A Pixel Fold kiélheti a Galaxy Z Fold 4-et a pénzéért

Fotó: Onleaks és Howtoisolve

A pletykák szerint a Pixel Fold bejelentése a közelgő Google I/O konferencián, május 10-én várható, a kiszivárgott belső dokumentumok egy nehéz és prémium eszközt mutatnak be, amelynek akkumulátora nagyobb, mint a Galaxy Z Fold 4. A Google a hírek szerint piacra fogja dobni a Pixel Foldot. zsebméretű, vízálló összecsukhatóként.

Ez azt jelenti, hogy nem lesz olcsó. által megszerzett kiszivárgott dokumentumok CNBC mutasd meg, hogy a telefon 1700 dollárnál magasabb lesz. Mivel azonban a Galaxy Z Fold 4 már 1799 dollárba kerül, az árazás itt nem éppen irreális. A belső „Felix” kódnéven kiszivárgott dokumentumokból az is kiderül, hogy a Google a legtartósabb zsanérra szorul minden összehajtható pánton, ami merész lépés az első generációs termék esetében.

A hardver specifikációit tekintve a telefon 5,8 hüvelykes külső képernyővel, 7,6 hüvelykes belső képernyővel rendelkezik, és közel 284 grammot nyom. Súlya valamivel nehezebb, mint a 263 grammos Fold 4, de ez valószínűleg a nagyobb akkumulátornak köszönhető, amely állítólag 24 órát, vagy akár 72 órát is kibír alacsony fogyasztású módban. A hátlapon három kamera beállításra is számíthatunk.

Kiszivárgott renderelés a közelgő Pixel Foldról. | Forrás: Onleaks és Howtoisolve

A Felixet várhatóan a második generációs Tensor G2 chip hajtja majd, amely a Google mobilkínálatában szereplő jelenlegi Pixel 7 zászlóshajót is táplálja. Állítólag ösztönzi a potenciális vásárlókat a Pixel Fold használatára, ideértve a meglévő Pixel, iPhone vagy bármely más Android-alapú telefonnal való kereskedés során kapott kedvezményeket, amelyek kedvezményt kapnak a cég legújabb összehajtható készülékére, valamint egy ingyenes Pixel karórát is. .

Annak ellenére, hogy a hardver meglehetősen kis részét képezi a Google bevételének, a Pixel Fold meglehetősen jelentős ugrást jelent a cég jelenlétében az okostelefonok világában. A Samsung negyedik generációs összecsukható árai nyakig érvényesek, amelyeknek sok ideje volt a próbálkozásra és a hibára, és jobban csiszolt, mint valaha.

Olvasni:  Mi az a DisplayPort 2.1, és jobb, mint a HDMI 2.1?

A Google és a Samsung közötti kapcsolatok szempontjából is furcsa lesz. A két cég korábban együttműködött a WatchOS 3-on, a Samsung pedig lemondott a TizenOS-ről a Galaxy Smartwatches-on, és egy Google-alapúat választott. Ezen túlmenően a New York Times jelentésa Samsung a hírek szerint azt is fontolgatja, hogy a Microsoft Bing-re váltson alapértelmezett keresőmotorként eszközein, aminek következtében a Google nagyjából 3 milliárd dolláros éves bevételtől esik el.

A Hírekben: A Google leállása leállítja a keresőt

Új publikációk:

Ajánlott