A Netflix nem működik Samsung TV-n: Gyors javítás

Nehézségekbe ütközik a Netflix streamelése során Samsung TV-jén? Nem vagy egyedül. Sok Samsung-felhasználó jelezte ezt a problémát különböző fórumokon. Szerencsére ez a probléma megoldható, és általában néhány percen belül megtörténik a javítás.

Összeállítottunk egy hibaelhárítási útmutatót, amelynek segítségével pillanatok alatt visszatérhet kedvenc Netflix-műsoraihoz.

A Netflix nem működik Samsung TV-n: Lehetséges okok

Mielőtt rátérnénk a lehetséges javításokra, először értsük meg, miért nem működik a Netflix a Samsung TV-n. Íme néhány lehetséges ok:

  • Rossz internetkapcsolat: A lassú vagy gyenge internetkapcsolat pufferelést vagy hibaüzeneteket okozhat a Netflix streamelése közben.
  • Elavult Netflix alkalmazás: Ha egy ideje nem frissítette a Netflix alkalmazást, az csatlakozási problémákhoz vezethet.
  • TV firmware-problémák: A Samsung TV elavult firmware-je problémákat okozhat a Netflix és más alkalmazások esetében.
  • Netflix szerver problémák: Ha a Netflix szerverek maximális kapacitással rendelkeznek, vagy a szerver leállása van, akkor előfordulhat, hogy a Netflix nem működik megfelelően.

A Netflix nem működik Samsung TV-n: Lehetséges javítások

Most folytassuk annak hibaelhárítását, hogy a Netflix nem működik a Samsung TV-n:

Olvasni:  Snapchat Planets – jelentése és hogyan működik

Ellenőrizze a Netflix szervereket

Először is ellenőriznie kell, hogy a Netflix-kiszolgálók optimálisan működnek-e. Meglátogatni a Netflix szerver állapotoldal vagy ellenőrizze bármelyik másikkal harmadik fél webhelye, például a Downdetector.

Azt is ellenőrizheti a a Netflix közösségimédia-fogói további információkért a szerver leállásáról, ha van ilyen.

Ha a szerverek leállnak, akkor nincs más dolgod, mint kivárni.

Ellenőrizze az internetkapcsolatot

A legmagasabb internetes letöltési sebességgel rendelkező országok (augusztus)

Néha problémák adódhatnak az internetkapcsolattal, ami alapos diagnózist igényel. Adtunk néhány utasítást az internetkapcsolat ellenőrzéséhez és javításához:

  • Először is győződjön meg arról, hogy nincs internet-kimaradás a környéken. Kérheti internetszolgáltatójától az információkat, vagy felkeresheti a webhelyét.
  • Ha nincs kiesés, akkor ideje ellenőrizni a hardvert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem sérültek-e meg. Ellenőrizze az internetkapcsolathoz kapcsolódó összes hardvert. Ide tartozik többek között az útválasztó, a modem, a tápkábel és a fő áramforrás. Győződjön meg arról, hogy az összes hardver sértetlen és megfelelően működik. Ha sérülést észlel, mielőbb cserélje ki.
  • Ha a hardver rendben van, akkor ideje ellenőrizni a csatlakozásokat. Győződjön meg arról, hogy a kábelek szorosan rögzítve vannak a megfelelő csatlakozókban.
  • Néha túl nagy távolság van a WiFi és a fogadó eszköz között. Ügyeljen arra, hogy a távolság kisebb legyen. Vagy közvetlenül csatlakoztathatja az internetet a számítógépéhez, mivel a WiFi-hez képest stabilabb sebességet biztosít.
  • Ezenkívül távolítson el minden olyan elektronikus készüléket, amely zavarhatja a WiFi jeleket. Amíg itt van, helyezze a WiFi-t egy megemelt platformra, hogy az eszközök zökkenőmentesen fogadják a jeleket.
  • Ha sok eszköz csatlakozik a hálózathoz, távolítsa el őket, mielőtt játszana az interneten, mivel az eszközök megosztják a csomag korlátozott sávszélességét. Meglévő internetcsomagja frissítésére is gondolhat.
Olvasni:  Pislogó kamera nem működik: Gyors javítás

Ha az összes hardver jól működik, és nincs kiesés, akkor is “a megrendelés létrehozása nem sikerült” hibát lát, akkor ellenőrizze a következő lépéseket.

Jelentkezzen ki a Netflixből

Ez a probléma megoldásának egyik legegyszerűbb módja is, és sok felhasználó erre esküszik. Lépjen a Samsung Smart TV kezdőképernyőjére, és nyissa meg a Netflixet. Ezután lépjen a Netflix-profiljához, és válassza ki Kijelentkezés.

Miután kijelentkezett, jelentkezzen vissza fiókadataival, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e vagy sem.

