A OnePlus 10 Pro specifikációit a globális piacra dobás előtt megerősítették

Míg a OnePlus 10 Pro megjelenési hónapja és dizájnja (valamint egy kiszivárgott adatlap) még nyilvános, az okostelefon egy hete Kínában megjelent, a cég most megerősítette a közelgő telefon specifikációit. .

A Megérkezett a OnePlus negyedév legújabb zászlóshajója második generációs Hasselblad kamerával. A specifikációkat a Snapdragon 8 Gen 1-nél is megerősítették, akár 12 GB LPDDR5 RAM-mal párosítva. A telefon 80 W-os SuperVooc töltést és 5000 mAh-s akkumulátort is kapott, amely a valaha volt legnagyobb OnePlus telefon.

A telefont Kínában január 13-án kezdték el árulni, a globális piacra dobás pedig 2022-ben várható.

A OnePlus 10 Pro Kínában 4699 RMB-ért 8/128 GB-ért, 4999 RMB-ért 8/256 GB-ért és 5299 RMB-ért a 12/256 GB-os változatért kapható.

A OnePlus alapítója, Pete Lau is kínált További részletek a kamerarendszerről. Az új kamerarendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy RAW+ formátumban készítsenek fényképeket, és rögzítsenek LOG felvételeket. Az új ultraszéles látómező 150 fokos látómezőt kínál, de alapértelmezés szerint 110 fokos látómezőt készít AI torzításkorrekcióval.

A hírekben: A Safari 15 hibája kiszivárogtathatja a böngészőtevékenységet és a felhasználói azonosítókat más webhelyekre

Itt vannak a OnePlus 10 Pro specifikációi, amelyeket a vállalat megerősített.

A OnePlus 10 Pro 6,7 hüvelykes QHD+ AMOLED panelt kap, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és második generációs LTPO-val, ami nagyjából megfelelt az elvárásoknak.

A OnePlus azt is állítja, hogy a kijelző az iparágban első a Dual Color Calibration terén, amely biztosítja, hogy a színek pontosak és természetesek legyenek, függetlenül attól, hogy a kijelző mennyire fényes vagy halvány.

Egy másik megerősítés a processzor, a RAM és a tárhely volt. A telefont a Snapdragon 8 Gen 1 SoC hajtja, és akár 12 GB LPDRR5 RAM-ot, valamint 256 GB kétsávos UFS 3.1 tárhelyet kap.

Olvasni:  Minden, amit tudnia kell a GITEX 2024 látogatása előtt

Szoftveres oldalon a telefon ColorOS 12.1-et kap, amely Android 12-re épül. Ez egyben az első OnePlus telefon, amely a OnePlus OxygenOS és az Oppo ColorOS rendszerét egyesítő új kombinált operációs rendszeren fut. Az indiai, európai és észak-amerikai telefonváltozatok azonban OxygenOS 12-n futnak majd.

A második generációs Hasselblad hármas kameramodul hátulja három kamerát tartalmaz, egy 48 MP-es fő kamerát, egy 50 MP-es ultraszéles kamerát, amely akár 150 fokos látómezőt is képes elérni, valamint egy 8 MP-es telefotót 3x optikai zoommal.

Mindhárom kamera 12 bites RAW formátumban tud fényképezni, és lehetővé teszi a felhasználók számára a fényképek RAW+ formátumban történő mentését. A telefonba épített Movie Mode lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy LOG-felvételeket is rögzítsenek, ami a filmesek érdeklődését is felkelti.

Ettől eltekintve, az előlapon egy 32 MP-es lyukasztó szelfi kamera található a bal felső sarokban.

A telefon 5000 mAh-s akkumulátorral működik, és 80 W-os SuperVooc gyorstöltést kap. A OnePlus szerint ezek a számok azt jelentik, hogy a telefon egyről 100%-ra tud körülbelül 32 perc alatt feltöltődni.

Van még 50 W-os AirVooc vezeték nélküli töltés is, amely még mindig nagyon gyors, 47 perc alatt teljesen feltölti a készüléket. Egy 80 W-os töltő tégla is lesz a dobozban, és a telefon továbbra is kompatibilis az összes Warp Charge kiegészítővel, amelyhez esetleg feküdnie kell.

Íme a frissített adatlap.

Műszaki adatok OnePlus 10 Pro
Kijelző 6,7 hüvelykes QHD+ AMOLED
120Hz LTPO
Processzor Snapdragon 8 Gen 1
RAM Akár 12 GB LPDDR5
Tárolás Akár 256 GB kétsávos UFS3.1
Hátsó kamerák 48MP fő kamera
50 MP ultraszéles 150 fokos FOV
8 MP 3x telefotó
Első kamera 32 MP-es lyukas szelfi kamera
Akkumulátor 5000 mAh
80 W-os SuperVooc gyorstöltés
50 W-os AirVooc vezeték nélküli töltés
Szoftver ColorOS 12.1 (Kína)
OxygenOS 12 (nemzetközi)

A hírek: A Samsung Exynos 2200 AMD RDNA 2 GPU-val érkezik

Olvasni:  Az Intel bejelenti a diszkrét „Arc” grafikus termékcsalád specifikációit

Új publikációk:

Ajánlott