A tekercsek használata az Instagram for Business webhelyen

Az Instagram Reels mindenki számára a legújabb játszótér lett a hírnévjátékban.

A marketingszakemberek 58%-a már finomhangolta stratégiáját, hogy beépítse ezt a TikTok ikertestvért a rendszerébe.

Az indulás óta a közösségi médiában a belvárosi médiában felkapott téma lett. Sokan azonban még mindig tévedésben vannak, és nem tudják, hogyan használják az Instagramon az orsókat üzleti célokra.

És ha te is közéjük tartozol, akkor ez a blog csak neked szól.

Mielőtt azonban újabb oszlopot adna az Instagram marketingstratégiájához, először is értsük meg, miért kapják ezt a felhajtást az Instagram tekercsei.

Miért lettek azonnali sikerek az Instagram tekercsek?

A népszerű ajakszinkronizáló, tini táncos videóalkalmazást nem kell bemutatni. A TikTok az évtized leggyorsabban növekvő alkalmazásai közé tartozik.

Óriási lett 315 millió letöltés magában 2020 első negyedévében. A nagy játékosokat rágta a körmük.

Lasszó

A Facebook abban a pillanatban ugrott, hogy megragadja a rivaldafényt. Már elindult Lasszóegy hasonló platform, amely nem teljesített jól, és később megszűnt.

A TikTok-vita után adatszivárgás és veszélyeztette a magánéletet, több ország betiltotta a kínai tulajdonú alkalmazást. Sokan azzal vádolták az alkalmazást, hogy hamis információkat is terjeszt. Mindez egy súlyos világjárvány közepette történt, amikor mindenki házi őrizetben volt.

A Gen z és a millenniumi klánok kétségbeesetten alternatívát kerestek az idő és az unalom megölésére. Az Instagram Reels így viselte a szuperhősköpenyt, és rögtön belevetette magát.

Cenas

néven volt a próbaverziója Cenas 2019 novemberére Brazíliában. Ígéretes eredményeket mutatott, növelve az elköteleződési arányt. Az Instagram Reels minden további nélkül arra készült, hogy 2020 augusztusának első hetében 50 országban megjelenjen a világban.

Vessünk egy pillantást a „Mik azok az Instagram-tekercsek” című témakörre.

Mik azok az Instagram tekercsek?

Az Instagram-tekercsek lehetővé teszik az alkotók számára, hogy AR-effektusokkal és zenével ellátott mini-videoklipeket rögzítsenek rekreációs vagy márkaépítési célokra.

Olvasni:  A Mit, hogyan és miért az ügyfélúttérképek

Míg az IGTV és a story funkció hasonló célt szolgált, a Reels megduplázta az intenzitást az időtartam csökkentésével.

A Felfedezés lap Reels-eket javasol az Instagrammereknek a legutóbbi keresésekre és kedvelésekre vonatkozóan. Az elérés globálissá válik, és nem korlátozódik bármely földrajzi helyre.

Az IG orsókat is könnyű felfedezni. A legutóbbi frissítés biztosította, hogy fájdalmas keresés nélkül rátaláljon a videotekercsek funkcióra. A videotekercsek ikon okos elhelyezése a Keresés gombban megtette a varázstrükköt.

A legjobb az egészben az, hogy Ön, mint vállalkozás tulajdonosa jobb megjelenést biztosít közönségének. Nemcsak a tekercsekben, hanem hírfolyamokban, történetekben és IGTV-ben is többet láthatnak Önről.

Dunkin

Vessen egy pillantást Dunkin Instagram tekercseire. Egy szokás szerint „Éhes vagy?” szűrő a Dunkin rendelési javaslataihoz. Figyelemre méltó marketingstratégia a Dunkin kínálatának egyfajta kihívásként való bemutatása.

TippekGyőződjön meg arról, hogy üzleti Instagram-fiókja nyilvános, hogy IG-tárcsai megjelenjenek a Felfedezés lapon.

Most a TikTok és a Reels vizuálisan hasonlónak tűnhet, mégis van néhány különbség a kettő között. Ezt vizsgáljuk meg legközelebb.

Miben különbözik az Instagram tekercs a TikTok-tól?

TikTok kontra Instagram

A rövid videótartalom a Z generációs alkalmazások védjegye. Mindkettő kiváló marketingeszköz minden méretű vállalkozás számára.

A TikTok és az Instagram Reels hasonló izgalmas funkciókkal rendelkezik. Azonban nyilvánvaló különbségek vannak a tükröző pár között.

