A SEO fellendítése képcímkézési outsourcing segítségével

A keresőoptimalizálás (SEO) egy több milliárdos piac, amely várhatóan eléri 129,6 milliárd dollár 2030-ra. Az olyan korai nevektől kezdve, mint a keresőmotorok promóciója, elhelyezése, pozicionálása és marketingje a mai SEO-ig, három évtized alatt számos tájon ment keresztül. Ez a fejlődés a keresési irányelvek, a tartalomstratégiák és az algoritmusok következetes változásán keresztül még ma is folytatódik. A modern SEO egyik ilyen új befolyásos összetevője a multimédiás tartalom, amelyet hanggal és hanggal történő optimalizálással javítanak képcímkézés.

Mi az a képcímkézés?

A kép kontextuális információin alapuló címkék hozzáadását egy adott kép metaleírásán, HTML-címkéin és fájlnevén keresztül képcímkézésnek nevezzük. A képcímkézési szakértők beolvassák és kivonják a szöveg kontextuális jelentését, majd pontos leírássá alakítják át, hogy kifejezzék, miről szól a kép.

Az elsődleges kulcsszavak vagy kifejezések hozzáadása bevett gyakorlat a SEO képcímkézésben.

Általában a keresőmotorok olyan webhelyek kivonatait veszik ki, amelyek kielégítik a szöveges lekérdezések, valamint a kép- és hangalapú keresések révén végzett lekérdezéseket. A pontos képcímkézés, amely leírja a szövegkörnyezetet és a képekbe ágyazott egyéb információkat, a legmegbízhatóbb és leghelyesebb keresési eredményeket adja.

Így a képcímkézés nagyon fontos a modern SEO-ban a webhely magasabb rangú eléréséhez.

Ügyeljen arra, hogy webhelyén minden kép meg legyen címkézve a jobb SEO-rangsorolás érdekében.

Hogyan javítja a tökéletes képcímkézés a SEO rangsorolását és a tartalom láthatóságát?

A professzionálisan optimalizált képek nagyon fontossá váltak a modern SEO-stratégiában, amely magában foglalja a képkereséseket, a hangalapú kereséseket és a Google-képeket. A pontos képcímkézés rendkívül fontos a képek hatékonyságának növeléséhez.

Olvasni:  8 módszer a tartalommarketing használatára építőipari vállalkozások számára

Kifogástalan képcímkézés kiszervezése A szolgáltatás számos módon segíthet a tartalom láthatóságának és a webhely rangsorolásának jelentős javításában, például:

 • Segít a megfelelő kulcsszókifejezéseket tartalmazó, kiváló minőségű leíró fájlnevek létrehozásában
 • Értelmes és kontextuális meta-leírásokat hoz létre
 • Megfelelő képformátumot és tömörítési arányt hoz létre a webes teljesítmény javítása érdekében.
 • Segít optimalizálni a tartalmat, hogy jelentősen javítsa a vizuális vonzerőt
 • Megfelelő alternatív szöveg attribútumokat állít elő a lassú adatkapcsolatokról való tájékoztatáshoz
 • Kontextus szerinti útmutatást ad a keresőmotoroknak a kép megfelelő megértéséhez

Mindezek a tényezők hozzájárulnak a tartalom nagyobb láthatóságához és az oldal magasabb rangsorolásához a keresőmotorokban és a képkeresésekben egyszerre.

Miért növekszik manapság a képcímkézési outsourcing?

A meglévő globális humánerőforrás-piacon folyamatosan növekszik a professzionális képcímkézés iránti kereslet az objektumok észleléséhez és szegmentálásához kiszervezett emberi erőforrások vagy cégek révén.

Szinte az összes vállalat a világ minden táján a jó minőségű annotációs szolgáltatásokat választja számos jó okból, például:

