A legjobb WordPress oldalkészítők 2024-ben (áttekintve és összehasonlítva)

A WordPress oldalkészítők olyan webhely-készítő eszközök, amelyek segítségével kód írása nélkül hozhatja létre, szerkesztheti és testreszabhatja a webhely elrendezését. A webhelykészítők nagyot fejlődtek az elmúlt években, és mára számos olyan funkciót tartalmaznak, amelyek leegyszerűsítik a webhelyek létrehozását. Hasznosak ügyfélwebhelyek létrehozásában is.

Összegyűjtöttük és áttekintettük a legjobb versenyzőket, hogy segítsünk a legjobb WordPress-oldalkészítők keresésében. Továbbra is olvassa el ajánlásainkat.

Miért érdemes WordPress oldalkészítőt használni?

Az oldalkészítő használatának fő előnye, hogy lehetővé teszi a kívánt oldalak létrehozását ahelyett, hogy sablonok korlátoznák. Ez nagyobb rugalmasságot, nagyobb irányítást, jobb konzisztenciát, felhasználóbarát tartalomszerkesztőt, kompatibilitást az összetevő-alapú tervezéssel és mintakönyvtárakat biztosít.

A tartalomszerkesztők webfejlesztő segítsége nélkül is módosíthatnak egy webhelyet, mivel az oldalkészítők használata egyszerűbb, és nem kell kódot írnia. Csak akkor van szüksége fejlesztőre, ha módosítania kell egy összetevő működését, vagy új funkciókat kell hozzáadnia.

A professzionálisan megtervezett webhelyösszetevők könyvtárából való munka azt jelenti, hogy minden oldala ugyanazon építőelemek felhasználásával készül. Ez javítja a látogatók felhasználói élményét, mert tudni fogják, mire számíthatnak.

A változtatások végrehajtását is megkönnyíti. Az összetevő megjelenésének és működésének vagy funkcióinak megváltoztatása automatikusan megismétli azt a webhelyen.

A legtöbb oldalkészítő drag-and-drop funkciót használ, ezzel egyszerűsítve és javítva a szerkesztő felhasználói élményét. Az oldalkészítők természetesen kiegészítik ezt a munkastílust, és közvetlenül integrálhatók egy mintakönyvtárba.

Ez jelentősen lerövidítheti a karbantartási ciklust a nagyobb webhelyeken, és elősegítheti a kommunikációt a tartalomszerkesztők, a tervezők, a terméktulajdonosok és a fejlesztők között.

Mit kell keresni a WordPress oldalkészítőben

Ezek azok a fő tényezők, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja a legjobb WordPress oldalkészítőt.

Sebesség és teljesítmény

Annak ellenére, hogy a SEO egy többlépcsős folyamat, amelyben a tárhely, valamint a kép- és videóoptimalizálás játszik főszerepet, a rosszul kódolt bővítmények jelentősen lelassíthatják a webhely általános sebességét, ami negatívan befolyásolja a webhelyek rangsorolását.

Ezenkívül, mivel a legtöbb építő rövid kódokat használ, az elemzés jelentős feldolgozási teljesítményt igényel. A képpontok képernyőn való megjelenítése sokkal tovább tarthat összetett, sok tartalommal rendelkező elrendezések esetén – minél bonyolultabbak a stílusok, annál tovább tart megfesteni őket.

A WordPress oldalkészítők sebességmérésének két összetevője van.

Először is, milyen gyorsan töltődik be az építő, milyen gyorsan adódnak hozzá és töltődnek be a tartalommodulok, és milyen gyorsan veszíti el a felhasználó türelmét, miközben az előtöltő betöltésére vár.

Másodszor, mennyi időbe telik az építő segítségével létrehozott weboldal betöltése. Az első tényező inkább a pozitív felhasználói élmény biztosítására összpontosít, míg a második egy kulcsfontosságú SEO tényező.

Az építő háttérprogramjának a lehető leggyorsabban be kell töltenie, és legalább az oldalsebesség alapvető irányelveit és szabályait be kell tartani.

Kompatibilitás

A WordPress esetében a legjobb oldalkészítőknek rendszeresen frissíteniük és fejleszteniük kell a bővítményeket, hogy azok kompatibilisek legyenek a WordPress legújabb alapverzióival.

Ezenkívül a visszamenőleges kompatibilitást a legmagasabb szinten kell kínálni. A redundáns rövid kódok komolyan befolyásolhatják, hogy hány más beépülő modul működik együtt.

Ezenkívül erősen ajánlott a kompatibilitás más népszerű WordPress bővítményekkel. A felhasználók bizalma a magas színvonalú termékfejlesztés iránti fokozott elkötelezettséggel növekszik.

Egyszerű és intuitív felhasználói felület

A felhasználónak képesnek kell lennie a kívánt szerkesztések elvégzésére anélkül, hogy rengeteg dokumentációt tanulmányozna. Mindkettő számára nyilvánvalónak és egyszerűnek kell lennie az indulásnak, mivel a legtöbb ember, aki ilyen építőket igényel, középhaladó WordPress-felhasználó vagy teljesen kezdő.

Olvasni:  Vannak mentett jelszavak a böngészőben? Talán nem kellene

A WordPress újoncok még egyszerű feladatok esetén is elveszettnek érezhetik magukat. Emiatt az intuitív felhasználói felület az egyik legfontosabb tényező a pozitív felhasználói élmény biztosításához. Elsősorban a letisztult elrendezés jellemzi, amely nincs tele túlzottan zavaró ikonokkal, gombokkal vagy egyéb elemekkel, valamint hasznos eszköztippekkel.

UI a front-end szerkesztéshez

A front-end szerkesztés célja a felhasználói idő jelentős csökkentése. Ha a felhasználók számára gyakorlatias front-end szerkesztési élményt nyújtunk, az növeli a teljesítményüket és az általános munka hatékonyságát.

A frontend szerkesztés bizonyos tekintetben még azt is segíti a felhasználóknak, hogy robusztusabb oldalszerkezetet hozzanak létre, mivel a vizuális hibák könnyen észrevehetők és gyorsabban és könnyebben javíthatók.

Szerencsére szinte minden WordPress oldalkészítő rendelkezik ezzel a funkcióval, de csak néhány szerkesztő rendelkezik felhasználóbarát felhasználói felülettel. Egyesek túlságosan bonyolultak extra fülekkel, gombokkal és ikonokkal, ami megnehezíti a felhasználók számára az indulást.

Jól kódolt plugin

Senki sem akarja, hogy egy hibás, túlterhelt plugin tárolja a tartalmát. Az emberek pedig kerülik a lassan betöltődő webhelyek látogatását, így akár egyetlen beépülő modul is károsíthatja webhelyét. Emiatt a gyártók a jól kódolt bővítményeket kezdik hangsúlyozni hirdetéseikben.

Sok WordPress oldalkészítő azonban nehéz jelölést vagy nem szemantikus kódot állít elő, amelyet nehéz hibakeresni, és jelentősen megnöveli az oldal betöltési idejét.

Végül van még mit javítani a gyorsítótárazási rendszeren, például a JavaScript és a CSS megjelenítése, valamint a beágyazott elemek eltávolítása a kódból. A felhasználói élmény és a SEO a két fő dolog, amelyre összpontosítani kell.

Használatra kész tervezési elrendezések

Előnyben részesítik a különböző igényekhez előre elkészített felületekkel rendelkező oldalkészítőket. Ezek a skinek lehetnek szolgáltatásokhoz, rólunk szóló oldalakhoz, cselekvésre ösztönzőkhöz vagy akár speciális dizájnokhoz, például utazáshoz.

Egy ilyen funkció az építőben óriási előnyt jelent azok számára, akik nem használnak prémium WordPress témát tucatnyi, használatra kész niche sablonnal. Kevesebb a kockázata annak, hogy valami csúnya dolgot produkál, és a munka gyorsabban befejeződik.

A BeaverBuilder nagyjából 30 hasznos elrendezést kínál, a Visual Composer szintén sablongazdag, a Divi Builder pedig a testreszabható elrendezések jó választékát kínálja. A SiteOrigin Builder jó mennyiségű beépített tematikus oldalelrendezéssel is rendelkezik. A Thrive Content Builder pedig az előre elkészített, többcélú sablonok egyik legnagyobb választékát kínálja.

Alternatív megoldásként számos üres elrendezés is segíthet abban, hogy ne kelljen összetett elrendezéseket manuálisan létrehozni.