1. Tulajdonjog

A legújabb fejlesztésű funkció, az Instagram Reels a Facebook égisze alá tartozik. Míg a ByteDance TikTok az első kínai tulajdonú alkalmazás, amely világszerte hírnevet és szeretetet szerzett.

2. Demográfia

Bár a pár egyformán híres a tizenévesek és a fiatal felnőttek körében, az Instagram-tekercsek kiforrott alappal rendelkeznek a TikTok-hoz képest. Ez az oka annak, hogy a márkák már most kinyitják az ajtókat az Instagram-tekercsek előtt, ami jobb üzleti lehetőségekhez vezeti őket.

3. Időtartam

Míg a TikTok korlátja egy perc volt, az Instagramon a Reels ezt 15 és 30 másodperces időközökre csonkolta. Abban az esetben, ha akár egy órás videót is szeretne nyomni, választhatja az IGTV-t.

4. Takarmány

Az Instagram tekercsei kizárólag a „Felfedezés” oldalon érhetők el. A profiloldalon és a kezdőlapon az IG Reels fülön is elérhetők. Ezzel szemben a TikTok csak egyetlen hírcsatornával rendelkezik, amelyet kizárólag a videótartalmuknak szenteltek.

A friss tartalom azonban minden felfelé húzással betöltődik mindkét alkalmazásban.

5. Vegyes

A híres TikTok duett jelenleg nem jellemző az Instagram Reelsre. A TikTok videókon a logójuk is sugárzott, ami szerencsére hiányzik az Instagram tekercsekből.

A mindkét platformot használó befolyásolók megérezték az alkalmazások melegét. Az IG Reels játékaránya 40,1%, míg a TikTok mindössze 9,4%, ahogy azt a javaslat javasolja. Milliárd dolláros fiú.

Ha már erős jelenléte van az Instagramon, az IG Reels az Ön választása. Ha már van rászabott ideje a TikTokon, töltse fel ugyanezt a Reelsbe is.

Olvasni:  A Twitter hatékony használata több online értékesítés érdekében

Az Instagram újabb tekercsfrissítéseket tesz közzé, hogy kezelje a többi különbséget, hogy megnyerje a TikTok közönségét. Amíg dolgoznak a frissítéseiken, nézzük meg a most elérhető lehetőségeket.

Hogyan lehet feltenni egy tekercset az Instagramon?

Az Instagram-tekercsek meglehetősen egyszerű módszert kínálnak izgalmas videók létrehozására.

A Reels segítségével ugorja át a szerkesztés vagy a forgatókönyvezett tartalom akadályait. Tölts fel egy videót a galériádból, dobd össze kedvenc kattintásaidat egy tekercsben, vagy egyszerűen rögzíts egyet a semmiből.

Így hozhat létre orsókat 10 gyors lépésben.

1. lépés: Váltson a Orsók képernyőre

Orsók képernyő

Koppintson a kamera ikonra a bal oldalon, hogy a sztori képernyőre kerüljön. Válassza ki a „Tekercsek” opciót a jobb oldalon a Reels képernyő megnyitásához.

2. lépés: Adja hozzá a hosszt

Orsók hossza

Állítsa be a videótekercsek időtartamát a hossza widgetre kattintva. Beállíthatja 15 vagy 30 másodpercre.

3. lépés: Kapcsolódjon be néhány hangbeállításba

Zene hozzáadása elemre

Válasszon ki egy dalt a Reels videó zenekönyvtárából. Használhatja a felkapott daljavaslatot, vagy kereshet egy adott műfajt, hogy megfeleljen a videótekercseinek.

Ha az eredeti hangot szeretné használni, akkor kihagyhatja ezt a lépést. A tekercseket történetként rögzítheti.

Megtarthatja az eredeti hangot, és elmentheti későbbi használatra.

TippekKészítsen fülbemászó Reels zenét, hogy mások is használhassák eredeti hangját.

4. lépés: Felfrissülés az AR-szűrőkkel

AR szűrők

Használhatja kedvenc AR-szűrőit az effektusgalériából. Koppintson az effektus widgetre, és válassza ki a megfelelő szűrőt az élénk IG-tekercsekhez.

TippekHasználja a márkaintenzív egyéni Instagram-szűrőket a tekercsekben, bemutatva a használatukat.

5. lépés: Időzítő és visszaszámlálás

Időzítő

Állítsa be az időzítőt a videó rögzítéséhez. Az időzítő visszaszámlálásos beállításához használja a stopperóra-szerű widgetet.

A visszaszámlálást 3 másodpercre vagy 10 másodpercre állíthatja be. Az időzítő elindulása előtt elindul, hogy készen álljon a tekercsre.