Kapcsolja be a Samsung TV-t

Néha a TV egyszerű újraindítása kijavíthat minden olyan szoftverhibát, amely hatással lehet a Netflix streamelésre. Csak kapcsolja ki Samsung TV-jét, húzza ki a konnektorból, és hagyja állni néhány percig. Ezután dugja vissza, és kapcsolja be.

Frissítse a Netflix alkalmazást Samsung TV-jén

Egy elavult Netflix-alkalmazás csatlakozási problémákat okozhat, ami azt eredményezheti, hogy a Netflix nem működik Samsung TV-ken. Győződjön meg arról, hogy a Netflix alkalmazás frissítve van. Ehhez nyissa meg Samsung TV-je Play Áruházát, és ellenőrizze a Netflix alkalmazás frissítéseit. Ha elérhetők a frissítések, telepítse őket, majd próbálja meg újra a streamelést.

Törölje a Netflix gyorsítótárát és adatait

A sérült gyorsítótár problémákat okozhat az alkalmazásban, és befolyásolhatja annak működését. A gyorsítótár törlése segíthet kijavítani, hogy a Netflix nem működik a Samsung TV-n. Ehhez irány Beállítások > Alkalmazások > Netflix > Tárhely > Gyorsítótár törlése/Adatok törlése.

Frissítse a Samsung TV firmware-jét

Hasonlóképpen, az elavult firmware különféle problémákat okozhat a Samsung TV-vel. A Samsung TV megfelelő működésének biztosítása érdekében rendszeresen frissítenie kell a firmware-t. Ezt a következőképpen teheti meg:

1. lépés: A Samsung TV távirányítójával válassza ki a lehetőséget Beállítások

2. lépés: Most menj ide Támogatás > Szoftverfrissítés.

3. lépés: Ezt követően válassza ki a Frissítse most választási lehetőség.

Olvasni:  Orbi lila fény: mi ez? Hogyan lehet megjavítani?

Ez az internet sebességétől és a frissítés méretétől függően több percig is eltarthat. A frissítés feldolgozása közben ne kapcsolja ki a TV-t. További információkért és a Samsung firmware frissítésének módjaiért, menj erre a Samsung oldalra.

Telepítse újra a Netflix alkalmazást

A Netflix alkalmazás eltávolítása, majd újratelepítése egy másik lehetséges hibaelhárítási tipp. A Netflix alkalmazás Samsung TV-re történő újratelepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Nyissa meg az App Store-t Samsung TV-jén, majd válassza ki a Beállítások ikonra a képernyő jobb felső sarkában.

2. lépés: Válassza ki a Netflixet, majd kattintson a gombra Telepítse újra.

Kapcsolja ki a Samsung Instant szolgáltatást

A Samsung Instant funkció hatással lehet az olyan alkalmazások működésére, mint a Netflix. Kapcsolja ki a funkciót, és próbálja meg újra megnyitni a Netflixet. Nyissa meg a Samsung TV Általános beállításait, majd kapcsolja ki az Azonnali bekapcsolás kapcsolót.

Állítsa vissza a Smart Hub-ot

A következőképpen állíthatja vissza a Smart Hub-ot a Samsung TV-n:

1. lépés: Irány a Beállítások Samsung TV-jén, és válassza a lehetőséget Támogatás.

2. lépés: Válaszd ki a Eszköz gondozása választási lehetőség.

3. lépés: Most válasszon Öndiagnózis.

4. lépés: Végül válassza ki a A Smart Hub alaphelyzetbe állítása választási lehetőség.

Gyakran megválaszolt kérdések (GYIK)

Térjünk át néhány, a témával kapcsolatos gyakran megválaszolt kérdésre, hogy minden kérdésére választ kapjon.

Miért nem működik a Netflix a Samsung TV-n?

Számos oka lehet annak, hogy a Netflix nem működik a Samsung TV-n. A leggyakoribb okok közé tartozik többek között a rossz internetkapcsolat, az elavult Netflix alkalmazás, az elavult Samsung TV firmware és a Smart Hub problémák.

Hogyan javíthatom ki, hogy a Netflix nem működik Samsung TV-n?

Kipróbálhat számos hibaelhárítási tippet, például az internetkapcsolat javítását, a Netflix alkalmazás és a Samsung TV firmware frissítését, a Netflix gyorsítótárának és adatainak törlését, valamint a Netflix szerverek ellenőrzését.

Olvasni:  Top 7 húzza az egérgombot

Hogyan állíthatom vissza a Netflixet a Samsung TV-n?

A Netflix alaphelyzetbe állításához Samsung TV-jén lépjen a következő helyre: Beállítások > Alkalmazások > Netflix > Tárhely > Gyorsítótár törlése/Tárhely törlése.

Miért nem jelenik meg a Netflix a Samsung TV-n?

Ha a Netflix nem jelenik meg Samsung TV-jén, annak oka lehet az elavult firmware. A probléma megoldásához frissítse a Samsung TV firmware-jét.

Új publikációk:

Ajánlott