A legjobban felkapott Instagram-hashtagek a jobb eléréshez 2024-ben

A hashtagek rendkívül fontosak, ha jobb közönséget szeretnél elérni az Instagramon. Tekintse meg ezt a bejegyzést, hogy megismerje az összes felkapott Instagram hashtaget.

Vizuális platformként az Instagram kiválóan alkalmas élmények megosztására és másokkal való kapcsolatfelvételre. Ez az egyik legnagyobb mértékben növekvő közösségi média platform, több mint egymilliárd felhasználóval. Minden vállalkozás keresi az Instagram marketing modern módjait, és a felkapott Instagram hashtagek használata gyakran sikeres.

A hashtagek nagyszerű módja annak, hogy növeld bejegyzéseid láthatóságát és nagyobb közönséget érj el. A platformnak több mint 500 millió aktív felhasználója van, ezért fontos, hogy a márkához vagy vállalkozásához kapcsolódó, felkapott hashtageket használjon. A népszerű Instagram hashtagek márkaépítésre és reklámozásra is használhatók.

Különféle szórakoztató tartalmakat tehet közzé márkája számára, beleértve a tekercseket és az élő videókat. És bár a nagyszerű tartalom növeli annak esélyét, hogy láthatóak legyenek, a releváns hashtagek használata fellendítheti az előrehaladást. Ebben a blogbejegyzésben megosztjuk néhány legnépszerűbb Instagram hashtaget, és azt, hogyan használhatod őket több emberhez.

Mi az a felkapott Instagram hashtag?

A hashtag egy olyan kulcsszó vagy kifejezés, amelyet a hash szimbólum (#) előtagjaként használnak a közösségi média platformokon, például a Twitteren, az Instagramon és a Facebookon, hogy azonosítsák az üzeneteket egy adott témában. A hashtagekben szavakat, számokat és hangulatjeleket is használhat.

A hashtagek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kövessenek bizonyos beszélgetéseket és felkapott témákat, hogy lássák, miről beszélnek mások. Hatékonyan használva a hashtagek növelhetik a márkák elérését és elköteleződését, és az embereket jobban érdekli a tartalmad.

A felkapott Instagram hashtagek használatának az évezredes marketingstratégiájának kell lennie. Ügyeljen azonban a helyes használatukra, különben eltéríthetik a márkája célját.

Az Instagram szerint legfeljebb 30 hashtaget használhatsz egy normál bejegyzéshez, és 10 hashtaget egy történethez. De ez nem jelenti azt, hogy ennyit kell használnia. A kettő-három használata az utóbbi időben a legjobb influencerek kedvencévé vált. Egyedi igényeitől függően többé-kevésbé használhatja. Érdemes tesztelni a hashtageket, mielőtt fontos kampányokhoz használná őket.

Rendkívül fontos, hogy a hashtagek egyszerűek és relevánsak legyenek a rést illetően. Ellenkező esetben büntetést kaphat az Instagram algoritmusa miatt, vagy bosszanthatják a követői. Ennek ellenére nézzük meg a legfelkapottabb Instagram hashtageket 15 különböző tartalomkategóriához.

A legnépszerűbb Instagram-hashtagek a 15 legjobb kategóriában

Összeállítottuk az Instagramon legnépszerűbb 15 tartalomkategória listáját. A legtöbb ember a közösségi média platformon rendszeresen követi ezeket a hashtageket. Használja őket bölcsen, hogy megkapja a kívánt figyelmet a következő marketingkampányában.

1. Instagram divat hashtagek

A divat az Instagram legnépszerűbb szegmensei közé tartozik. A divatbefolyásolók növekvő hálózatával nehéz kitűnni a tömegből. Népszerűsítse márkáját az Instagramon releváns hashtagek használatával, hogy elérje célközönségét. Sokan követik ezeket a hashtageket nap mint nap, hogy divatihletet merítsenek.

