A Netflix nem működik az Xfinity rendszeren: Gyors javítás

Sok felhasználó arról számolt be, hogy problémái vannak a Netflix streamelésével az Xfinity rendszeren. Ennek számos oka lehet, és a probléma megoldása nem olyan nehéz.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet néhány egyszerű lépésben kijavítani, hogy a Netflix nem működik Xfinity rendszeren. De előtte értsük meg a jelenség okait.

Miért nem működik a Netflix az Xfinity-n?

Számos oka lehet annak, hogy a Netflix nem működik az Xfinity eszközön.

A leggyakoribbak közül néhány:

 • Instabil internetkapcsolat: Előfordulhat, hogy az internetkapcsolat lassú, instabil vagy megszakadt, ami miatt a Netflix meghibásodik, lefagy vagy nem töltődik be.
 • A Netflix alkalmazással kapcsolatos problémák: Előfordulhat, hogy a Netflix alkalmazás elavult, sérült vagy nem kompatibilis az Xfinity eszközzel.
 • Az Xfinity eszközzel kapcsolatos problémák: Előfordulhat, hogy az Xfinity eszközzel kapcsolatos problémák akadályozzák a Netflix zökkenőmentes futtatását.
 • Netflix-fiókkal kapcsolatos problémák: Előfordulhat, hogy Netflix-fiókja lejárt, feltörték, vagy elérte a streamelési korlátot.

Hogyan lehet javítani, hogy a Netflix nem működik az Xfinity-n?

A probléma okától függően többféleképpen is kijavíthatja, hogy a Netflix nem működik Xfinity rendszeren:

Javítsa meg az internetet

A legmagasabb internetes letöltési sebességgel rendelkező országok (július)

Megjavíthatja az internetet az útválasztó újraindításával. Húzza ki az útválasztót az áramforrásból, várjon 30 másodpercet, majd csatlakoztassa újra. Ezután próbálja meg újra streamelni a Netflixet, és ellenőrizze, működik-e.

Olvasni:  Intel K vs KF vs F: Gyors összehasonlítás

Íme néhány további lépés, amelyeket megtehet az internet javításához:

 • Először is győződjön meg arról, hogy nincs internet-kimaradás a környéken. Kérheti internetszolgáltatójától az információkat, vagy felkeresheti a webhelyét.
 • Ha nincs kiesés, akkor ideje ellenőrizni a hardvert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem sérültek-e meg. Ellenőrizze az internetkapcsolathoz kapcsolódó összes hardvert. Ide tartozik többek között az útválasztó, a modem, a tápkábel és a fő áramforrás. Győződjön meg arról, hogy az összes hardver sértetlen és megfelelően működik. Ha sérülést észlel, mielőbb cserélje ki.
 • Ha a hardver rendben van, akkor ideje ellenőrizni a csatlakozásokat. Győződjön meg arról, hogy a kábelek szorosan rögzítve vannak a megfelelő csatlakozókban.
 • Néha túl nagy távolság van a WiFi és a fogadó eszköz között. Ügyeljen arra, hogy a távolság kisebb legyen. Vagy közvetlenül csatlakoztathatja az internetet a számítógépéhez, mivel a WiFi-hez képest stabilabb sebességet biztosít.
 • Ezenkívül távolítson el minden olyan elektronikus készüléket, amely zavarhatja a WiFi jeleket. Amíg itt van, helyezze a WiFi-t egy megemelt platformra, hogy az eszközök zökkenőmentesen fogadják a jeleket.
 • Ha sok eszköz csatlakozik a hálózathoz, távolítsa el őket, mielőtt játszana az interneten, mivel az eszközök megosztják a csomag korlátozott sávszélességét. Meglévő internetcsomagja frissítésére is gondolhat.

Ellenőrizze a Netflix szolgáltatás állapotát

Néha a Netflix szerverei leállhatnak karbantartás vagy túlterhelés miatt. Irány a Netflix szerver oldal hogy felmérje a szerver aktuális helyzetét, mielőtt megpróbálná a következő lépéseket.

