A Pixel Tablet a Google I/O bevezetése előtt került fel az Amazonra

Kép: @evleaks

A pletyka malom mostanában nem volt kegyes a Google-hoz. Mivel a Pixel Foldot pletykák és szivárgások övezték, mielőtt a Google végül megerősítette volna az eszközt, most egy Pixel Tablet listát találtak az Amazonon, amely felsorolja az eszköz specifikációit, és egy pillantást vet arra, mire számíthatunk a közelgő Google I/O 2024-on. május 10-én indul.

A listát az Amazon Japánon észlelte a Reddit felhasználó aki azt állította, hogy a táblagép június 20-án jelenik meg Japánban 79 800 japán jenes kikiáltási áron, nagyjából 591 dollárért. Az árcédula állítólag tartalmazza a töltő-hangszóró dokkolót is, amely a táblagépet Google Home eszközzé varázsolja, de meg kell várnunk a hivatalos megjelenést, mert egyes jelentések szerint a Google további 17 000 JPY-t számít fel kiváltság.

A most törölt lista szerint a táblagép a Tesnor G2 chippel, a Google egyedi processzorával fog megjelenni, amely a Pixel 7-et és állítólag a Pixel Foldot is táplálja. A G2 chip 8 GB LPDDR5 RAM-mal, valamint 128 GB vagy 256 GB UFS 3.1 tárhellyel párosul.

Két kamera lesz a táblagépen, és mindkettő megegyezik a specifikációkat tekintve. 8 MP-es kamerákat kap f/2.0 rekesznyílással, fix fókusszal és 84 fokos látómezővel, negyed hüvelykes érzékelővel. Bár ez nem éppen az arany standard a fényképezőgép hardverét tekintve, a Google már híres a képfeldolgozó szoftvereiről, amelyek masszívan befolyásolhatják a kamera teljesítményét. A Pixel termékcsalád egyéb szoftverfunkciói, például a Magic Eraser és a Photo Unblur szintén elérhetők lesznek a Pixel Tableten.

A csatlakoztathatóság érdekében a táblagép 2×2 MIMO-kompatibilis WiFi 6-ot és egyidejűleg kétsávos 2,4 GHz/5 GHz-et kap. Ez jó irányba tett lépésnek tűnik, különös tekintettel arra, hogy a Google a táblagépet Google Home eszközként is kívánja használni. Ezeket általában IoT-eszközöknek tekintik, és valószínűleg 2,4 GHz-es vagy 5 GHz-es hálózatokhoz csatlakoznak, hogy elkerüljék a közelben esetleg futó WiFi 6 hálózatok torlódását, hacsak nem szükséges. Ezenkívül Bluetooth 5.2 és Google Cast funkciókat is kap.

Olvasni:  Kriptorablások, Netflix élő közvetítés, Pixel 6a Indiába és még sok más
A Google ökoszisztémája a befejezéshez közeledik. | Forrás: Google

Ezeket a belső elemeket a 16:10-es képarány, a 10,95 hüvelykes, 2560 x 1600-as felbontású kijelző, az 500 nites fényerő és az USI 2.0 toll támogatása mögé rejtik. A kijelző 24 bites színekkel és lerakódásgátló bevonattal is rendelkezik. Nincsenek megerősített számok az akkumulátor kapacitásáról, de a pletykák azt sugallják, hogy egy 27 Wh-s akkumulátor a Google állítása szerint akár 24 órán keresztül is kibírja a videó streamelést.

Végül, de nem utolsósorban, a vásárlók négy hangszórót, három mikrofont, USB-C 3.2 Gen 1 portot és 4 tűs tartozékcsatlakozót kapnak – lényegében pogo tűket, amelyekkel a táblagépet a töltő-hangszóró-csatlakozóhoz rögzítik. és feltehetően más kiegészítők, mint például a billentyűzet borítói.

A hírekben: Mi várható a Google I/O 2023-on?

Új publikációk:

Ajánlott