Olvasni:  Hogyan erősíti a hatékony tartalommarketing zenei produkciós márkáját

#instastyle

#napi outfit

#jól néz ki jól érzi magát

#divatfotózás

#divatblogger

#divatmániás

#divatos

#styleinspo

#divat stílus

#divatgram

#Divatfüggő

#divatnaplók

#styleinspo

#ootd

#napi outfit

#whatwore

#jelenleg visel

#tinibefolyásoló

#hidzsábdivat

#divatos

#kifutómodell

2. Instagram élelmiszer hashtagek

Szinte minden Instagram-felhasználó szereti az ételeket. Akár szereti a recepteket nézegetni, akár maga készít csodálatos ételeket. Az Instagram tökéletes platform lehet kisvállalkozása vagy péksége reklámozására is. A megfelelő hashtagek használatával az ételképei megérdemlik a figyelmet.

#instafood

#ételfotózás

#omnomnom

#ételpornó

#jópártok

#házi

#ínyenc

#eatstagram

#ínyenc

#ízletes ételek

#ételképek

#egészséges étel

#organikus

#egészségesek

#vegetáriánus

#vegán

#gluténmentes

#éhes

#karcolásból készült

#vegántálak

#növényi alapú

#a konyha

#étel52

#teljes élelmiszer

#kényelmes étel

#delhifoodie

#szendvicsek

#pizzagram

#pékség

#süti

3. Instagram utazási hashtagek

Az utazással kapcsolatos tartalmak messzire eljuthatnak. Akár talált egy hangulatos hegyi témájú kávézót a városban, akár egy kalandos kiránduláson vett részt, a felkapott Instagram hashtagek segíthetnek megtalálni a megfelelő közönséget. Érje el az utazókat vagy a lelkes kalandorokat a következő hashtagekkel.

#utazás

#instatravel

#tartózkodás

#Utazó táska

#egyéni utazás

#travelgram

#Utazási fotózás

#beutazni a világot

#ünnep

#vakáció

#turista

#nászút

#utazásnap

#mehetnék

#vándorlásszerda

#nap

#travel_hubs

#csodálatos_helyek

#földpix

#világhelyek

#városlegjobbhelyek

#travelblogger

#travelindia

#travelinggram

#utazásfüggő

#utazási blog

4. Instagram verseny hashtagek

A versenyek és ajándékok szervezése a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a közönséggel. Beállíthat néhány egyszerű szabályt a versenyen való részvételhez, és a verseny végén jutalmakat küldhet ki. Egy versenyt nehéz felállítani, de a megfelelő közönséget még nehezebb megtalálni. Használjon felkapott Instagram hashtageket, hogy időben elérje célközönségét.

A hashtagokat úgy is létrehozhatja, hogy előtagként hozzáadja a márkanevét. Vagy létrehozhat egy kampánynevet, amelyet hashtagként használhat minden résztvevő megosztásához.

#instacontest

#versenyidő

#instagiveaway

#versenytárs

#verseny

#verseny

#versenygram

#versenymód

#napi verseny

#versenyszezon

#verseny

#[yourbrand]verseny

#versenyek

#verseny

#lóversenyfogadás

#ajándékozás

#ajándékok

#winitwednesday

#győzelem

#korlátlan szépség

#versenynap

#versenyfoto

#versenyelőkészítő

5. Instagram zenei hashtagek

Az Instagram az egyik legjobb platform az új művészek számára, hogy követőket szerezzenek. A zenészek ehhez a platformhoz fordulnak, hogy követőket, kedveléseket és megosztásokat szerezzenek. Ezek a hashtagek a zenével kapcsolatos oldaladon is hasznosak lehetnek. A felhasználók szívesen osztanak meg rövid videókat olyan zenészekről, akiket kedvelnek. Tehát, ha feltölt egy videós előzetest a következő albumodról, mindenképpen próbáld ki ezeket a népszerű Instagram hashtageket.

#a zene az élet

#új zene

#zenei élet

#zeneileg

#zenész

#instamusic

#zene videó

#lekapcsolva

#zeneművész

#dal író

#Zenekar

#művész

#itunes

#hallgat

#hallgatók

#halgassd meg ezt

#szeretem ezt a dalt

#zene

#zenefüggő

#zenei üzlet

#zene

#zeneipar

#tekercsek

6. Az Instagram hashtageket idéz

Noha az Instagramon sok művészeti, zenei és utazási tartalmat találsz, sok motivációs tartalommal is találkozhatsz. Híres emberek és filozófusok gondolatai és idézetei apró dolgok, amelyek minden nap bizakodóvá tesznek bennünket.

