A Pixel 6A Indiába érkezik: ár, műszaki adatok és egyebek

Két évvel az utolsó Indiában bemutatott Pixel eszköz (Pixel 4a) után a Google hivatalosan is visszatért az országba egy újabb A sorozatú eszközzel, a Pixel 6A-val. A telefont az idei Google I/O-n jelentették be, és ugyanazt a tervezési nyelvet használja, mint a Google házon belüli Tensor SoC-je, amely a drágább Pixel 6 termékcsaládban található.

A Google megerősítette, hogy a telefon még májusban érkezik Indiába, de nem adta meg a megjelenés dátumát. Most már tudjuk, hogy a telefon megjelenik az országban a Flipkarton keresztül.

A Pixel 6A július 28-tól lesz megvásárolható, 43 999 ₹ áron, az egyetlen 128 GB tárhellyel és 6 GB RAM-mal rendelkező változatért.

Vannak bizonyos ajánlatok is, amelyek a telefon bevezetésekor igénybe vehetők. Az Axis Bank hitel- és betéti kártyabirtokosai azonnali 4000 ₹ kedvezményt kaphatnak, és 5% pénzvisszatérítés jár a Flipkart Axis Bank kártyákra. Az új telefon más Google-termékekhez is hozzáférést biztosít alacsonyabb áron.

  • 4999 INR-ért kaphat egy Google Nest Hubot.
  • 1999 INR-ért kaphat egy Google Nest Minit.
  • 4999 INR-ért szerezheti be a Google Pixel Buds A-sorozatot.

A Pixel 6A azonban nem az egyetlen Google-termék, amely idén visszatér az országban. A Google Indiába is hozza Pixel Buds Pro-ját, amelyet a Pixel 6a mellett jelentettek be, és számos más hardverterméket is bemutattak az idei Google I/O-n.

Ahogy már korábban is említettük, a telefon ugyanazt a tervezési nyelvezetet követi, mint a Pixel 6 sorozat, a kiemelkedő kameraellenzővel hátul végig megy, és az ujjlenyomat-érzékelő is a képernyő alatt található, nem pedig a telefon hátulján. Valamivel kisebb, 6,1 hüvelykes OLED-kijelzőt kapunk, amely 1080p és 60 Hz-en fut. Az akkumulátor is kisebb, 4400 mAh-s.

Olvasni:  Bemutatták az Oppo Find N összecsukható zászlóshajót: ár, specifikációk és megjelenési dátum

A fényképezőgép specifikációi azonban egy kicsit visszafejlődnek. A 6A visszatér a 12 MP-es elsődleges kamerához, amely ugyanaz a hardver, mint a Pixel 5A. Ezúttal egy 12 MP-es ultraszéles és egy 8 MP-es tűlyuk szelfikamera is van.

A kamerafunkciók, például a Night Sight, a Magic Eraser és a Real Tone is elérhetőek lesznek. Ezenkívül a Magic Eraser egy másik funkciót is kap, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megváltoztassák a zavaró objektumok színét a fotón, így természetesebben keverednek bele.

Az árcédula valamivel magasabb, mint amit az indiai vásárlók várnának, különös tekintettel arra, hogy a 449 dolláros ára az Egyesült Államokban lényegesen olcsóbb, mint amennyiért a Google eladja a telefont Indiában.

Specifikációk Pixel 6A
Processzor Google Tensor SoC
RAM 6 GB
Tárolás 128 GB
Kijelző 6,1 hüvelykes OLED
1080p 60Hz
Hátsó kamerák 12MP fő kamera
12 MP ultraszéles
Első kamera 8 MP lyuk.
Akkumulátor 4400 mAH

A hírek: A Qualcomm bemutatja a W5+ Gen 1 és W5 Gen 1 modelleket, az első hordható SoC-ket

Új publikációk:

Ajánlott