A Sony következő PlayStationja kézi eszköz lesz

Ha hinni lehet az új jelentéseknek, a Sony új PlayStationja kézi számítógép lesz. Bár a cég hallgat a kérdésről, a hír kíváncsiságot és izgalmat váltott ki a játékrajongók körében, akik már alig várták a Sony következő megjelenését.

Insider Gaming beszámolt arról, hogy a Sony egy új projekten dolgozik, a Q Lite kódnéven, a Sony következő hardveréhez PlayStation 5-re van szükség, és nem felhőalapú streaming eszköz lesz. Ehelyett a távoli lejátszást fogja használni a PlayStation 5-tel, amely egy olyan funkció, amelyet a konzolóriás az elmúlt hetekben szorgalmazott. Az eszköznek folyamatos internetkapcsolatra lesz szüksége, és adaptív streameléssel rendelkezik 1080p-ig és 60 FPS-ig.

Forrás: Insider Gaming

A korai prototípusok szerint a készülék a PlayStation 5 kontrollerére hasonlít majd, de a közepén egy 8 hüvelykes LCD érintőképernyő található. Az eszköz olyan funkciókat is tartalmaz majd, mint a tapintási visszacsatolás adaptív triggerei. többek között hangerőgombok, hangszórók és audio bemeneti csatlakozó.

Insider Gaming kijelentette, hogy a Q Lite a minőségbiztosítási fázisban van, és várhatóan a PlayStation 5 Pro előtt és a Detachable Disc Drice PS5 után jelenik meg. Ez a hír jelentős, mivel a Sony azt tervezi, hogy az utóbbi időben bővíti játékhardver-kínálatát. Jeff Grubb iparági bennfentes megemlítette, hogy a Sony azt tervezi, hogy bejelenti a „PS5 második fázisát”, amely a jövőbeli játéktervére vonatkozik.

Ez a második fázis a Sony egyéb hardverkínálatára is igaz, mint például az új levehető lemezmeghajtó PlayStation 5, a Project Nomad (vezeték nélküli fülhallgatók), a Project Voyager (vezeték nélküli fejhallgatók) és a Q Lite (kézi), amelyek mindegyike nagyon rövid időn belül megjelenik. PlayStation Pro-val, amely a 2024-es ünnepi kiadásra törekszik.

Olvasni:  A Meta azt állítja, hogy 2024 közepére szuperszámítógépe lesz a leggyorsabb világszerte

A rajongók izgatottan várják a következő PlayStation Showcase-t, mivel az nagy lesz.

Kanada vizsgálja az OpenAI-t az adatok felhasználása és közzététele miatt

Új publikációk:

Ajánlott