Sokan szeretik az árajánlatokat megnézni az Instagramon, hogy pozitívan kezdjék a napjukat. Próbálja ki ezeket a hashtageket, ha motivációs idézetekkel foglalkozó oldala van, vagy egyszerűen csak meg szeretne osztani egy olyan idézetet, amely megfelel a márkaideológiájának.

#quotestoliveby

#idézetnap

#idézőjel

#pozitiv rezgések

#idézőjelgram

#idézetek és mondások

#idézetnapi

Olvasni:  Az AI technológia a fordítóipar jövője?

#idézetek az életről

#writersofinstagram

#quotestagram

#életidézetek

#idézetek

#szerelem

#motiváció

#élet

#ihlet

#instagood

#motivációs idézetek

#idézet

#boldogság

#inspiráló idézetek

#hinni

#önimádat

#quoteskpop

#sikeridézetek

#quotetag

#önszerető idézetek

#költőközösség

7. Instagram üzleti hashtagek

A felkapott Instagram hashtagek használata nagyon hasznos lehet az üzleti életben dolgozó emberek, ügyfelek és tehetségek felvétele érdekében. Számos B2B márka indult az Instagramon, hogy kiszolgálja a kisvállalkozásokat és a szabadúszókat. A releváns hashtagek segítségével gyorsabban elérheti közönségét, és növelheti vállalkozását.

#üzleti

#vállalkozói élet

#üzleti élet

#üzleti út

#hálózat

#üzleti beállítottságú

#vállalkozás

#entrepreneursofinstagram

#üzembe helyezés

#üzleti oldalak

#branding

#beyourownbass

#vállalkozói szellem

#vállalkozói motiváció

#kreatívvállalkozástulajdonos

#üzleti növekedés

#üzleti siker

#üzleti lehetőség

#üzleti szenvedély

#üzleti lehetőség

#businessinsider

#üzleti idézet

8. Instagram fotózás hashtagek

Az Instagram a képekről szól, és rengeteg lenyűgöző fénykép található a platformon. Minden márkaimázs szorosan kapcsolódik az általuk előállított tartalom minőségéhez. A felkapott Instagram hashtagek használata szintén nagyon fontos a fotósok számára. Ha szeretné felépíteni portfólióját, íme néhány a legnépszerűbb Instagram hashtagek közül.

#fényképezés

#a nap képe

#portréfotózás

#fotós

#a nap képe

#utazási fotózás

#tájkép

#JustGoShoot

#Pillanatkép

#fotózás szerelmesei

#természet

#nincs szűrő

#élet

#a nap legjobbja

#ég

#instapic

#utazás

#Művészet

#instadaily

#fotózás

#fotófal

#phototag_it

#photo_shortrip

#kutya

#vadvilág szafari

9. Instagram mémek hashtagek

Nem gondolhatunk az Instagramra mémek és vicces videók nélkül. Egy jól időzített vicc még a márkák és a vállalkozások számára is felkelti a figyelmet. A legjobb mémek a kor legmenőbb és felkapott témáiról készülnek. A felkapott Instagram hashtagek használata azonban fontos szerepet játszik a vírus terjedésében. Tekintse meg ezeket a minden idők kedvenc mém-hashtageit, és kezdje el a bejegyzéseket.

#mémek

#vicces mémek

#memesdaily

#dankmémek

#memestagram

#memereview

#mémek

#napi mémek

#sötét mémek

#memepage

#vicces

#lol

#lmao

#humor

#komédia

#Haha

#edgymemes

#viccek

#vicces videók

10. Instagram fitnesz hashtagek

A járvány és a karantén óta mindannyian felismertük a fitnesz- és egészségprogramok fontosságát. Az Instagram tökéletes platform az induló fitnesz-vállalkozások növekedéséhez. Az emberek az Instagramon keresik a napi edzésmotivációt. A fitneszhez kapcsolódó vállalkozások akkor is profitálhatnak, ha a megfelelő hashtaget használják a célközönség elérésére.

