A legnépszerűbb vágólapkezelő alkalmazások iPhone-ra/iPadre (2024)

A vágólap alapvető eszköz a képek, hivatkozások és szövegek másolásához és beillesztéséhez iPhone-on és iPaden. Az iOS natív vágólapjának megvoltak a korlátai, így egyszerre csak egyetlen elemet lehetett tárolni. Ha arra gondolsz, hogy “hogyan lehet elérni a vágólapot az iPhone készüléken”, alapértelmezés szerint nincs lehetőség a megjelenítésére. A vágólap a virtuális memóriában tárolt belső funkció, és mivel a virtuális memóriában van tárolva, minden törlődik, amikor újraindítja telefonját vagy táblagépét.

A vágólap megtekintésének és kezelésének egyik módja az iPhone készüléken a Jegyzetek alkalmazás. De ha elege van a korlátokból, és le akarja győzni őket, használhatja a vágólapkezelő alkalmazásokat iPhone-ra és iPadre. Számos kiváló lehetőség áll rendelkezésre 2024-ra. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik, hogy növelje termelékenységét, és egyszerűsítse a másolási és beillesztési feladatokat.

Vágólapkezelő

Yoink

A Yoink egy népszerű vágólap-kezelő, egyedülálló megközelítéssel a termelékenység javítására. Az alkalmazás ideiglenes polcként működik az összes másolt tartalom számára, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan áthúzzák az elemeket a polcról a szövegmezőkre, e-mailekre és dokumentumokra. Ezért az alkalmazás fantasztikus a többfeladatos munkavégzéshez, mivel könnyedén válthat az alkalmazások között anélkül, hogy elveszítené a vágólap előzményeit.

Az alkalmazás támogatja a Handoff funkciót, amely lehetővé teszi a tartalom zökkenőmentes átvitelét a Mac és iOS eszközök között.

Clippo

A Clippo egy intuitív és könnyen érthető vágólap-alkalmazás, amely tárolja az összes másolt elemet, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármikor hozzáférhessenek, és akár újrafelhasználhassák őket.

Az alkalmazás linkeket, képeket és szöveget tárol. A mai nap widgetet és a menüsor ikonját kínálja, amely azonnali hozzáférést biztosít a vágólap előzményeihez. A felhasználók személyre szabhatják az alkalmazás megjelenését, szinkronizálhatják a vágólapot több eszköz között, és rendszerezhetik a klipeket.

Olvasni:  A 11 legnépszerűbb webhely elektronikai cikkek vásárlására

Paszta

A Paste zökkenőmentes integrációt kínál több iOS-eszköz között. Ez egy vágólapkezelő intuitív, felhasználóbarát felülettel. Az alkalmazás segítségével a felhasználók rengeteg másolt tartalmat rendezhetnek és tárolhatnak, beleértve a fájlokat, hivatkozásokat, képeket és szövegrészleteket. A vágólap előzményei az iCloud szinkronizálásnak köszönhetően szinkronizálhatók az eszközök között. Ezenkívül a felhasználók létrehozhatnak táblákat a gyakran használt kivonatokhoz, szerkeszthetik a másolt szöveget a beillesztés előtt, vagy kereshetnek meghatározott kifejezésekre.

CLIP+

A CLIP+ egy népszerű, de nagyon alulértékelt vágólapkezelő. Az alkalmazás tökéletesen kapcsolódik a Sirihez és a Safarihoz. A Safari használatával az alkalmazás a Megosztott hivatkozások lapon tárolja az összes mentett hivatkozást. Ami a Sirit illeti, az alkalmazás több parancsikont is lehetővé tesz, amelyek a Siri segítségével használhatók.

A vágólapkezelő iCloud-szinkronizálással is rendelkezik, amely elmenti adatait, és több Apple-eszközön is elérhetővé teszi azokat. A Today Widget opció egy másik remek funkció az alkalmazásban, amely gyors hozzáférést biztosít a vágólaphoz. Ezenkívül megtekintheti a képeket bármely kapott URL-hez. Tehát nem kell megnyitnia az URL-t, hogy láthassa az Önnek küldött képet.

Jobb másolás

A Copy Better egy egyszerű vágólapkezelő, amely elvégzi a feladatot. Harangok és sípok nem járnak hozzá. Ez egy alapvető alkalmazás, amely elvégzi a feladatokat, és kevés fejlesztést kínál, ami jobb, mint az iOS és iPadOS beépített vágólapkezelője.

A Copy Better felhasználói felülete egyszerű és könnyen érthető. A funkciók nem túl kiterjedtek, de elegendőek ahhoz, hogy valaki produktív legyen. Ezzel az alkalmazással mentheti és szerkesztheti a kivágásokat telefonjáról vagy táblagépéről. Magából az alkalmazásból is létrehozhat újakat. A klipek lehetnek alapértelmezett szövegek, képek vagy formázott szövegek. A klipek mappákba menthetők, és kedvencként jelölheti meg őket, hogy szükség esetén gyorsan elérhesse őket.

Olvasni:  Hogyan kaphat segítséget a WordPress beépülő modul fejlesztőitől (és hogyan ne)

Az alkalmazáshoz tartozik egy billentyűzet, amely lehetővé teszi a klipek beillesztését különböző alkalmazásokba. Míg a vágólapkezelő Siri-bővítményt biztosít, felhőalapú szinkronizálást nem.

Tésztás

A Pasty egy vágólapkezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elmentsék és rendszerezzék a másolt képeiket, szövegeiket, fájljaikat és képeiket. Az alkalmazás könnyedvé teszi az egész folyamatot. Az alkalmazás kiválóan alkalmas átfogó vágólap-alkalmazásként iPhone és iPad készülékekhez. Testreszabható rendszerezést, kiterjedt vágólap-előzményeket és hatékony keresési funkciókat kínál. Ezenkívül zökkenőmentes eszközszinkronizálást, hatékony adatvédelmi intézkedéseket és felhasználóbarát felületet kínál.

Ilyen hihetetlen tulajdonságokkal és képességekkel a Pasty az egyik legjobb vágólap-kezelő iPhone és Mac eszközökhöz.

Alsó vonal

Összefoglalva, ezek a vágólapkezelők számos funkciót kínálnak a másolási-beillesztési feladatok optimalizálásához. Ezek az alkalmazások leegyszerűsíthetik a munkafolyamatot és növelhetik a termelékenységet. Válassza ki az igényeinek megfelelőt, és használja ki az erejét.

Hasonlítsa össze a vágólapkezelőket, és igazítsa őket az Ön igényeihez. Ez segít a megalapozott döntés meghozatalában. Emellett néhányuk fizetett csomagokat is kínál. Boldog választást!

Új publikációk:

Ajánlott