Tartalommegőrzés deaktiválás után

A WordPress használatával a legjobb oldalkészítőknek biztosítaniuk kell, hogy a felhasználók ne veszítsenek el semmilyen tartalmat, ha a beépülő modult letiltják vagy eltávolítják, és ennek a tartalomnak egyszerűnek kell lennie egy normál WordPress-szerkesztővel szerkeszthetőnek.

A valóság sok építő számára manapság ennek éppen az ellenkezője: elvesztegetett idő, elveszett idő, tartalom törlése és rövid kódzavarok. A „bővítményzárolási effektus” kifejezés a probléma leírására szolgál, amelyet kerülni kell.

Sajnos ez még mindig messze van a szabványtól, de ez a termékfelelősség kulcsfontosságú szempontja, és egy jó hírű WordPress drag-and-drop oldalkészítő követelménye.

Kiterjesztések

Noha a WordPress oldalkészítőben sok alapértelmezett beállítás előnyös, sok felhasználó és fejlesztő most kevesebb olyan opcióra törekszik, amely könnyebbé és könnyebben használhatóvá teszi a beépülő modult.

Alternatív megoldásként a felhasználók több stíluslehetőségre vágynak anélkül, hogy egyéni CSS-re lenne szükségük. A bővítmények nagyszerű organikus módja annak, hogy több ügyfelet vonzzon, és növelje termékét, mivel sokféle igényt és iparági rést kielégítenek. Az ingyenes mag (a tényleges beépülő modul) és a fizetős kiegészítők nagyon népszerű árazási modellek a WordPress közösségben.

Tökéletesen pixeles kialakítás

A pixel-tökéletes tervezés valószínűleg az egyik legvonzóbb lehetőség számukra, mivel a tervezők a célközönség jelentős részét teszik ki. A weboldal tervezőivel szemben követelmény a professzionális megjelenés biztosítása.

A sáros és homályos kialakításokhoz képest a pixel-tökéletes interfészek létrehozása jelentősen hozzájárul a jövedelmezőbb márkaépítéshez.

Támogatás

A prémium WordPress oldalkészítők gyakran készséges támogató személyzettel állnak rendelkezésükre. Arra kell számítani, hogy lesz alapos dokumentáció, fórumok, és legalább némi emberi interakció. A jó ügyfélszolgálat kulcsfontosságú a prémium megoldásokhoz, talán még inkább, mint maga a termék kalibere.

Olvasni:  A demográfiai szegmentáció előnyei és hátrányai

Oldalkészítők kontra Gutenberg blokkok

A Gutenberg szerkesztő a WordPress alapértelmezett szerkesztője. Tartalmi blokkokkal rendelkezik, amelyek segítségével kódolás nélkül hozhat létre bejegyzéseket vagy oldalakat. A Gutenberg-blokkok címsorokat, képeket, bekezdésszöveget, videókat, táblázatokat, idézeteket és gombokat tartalmaznak. A blokkok érzékenyek, és lehetővé teszik az oldalak tervezését kevesebb beépülő modullal.

Ezzel szemben az oldalkészítők harmadik féltől származó beépülő modulok, amelyeket megvásárol, letölt és telepít a WordPress webhelyére. Az oldalkészítők fogd és vidd elemeket használnak, amelyek lehetővé teszik a különböző elrendezések és oldalak sokkal rugalmasabb és testreszabhatóbb létrehozását. Ennek eredményeként általában több mintát és sablont kínálnak, mint a Gutenberg blokkok.

Használhatok oldalkészítőt a meglévő témámhoz?

Igen. Jelenlegi témájával használhatja az oldalkészítőt. Az oldalkészítő bővítményei kiterjesztik a meglévő WordPress-téma funkcionalitását, így nincs szükség teljesen új téma telepítésére.

Mivel nem minden téma kompatibilis az összes oldalkészítő beépülő modullal, mindig érdemes elvégezni a házi feladatot a téma és az oldalkészítő beépülő modul vásárlása előtt. Ha nem biztos a téma kompatibilitásában, a legfrissebb információkért forduljon a téma alkotójához.

A WordPress legjobb oldalkészítői 2024-ben

Nézzük meg a legjobb WordPress oldalkészítőket, amelyekkel jelentősen javíthatjuk kirakata teljesítményét. Kitérünk arra is, hogy a zökkenőmentes üzleti műveletek érdekében a legjobb WordPress oldalkészítőket használjuk.