#fitneszszakértő

#testépítés

#gyakorlat

#gymlife

#egészséges életmód

#egészségmotiváció

#Egészség

#tornaterem

#kiképzés

#edzés

#Sport

#crossfit

#izom

#fitfam

#személyi edző

#fitnessmotiváció

#fitneszcélok

11. Instagram szépség hashtagek

Mindannyian egyre jobban tisztában vagyunk a szépségápolási rutinokkal és az egészségügyi kezelésekkel. A bőrápolás és az önszeretet életmódunk állandó részévé vált, az Instagramon pedig rengeteg szórakoztató és inspiráló tartalom található a szépséggel kapcsolatban. Az innovatív és fiatal influencerekkel a verseny folyamatosan nő. Próbálja ki a következő hashtageket szépségmárkájának fejlesztéséhez.

#bőrápolás

#szépség

#wellness

#wellnessrutin

#smink

#testápolási

#önellátó

#önimádat

#spaday

#bőrápolási termékek

#kozmetika

#sminkes

#bőr

#szépségalapok

#szemsmink

#stílus

#frizura

#hajszín

12. Instagram művészek hashtagei

Az Instagram tökéletes hely a művészek számára. Művészként fejlődhet, együttműködhet más emberekkel és márkákkal, és segíthet más művészeknek növekedésben. A manapság felkapott hashtagekkel az Instagramon fejlesztheti márkáját, és jobb lehetőségekhez juthat.

#művész

#napművészet

#alkotás

#instaart

#artistssoninstagram

#művészeti élet

#művészeti Galéria

#művészeti

#művészetkedvelők

#művészeti kollektíva

#instaartist

#művészi

#szépművészet

#művészek

#művészetek

#művészeti Galéria

#artistsofinstagram

#művésztámogatás

#digitális művész

#artist_4_shoutout

#abstract_features

#artist_sharing

13. Instagram videó hashtagek

A videómarketing 2022-ben a marketingstratégiák legfontosabb részévé vált. A videók vonzereje sokkal nagyobb, mint a szöveg és a képek. A vonzó videók közzététele növelheti a márkaismertséget, és több követőt szerezhet az Instagramon. A releváns hashtagek használata nagyszerű megjelenést biztosít egy nagy hálózat számára.

Olvasni:  7 lépés, hogyan válhat szabadúszó grafikussá

#instavideó

#napi videó

#videózás

#igtv

#Videoklip

#videogram

#videóforgatás

#videósztár

#videók

#vicces videó

#instagramvideó

#videomasak

#vírusos

14. Instagram hashtagek bloggereknek

Blogger vagy, aki több feliratkozót szeretne szerezni? Az Instagram a legjobb közösség lehet. Sokféle blogger növekszik az Instagramon azzal, hogy rendszeresen tesz közzé tartalmakat. Közösségi támogatást is kaphat más bloggerektől és íróktól. Kiváló hely, ha márkákkal és marketingesekkel szeretne kapcsolatba lépni. Tekintse meg ezeket a felkapott Instagram hashtageket, hogy megtalálja célközönségét.

#bloggerek

#blogpromóció

#életmódblog

#íróközösség

#írói válság

#próza

#írói élet

#writersofinstagram

#instablogger

#instawriters

#kreatívbiznisz

#szógazmus

#szavak

#ablogon

#életmódblogger

15. Felkapott Instagram hashtagek, egyéb

A fenti kategóriákon kívül rengeteg rés válik népszerűvé az Instagramon. Az Instagram trendjei is folyamatosan változnak az idő múlásával. Vannak azonban olyan hashtagek, amelyekről általában úgy gondolják, hogy bármitől függetlenül nagy elérést biztosítanak. Az Instagram legnépszerűbb címkéinek többsége a szerelemről, a pozitivitásról és a boldogságról szól.

