A SEO outsourcing az Ön számára? 6 tényező, amely segít a döntésben

Több organikus forgalmat szeretne a webhelyére anélkül, hogy az tönkretenné az Ön bankját? A SEO outsourcing lehet a megoldás az Ön számára.

Tartalomjegyzék

  • Mennyire hasznos a SEO?
  • Mi az a SEO outsourcing?
  • Milyen előnyei vannak a SEO outsourcingnak?
  • 6 tényező, amelyet figyelembe kell venni a SEO kiszervezésekor
  • Következtetés
  • Kulcs elvitelek
  • GYIK

A COVID-19 világjárvány még mindig tart, és a vállalkozások továbbra is küzdenek, hogy fenntartsák magukat. A digitális marketing cégek azonban jól járnak, köszönhetően a SEO kiszervezésnek és a távmunka egyszerűségének. Az internet hatalmas játékteret kínál, amely több millió lehetőséget kínál. Előfordulhat azonban, hogy nem mindenki tud mindegyikről.

A mai technológiailag fejlett világban mindenki azt akarja, hogy a dolgok könnyen elérhetőek legyenek, szinte azonnal. A vállalkozások meglehetősen nagy kihívást jelentenek, hogy tartalmukat erős versenykörnyezetben továbbítsák. De gondolt már valaha arra, hogy egyes tartalomelemek mindig a keresési eredmények élére kerülhetnek? A válasz egyszerű: SEO.

Forrás

Mennyire hasznos a SEO?

A SEO egy technológiai innováció, amely segíti a vállalkozásokat azáltal, hogy az organikus keresőmotorok eredményein keresztül forgalmat irányít webhelyeikre. A mai világ a technológián múlik, és a világ minden aspektusa hamarosan valamilyen módon kapcsolódik majd a digitalizáláshoz. Napról napra növekszik az internethasználók száma világszerte, a világ lakosságának kétharmada rendelkezik okostelefonnal és hozzáféréssel az internethez. Ma az internet az egyik legjövedelmezőbb platform, amellyel a vállalkozások szemmel néznek. Nem csoda, hogy a SEO outsourcing még a legkisebb vállalkozásokban is kritikus szerepet játszik.

Tudta, hogy az éves bevétel 53%-a az online organikus forgalomhoz köthető? Nem meglepő, hogy a legtöbb vezető márka SEO stratégiát alkalmaz marketingtevékenysége során. Közülük pedig jelentős számban hisznek a SEO outsourcingban, mivel az hatékonyan működik és költséghatékony is. A SEO biztosítja, hogy Ön állhatatos maradjon a legnehezebb időkben is (mint például a jelenlegi világjárvány idején), és elősegíti vállalkozása robusztus ROI-val történő megalapozását is.

Olvasni:  A SEO alapjai: Útmutató kezdőknek a keresőoptimalizáláshoz

Mi az a SEO outsourcing?

Lehet, hogy feltette magának a kérdést: „Miért kiszervezni a SEO-t, ha házon belül is elvégezhető?” Ez azonban kihívást jelentő feladat, hacsak nem egy képzett és tapasztalt csapat dolgozik veled. Ezenkívül a házon belüli csapatokkal az egyik probléma, hogy rettentően drágák, a növekvő fizetések, juttatások és a lemorzsolódás miatt időnként felkapják a fejüket. A legegyszerűbb megoldás a SEO outsourcing, amelynek során egy külső ügynökséget bérel fel a SEO funkcióinak elvégzésére. Ha kiszervezi a SEO szolgáltatásokat, akkor nem kell aggódnia a határidők miatt, mivel az ügynökség sokkal többről gondoskodik, mint csak az oldal és az oldal optimalizálása.

A SEO azonban sokkal többet jelent, és teljes mértékben meg kell értened a Google keresés működését. Csak egy speciális SEO-cég segíthet abban, hogy növelje vállalkozását azáltal, hogy garantált eredményeket biztosít, ha kiszervezi nekik a SEO projekteket.

Milyen előnyei vannak a SEO outsourcingnak?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes kiszervezni a SEO-munkát, és íme néhány, hogy tisztességes ötletet adjon. Az outsourcing segítségével elkerülheti a keresőmotorok által meghatározott összes paraméteren végzett munka monoton folyamatát. Egy SEO-cégnek megvan a lehetősége arra, hogy magas szintű szolgáltatásokat nyújtson Önnek a változó trendekkel és az algoritmusok rendszeres változásaival párhuzamosan.

Amellett, hogy professzionális szintű szolgáltatásokat nyújtanak az Ön küszöbén, hatalmas összeget takarít meg, amelyet egyébként egy házon belüli csapatra költene. Az egyéb járulékos kiadások közé tartoznak az éves bónuszok, a SEO-eszközök vásárlásának költsége és egyéb sokrétű kiadások. Mielőtt azonban meghozná a döntő döntést a SEO projektek kiszervezésével kapcsolatban, bizonyos tényezőket figyelembe kell vennie.