 • Nagyobb hatékonyság – A professzionális szintű képcímkézési outsourcing nagyobb hatékonyságot kínál a hagyományos munkaerő-felvételhez képest a különböző üzleti folyamatokban, mint például a HR-menedzsment, a műszaki tevékenységek és feladatok, valamint a projektmenedzsment.
 • Hozzáférés az iparági szakértelemhez – Nincsenek korlátai egyetlen országra, régióra vagy szakképzettségre vonatkozóan sem ebben a HR-felvételi módban. Hozzáférhet a legfejlettebb készségekhez, speciális eszközökhöz, például a Coco Annoatorhoz és a modern iparági trendekhez. Az outsourcing a leginkább megfelelő speciális képcímkézési szolgáltatásokat nyújtja.
 • Gyorsabb skálázhatóság – A speciális kihelyezett képcímkézési szolgáltatás felvételének vagy előfizetésének átlagos ideje rövidebb, mint a hagyományos felvételi eljárás. Így nagyon gyorsan bővítheti csapatát a felvételi lehetőségek széles skálájával, például projektalapú, dedikált szolgáltatással, megosztott szolgáltatással, munkaerő-kihelyezéssel és egyebekkel.
 • Költséghatékonyság – A kiszervezett képcímkézési szolgáltatások használata rendkívül költséghatékony. Segít megtakarítani a költségeket számos folyamat során, mint például a beszerzés, a munkaerő-felvétel, a beléptetés, az adminisztráció és sok más jogi, vállalati és szociális eljárás során. A hagyományos helyszíni emberi erőforrások felvételének átlagos költsége sokkal magasabb, mint ugyanazon folyamat kiszervezése.
Olvasni:  15 lépés egy hatékony SEO stratégia létrehozásához 2024-ban

Tartalomdiverzifikációs stratégia a hatékony SEO rangsoroláshoz

Az algoritmusok megfelelő előzetes értesítés vagy figyelmeztetés nélkül változnak. Ha egyetlen típusú tartalomra hagyatkozik, webhelye bármikor elveszítheti rangsorolását.

A közönség elköteleződésének és a SEO magas helyezésének megőrzéséhez kampányaiban tartalomdiverzifikációs stratégiát kell kidolgoznia, például:

 • A tartalom változatos formái – Szöveg, videó, képek és videoadatok használata a SEO stratégiában növeli a tartalom sokféleségét, hogy a legkívánatosabb üzleti eredményt hozza létre.
 • Különféle platformok – A diverzifikált tartalomstratégia másik fő tevékenysége több platform, például közösségi média, blogok, infografikák, hírek, podcastok és egyebek használata.
 • Több csatornás támogatás – Használjon útmutatókat, bemutatókat, GYIK-eket, ismertetőket, tanulmányokat, e-könyveket, kézikönyveket és egyebeket támogatásként

A diverzifikációs tartalomstratégia elfogadása segítene magasabb SEO helyezés elérésében, nagyobb felhasználói elkötelezettség és vevői elégedettség elérésében.

Változtassa meg tartalmi stratégiáját képekkel, hanggal és videóval.

A hangjegyzetek bemutatása

A hangos megjegyzések szerepe a modern keresőoptimalizálásban egyre nagyobb teret nyer a többféle tartalom és a tartalmak közötti kapcsolatok integrálása miatt. Ide tartozik a fordítás, a mesterséges intelligencia által működtetett generatív eszközök, a hangasszisztensek és mások.

A professzionális hangjegyzet hasznos a SEO területen:

 • A hangon belüli információk kifejezése bejáró által olvasható szöveggé
 • Segít a hang kontextusának megértésében
 • Hangfájlok legmegfelelőbb hangadatainak biztosítása az online keresők számára
 • Az audio megjegyzések növelik a hangtartalom pontosságát, relevanciáját és hatékonyságát is, ha a címke megfelelően van elkészítve.

Képcímkézés vs audio címkézés: SEO vonatkozások

Az audio és videó SEO alapvető következménye az, hogy az adatok kontextusát és jelentését a képek és a hangprezentációk tartalmazzák. Ezt egyszerű szövegben kell kifejezni, hogy a bejárók könnyen megérthessék a fájlok tartalmát.

Így a változatos adatok címkézése nem korlátozódik szövegre, hanem hang- és képcímkézést is igényel a SEO kampány kívánt eredményének eléréséhez. A modern SEO a következők miatt változott:

 • Virtuális asszisztensek
 • Hangos lekérdezések
 • Képkeresés
 • És mások
Olvasni:  Hogyan szeressünk egy gyönyörű webhelyet a WordPress segítségével

Ezért e cél eléréséhez hangcímkézésre van szüksége. Másrészt a képkeresés javítja a webhely rangsorolását. Azon a szöveges lekérdezéseken alapul, amelyeket a képekben esetleg előforduló bizonyos információk keresésére írnak be.