Az időzítővel a videó időtartamát 5-10 másodpercre csökkentheti.

6. lépés: Állítsa be a tökéletes utat

Klipek igazítása

Ha elkészült a klip rögzítésével, igazítsa azt a következőhöz. Gondoskodik arról, hogy az összes kapocs egyenletes átmenetet biztosítson a tekercsben.

Ehhez használja az igazítás widgetet. Ismételje meg ugyanezt az összes klipnél, hogy egységes eredményt kapjon.

7. lépés: Gyors szerkesztések

Orsók sebessége

A tárcsák ütemét még az éles indítás előtt módosíthatod. A dallam megegyezhet a tekercsekben zajló akcióval.

Válassza ki a sebesség widgetet, hogy 1x és 5x közötti lehetőségeket kapjon. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

8. lépés: Last minute kiegészítések

Elemek hozzáadása

Izgalmas gifeket vagy szöveges tartalmat is hozzáadhat a tetején lévő widgetekből. Nézze meg egyszer a videót, mielőtt megnyomná a nyilat a közzétételhez.

9. lépés: Oszd meg a tekercset

Orsók megosztása

Ha elkészült, adjon hozzá feliratokat és releváns hashtageket a tekercsekhez, majd koppintson a Megosztás gombra. Gratulálunk! Sikeresen létrehoztad az első tekercset.

Olvasni:  A Facebook Business Manager használata: 10 lépés a kezdéshez még ma

10. lépés: Fedezze fel

Megjelent Reel

Ellenőrizze, hogy megjelenik-e a Orsók lapon. Ha nyilvános fiókkal rendelkezik, akkor a tárcsái a Felfedezés lapon és a használt hashtagek alatt is megjelennek.

TippekHa ideiglenesen el szeretne rejteni egy IG tekercset, használja az Archiválás funkciót a hírcsatorna rácsnézetében található hárompontos ikonról. Az Instagram tekercseket ugyanúgy törölheti.

Hogyan használjunk több szűrőt az Instagramon?

Az Instagram-szűrők megnyerték a platform esztétikai szerelmeseinek szívét.

És gyakran egy szűrő sem elég az Instagram-tekercs tökéletes hangulatához. Tehát a következőképpen használhat több szűrőt az Instagramon:

  • 1. lépés: Nyissa meg a Reels rögzítési területet.
  • 2. lépés: Kattintson az effektusok ikonjára a kívánt szűrő használatához.
  • 3. lépés: A szűrő kiválasztása után kattintson a rögzítés gombra a tekercs rögzítéséhez.
  • 4. lépés: A második lépést követően válasszon másik szűrőt, és rögzítse az egymást követő klipeket különböző szűrőkbe. Később megrendelheti őket, és kaphat egy összevont orsót.
  • 5. lépés: Kattintson az Előnézet elemre. Ha több szűrőt szeretne egy klipben, érintse meg az effektusok ikonját a Reels klip rögzítése után.
  • 6. lépés: Adja hozzá az utolsó javításokat, és szerkessze.
  • 7. lépés: Írja ki a feliratot, és érintse meg a Megosztás gombot.

És készen is van több szűrő hozzáadásával a végső Reel videóhoz.

7 zseniális módszer az orsók használatára a növekedéshez az Instagramon

Még mindig van egy észbontó kérdés – Mit tegyünk közzé a Reelsben?

Törölje le a homlokát, hölgyeim és uraim!

Tekintse meg ezt a listát, ahol 7 szórakoztató tartalomötletet találhat, amelyeket a következő tekercsbejegyzéseihez hozhat. Biztosan csillagos üzleti értékeket fognak hozni. Akkor folytassuk.

1. Kihívás

Ki nem szereti a kihívásokat és a versenyeket?

Mindannyian így teszünk, és a közönséged is. A TikTok bebizonyította, hogy az olyan rövid kihívások, mint a #gesturechallenge és a #savagechallenge, hihetetlenül teljesítenek.

Találja ki édes márkával kapcsolatos kihívását, vagy ugorjon be bűnügyi partnereivel, hogy elérje a felkapott kihívást.

Facegym Challenge

Vessünk egy pillantást a Facegym IG orsókra. A #passthebrushchallenge több mint 204 ezer bejegyzést tartalmaz csak az Instagramon. Így hát az oktatók is beugrottak, és vállalták a híres kihívást legújabb termékükkel, a multi-sculpt-tel, ami új vonást ad.

2. Oktatóanyagok

Mindenki szeret valami újat tanulni, különösen, ha csak 15 másodpercet vesz igénybe.

