A Pixel termékcsalád beépített VPN-t, egységes biztonsági vezérlőket és még sok mást kap

Megérkezett a decemberi Pixel Feature Drop, amely új funkciókat és frissítéseket hoz a Google összes aktív Pixel eszközéhez, a Pixel 4a-tól kezdve a Pixel 7 Pro-ig. A Pixel Watch is frissítést kap új csempékkel a népszerű alkalmazásokhoz.

A frissítés egyik legfontosabb funkciója a beépített VPN beépítése a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro telefonokhoz további költségek nélkül.

A VPN a Google One-tól származik, és hálózati szinten védi az online tevékenységet, ami azt jelenti, hogy az eszközről kilépő összes adat titkosítva van, függetlenül a hálózattól.

A Pixel 7 termékcsalád Tensor G2 chipje mostantól a telefonban hallható hangok megtisztítására is szolgál a Clear Calling nevű funkcióban. A telefonok most javítják a másik hívó hangját, miközben csökkentik a háttérzajt, így biztosítva a tiszta hívást.

Ezután az egységes biztonsági és adatvédelmi beállítások irányítópultján a felhasználók egy helyen tekinthetik át a biztonsági és adatvédelmi beállításokat, kockázati szinteket, jelszavakat és egyéb releváns információkat. Ez magában foglalja a műveletkártyákat is, amelyek értesítik a felhasználókat a biztonsági kockázatokról, és egyszerű lépéseket tesznek az adatvédelmi és biztonsági intézkedéseik javítására.

A Pixel termékcsalád beépített VPN-t, egységes biztonsági vezérlőket és még sok mást kapAz új biztonsági és adatvédelmi irányítópult (balra), tiszta hívás (középen) és hangszórócímkék a felvevőben (jobbra). | Forrás: Google

A Pixel új felvevője az egyik legizgalmasabb funkció volt a bevezetés napján; a hangszórócímkéknek óriási szerepük volt. A hangszórócímkék végül minden eszközön megtalálhatók, kezdve a Pixel 6-tal. A felvevő mostantól képes azonosítani és felcímkézni az egyes hangszórókat, és sortöréseket szúrni be, ha a hangszóró megváltozik. A címkézés valós időben és az eszközön történik, de csak angol nyelvű beszélgetéseknél működik.

Három új Curated Culture háttérképet kap a fogyatékkal élők nemzetközi napjának megünneplésére, amelyet Morgan Harper Nichols művész, költő, podcaster és író illusztrált.

Olvasni:  Pixel óra pletykaösszefoglaló: szivárgások, renderelések és megjelenési dátum

Végül, de nem utolsósorban néhány meglévő funkció több régióra, nyelvre és eszközre bővül:

  • A digitális autókulcsok mostantól megoszthatók barátaival és családtagjaival, beleértve az iPhone felhasználókat is.
  • A Grammer-ellenőrzés a Gboardon már elérhető francia nyelven.
  • Az Élő Fordító öt új nyelvre képes lefordítani az üzenetküldő alkalmazások szövegeit, köztük arab, dán, perzsa, svéd és vietnami.
  • A Pixel 4a és újabb készülékek hatékonyabb keresőeszközt kapnak.
  • A Voice Message Transcription mostantól támogatja a Pixel 4a és újabb verziókat.

A hírekben: A Stack Overflow ideiglenesen letiltja a ChatGPT-t

Ami a Pixel Watchot illeti, a Fitbit Sleep Profile végre elérhető. A funkció akár 10 különböző alvási szempontot is nyomon tud követni, beleértve az időtartamot, a lefekvés előtti konzisztenciát és az alvászavart, hogy ábrázolja az alvási szokásait a hat alvó állat egyikével. A funkció működéséhez a felhasználóknak havonta legalább 14 éjszakán át kell viselniük Pixel órájukat.

A Pixel termékcsalád beépített VPN-t, egységes biztonsági vezérlőket és még sok mást kapÚj csempék az időjáráshoz (balra) és az érintkezőkhöz (jobbra) a Pixel Watchon. | Forrás: Google

A Pixel Watch új csempéket kap a népszerű alkalmazásokhoz, beleértve az Időjárást és a Névjegyeket. Van egy napkelte/napnyugta csempe, és a kapcsolattartó alkalmazás akár öt rögzített névjegyet is engedélyez a kedvencei közül.

A hírekben: A Stack Overflow ideiglenesen letiltja a ChatGPT-t

Új publikációk:

Ajánlott