A Samsung vezeték nélküli töltő sárgán villog: Gyorsjavítás

A vezeték nélküli töltés rendkívül kényelmes, és idővel egyre gyorsabb is. Azonban még mindig nem tökéletes, és gyakran előfordulhat, hogy olyan problémákba ütközik, amelyeket nem éppen könnyű megoldani.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy Samsung vezeték nélküli töltője miért villog sárgán, és öt módot keresünk a probléma megoldására.

Mivel a legtöbb vezeték nélküli töltőnek nincs képernyője, a LED színkódok gyakran jeleznek hibákat. Ebben az esetben a sárga villogó LED azt jelenti, hogy a töltő megszakítás módban van, és a töltő kimenete le van tiltva.

Ennek számos oka lehet, többek között, de nem kizárólagosan a hibás tápelemek és kábelek.

Íme néhány megoldás a Samsung vezeték nélküli töltő sárga villogó problémájának megoldására.

Nem kompatibilis kábel vagy adapter

A sárgán villogó párna valószínűleg egy nem kompatibilis hálózati tégla vagy kábel miatt lehet. Próbálja kicserélni az egyiket vagy mindkettőt, hátha ez segít az ügyében.

Gyenge fali adapter

Még ha a fali adapter kompatibilis is a töltőpaddal, ha nem elég erős ahhoz, hogy lépést tartson a telefon és a töltőpad energiaigényével, akkor problémákba ütközhet. Győződjön meg arról, hogy elegendő teljesítményű tápegységet használ a pad táplálásához, azaz legalább 3 A.

Távolítson el minden akadályt

Ha eszközén egy meglehetősen terjedelmes tok található, próbálja meg eltávolítani, hogy megnézze, tölt-e telefonja. A vezeték nélküli töltést időnként akadályozhatják a műanyag vagy szilikon tokok, különösen, ha a töltőpárna gyenge.

Olvasni:  Samsung Galaxy Z Fold 3 vs Galaxy Z Flip 3

Az NFC letiltása

Bár az NFC időnként nagyban megkönnyíti az életet, a vezeték nélküli töltés útjában is állhat. Csak kapcsolja ki az NFC-t a telefonon, várjon néhány percet, majd kapcsolja be újra, mielőtt a telefont a padra helyezi.

Távolítsa el a többi elektronikát a töltőmezőből

Ha bármilyen más elektronikus eszközt helyez a töltőmezőbe, azok zavarhatják a töltőpadot. Próbálja meg elhelyezni a vezeték nélküli töltőt egy elszigetelt helyre, és ellenőrizze, működik-e.

Új publikációk:

Ajánlott