Elementor Pro

Az Elementor Pro az egyik legjobb WordPress oldalkészítő, amely lehetővé teszi az oldalak húzásával történő létrehozását. Mivel ez egy élő oldalkészítő beépülő modul, láthatja a változtatásokat, ahogy szerkeszti őket az Elementorral, és az előnézeti opcióval szükség szerint könnyedén cserélheti a nézeteket.

Az Elementor számos widgetet tartalmaz, beleértve a legszélesebb körben használt webhely-összetevőket is. Ide tartoznak az egyszerű kép- és szövegmodulok a fejlett harmonikához, csúszkák, ismertetők, ikonok, közösségi média, lapok és animációs lehetőségek.

Minden widgetnek megvannak a beállításai, és függetlenek. Az Elementor segítségével más WordPress-bővítmények által készített widgeteket is hozzáadhat. És könnyedén hozzáadhat különféle, használatra kész sablonokat az Elementorból az oldalaihoz. Az oldalon lévő bármely elem szerkeszthető egyszerűen rámutatva és rákattintva a tartalom módosításához.

Az Elementor Pro előnyei

 • A Theme Builder lehetővé teszi a téma teljes testreszabását.
 • Vizuálisan megtervezett és zökkenőmentesen integrált formák.
 • Professzionális építőelemek és sablonok.
 • Alapvető eszközök és funkciók professzionális webtervezők számára.
 • Könnyű integráció sok pluginnal.
 • Beépített mozgási effektusok.

Az Elementor Pro hátrányai

 • Meredek kezdeti tanulási görbe kezdőknek az oldalkészítő használatával.
 • Egyes speciális funkciók alapvető kódolási ismereteket igényelnek.

Elementor Pro árképzés

 • Alapvető terv: 59 USD/év 1 Pro webhelyért.
 • Speciális csomag: 99 USD/év 3 Pro webhelyért.
 • Szakértői terv: 199 USD/év 25 Pro webhelyért.
 • Ügynökségi terv: 399 USD/év 1000 Pro webhely esetén.

Divi Builder

A Divi Builder by Elegant Themes egy webhely-eszközcsomag része, és gyakorlott fogd és vidd témát és több száz elrendezési csomagot kínál különféle típusú webhelyekhez.

A Divi tucatnyi tartalommoduljának bármelyikét áthúzhatja bárhová az elrendezésben. Ezek a modulok, beleértve a csúszkákat, ajánlásokat és cselekvésre ösztönzést, különféle szakaszokba és sortípusokba rendezhetők.

Ezenkívül az egyes elemeket személyre szabhatja a speciális tervezési beállítások segítségével. A Divi segítségével gyorsan létrehozhat bármilyen egyedi oldalelrendezést. Ezután ezeket a Divi-elrendezéseket később tárolhatja a webhelyén, vagy importálhat egy elrendezést egy másik Divi-telepítésbe.

A Divi Builder előnyei

 • Fogd és vidd szerkesztő reszponzív webhelyek létrehozásához.
 • Valós időben készíthet oldalakat, és azonnal láthatja az eredményeket.
 • Globális elemek és stílusvezérlők.
 • Teljes weboldal tervezési csomagok állnak rendelkezésre.
 • Kódszerkesztés elérhető.
 • 24 órás prémium támogatás.

A Divi Builder hátrányai

 • Nem kínál ingyenes próbaverziót.
 • Az oszlopok és néhány egyéb funkció továbbra is hibás.

Divi Builder árak

Éves terv: 89 USD/év a Divi Builder, Bloom, Extra és Monarch eszközökért.

Élettartamra szóló terv: 249 USD egyszeri díj a Divi Builder, Bloom, Extra és Monarch eszközök folyamatos frissítésével.

StoreBuilder a Hostingertől

A StoreBuilder a legjobb WordPress oldalkészítő. A Hostinger által a WordPress és a WooCommerce felhasználók számára biztosított StoreBuilder egyedi kirakatot hoz létre, amely lehetővé teszi az értékesítés azonnali megkezdését. A csomag több száz dollár értékű prémium szolgáltatásokat és a hét minden napján 24 órában elérhető támogatást kínál.

