléssel kapcsolatos számuk nagyon magas. Ebben a cikkben bemutatunk néhányat a véleményünk szerint legjobb eszközök, amelyek segítenek az összes esemény kezelésében és rendszerezi.

amelia

Az Amelia az álommegoldás, ha WordPress-alapú webhelyet üzemeltet, és hatékony foglalási bővítményre van szüksége. A zökkenőmentes integrációval az Amelia felhatalmazza Önt arra, hogy az összes találkozót közvetlenül a WordPress webhelyéről felügyelje.

Ez olyan szintű kényelmet kínál, amely mind Önnek, mind ügyfeleinek előnyös, és problémamentes és központosított foglalási élményt biztosít. Az ügyfelek bármikor könnyedén ütemezhetnek időpontot egy foglalási űrlap kitöltésével, így rugalmasságot biztosítanak számukra, és javítják az Ön vállalkozásával való általános kapcsolataikat.

Az Amelia-t átfogó szolgáltatásai különböztetik meg egymástól, beleértve az időpont-emlékeztetőket, a kétirányú naptár-szinkronizálást, az online fizetések feldolgozását, a szolgáltatáscsomagokat és az ismétlődő találkozók támogatását.

A listánkon az elsőnek mindenképpen Eventinnek kell lennie. Nem számít, hogy az eseményt online vagy személyesen tartják, ez egy bővítmény, amely minden bizonnyal nagyban megkönnyíti a munkáját. A valóban felhasználóbarát felületnek köszönhetően nem szükséges előzetes ismeretekkel rendelkeznie a témában. Nincs korlátozva a tervezett események száma, és még visszaszámlálja is az eseményeket, így tudja, mikor közeledik a határidő.

Olvasni:  WordPress-felhasználók exportálása a WP All Export segítségével

Eventin

Ami a virtuális eseményeket illeti, még soha nem volt ilyen egyszerű. Ennek a bővítménynek köszönhetően mindössze néhány kattintással tarthat meg egy eseményt. Az EventIn számos integrációjának köszönhetően az e-mail kampányok automatizálása, a jegyértékesítés (ha az esemény nem ingyenes) és a látogatottság követése nagyon egyszerűvé válik. A WooCommerce a legjelentősebb integráció, mivel jegyeket árusíthat, különleges ajánlatokat és kuponokat kínálhat vendégeinek, fizetést fogadhat el és betéteket vehet fel. A bővítmény három árat kínál 59 dollártól 99 dollárig és 199 dollárig. Ezek egyszeri vásárlást jelentenek, és csak a beépülő modult használható webhelyek számában különböznek. A legkisebb terv 5, a második terv 10, a legnagyobb pedig korlátlan számú telephelyet támogat.

Egy igazán jó eszköz, amely valószínűleg lefedi az ingyenes terv legtöbb alapvető funkcióját. Tehát, ha nem szeretne semmi bonyolultat készíteni, mindenféle munka és személyre szabás nélkül, és ha teljesen kezdő vagy, ez az eszköz az Ön számára. A leghasznosabb funkciók a pro verzióban találhatók. Megtekintheti a fenti linken található funkciók listáját.

Rendezvénykezelő

Egy másik igazán hasznos bővítmény, amely biztosan segít mindent kézben tartani. Számos funkciót kínál, az igazán szemet gyönyörködtető és érzékeny naptártól a számos testreszabási eszközig, amelyek lehetővé teszik az élmény teljes személyre szabását. Néhány kattintással létrehozhatja az eseményeket, és beillesztheti őket naptárába. Még az eseményeket is nagyon könnyen megkettőzheti, ami akkor hasznos, ha az események többször is megtörténnek. A médiakönyvtár mindig az Ön szolgálatában áll, ha bármilyen képet kell beillesztenie.

Időszerű

Eseményeit közvetlenül a WordPress irányítópultjáról kezelheti. Egy egyszerű felhasználói felülettel a lehető legteljesebb mértékben testreszabhatja eseményeit. Lehetővé teszi az előnézetet az esemény élőbe lépése előtt, így tudja, hogyan fog kinézni. Esemény widgetek és szervezők lehetnek azok számára, akik egynél több eseményt terveznek. Az egyszerű eseménybesorolás segít a rendezvényszervezőknek, hogy könnyen átkereshessenek és azonosíthassanak bizonyos eseményeket, ha több eseményről van szó. Összességében egy olyan eszköz, amely megérdemli, hogy szerepeljen a listánkon.

Olvasni:  Profi tippek zenekara webhelyének és közönségének bővítéséhez

WP eseménykezelő

Az utolsó bővítmény, amelyet megemlítünk, az Eseményszervező. Ingyenes és pro verziót kínál. Néhány kattintással megtervezheti eseményeit, beírhatja azokat a naptárába, és egyszerűen hozzáadhat és eltávolíthat dátumokat. Több fizetési átjárót kínálunk, hogy kiválaszthassa a leginkább kedvelt. Ha fizikai, személyes eseményekről van szó, a Google Maps integrációjának köszönhetően helyszíneket hozhat létre és tarthat fenn. Mindenféle widgetet tartalmaz, így a felhasználók könnyen áttekinthetik.

Rendezvényszervező

Következtetés

Ezzel az eszközzel lezárjuk a mai szűkített listát. Még egyszer szeretnénk rávilágítani EventIn. Kutatásaink alapján valóban úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb eszköz a rendezvényszervezésben. Egy pillantást vetve az oldalukra nem kerül semmibe, de nagy előnyökkel járhat.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és válaszoltunk minden felmerülő kérdésére. Siker a mi oldalunkon, ha elhagyjuk ezt a cikket legalább egy általunk bemutatott beépülő modullal, amely segíti munkáját.

Új publikációk:

Ajánlott