A Samsung önjavító programot mutat be a Galaxy S20, S21 és Tab S7+ készülékekhez az Egyesült Államokban

A Samsung azután csatlakozott az önjavító vonathoz, hogy a vállalat bejelentette saját önjavító programját, amely a Galaxy S20, S21 és Tab S7+ egyesült államokbeli felhasználóinak hozzáférést biztosít alkatrészeikhez, szerszámokhoz és útmutatókhoz saját készülékeik javításához. A vállalat együttműködött az iFixittel, hogy az ügyfeleket az említett eszközökkel és útmutatókkal láthassa el.

Az iFixit olyan gyártókkal dolgozott együtt, mint a Motorola, a Steam és legutóbb a Microsoft, hogy javítóeszközöket és útmutatókat biztosítson számos népszerű eszközhöz a piacon. Ez a bejelentés az Apple önjavító programját is követi, melynek során a cég végre elérhetővé tette az iPhone-ok javításához szükséges alkatrészeket és eszközöket a vásárlók számára.

Azok a vásárlók, akik saját maguk szeretnék megjavítani telefonjukat, az alkatrészeket és javítószerszámokat ezen keresztül kaphatják meg iFixit, Samsung 837 valamint a Samsung kiskereskedései és szervizhelyei ugyanazon az áron, mint a vállalat kapcsolt javítási szolgáltatói.

Írás közben a felhasználók hozzáférhetnek a kijelzőkhöz, a hátsó üveghez és a töltőcsatlakozókhoz. A Samsung azt állítja, hogy a jövőben további alkatrészekkel és telefonokkal bővíti majd a szolgáltatást, ami, tekintettel a legújabb S22-es kínálatára, egy meglehetősen fontos dolog hiányzik a programból.

A program a régi alkatrészek újrahasznosítását is megkönnyíti. A Samsung azt mondja hogy az új kijelzőkészleteket visszaküldési címkével látják el, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a kiselejtezett alkatrészeiket további költségek nélkül visszaküldhessék a Samsungnak újrahasznosítás céljából.

Úgy tűnik, hogy a program valamivel könnyebben elérhető, és könnyebben végrehajtható, mint az Apple-é, amely meglehetősen szigorú szabályokkal és súlyos költséggel rendelkezik, ami miatt szinte nem akarja megjavítani magát. Ennek ellenére a Samsung emlékeztette a felhasználókat kiterjedt szervizhálózatára, amely az Egyesült Államok lakosságának több mint 80%-át lefedi 2000 üzlettel és legfeljebb két órás javítási idővel.

Olvasni:  Mi az a Meta Charset és hogyan kell használni?

A hírekben: A Twitter Musk barátait és partnereit célozza meg a legújabb jogi eljárásokban

Új publikációk:

Ajánlott