A Pepper Content 14,3 millió dolláros Series A támogatást gyűjt a Bessemer Venture Partners vezetésével

Egy elképesztő első év után, amikor csapatunkat 50-ről 160-ra bővítettük, és 16-szoros növekedést tapasztaltunk, örömmel jelentjük be, hogy a Bessemer Venture Partners vezetésével 14,3 millió dolláros A-sorozatot kapunk.

A fordulóban részt vett a Lightspeed Venture Partners, a Tanglin Venture Partners, a Titan Capital és néhány csodálatos egyéni befektető is, mint Kunal Shah (alapító, CRED), Gokul Rajaram (Doordash, igazgatósági tag – Coinbase, Pinterest), Ritesh Agarwal (alapító és vezérigazgató). , OYO), Abhinav Sinha (globális COO és CPO, OYO) Ankur Nagpal (alapító, tanítható), Dheeraj Pandey (alapító, Nutanix és igazgatósági tag, Adobe) és Ashish Gupta (alapító, Helion.vc és igazgatósági tag, HUL)

Hová megyünk

A jövő tartalom

Mindig is mondtuk, hogy kétféle cég létezik a világon, egy a Pepper-t és a másik, amelyik a Peppert. Nagyon örülünk, hogy sokkal közelebb kerültünk elképzelésünkhöz, miszerint ezzel az új finanszírozási körrel a Peppert globális névvé tesszük.

Az elmúlt évben az indiai unikornisok 85%-ával sikerült együttműködnünk, és több mint 2500 márkával dolgozunk. Olyan új partnereinkkel, mint a Bessemer Venture Partners, akik olyan induló vállalkozásokat támogattak, mint az Urban Company, a Swiggy, a BigBasket, a Pinterest, a LinkedIn és még sok más, többnek tűnik, mint lehetséges álmunk, hogy biztosítsuk, hogy a Pepper egy nemzetközi márka legyen, hatalmas jelenléttel az Egyesült Államokban és Délkelet-Ázsiában. . Készen állunk, hogy nagyot harapjunk a tartalommarketing tortájából, amely piac értéke világszerte 400 milliárd dollár.

Minden nagy munkához szenvedély kell, a forradalomhoz pedig nagy adagokban szenvedély és merészség.

– Che Guevara

Amit építünk

A Content Stack

Az elmúlt négy év során látásunk tisztább lett, álmaink pedig merészebbek, mint valaha. Ha visszagondolok arra az időre a BITS kollégiumában 2017-ben, akkor Anirudhra és Pepperre is úgy gondoltunk, mint egy fontos hídra az írók és a vállalkozások között. Manapság a Pepper sokkal több ennél. Mi egy termék-első vállalat vagyunk, amely minden tartalmi problémát igyekszik megoldani egy Content Stack, egy Content OS felépítésével, amely képes felhatalmazni a márkákat tartalomstratégiával, létrehozásával és akár terjesztésével is. Túllépünk a szövegen, mint kategórián, és behatolunk a tervezés, a nyelvek és a videó területére is. A lehetőségek végtelenek, és utunknak ez az új fejezete segít gyorsabban eljutni oda.

Olvasni:  Hogyan fizet a Rumble alkotói a YouTube-hoz képest?
Content OS by Pepper

Hálában

Álmaink merészek az emberek miatt, akik velünk állnak. Új partnereinktől a Bessemer Venture Partnerstől, a Tanglin Venture Partnerstől, a Lightspeed Venture Partnerstől, a Titan Capitaltól a kegyes mentorokig, mint Kunal Shah, Gokul Rajaram, Ritesh Agarwal, Abhinav Sinha, Ankur Nagpal, Dheeraj Pandey és Ashish Gupta, szerencsénk volt. . Fiatalok egy csoportja 2017-ben nekilátott, hogy kollégiumi szobájukból üzletet építsenek: komolyan venni, támogatni és ápolni, ezt szerencsénknek és kiváltságunknak tekintjük.

A Pepper család 160 alkalmazottja és több mint 65 000 alkotója arra ösztönzött bennünket, hogy járjuk ezt az utat, és valóban velünk tartottak, amikor együtt építettük ezt a csodálatos rakétahajót. Hálásak és hálásak vagyunk. Együtt reméljük, hogy olyan hatást és örökséget hozunk létre, amely az alapítókon túl is él.

Új publikációk:

Ajánlott