6 tényező, amelyet figyelembe kell venni a SEO kiszervezésekor

Íme hat tényező, amelyek segítenek eldönteni, hogy kiszervezi-e a SEO-szolgáltatásokat.

1. A költségtényező

Biztosan már sokat fektetett be a vállalkozásába, és ha jelentős összegeket költ marketingstratégiájára, különösen a SEO-ra, akkor az erőforrásait kimerítheti. Egy házon belüli csapat felépítéséhez tapasztalt SEO elemzőkre, csapatvezetőre és menedzserre van szüksége, ami jelentősen megnöveli a bérköltséget.

Olvasni:  Tartalommarketing mérőszámai: A tartalomteljesítmény sikerének felszabadítása

Forrás

Alternatív megoldásként az összes SEO-projektjét kiszervezheti, ami kevesebb, mint fele annak, amit egyébként fizetne fizetésként. Sőt, nem kell további terhet rónia arra, hogy csapata jó teljesítményt nyújtson, mert ha SEO-szolgáltatásokat kiszervez, a SEO cég mindenről gondoskodik.

Ne feledje azt is, hogy a SEO nem egyik napról a másikra működik, hanem hónapokig tart az eredmények megjelenítéséhez. Mivel a piac napról napra versenyképesebb, a legjobb megoldás az, ha kiszervezi a SEO-szolgáltatásokat egy képzett ügynökségnek, és megvárja, amíg az előnyök megmutatkoznak.

2. Márkaidentitás

A SEO használatával egyedi hangot adhat a márkájának, és jobb elérést biztosíthat. Ennek eléréséhez pontos információkat kell bemutatnia cégéről, az Ön által kínált termékekről és szolgáltatásokról, valamint az erős eszmékről, amelyek mellett hiteles vállalkozásként kiáll.

Különösen körültekintően kell eljárnia SEO outsourcing partnerének kiválasztásakor, akinek ismernie kell márkáját. Ha nem, akkor részletesen el kell magyaráznia a márkája különböző aspektusait, és azt, hogy mitől válik el egymástól. Több iteráció, értekezlet, portfólió-áttekintés szükséges a pontos kép megjelenítéséhez, és érdemes időt szánni rá, hiszen ez dönti el márkád sorsát a piacon.

A kutatások azt mutatják az online forgalom 53,3%-a az organikus kereséseknek tulajdonítható, amelyekben a SEO kulcsfontosságú szerepet játszik. Pontos stratégiát kell terveznie partnereivel, és a SEO-nak kritikus szerepet kell játszania a márka hangjának közvetítésében.

3. Igény alapú erőforrás

A SEO több paramétert is magában foglal (200-at az utolsó számláláskor), és nem feltétlenül mindegyikre van szükség az Ön vállalkozása számára. Ezért, mielőtt kiszervezné a SEO-szolgáltatásokat, ellenőrizze, hogy a SEO mely kritikus szempontjai vonatkoznak vállalkozására. Az ilyen kiszámított kiválasztás segít elkerülni a felesleges stresszt és költséget takarít meg.

Előfordulhat, hogy csak a szoftver egy részére lesz szüksége, amelyet a cég alkalmazni kíván az Ön webhelyére. Ugyanígy, ha szüksége van néhány prioritási alapon írt SEO-barát blogra, akkor akár szabadúszót is bérelhet SEO ügynökség helyett.

Abban az esetben, ha biztos abban, hogy a SEO több aspektusa, beleértve a tartalmat, a kulcsszókutatást, a technikai SEO-t stb., elengedhetetlen a bevételek növeléséhez, akkor akár több szolgáltatást nyújtó ügynökséget is bérelhet, aki mindent egyszerre kezel.

Olvasni:  A végső napi közösségimédia-feladatok ellenőrző listája vállalkozása számára

4. Célok és célkitűzések

A SEO outsourcing különböző célokat jelent a különböző cégek számára. Az egyik közös cél azonban a jó helyezés a keresőmotorokon. A SEO outsourcing célja a keresőmotorok rangsorolásának javítása és a keresési eredmények élén való megjelenés. Következésképpen segít javítani az online jelenlétét azáltal, hogy megfelelő domain-megjelenítést biztosít.

Ha vannak más SEO-paraméterek is, amelyeket le szeretne fedni, jobb, ha megvitatja azokat SEO outsourcing partnerével, és világosan megfogalmazza igényeit. Minden vállalat követelményei egyediek, és a SEO-t gyakran egyedi igényekhez kell igazítani. Egyszerűen több kedvelésre vágyik, vagy nagyobb forgalmat szeretne generálni a jobb konverziók érdekében? Céljait és célkitűzéseit közvetítenie kell partnereinek, hogy biztosítsák a mérőszámok mérését, hogy segítsenek a maximális előnyök elérésében.

5. Kommunikációs követelmények

Ha még mindig bizonytalan a SEO outsourcing kapcsán, nézze meg közelebbről kommunikációs követelményeit. A SEO-ban sok minden elromolhat, ezért nem ritka a problémák előfordulása. Ezeket a problémákat a lehető leghamarabb meg kell oldani, nehogy elveszítsen értékes webes forgalmat.

Ha van házon belüli csapata, a problémák megoldásának egyszerűbbnek és gyorsabbnak kell lennie. Ha azonban kiszervezi, ha nem rendelkezik megbízható kommunikációs rendszerrel, akkor költséges késések léphetnek fel. Jobb bölcsen tervezni, hogy megelőzzük az ilyen eseményeket.

6. Légy biztos a párodban

Most, hogy biztos abban, hogy mit akar, a következő lépés az, hogy eldöntse, kivel kíván partnerséget vállalni SEO-szükségletei kielégítésében. Szerződéskötés előtt ellenőrizze a cég előzményeit, alaposan értékelje és elemezze azokat. Ne feledje, hogy online jövőjét egy harmadik félnek adja át, akinek rendelkeznie kell szállítási kapacitással.

Forrás

Sok intuíció és bizalom megy a partnerség kialakításához. Természetesen rengeteg jelentéssel és metrikus méréssel fognak elárasztani, ami mind a munkájuk része, de reális célokat és kézzelfogható eredményeket is biztosítaniuk kell.

Kulcs elvitelek

  • Érdemes kiszervezni a keresőoptimalizálást, különösen akkor, ha nincs külön csapata a SEO igényeinek kezelésére.
  • Ezenkívül a SEO outsourcing ideális választás, mivel költséget takarít meg, és olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik már számos SEO projektet sikeresen végrehajtottak.
  • Mielőtt egy SEO cég mellett döntene, ellenőrizze a hitelesítő adatait és a korábban végzett munkát.
Olvasni:  Bejövő marketing kontra kimenő marketing: melyiket válassza?

Következtetés

Miért kiszervezzük a SEO-t? Ez egy bonyolult kérdés megválaszolása, és egy döntő döntés, amelyet meg kell hozni, különösen akkor, ha van egy kényelmes házon belüli alternatíva. Döntés előtt azonban mérlegelje költségvetését, belső erőforrásait és egyéb meghatározó tényezőket.

GYIK

1. Mit jelent a SEO outsourcing?

A SEO outsourcing egyszerűen a webhely optimalizálásához kapcsolódó szolgáltatások kiszervezését jelenti, más néven keresőoptimalizálás. Több bonyodalmat is tartalmaz, mint például SEO blogírás, metaadatok, kulcsszavak stb., oldalon kívüli optimalizálás, organikus és fizetett promóció a közösségi médiában, linképítés. Mindezeket a szolgáltatásokat külső ügynökségekre vagy akár önállóan dolgozó személyekre bízzák.

2. Kiszervezhetem a SEO-t?

A SEO outsourcing nem könnyű döntés, különösen akkor, ha házon belül össze tud hozni egy csapatot. Sokan azonban nem veszik észre, hogy ha kiszervezik a SEO-jukat, sok idejük marad az alapvető kompetenciáikra összpontosítani. Mindenesetre ügyeljen arra, hogy kinek adja ki a SEO projekteket. Növelheti rangsorát a keresőmotorokon, ha a SEO szolgáltatásokat egy tapasztalt ügynökséghez bízza meg.

3. Nagyon drága a SEO-m kiszervezése?

Minden attól függ, hogy mennyi pénzt hajlandó költeni, és ha minden SEO-val kapcsolatos szolgáltatást kiszervez egy harmadik félnek. Ilyen esetekben az ügynökségek általában havi díjat számítanak fel, és előnyben részesítik a legalább 12 hónapra szóló szerződéseket. Alapján felmérési jelentések, a válaszadók 85,49%-a óránként 50 és 200 dollár között fizet. Ezenkívül a válaszadók 30,03%-a havonta 1000 dollár körüli összeget számít fel egy tartóba.

4. Milyen tényezőkkel kell tisztában lennem a SEO használata előtt?

A SEO stratégia elkészítése előtt először ellenőriznie kell webhelyét. A cél az, hogy nagyobb forgalmat irányítsanak webhelyére, és ehhez használhat organikus és fizetős módszereket. A SEO magában foglalja a forgalom növelésének szerves megközelítését. Ezért teljes mértékben tisztában kell lennie a releváns kulcsszavakkal, és megfontoltan kell alkalmazni őket a tartalomra. Ezenkívül a célközönség számára releváns, vonzó tartalom létrehozására kell összpontosítani, mivel a SEO kiszervezése vagy házon belüli elvégzése az ilyen fontos részletek ismerete nélkül nem biztos, hogy hasznos.

Új publikációk:

Ajánlott