StoreBuilder webhelye a WordPress és a WooCommerce két iparágvezető webhelytechnológiával készült. A webhelyet a WordPress, a StoreBuilder e-kereskedelmi képességeit pedig a WooCommerce vezérli. Az így létrejött WordPress áruház potenciális erőmű.

Olvasni:  Hasznos módszerek, amelyek segítenek jobban irányítani vállalkozását és alkalmazottait

Míg a StoreBuilder az Ön terveit és kereteit több éves iparági betekintéssel hajtja végre, az e-kereskedelmi szempontokat – az adókat, a szállítást és az egyéb szempontokat – a szakértőkre bíztuk. Mivel a WooCommerce az alapja, amelyre a StoreBuildert építettük, a telepítési munkák nagy része a WooCommerce-ben történik.

A Hostinger StoreBuilder előnyei

 • Könnyen használható webdesign eszközök.
 • Kiváló weboldal teljesítmény és gyors oldalbetöltés.
 • Értékesítés nyomon követése.
 • Hatékony terméktervek, képek és videók.
 • Elhagyott kosár helyreállítási eszközök.
 • Automatikus frissítések.
 • Biztonsági megfigyelés – Az üzlete INGYENES SSL-tanúsítványt és biztonsági felügyeletet is tartalmaz, így nyugodtan tudhatja, hogy webhelye biztonságos.
 • Teljesen testreszabott sablonok — Ingyenes egyéni sablonjainkkal gyorsan elindíthatja online áruházát.
 • 24/7/365 e-kereskedelmi támogatás.

A Hostinger StoreBuilder hátrányai

 • Fiók létrehozása előtt nem áll rendelkezésre demó.

StoreBuilder a Hostinger árazás alapján

5 USD/hó három hónapig. Aztán 19 dollár/hó.

GeneratePress

A GeneratePress az egyik legjobb WordPress oldalkészítő és ingyenes WordPress téma. Ideális kezdő webmesterek, bloggerek és fejlesztők számára, akik egyszerű, gyors látványkészítőre vágynak.

Ezenkívül szinte bármilyen típusú webhelyet készíthet vizuálisan a GeneratePress Premium és annak ingyenes GenerateBlocks bővítményével. A prémium opció teljesebb funkcionalitást kínál, de az alapszintű, ingyenes és nyílt forráskódú GeneratePress opció jó módja annak, hogy a vásárlás előtt megtanulja, hogyan működik az építő.

A GeneratePress előnyei

 • A sebességre, a használhatóságra és a hozzáférhetőségre összpontosít, hogy segítse webhelye optimális teljesítményét.
 • Blokk alapú témakészítő.
 • Professzionálisan megtervezett webhelysablonok széles könyvtára.
 • A speciális megjelenítési szabályok lehetővé teszik a téma elrendezésének testreszabását.

A GeneratePress hátrányai

 • Hiányzik az integráció más eszközökkel.

GeneratePress árképzés

 • Éves terv: 59 USD/év akár 500 webhelyért, egy év frissítéssel és prémium támogatással.
 • Élettartamra szóló előfizetési csomag: 249 USD akár 500 webhelyért, élettartamra szóló frissítésekkel és prémium támogatással.

Hódépítő

A kezdő webhely-adminisztrátorok számára a Beaver Builder a legjobb oldalkészítő a WordPress számára. A fogd és vidd oldalkészítője kész és adaptálható sablonokat kínál, így új webhelyet vagy oldalt hozhat létre anélkül, hogy a nulláról kellene kezdenie.

Miután befejezte a kezdősablon tetszés szerinti módosítását, elmentheti frissített megjelenését, hogy a jövőben felhasználhassa más oldalakon. Ezenkívül a Beaver Builder modulokkal is rendelkezik, amelyek segítségével hasznos oldalelemeket adhat hozzá, például egyéni gombokat, képcsúszkákat, harmonikamenüket stb.

A Beaver Builder előnyei

 • Intuitív WordPress webhelykészítő.
 • Kiváló előtér-szerkesztés valós idejű előnézeti módváltással.
 • Az Assistant Pro funkciói lehetővé teszik az építő sablonok, kezdő tartalmak, médiafájlok, színkódok és egyéb beállítások rendszerezését és tárolását.
 • A Beaver Themer segít az archív oldalak, a 404-es és a keresési oldalak elrendezésének, a teljes bejegyzés sablonjának, valamint az oldalrészeknek, például a fejléceknek és a lábléceknek a létrehozásában.