A mesterséges intelligencia generatív technológiáinak fejlődésével a hangjegyzetek, valamint a képcímkézőn keresztül történő képannotáció használata egyre nő. Szembe kell néznie a humánerőforrás-hiány jelentette kihívásokkal.

Hogyan javítja a hang- és képcímkézés a felhasználók elköteleződését?

Az online közönség számos embertípusból áll, mint például a vizuális tanulók, az auditív tanulók, a kinesztetikus tanulók és mások. Számos fejlett eszközt is használnak, például hangasszisztenseket, AlexaSiri és mások.

Ezeknek a felhasználóknak a kérdései a legjobb válaszokat adják, ha megfelelő hang- és képannotációt valósítanak meg a webhelyeken.

Miért válassza a professzionális jegyzetelési szolgáltatásokat?

A legfontosabb okok, amelyek miatt a keresőoptimalizáláshoz speciális annotációs szolgáltatásokat választanak, a következők:

A legtöbb ok, amiért speciális annotációs szolgáltatást választ a képcímkézéshez, a következők:

 • Igényes kiszolgálás – A professzionális cégek által kínált szolgáltatások rendkívül specifikusak. A legújabb készségek, technikák, trendek és eszközök hajtják őket.
 • Pontosság – Egy professzionális szolgáltatás rendkívül pontos és megbízható képcímkézési és annotációs szolgáltatásokat kínál Önnek, mivel ezek speciálisak. Az adott feladatra is kiképezték őket.
 • Minőség – A professzionális szolgáltatások használata javítja a hatékony SEO stratégiához szükséges adatok minőségét. Ez azért van így, mert képzettek arra, hogy kiváló minőségű munkát végezzenek.
 • Következetesség – Ön nem észlel semmilyen szolgáltatáskimaradást, megszakítást vagy egyéb zavart az üzletmenet gördülékenységében. Vagy az adatcímkézési folyamatokban, ha professzionális szolgáltatásokat vesz igénybe képannotációhoz.

A professzionális szolgáltatók szolgáltatásainak használatának előnyei

A mai adatközpontú világban a megjegyzések pontosságának és minőségének biztosítása a legfontosabb. Profi felhasználásával hangjegyzetelési szolgáltatások számos kereskedelmi és műszaki előnyt kínál, mint például:

 • Alacsony ár – A professzionális adatfeliratozó cégek szolgáltatásának igénybevétele rendkívül versenyképes árakat kínál Önnek. Ezek sokkal alacsonyabbak, mint a helyszíni képannotátorok bérbeadása.
 • Gyorsabb átfutási idő – A speciális COCO annotátorok általános munkasebessége sokkal gyorsabb, mint a többfunkciós csapatoké. A szakosodott csapatok egy adott típusú feladatra összpontosítanak; ezért az ismétlődő lépések sokkal gyorsabbak, mint az egyedi tevékenységek.
 • Rugalmasság – A távoli kommentár-kölcsönzési szolgáltatásoknak nincsenek jelentős jogi, vállalati vagy társadalmi kötelezettségei. Így cége nagyobb mozgékonyságot és szabadságot kap.
 • Globális hozzáférés – A távoli képannotátorok alkalmazása lehetővé teszi a globális hozzáférést ország, régió, hitvallás vagy nem határai nélkül. Korlátlan hozzáférése van a globális erőforrásokhoz.
Olvasni:  A legjobb blogtéma ötletek keresése a SEO javításához

Hogyan alakítja majd a tartalomoptimalizálás megjegyzésekkel a digitális marketing jövőjét?

A tartalomoptimalizálás és az annotáció a jövőben átalakítja a digitális marketing és SEO objektivitását, teljesítményét, átfogóságát és hatékonyságát. Ez oly módon történik, hogy az ügyfél pontosan azt kapja, amit akar, anélkül, hogy időt veszítene irreleváns eredményekre vagy kutatásokra.

A vállalkozások képesek lesznek a legpontosabb marketingkampányokat felépíteni, hogy hatékonyan elérjék a legmegfelelőbb közönséget.

Utolsó kivonat: Képcímkézés a SEO-hoz

A pontos adatfeljegyzési szolgáltatásokon alapuló diverzifikált tartalomstratégia a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb út a legmegbízhatóbb üzleti célok eléréséhez a SEO és a digitális marketing modern területén ezen az éles versenyben lévő piacon.

Használt már képcímkézést blogjában vagy webhelyén? Szeretnék többet hallani róla az alábbi megjegyzés részben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott