A Samsung hibrid csúsztatható és összecsukható hordozható kijelzőket kínál

Samsung utalt rá a legújabb hibrid csúsztatható és összecsukható kijelzőkön kedden; köztük van a „Flex Hybrid”, amely két olyan technológia kombinációja, amely lehetővé teszi a kijelző összecsukását és elcsúsztatását.

Az emberek a képernyőt bal oldalról összehajthatják, a jobb oldalon pedig egy csúsztatható technológia lesz, amely meghosszabbítja a képernyőt, így fül-szerűbb élményt nyújt egy mobileszközön.

A Samsung hibrid csúsztatható és összecsukható hordozható kijelzőket kínálSamsung Flex Hybrid kijelző

Bár a készülék egyéb specifikációiról nem sokat tudni a 10,5 hüvelykes, 4:3-as képarányú kijelzőn kívül, amely 16:10-es képarányban 12,4 hüvelykkel nagyobb képernyőre bővíthető.

A kiállításon lesz egy 17 hüvelykes, nagy képernyős, csúsztatható kijelző is, amelyet az Intel Innovation 2022 kiállításon mutattak be. Ez a csúsztatható kijelző két koncepción működik: Flex Slidable Solo, amely egy irányba terjesztheti ki a képernyőt, és Flex Slidable Duet, amely kiterjeszti a kijelző mindkét irányban.

A Samsung hibrid csúsztatható és összecsukható hordozható kijelzőket kínálSamsung Flex Slidable Duet

A kijelző 13-14 hüvelykes, de 17,3 hüvelykre bővíthető, hogy élénkebb élményt nyújtson a felhasználóknak.

További bemutatott innovatív termékek az új QD-OLED 2023, a 2022-es QD-OLED továbbfejlesztett változata. A Samsung már hozzáadta a legújabb OLED technológiát a 77 hüvelykes TV-hez, amely a QD-OLED család legnagyobbja, amely 55, 65 és 34 hüvelykes kijelzőket és 49 hüvelykes ultraszéles monitort tartalmaz.

A Samsung egy új digitális pilótafülkét is bemutatott, amely az önvezető járművek piacát célozza meg, amely 34 hüvelykes kijelzőt 15,6 hüvelykes kijelzővel kombinál.

A Hírekben: A MeitY kiadja az online játékra vonatkozó módosítástervezetet

Olvasni:  Miért nem talál csatornákat az automatikus keresésem?

Új publikációk:

Ajánlott