#szerelem

#instagood

#a nap képe

#aranyos

#tbt

#divat

#gyönyörű

#boldog

#a nap képe

#szelfi

#nyár

#instadaily

#repost

#instalike

#család

#utazás

#fitness

#az élet jó

#instamood

#instapic

#nincs szűrő

Felkapott hashtagek az Instagram tekercseken

Az Instagram-tárcsák hatalmasat nőttek az elmúlt hónapokban, és nincs visszaút. A trendek folyamatosan jönnek és mennek az IG-tekercseken, és sok minden kell ahhoz, hogy lépést tartsunk a trendekkel.

Függetlenül attól, hogy milyen trendet követsz, ez néhány felkapott hashtag az Instagram-tárcsákon, amelyeket felhasználhatsz a bejegyzéseidhez a különböző kategóriákban.

#reelsofinstagram

#reelsindia

#VideoOfTheDay

#reelsteady

#az oldaladért

#instagramreels

#reelsofinstagram

#tiktokindia

#holareels

#fyp

#instareel

#reelsinsta

#tekercsvideó

#bhfyp

Hogyan találhatod meg a legjobb Instagram hashtageket a márkádhoz?

Bár ezek a közösségi média platformon használható legjobban felkapott hashtagek, az IG-funkciók használatával mindig naprakész maradhat. Több hashtaget is beszerezhet egyszerű funkciókkal, például a kapcsolódó hashtagekkel, vagy egyszerűen kereshet a tetején. Mindig nagyszerű ötlet a legjobb hashtagek tesztelése a következő bejegyzésekkel.

Most, hogy ismeri a legnépszerűbb Instagram hashtageket, tudnia kell, hogyan használhatja őket a márkájához. Ahogy mondtuk, ne használjon túl sok hashtaget. Legyen egyszerű és lényegre törő. Íme néhány tipp és trükk, amelyeket kipróbálhat.

Legyen tisztában a versenytársával

Más márkák és kampányaik ellenőrzésével világos képet kap arról, hogy a közönsége mit néz. Meglévő Instagram-közösségeket is találhat, ahol csatlakozhat. Ezeket a márkákat és hashtageket úgy találhatja meg, hogy megnézi, ki melyik hashtaget követi.

Ellenőrizze, milyen hashtageket használ a közönsége

Miután megtalálta a követők listáját, felfedezheti, hogy mely hashtageket követik még. Adja hozzá őket saját márkájának hashtag-könyvtárához, és szükség szerint használja őket.

Keverje tovább a hashtageket

Nem jó gyakorlat ugyanazt a hashtag szövegblokkot használni minden bejegyzéshez. Rosszul néz ki a bejegyzésed, és nem segít legyőzni az algoritmust. Ezért elengedhetetlen, hogy minden bejegyzésnél változtasd a hashtageidet. Mindig próbálj releváns lenni, és koncentrálj a témára.

Hozzon létre márkás hashtageket

Az általános hashtagek használata nagyszerű lehet több közönség elérésére. A márkás hashtagek azonban hasznosak lehetnek a márkaközpontú kampányoknál. A márkás hashtagek kötelezőek a versenyeken és az ajándékkampányokon.

Kerülje az irreleváns és bonyolult szavakat

Hashtagek használatával szeretné elérni az általános tömegeket. Ennek megfelelően olyan szavakat kell keretbe foglalnia, amelyek könnyen érthetők és használhatók. Óvatosnak kell lennie a tiltott hashtagek és a spam nyelvek használatával is.

Olvasni:  A 10 legjobb webfejlesztési keretrendszer 2024-ben (Frontend és Backend)

Kövesse nyomon a betekintést

Minden Instagram üzleti profil sok értékes adatot kap, beleértve a hashtagek adatait is. Folyamatosan ellenőrizze bejegyzéseinek betekintését, és találja meg az elköteleződés szintjét.

Forrás

Kulcs elvitelek

  • Az Instagram hashtagek olyan rövid szavak és kifejezések, amelyeket a hashtag szimbólummal együtt használnak, hogy kibővítsék a tartalmad elérését a követőid listáján.
  • A hashtag marketing nagyszerű stratégia lehet új közönségekkel való kapcsolatteremtésre és vállalkozása bővítésére.
  • A felkapott Instagram hashtagek legnépszerűbb kategóriái közé tartozik a divat, az élelmiszer, az utazás, a fotózás, a fitnesz, az üzlet stb.
  • Használjon márkás hashtageket márkakampányokhoz, beleértve a versenyeket, ajándékokat és márkaeseményeket.
  • Tartsa a hashtageket relevánsan a tartalom témájához és kontextusához. Kerülje az ismétlődő nyelvhasználatot irreleváns, spam jellegű tartalommal.
  • Tekintse meg hashtag-betekintéseit az Instagram üzleti profiljában, és változtassa meg azokat. Ez segít abban, hogy világos képet kapjon a márkájához kapcsolódó, felkapott Instagram hashtagekről.

Következtetés

A hashtagek az Instagram és sok más közösségi médiaplatform egyik leglenyűgözőbb funkciója. Ha megfelelően használják, mindig nagyobb láthatóságot és elkötelezettséget biztosítanak a bejegyzéseihez. Hashtag-stratégia használata előtt fontos tudni, hogyan működnek a hashtag-oldalak. Ha minden jól megy, a legjobb oldalak között lehet a hashtag keresésben.

A felkapott Instagram hashtagek használatával mindig ügyeljen a szavaira. Legyen egyszerű a nyelve, és mindig próbálja összekapcsolni a hashtaget a márkával. Kerülje az ismétlődő és irreleváns szavak használatát. Próbálja ki ezeket a tippeket és trükköket, hogy valódi megjelenést kapjon az Instagramon.

GYIK

1. Hogyan lehet megtalálni a felkapott Instagram hashtageket?

Keressen egy potenciális hashtaget az Instagramon, és megtudja, hány bejegyzés használja a hashtaget. Ha aktív az Instagramon, és megnézi a versenytársak bejegyzéseit, akkor jól megértheti a felkapott Instagram hashtageket is. Legyen azonban óvatos, amikor ezeket a trendeket használja. Relevánsnak kell lenniük a márkaidentitás szempontjából.

2. Hogyan lehet elrejteni az Instagram hashtageit a közzétételhez?

A hashtagek Instagramon való közzétételének különböző módjai vannak. Bármennyire is fontosak, a legtöbb ember nem szereti megmutatni őket a közönségnek. A legegyszerűbb módja, ha a hashtageket a professzionális tartalom közzététele után a megjegyzések közé teszed. Így a közönség nem fogja látni a hashtageket, és Ön is ugyanazokat az előnyöket élvezi.

3. Hány hashtaget használjak egy bejegyzéshez?

Azt javasoljuk, hogy a jelenlegi Instagram-algoritmus szerint ne használjon ötnél több hashtaget minden bejegyzéshez. Túl sok hashtag használata megzavarhatja az algoritmust, és figyelmen kívül hagyhatja a bejegyzést.

4. Mi a legjobb módja a márkás hashtagek használatának?

Számos modern marketingkampány elkezdte használni a márkaneveket hashtagokban, hogy jobban márkaorientált legyen. A közönség könnyebben felismeri kampányát, és részesévé válik. Emellett növeli a márka ismertségét, és arra ösztönzi őket, hogy többet tudjanak meg a márkáról.

5. Hogyan kereshet több hashtag között az Instagramon?

Hashtagokat kereshet, ha beírja a kulcsszavakat az Instagram keresőmezőjébe. Sok kapcsolódó hashtaget fog kapni a bejegyzések számával együtt. Használhat online eszközöket is, hogy releváns kulcsszavakat keressen iparágának és célközönségének megfelelően.

6. Mi a legjobb módja a felkapott Instagram hashtagek használatának?

A felkapott Instagram hashtagek hasznosak, ha tartalmait több emberhez szeretné újra megcélozni. Növeli annak esélyét, hogy olyan emberek látják, akik esetleg szerepelnek a követői listáján, vagy nem. A hashtagek fontos szerepet játszanak a közösségi médián alapuló nagy marketingkampányokban. Használatuk legjobb módja, ha a legrelevánsabb hashtageket használjuk, és optimális számban tartjuk őket.

Új publikációk:

Ajánlott