Adjon a közönségnek egy gyors bemutatót a termék IG Reels használatával történő használatáról. A sminkek és a gyors receptoktatók a legnépszerűbbek eddig.

Brooksbrother oktatóanyagok

Tekintse meg a Brookbrothers kreatív oktatóanyagát a sál egyszerű csomóval való megkötéséről. A #NationalScarfDay előestéjén közzétették ezt a formális megjelenés oktatóanyagot, és arra kérték követőiket, hogy vegyék fel a könyvjelzők közé.

3. A színfalak mögött

A színfalak mögött kiválóan alkalmasak a közönség vonzására, és a márka befogadására alkalmassá teszik őket.

Olvasni:  Előugró videók használata termékbemutatókhoz: Jellemzők és előnyök bemutatása

Bemutathatja csapatát az üzleti siker mögött, bemutatva őket a tekercsekben. Pillants be a mindennapi munkahelyi életedbe és a mindennapi időbeosztásodba.

Ha egy nagy eseménynek ad otthont, a tekercs tartalmához is ragadjon meg egy pillantást az utolsó pillanatban tapasztalható őrületből.

Twix a színfalak mögött

Íme egy fantasztikus példa a Twix orsókra. Követőiket elviszik a Twix gyári világába, hogy minden folyamatot a nulláról mutassanak be. Az ilyen kulisszák mögötti orsók szilárdabb bizalmat eredményeznek a márkák és közönségük között.

4. Tippek

Oszd meg néhány szokatlan trükköt és tippet követőiddel.

Építs rá sorozatot, és tarts fenn minden hétköznapot csak erre. Bármely ünnepi szezon témája körül is megfordulhat.

Boohoo tippek

Merítsen ihletet a Boohoo-ból, miközben élénk tippeket oszt meg a karantén divattal kapcsolatban. A tekercs felirata tökéletesen végződik a 2. rész kinyilatkoztatásával.

5. ugratók

A kedvcsinálók nagyszerű tekercstartalmak, amelyek kíváncsiságot ébresztenek a követőidben.

A kedvcsinálók várakozást ébresztenek, és arra késztetik a követőit, hogy térjenek vissza, hogy tanúi legyenek az igazi üzletnek.

BMW Teaser

A BMW bedobja a 8-as sorozatú Golden Thunder Edition egy pofás kedvcsinálót. Kiemelték a sebesség, az erő és a gyorsulás durva mutatóit, hogy izgassák rajongóikat. A felkapott videósorozat már több mint 147 ezer kedvelést kapott.

6. Márkahirdetések

Az Instagram tekercsek a legjobbak márkabejelentésekhez, legyen szó együttműködésről vagy új frissítések bevezetéséről.

Használhatja őket az ajándékozási figyelmeztetések és az értékesítés megkezdésének bejelentésére is.

Fourthray márkahirdetések

Íme egy példa arra, hogy a Fourthray Beauty bemutatta termékeit. Az exkluzív Strawberry Face Polish esztétikus megjelenését túl nehéz figyelmen kívül hagyni.

7. DIY

A „csináld magad” gondolkodásmód a személyre szabás legjobb példája. És mint mindannyian tudjuk, a személyre szabás kulcsfontosságú a kiváló márkaépítéshez.

Használja az Instagram tekercseket az egyszerű barkácsoláshoz. Azt is közzéteheti, ha bármely más kreatív Instagrammer barkácsolásra használja termékeit.

Vaseline DIY

Tekintse meg ezt a vazelin DIY keverék oktatóanyagát. Három egyszerűen végrehajtható lépést foglal össze a ragyogó bőrápoláshoz. A bejegyzés arra kéri a követőket, hogy hagyjanak egy csillogó hangulatjelet a szükséges hangulatellenőrzés érdekében.

Következtetés

Nagyon szórakoztatónak tűnik, igaz!

És lefogadom, hogy ez még csak a kezdet. Az Instagram-tekercsek még gyerekcipőben járnak. Hihetetlen lesz látni, mi történik ezután.

Sok márka hoz létre orsókat, mert miért ne? Egy 15 másodperces videó lebilincselő, rendkívül egyszerűen elkészíthető, és a tekercset is az Instagram kiemelte.

A Kiemelt orsók az Instagram által válogatott orsók, amelyek egyedi, inspiráló tartalmat hirdetnek a kreativitás ösztönzésére. Tökéletesek az úttörő eléréshez.

Készülj hát készen arra, hogy állandó helyet bérelj közönséged fejében az Instagram tekercsekkel.

Boldog tekerést!

Új publikációk:

Ajánlott