A Samsung valószínűleg bemutatja a Galaxy S23-at az Unpacked 2023 rendezvényen, februárban

Három év után a Samsung visszatér a személyes eseményekhez, mivel a vállalat meghívókat küldött a Galaxy Unpacked 2024 rendezvényükre, amelyet február 1-jén San Franciscóban tartanak.

Az esemény délelőtt 10 órakor kezdődik (PST), és bár a vállalat pontosan nem osztott meg részleteket a közelgő bejelentésekről, várhatóan bemutatja a Galaxy S sorozat következő generációját, a Galaxy S23-at. Ha hinni lehet a pletykáknak, a telefon 200 MP-es kameraérzékelővel fog rendelkezni, amelyet a Samsung 2021 szeptemberében mutatott be.

Míg az esemény jelzi a dél-koreai márka visszatérését a fizikai eseményekhez, az Unpacked 2024-at a Samsung.com-on, a Samsung Newsroom-on és Youtube-csatornájukon is élőben közvetítik.

A Samsung előrendelést is kínál azoknak, akik érdeklődnek a még meg nem jelentett készülékek iránt. Azok, akik foglalnak, 50 dollár kedvezményt kapnak (Samsung bolti jóváírásként), ha úgy döntenek, hogy megvásárolják az új készüléket, és 100 dollárt, ha kettőt vásárolnak. A foglalás után nincs vásárlási kötelezettség.

„A Galaxy innovációjának új korszaka jön. Innovációinkat úgy alakítottuk ki, hogy hihetetlen lehetőségeket biztosítsanak az emberek számára ma és azon túl. Az új Galaxy S sorozat a megtestesítője lesz annak, hogyan határozzuk meg a végső prémium élményt. Emeljük a lécet, és új mércét állítunk fel az epikus dolgokkal kapcsolatban” – jelentette be szerdán a Samsung.

A múlt héten a Samsung bemutatta a hibrid összehajtható és csúsztatható kijelzők új választékát, amelyek a következő generációs mobilkészülékeiket hajthatják végre.

A hírekben: A hackerek a ChatGPT-t használják rosszindulatú kódok írásához

Olvasni:  Áttekintés: Maono WM821 kettős vezeték nélküli mikrofonrendszer

Új publikációk:

Ajánlott