A Surface Pro 8 nagy frissítést és új tollat ​​kapott

Még szerdán tartott online bemutatóján a Microsoft bejelentette a legújabb Surface Pro 8-at. A kettő az egyben Intel 11. generációs Evo processzorokkal, 120 Hz-es képernyővel, Thunderbolt 4 támogatással és új billentyűzettel érkezik, amelyben az új Slim Pen 2 található.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft átvette a Surface Pro X legjobb darabjait, és párosította őket egy Intel chippel.

A Surface Pro 8 ára 1099,99 dollár, és a Windows 11 mellett október 5-től lesz elérhető, előrendelése pedig szerdán kezdődik.

A hírekben: a Surface Duo 2 háromszoros kamerabeállítással leesik | Erőteljes Studio laptoppal és további 3 eszközzel frissült a felületi kínálat

Az új Surface több, mint egy egyszerű frissítés. Persze a dizájn kívülről ismerős lehet. A belső elemeket alaposan megfordították.

Tartalom Tábla

Kijelző

A Surface Pro 8 120 Hz-es, 13 hüvelykes PixelSense Flow kijelzővel rendelkezik, a Microsoftot idézve. A kijelző a Dolby Vision-t is támogatja az Adaptive Color Technology mellett, nagyon hasonló az Apple-éhoz.

A kijelző a Windows 11 Dynamic Refresh Rate funkcióját is kihasználja. Tehát a legtöbb bit esetében a képernyő 60 Hz-en fog működni az akkumulátor kímélése érdekében; azonban amint előveszi a Slim Pen 2-t, 120 Hz-re vált. Ez ismét nagyon hasonlít az Apple ProMotion kijelzőihez.

Hardver

Végre támogatást kapott a Thunderbolt 4. A portok tekintetében a Microsoft elhagyta az USB-A-t, és helyette két USB-C portot választott. A töltéshez használható Surface Connect Port marad. Ezek a portok azt jelentik, hogy a Pro 8-at több 4K-s kijelzőhöz csatlakoztathatja, szűk keresztmetszetek nélkül használhat külső SSD-ket, és akár külső GPU-t is csatlakoztathat, ha hajlandó odáig menni.

Olvasni:  Különböző típusú tartalmak helyes írása és sorrendje

Az új Slim Pencil 2 is megújult. A billentyűzet alapjában lakik, és ott is töltődik. Beépített haptikus motorral is rendelkezik, amely képes megismételni a hagyományos ceruza vagy ecset visszajelzését, amikor ír vagy rajzol a képernyőre. Mindennek a tetejébe az új ceruza csökkentett és jobb pontossággal rendelkezik a jobb hegynek köszönhetően.

Az új Pro 8 az Intel 11. generációs négymagos processzoraival és akár 32 GB RAM-mal érkezik. A Microsoft szerint az akkumulátor élettartama körülbelül 16 óra.

A hírekben: A nulladik napos macOS-hiba távoli kódfuttatási sebezhetőséget vált ki

Új publikációk:

Ajánlott