A Pixel Tablet képei kiszivárognak az I/O 2023 előtt

A május 10-én kezdődő Google I/O megjelenésével nagy várakozás övezi a 2022 októberében bejelentett Pixel táblagépet. Bár az I/O általában szoftverközpontú esemény, jó eséllyel láthatjuk a Google első valaha tabletta végre a polcokra került.

Azon kívül, hogy ez egy táblagép, amely saját Google Assistant-szerű dokkolóval rendelkezik, a cég nem erősített meg semmilyen részletet az eszközről. Ennek ellenére a táblagépről készült képek és néhány kulcsfontosságú specifikáció kiszivárgott. Ez nem sok, de némi képet ad arról, hogyan nézhet ki a Pixel Tablet teljesítménye és kialakítása. A táblagép várhatóan a 2024-as Google I/O kiállításon jelenik meg, induló ára 600-650 euró.

Így nézhet ki a Pixel Tablet elölről. | Forrás: @evleaks

A specifikációkhoz a táblagép a Google Tensor G2 chipjét fogja használni, amely megegyezik a Pixel 7 termékcsaláddal, 8 GB RAM és két tárhely – 128 GB és 256 GB – támogatásával. Kapsz egy 8 MP-es kamerát, Sony IMX355 érzékelővel a hátlapon és az előlapon, 10,9 hüvelykes, 1600 x 2560 felbontású kijelzővel. A táblagép akkumulátorkapacitását nem ismerjük, de várhatóan 18 W-os gyorstöltés lesz, ami 2023-ban nem túl gyors, de meg kell várnunk, hogy a Google megerősítse ezt.

Ami a tervezést illeti, kiszivárgott képek Evan Blass Twitter-tippsztertől meglepően vastag kereteket jelenítenek meg a kijelzőn. Ez azonban lehet szándékos, mivel a táblagépet várhatóan gyakran kell dokkolni és le kell szerelni, nem olyan rossz ötlet, ha van egy hely, ahol a készüléket véletlenül érintések nélkül tarthatja. Emiatt az elülső kamera fekvő széle mentén elhelyezve tökéletes minden dokkolt videohíváshoz.

A 10,9 hüvelykes felbontású kijelzőnek elegendő helyet kell biztosítania. | Forrás: @evleaks

A kikötői helyzet is elég szokványos lesz. A táblagép alján egy USB-C portot és két hangszórórácsot kap, valamint egy bekapcsoló- és hangerőgombot, amely valószínűleg a Pixel telefonokkal megegyező formátumban lesz elhelyezve.

Olvasni:  Hogyan adjunk el egy használt Razer Gaming laptopot online?

A Hírekben: A Google hangos riasztáson dolgozik a Pixel telefonokhoz

Új publikációk:

Ajánlott