A Beaver Builder hátrányai

 • Korlátozott számú céloldal-sablon.
 • Nincs ingyenes próbaidőszak, és viszonylag drága induló költség.

Beaver Builder árak

 • Normál: $99/év.
 • Pro: 199 USD/év, és tartalmazza a Beaver Builder témát.
 • Ügynökség: 399 USD/év, beleértve a Beaver Builder témát, a többhelyes hálózati beállításokat és a fehér címkézést.
 • Végső: 546 USD/év, beleértve a Beaver Builder témát, a többhelyes hálózati beállításokat, a fehér címkézést és a Beaver Themer kiegészítőt.

SeedProd

A SeedProd egy nagyszerű oldalkészítő bővítmény a WordPress marketingeseinek és webdesignereinek. A bővítmény olyan kulcsfontosságú oldalakat tartalmaz, mint a Karbantartási mód, a HTML 404, a Coming Soon és az Értékesítés. A ReCaptcha emellett megvédi SeedProd webhelyét az automatikus támadásoktól és a spam üzenetektől.

A SeedProd elrendezési navigációs funkciója oldaltérképként is funkcionál. A sorok, oszlopok és blokkok pedig egyszerűen módosíthatók az oldalbeállításokon keresztül. Ha végzett a téma testreszabásával, élőben megtekintheti a webhelyet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően megjelenik az asztali számítógépeken és a mobileszközökön.

A SeedProd előnyei

 • Könnyen használható fogd és vidd oldalkészítő.
 • Reszponzív és mobilbarát oldalak.
 • Több mint 150 céloldal-sablon.
 • 45+ szemet gyönyörködtető animáció.
 • Spam-védelem.

A SeedProd hátrányai

 • Az ingyenes verziónak vannak bizonyos korlátozásai. Csak a fizetős verzió tartalmazza az üzleti növekedés összetevőit.
 • A SeedProd csak a WordPress-szel kompatibilis, és nem használható más tartalomkezelő rendszerrel.

SeedProd árazás

 • Az alapterv évi 79 dollárba kerül egy helyszínre.
 • A Plusz terv 199 dollárba kerül évente három helyszínen.
 • A Pro-terv 399 dollárba kerül évente öt webhelyre, valamint a teljes webhelykészletekre és egy témakészítőre.
 • Az Elite terv ára 599 dollár/év a korlátlan számú webhelyért, valamint a teljes webhelykészletekért, a témakészítőért és a WooCommerce támogatásért.
Olvasni:  Hogyan adhatunk többet a WordPress Gutenberghez PublishPress blokkokkal

Visual Composer Website Builder

Egy másik egyszerű fogd és vidd, és a WordPress legjobb oldalkészítője, amely gyorsasága és használhatósága miatt népszerű, a Visual Composer. Arra összpontosít, hogy egyszerűbbé tegye az oldalkészítési folyamatot.

A Visual Composer segítségével a felhasználók oldalakat, blokkokat, elemeket és egyebeket hozhatnak létre anélkül, hogy bonyolult kódolást kellene megtanulniuk. Ezzel az úttörő beépülő modullal percek alatt teljesen új webhelyet készíthet.

A „Visual Composer Hub”, amely kilenc kategóriával rendelkezik, beleértve a blokkokat, kiegészítőket, elemeket és giphy-t, az, ami a Visual Composert megkülönbözteti a többi oldalkészítőtől, mivel a tervezési rugalmasságot mélyrehatóbbá teszi.

A Visual Composer előnyei

 • Intuitív drag and drop webhelykészítő.
 • Integráció különféle közösségi platformokkal.
 • Nagy konverziós céloldalak, beépített SEO optimalizálás és fülbemászó előugró ablakok.
 • Több mint 500 egyedi sablon, tartalomelem, bővítmény és blokk.

A Visual Composer hátrányai

 • Az építő lassú felülettel rendelkezik.

Visual Composer árazás

 • Egyedülálló: 49 USD/év egy webhelyért.
 • Plusz: 99 USD/év öt webhelyért.
 • Gyorsítson fel évi 149 USD-t 20 webhelyért.
 • Ügynökség: 349 USD/év 1000 webhelyért.

