A LinkedIn közösségi média hálózat – vagy munkahely?

Használja ma a LinkedIn-t új állás keresésére, hálózatra vagy tartalom megosztására? A LinkedIn egyike azoknak a közösségi hálózatoknak, amelyekre sokan nem jelentkeznek be gyakran.

LinkedIn közösségi hálózat

Sokan regisztrálnak, töltik ki profiljukat és lépnek kapcsolatba másokkal a Linkedin közösségi hálózaton. Nem gyakran mennek frissíteni vagy ellenőrizni a frissítéseket, például a Facebookot vagy az Instagramot. A LinkedIn-felhasználók mindössze 40%-a jelentkezik be naponta A LinkedIn hálózat 2 millió embere közül.

Ez azt jelenti, hogy 60%-uk nem jelentkezik be, hogy ellenőrizze LinkedIn-fiókját. Milyen gyakran ellenőrzi LinkedIn-fiókját?

Ha nem jelentkezik be gyakran a LinkedIn közösségi hálózatába, íme néhány frissítés, amelyet ma érdemes tudnia, és hogyan viszonyul a LinkedIn állásokhoz.

LinkedIn vs. más munkahelyek

szerint a A Forbes friss cikke, az álláskeresők az Indeed oldalra mennek, hogy információkat találjanak az elérhető szerepekről; a LinkedInhez mennek, hogy szakmai kapcsolatokat ápoljanak. Tartsa szem előtt ezt a kontextust, amikor a nyílt szerepkörök előléptetésére és toborzására vonatkozó tervet dolgoz ki.

Az Indeed kereső sokkal pontosabb és hasznosabb az álláskeresők számára, mint a LinkedIn, amely segíthet megtalálni a megfelelő embereket vagy munkát.

További versenyzők a munkára:

 • Zip Recruiter
 • francia ajtó
 • Szörnyeteg
 • Létra
 • Snagajob

A LinkedIn ma frissült

– Láthatja, hogy ki nézte meg a profilját. Jó tudni, ha megnézi mások profilját. Tudják, hogy te voltál az.

– Szeretem ezt. Gondolod, hogy mindenki látni fogja a frissítésedet a falán? Nem úgy! De jelzést ad arról, hogy kik és hányan látják bejegyzéseidet ezen a közösségi hálózaton.

Olvasni:  ROI-elemzés a közösségi média marketinghez: mit kell tudni

– A hír csak folyamként szól neked. Azt is megtekintheti, hogy mely LinkedIn-témák a legnépszerűbbek, vagy új témákat találhat a felfedezésre.

– Igazán? Ez érdekes! A LinkedIn feed jobb alsó sarkában található. Lehetővé teszi a hirdetések online megtekintését.

– Hiányoznak a csoportjai? Most már megtalálhatóak az érdekes helyeken. Ugyanazokat a csoportokat találja ott, de eltérően nézhetnek ki.

– Tudtad, hogy manapság mindenki publikálhat önállóan a LinkedIn-en? Ne feledje, hogy ez olyan, mint bármely közösségi hálózat – ez egy bérelt hely, és nem a saját hely, mint a blog. Az online közzététel előnye az Ön területén lenne.

– Ma a LinkedIn-en a videók nagyon népszerűek, akárcsak más közösségi hálózatokon. Most már akár videó hozzáadása a profiljához.

– Rendszergazdai szerepkörök és a megbeszéléseken való egyszerű részvétel vállalatként. Remek mód

A LinkedIn egyéb szolgáltatásai ma

Van néhány régi funkciójuk, például a LinkedIn, amely online profilja alapján mutatja meg az állásokat.

Módosíthatja beállításait privátra, hogy mások ne lássák, mit keres az állásokban. Noha vigyázat, egyesek proxykat használhatnak információk megszerzésére.