Frissítse a Netflix alkalmazást

Mi a letöltési korlát a Netflixen, és hogyan lehet megkerülni?

Előfordulhat, hogy egy elavult Netflix alkalmazás nem fut zökkenőmentesen az Xfinity rendszeren. Győződjön meg arról, hogy Xfinity eszközén a Netflix alkalmazás legújabb verziója van.

A frissítések kereséséhez nyissa meg eszközén az alkalmazásboltot, és keresse meg a Netflix alkalmazást. Ha van elérhető frissítés, töltse le és telepítse. Ezután indítsa újra a Netflixet, és ellenőrizze, hogy működik-e.

Olvasni:  PCI megfelelőség & Magento 1 EOL – Mikor nem szabad megnyomni a pánikgombot

Frissítse az Xfinity firmware-t

A tévén vagy az Xfinity dobozon lévő elavult firmware kompatibilitási problémákat okozhat a Netflix-szel és más streaming szolgáltatásokkal.

Az Xfinity firmware frissítéséhez, hogy kijavítsa a Netflixet, amely nem működik Xfinity-probléma esetén, keresse fel a Adminisztrátor fület, majd kattintson a Ellenőrizd most alatti gombot Firmware frissítés szakasz. Ha van elérhető új frissítés, azt itt láthatja.

Ellenőrizze a TV és az Xfinity box csatlakozásait

Egy másik fő oka annak, hogy a Netflix nem működik az Xfinity rendszeren, hogy fennakadás van a TV és az Xfinity box között. Győződjön meg arról, hogy nincsenek meglazult vagy hibás kábelek, mert ez időszakos problémákat okozhat a Netflix lejátszása során.

Amíg itt van, ellenőrizze a HDMI- vagy AV-kábeleket, és győződjön meg arról, hogy megfelelően csatlakozik mindkét eszközhöz.

Törölje a Netflix alkalmazás gyorsítótárát

A zsúfolt gyorsítótár számos problémát okozhat, beleértve a jelenlegit is. Tehát szokássá kell tennie a gyorsítótár rendszeres törlését.

A következőképpen teheti meg:

 • Irány a Beállítások opciót az Xfinity eszközön.
 • Keresse meg a Alkalmazások elemre vagy a Alkalmazások szakasz.
 • Keresse meg a Netflix alkalmazást, majd válassza a gyorsítótár törlése lehetőséget.

Indítsa újra az Xfinity eszközt

Az Xfinity eszközökön nem működő Netflix másik módja az újraindítás. Ez eltávolíthatja a Netflixet esetlegesen érintő ideiglenes hibákat vagy gyorsítótár-problémákat.

Az eszköz újraindításához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot, amíg ki nem kapcsol. Ezután kapcsolja be újra, és próbálja meg újra streamelni a Netflixet.

Telepítse újra a Netflix alkalmazást

Ha a Netflix alkalmazás frissítése nem működik, előfordulhat, hogy újra kell telepítenie. Ezzel kijavíthat minden olyan sérült vagy hiányzó fájlt, amely hibákat okozhat.

Olvasni:  Az Apple TV távirányítójának hangerőgombjai nem működnek: Gyors javítás

A Netflix alkalmazás újratelepítéséhez nyissa meg eszközén az alkalmazásboltot, és távolítsa el a Netflix alkalmazást. Ezután töltse le és telepítse újra. Ezután jelentkezzen be Netflix-fiókjába, és próbálja meg újra a streamelést.

Lépjen kapcsolatba az Xfinity ügyfélszolgálatával

Ha a fenti módszerek egyike sem működik, előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnie Xfinity ügyfélszolgálat segítségért. Elháríthatják az eszközzel és a hálózattal kapcsolatos problémákat, és megoldást kínálhatnak.

Új publikációk:

Ajánlott