A részleges visszaállítás már elérhető a DreamHost-en!

Benyúlsz a kabátod zsebébe, hogy kifizesd kedvenc laposfehéredért, és eltalál – ez az elsüllyedő érzés, ami kíséri a felismerést: „Elvesztettem a telefonomat!” Azt hiszem, ez áll a legközelebb ahhoz, amit érez, ha véletlenül töröl egy kritikus fájlt, vagy megzavarta az élő webhelyet!

Szerencsére a DreamHost fedezte, így nem kell így éreznie magát baleset esetén. Nemcsak néhány kattintással visszaállíthatja fájljait, de akár vissza is térhet a múltban meghatározott időponthoz és dátumhoz. És most, a közkívánatra, örömmel jelentjük be a Részleges visszaállítás A funkció már elérhető a platformunkon.

Mint mindig, most is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy meghallgatjuk az Ön igényeit, és annyi irányítást adunk az Ön kezébe, amennyit csak akar!

A DreamHost már régóta rendelkezik a Full Restore funkcióval, amely biztosítja, hogy ne kelljen elveszítenie a kritikus fájlokat. Azonban ahhoz, hogy a telefon történetéhez kapcsoljuk, ez lényegében azt jelenti, hogy minden olyan helyen kell keresnie a telefonját, ahol nemrég járt, még akkor is, ha pontosan emlékszik, hol hagyta.

A részleges visszaállítással egyenesen oda jut, amit keres. Válassza ki, hogy csak a webfájlokat vagy az adatbázist kívánja visszaállítani, így sokkal gyorsabban kezelheti a problémát, ha már tudja, hol található.

Ráadásul a visszaállítási és biztonsági mentési idő az adatok méretétől függ. A részleges visszaállítással kisebb adatméretekkel dolgozik. Ez felgyorsítja a folyamatot, és csökkenti a szerver által igényelt tárhelyet a tömörítés során, mielőtt az adatokat elküldené a külső biztonsági másolatnak.

A szokásos módon a részleges visszaállítást néhány egyszerű kattintással végrehajthatja. Jelentkezzen be a DreamHost szolgáltatásba, válassza ki a szervert, majd az alkalmazást. Lépjen a biztonsági mentés és visszaállítás oldalra, és válassza ki a dátumot. Ezzel 3 választási lehetőség közül választhat: választhat a teljes visszaállításhoz, csak a webfájlokhoz vagy csak az adatbázishoz.

Olvasni:  https://www.blogtyrant.com/free-downtime-cost-calculator/

A visszaállítási választása alapján a fájlokról biztonsági másolat készül a művelet előtt, ami lehetővé teszi a kiválasztott módosítások egyszerű visszaállítását és visszavonását.

A DreamHost fájlok részleges visszaállításának részletes lépéseiért tekintse meg a webhelyet ez a részletes tudásbáziscikk.

A részleges visszaállításhoz hasonlóan elkötelezettek vagyunk amellett, hogy maximális egyszerűséget és számos választási lehetőséget biztosítsunk Önnek. DreamHost platform. Ha úgy gondolja, hogy hiányzik egy funkció, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi megjegyzések részben.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Szereted, amit olvasol?

Köszönjük a visszajelzést!

Új publikációk:

Ajánlott