Themify Builder

A Themify Builder a WordPress platform egyik legjobb oldalkészítője a drag and drop funkcióval. Az Elegant Themes Divi Builderéhez hasonlóan a Themify Builder egy kulcsfontosságú bővítmény, amely a Themify által készített WordPress-témákat hajtja végre. A tervek maguk a témák köré épülnek, kiegészítve az építtetővel.

Ezenkívül ezt a beépülő modult bármilyen más témával is használhatja. A Themify Builder több mint 40 speciálisan különféle iparágak számára készített szakértői sablont tartalmaz, amely szintén jelentős választékkal rendelkezik a drag-and-drop modulokból.

A beépülő modullal szerkesztheti oldalait az előtérből vagy a háttérből. A modulok teljesen testreszabhatók és szabadon mozgathatók mindkét típusú interfészen. Egyszerű rácsok létrehozása a modulok sorokba és oszlopokba helyezésével.

A Themify előnyei

 • 40+ reszponzív téma.
 • Intuitív fogd és vidd oldalkészítő.
 • 30 napos kockázatmentes pénzvisszafizetési garancia.
 • Egy adott sort vagy modult áthelyezhet egyik számítógépről a másikra.

A Themify hátrányai

 • A Themify Builder nem rendelkezik külön lábléc- vagy fejlécszerkesztővel.

Themify árképzés

 • Egyedi témák: 59 USD egy témáért a Themify Builder segítségével.
 • Master Club: 89 dollár 42 témáért Themify Builderrel és 25 Builder-kiegészítővel.
 • Lifetime Club: 249 USD az egész életen át tartó hozzáférésért mind a 42 témához a Themify Builderrel és a 25 Builder kiegészítővel.

Brizy

A Brizy egy áthúzható oldalkészítő beépülő modul a WordPresshez, amely segít a felhasználóknak ügyes, szakértő megjelenésű webhelyek létrehozásában. A „globális stílus” funkcióinak köszönhetően a teljes webhelyén egyszerre több oldalon is módosíthatja az elemeket. Ily módon a teljes webhely-újratervezés kezelhető és elindítható anélkül, hogy az egyes oldalakra külön-külön kellene összpontosítani.

Ezenkívül a Brizy automatikus mentési funkciót is biztosít, amely idővel elmenti az oldalon végrehajtott módosításokat a visszaállítás érdekében. Ez azt jelenti, hogy a Brizy elmenti a korábbi iterációkat, miközben Ön dolgozik, és újratervezi az oldalakat arra az esetre, ha újra vissza kellene térnie ezekhez az elrendezésekhez.

A Brizy előnyei

 • 36+ erőteljes elem.
 • Intuitív és könnyen használható drag and drop építő.
 • 100+ mobil reszponzív tervezősablon.
 • A Brizy Cloud all-inclusive SaaS platform hosting elérhető.
 • Integráció kedvenc marketingalkalmazásaihoz.

A Brizy hátrányai

 • Az ingyenes csomag alapvető funkciói korlátozottak.
 • Nincs fejlesztői API-támogatás, így a harmadik féltől származó eszközökhöz való csatlakozás korlátozott.

Brizy WordPress árazás

 • Személyes: 60 USD/év egy weboldalért.
 • Szabadúszó: 108 USD/év 25 webhelyért.
 • Ügynökség: 192 USD/év 50 webhelyért.
 • White Label: 300 USD/év 100 webhelyért.

Válassza ki a legjobb oldalkészítőt webhelyéhez

Most már mindent tud az Ön számára elérhető legjobb WordPress oldalkészítőkről.

A Hostinger StoreBuilder az ideális megoldás, ha új e-kereskedelmi webhelyet szeretne építeni, de nem fejlesztő, vagy nem szeretne kódolni.

A StoreBuildert a Hostinger teljes körűen felügyelt tárhelye is támogatja. Teljesen felügyelt tárhelycsomagjaink fejlett biztonsági funkciókat, nagyszerű teljesítményt és kiváló támogatást kínálnak.

Tekintse meg a StoreBuilder-t és menedzselt tárhelycsomagjainkat, és kezdje el még ma.

Új publikációk:

Ajánlott