Ugyanez a beállítás érvényes, ha frissíti profilját, és nem szeretné, hogy hálózata értesüljön a legutóbbi fejlesztésekről. Azt javaslom, hogy állítsa privátra is.

még mindig nagyok a LinkedInben. A csoportok olyan helyek, ahol más, hasonló gondolkodású embereket ismerhetsz meg a résen. Nagyon jó részt venni és személyesen találkozni velük, ha helyiek.

– A LinkedIn egy nagyszerű hálózat a hasznos linkek megosztására az Ön résén belül. Most még soha nem látott módon oszthat meg képeket, idézeteket, linkeket és egyebeket ezen az interneten.

Olvasni:  Mi az a Chromebook? A legjobb előnyei és hátrányai

LinkedIn Premium

– Vásárolhat LinkedIn prémium funkciókat is, hogy többet hozzon ki ebből a hálózatból, például teljes hálózati hozzáférést – 35-ször több profilt és tevékenységet tekinthet meg az összes 1., 2. és 3. fokú hálózathoz való teljes hozzáféréssel, és szerezzen be egy prémium profilt, hogy professzionálisabb legyen. e-maileket – így elérheti a döntéshozókat, ha NINCS az Ön hálózatában, fiókjában, és potenciális ügyfeleket importál a SalesForce-ból és egyebekből!

Az árak havi 29,99 dollártól kezdődnek, a LinkedIn prémium verziója esetén pedig felfelé. Ha Ön álláskereső, más terveik vannak 19,99 dollártól, hogy segítsenek a csúcsra jutni.

Olvass tovább, miért Prémium lehet az Ön számára Neal Schafferen keresztül.

Egyéb LinkedIn közösségi hálózati statisztikák az Ön számára

Tekintse meg alább a LinkedIn Today további statisztikáit, amelyek meggyőzhetik Önt, hogy többet jelentkezzen be fiókjába, vagy felkéri Önt a regisztrációra, ha még nem tette meg. Egy tipp – Ha munkát keres, győződjön meg arról, hogy az üzenetértesítések BE vannak kapcsolva mobileszközén, vagy naponta jelentkezzen be fiókjába.

Ne akarj lemaradni a számodra megbeszélt állásinterjúkról.

 • A LinkedIn felhasználók 39%-a a prémium verziót használja. (Neal Schafferen keresztül.)
 • Jelenleg 830 millió aktív felhasználójuk van 2022-ben Kinsta.)
 • 2020-ban a LinkedIn tartalmat 50%-kal többen osztották meg! (A Hubspoton keresztül.)
 • A világ felhasználóinak 57%-a férfi. (A Hubspoton keresztül.)
 • Az Insider Intelligence éves „US Digital Trust Survey” felmérése szerint a LinkedIn az Összességében a legmegbízhatóbb közösségi platform. A digitális bizalmat úgy határozzuk meg, mint a felhasználók bizalmát egy olyan közösségi média platformban, amely védi adataikat, és biztonságos környezetet biztosít számukra a tartalom létrehozásához és interakciójához. (eMarketeren keresztül.)
 • Az összes felhasználó 59%-a 25 és 34 év közötti. (A Hootsuite-on keresztül.)
Olvasni:  10 tipp epikus e-kereskedelmi SEO tartalom írásához 2024-ben

Ön a LinkedIn közösségi oldalára

Milyen gyakran használja manapság a LinkedIn-t? Úgy gondolja, hogy a LinkedIn egy közösségi média hálózat vagy inkább egy munkahely?

Érdeklődni szeretnék, hogy használta-e az önkiadás funkciót, vagy a LinkedInen keresztül talált-e munkát.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret másoknak segíteni abban, hogy sikeresek legyünk online a közösségi médián, a blogíráson és a SEO-n keresztül. Mit ér a tudás, ha nem oszthatod meg másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám, valamint 11 éves tartalommarketing, közösségi média, blogok és keresőoptimalizálás terén.

Megveheted őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicardi legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott