A technikai tudás királya – Mayura által használható szolgáltatások

Ha a kezdetektől követed az Inspire to Thrive programot, akkor ismerni fogod Mayurát: a a technika királya és kommentálja. Mayura volt az egyik első blogger, akivel találkoztam. A Blogger platformon voltam, ahol ma is. Valószínűleg megvan a Bloggeren.

Ő a legudvariasabb ember, akit ismerek az interneten. Megismertem és megszerettem Mayurát, ahogy hívom. Nagyon okos minden technológiában.

Mayura számtalan órát megspórolt nekem, amikor a színfalak mögött dolgoztam a blogon és más ügyfélwebhelyeken az elmúlt évtizedben.

Továbbá nagyon ajánlom szolgáltatásait az Ön blogja vagy webhelye igényeihez.

Az interjú

Miért kezdtél el blogolni Mayura?

Valójában nem volt miért, amikor elkezdtem kipróbálni a blogolási platformokat, és beleszerettem a Bloggerbe. Egyáltalán nem voltam tisztában a blogokkal. De egy kicsit ismertem a fórumokat, és számítógépes problémák alapján válaszoltam a kérdésekre.

Nagyon szerettem a blogírás gondolatát, mivel lehet egy saját kis helyem, ahol jobban irányíthatom. Ráadásul produktívnak érzem, mivel nem szeretném újra és újra elismételni ugyanazt, mint a fórumokon.

Most kiderült, hogy ez egy informatív forrás, amelyet az emberek használhatnak.

Olvasni:  A stratégiai értékesítési modellek előnyei a vállalatok számára

Hány éves voltál, amikor elkezdtél blogolni?

23 éves, 1 hónapos és 16 napos voltam. Bár nem emlékszem a másodpercekre.

Hogyan tanultad meg mindezt?

Végig hajtott a lelkesedés.

Sok blogger van az Ön országában?

Igen, sok van belőlük, és a legtöbb blog, amivel találkoztam, az anyanyelvünkön íródott. Nagyon kreatív bloggerek, akik különféle tehetségekkel rendelkeznek.

Meglepődtem, amikor azt tapasztaltam, hogy ennyi eljegyzés történik ott, annak ellenére, hogy a blogbejegyzéseik nem angolul íródtak.

Milyen az internet Srí Lankán?

Ahogy a megfizethető okostelefonok megjelentek a helyi piacon, az internet nagyon népszerűvé vált az itteni fiatal generációk körében. Az okostelefonok előtt nem használtunk mobileszközöket az internetezésre annyira, mint most. Az idősebb generációk azonban még mindig vonakodnak az új technológia elfogadásától.

Jelenleg a vezeték nélküli mobilhálózati kapcsolatok nagyon megbízhatóak a városi területeken. De időnként tapasztaltunk kimaradásokat, mivel egy kicsit távol vagyunk a városi területtől.

Amúgy a távközlési ipar versenyképességével egyre jobb a helyzet.

Tudsz többet mondani az országodról?

Képzelje el Nyugat-Virginia környékét, Lisa.

Srí Lanka egy kis sziget, természeti szépsége és a buddhizmus által gazdagított öröksége miatt a világ utazói a leginkább csodálják.

Az Indiai-óceán gyöngyszeme is volt. Az itt élő őshonos szingaléz népcsoport, de soknemzetiségű, több vallású és multikulturális társadalmunk van.

Nem hiszem, hogy néhány mondat önmagában Srí Lankával kapcsolatos érzéseket kelthet. Éppen Google és biztos vagyok benne, hogy lenyűgözné, amit lát.

Fogadhat-e még fizetést PayPal-on Srí Lankán?

Lisa még nem. A PayPal korlátozva van a fizetések fogadásának módjaként, de tudjuk küldeni a kifizetéseket. Szabadúszóként nehezen fogadtam el fizetéseket a tengerentúlon élő ügyfelektől.

Olvasni:  A megfelelő szakértői címtárszoftver megtalálása: alapvető fontosságú szolgáltatások

Nem mindenki élvezi más fizetési rendszerek használatát, mivel a legtöbben szeretik a PayPal-t. A legjobb alternatívák a Skrill (korábbi nevén Moneybookers), a Payoneer, a Western Union, a MoneyGram és a Bank Wire.

A családod olvassa a blogodat?

A szüleim nem tudnak róla. A testvéreim és néhány unokatestvérem időről időre felkereste a blogomat a Facebookon és más közösségi hálózatokon megosztott linkeken keresztül.

Hálás vagyok a támogatásért, amit a családomtól kaptam, mivel van elég szabadságom a blogíráshoz.

Mit szeretsz a legjobban a blogolásban?

A legjobb, amit a blogírásban szeretek, maga a BLOGOLÁS. A kutatás és az írás, a bloggerekkel/olvasókkal való kapcsolatfelvétel, a dizájn módosítása, a kísérletezés, a bla-bla és még a spamküldőkkel való foglalkozás nem is döbbent le.

Ez olyasvalami, amit élvezek, és mostanra az életem részének érzem.

Milyen formátumokon csinálsz weboldalakat?

Nos, ez az ügyfél igényeitől függ. A legtöbb ügyfél inkább tartalomkezelő rendszerekre építi fel webhelyét, például WordPress, Drupal stb., a könnyebb kezelés érdekében. De ha már a nulláról kell felépítenem, akkor én is nekivágok.

Szolgáltatóként úgy gondolom, hogy minden lehetőségre készen kell állnom, ezért folyamatosan tanulok. Leginkább a blogok/webhelyek/közösségi profilok újratervezésére és technikai problémák megoldására kapok kéréseket.

A támogatási központja a Bloggerben, Mayura államban található?

Mivel szerettem a fórumokat, arra gondoltam, hogy a blogomba is készítek egyet. A Get Satisfaction működteti, de közvetlenül kapcsolódik a bloghoz.
Továbbá a szervezettségről szól.

Én személy szerint kissé kényelmetlennek tartom, ha a bejegyzések alatt megjegyzésként jelennek meg a témán kívüli lekérdezések, mivel úgy gondolom, hogy a megjegyzések önmagukban is hasznosak lehetnek a jövőbeli látogatók számára.

Ezért úgy találtam, hogy ez egy nagyszerű módja annak, hogy megválaszoljam a látogatók más típusú kérdéseit, és segíti a blog tartalmait, beleértve a megjegyzéseket is, hogy relevánsabbak legyenek a témával kapcsolatban.

Olvasni:  Tartalomfejlesztés: azonosítsa a rossz tartalmat, és tegye élénkebbé

Mit tervez a jövőben a csodálatos tudásával?

Arról van szó, hogy valami érdemlegeset csináljunk. A tudásnak nincs értéke, hacsak nem használjuk. nem igaz?

Jelenleg az a személyes célom, hogy megtanuljak néhány további technológiát, hogy a jövőben több szolgáltatást kínálhassak a bloggereknek és a vállalkozásoknak, túllépve a szabadúszó webtervező/fejlesztő címen.

Van valami, amit hozzá szeretne adni Mayurához?

Szívesen küldök egy virtuális ölelést, amiért itt vagyok, és egy elég érdekes interjún ment keresztül Lisa 🙂 Nagyra értékelem a lehetőséget, hogy kiegészíthetek valamit a kérdésekhez.

A blogírás csodálatos élmény, ha hiszel magadban és követed a stílusodat.

Nem értesz egyet?

A technikák királya

Találkoztál már Mayurával a blogíró körödben? Dolgozik a technológia királya a blogodnál? Ha szüksége van a szolgáltatásaira, megteheti lépjen kapcsolatba vele itt.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott