A továbbfejlesztett adatgyűjtés fellendítheti online üzletét

Módot keres a pontos és továbbfejlesztett adatgyűjtéshez testreszabott keresési lehetőségekkel, hogy időt és pénzt takarítson meg? Akkor ne keressen tovább, mint az Expandigo, a továbbfejlesztett adatgyűjtési platform vállalkozások segítésére tervezték.

Az Expandigo egy startup cég, amely most dobta piacra minimálisan életképes termékét, az MVP néven ismert.

A továbbfejlesztett adatok segítségével a vállalkozások okosabb döntéseket hozhatnak, és megtalálhatják a megfelelő kapcsolatokat, amikor szükségük van rájuk.

Expandigo-fiókkal 10 üdvözlő kreditet kap ingyenesen – anélkül, hogy meg kellene adnia hitelkártyáját vagy elő kell fizetnie. Ráadásul a kreditjei soha nem járnak le.

Az Expandigo felosztó-kirovó modellt kínál, így nem kell havi előfizetést fizetnie.

Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan Az Expandigo segíthet vállalkozásának sikerül.

Mit jelent az Enhanced Data?

A továbbfejlesztett adatok olyan adatokra utalnak, amelyeket valamilyen módon javítottak Szervező algoritmusok vagy rendszerkomponensek segítségével.

Ez a fejlesztés magában foglalhatja az adatok ellenőrzését, származtatását, összesítését vagy bármely más javítási módszert.

Mi az Expandigo továbbfejlesztett adatgyűjtése?

Kisvállalkozás tulajdonosaként a megbízható névjegyzék vezetése kulcsfontosságú vállalkozása növekedéséhez. A kihívás azonban abban rejlik, hogy az ügyfelek jönnek-mennek, ami viszont idővel elavulttá teszi a névjegyzékét.

Itt jön be a rettegett adatlemorzsolódás. A jó hír az, hogy a továbbfejlesztett adatokkal könnyedén megbirkózik ezzel a problémával.

Olvasni:  Izgalmas élmény a 9D VR Motion Ride játékban

Az Expandigo egyszerű, de hatékony megoldást kínál tiszta adatokkal és egy könnyű CRM-eszközzel, amellyel naprakészen és hatékonyan tarthatja névjegyzékét.

Így nem kell többé aggódnia az értékes névjegyek elvesztése miatt, vagy órákat tölteni azok manuális frissítésével.

Az Expandigo segítségével vállalkozása bővítésére összpontosíthat, miközben ők gondoskodnak a névjegyzékéről.

Nézze meg, miért takaríthat meg időt és pénzt a továbbfejlesztett adatgyűjtéssel.

Névjegylisták

Előfordult már veled, hogy magasról és mélyről keresel egy bizonyos névjegyet a listádban, de üres kézzel jött? Ne aggódj, mindannyian ott voltunk. Magamat is beleértve.

Nincs több nevek és számok végtelen oldalain való rostálás. Aztán persze próbálkozol a Google-nevekkel, és órákat töltesz a számítógéped előtt.

De mi lenne, ha azt mondanám, hogy a továbbfejlesztett adatgyűjtés időt és frusztrációt takaríthat meg az ilyen pillanatokban? A továbbfejlesztett adatok segítségével olyan meghatározott kritériumok alapján kereshet kapcsolatokat, mint a munkakör, a hely vagy akár az iparág.

Túl sok időt tölt a kapcsolatok keresésével a régi módon?

Ráadásul ez a hozzáadott funkció lehetővé teszi, hogy hatékonyabban célozhassa meg ismeretterjesztési erőfeszítéseit. Miért nem próbálja ki, és nézze meg, hogy a továbbfejlesztett adatok hogyan könnyíthetik meg üzleti tevékenységét?

Továbbá a józan eszed (és a lényeg) hálás lesz neked.

Üzleti kapcsolatok, amelyek rövidebb idő alatt számítanak

A számtalan lehetőség, valamint a korlátozott idő és erőforrások miatt ijesztő feladat lehet olyan minőségi üzleti partnerek megtalálása, amelyek megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.

Kisvállalkozások tulajdonosaiként a megbízható és megbízható partnerekkel eltöltött kapcsolatok azonosítása és kialakítása kulcsfontosságú sikerünk szempontjából.

Itt jön a képbe az Expandigo. Ez egy hatékony eszköz, amely segít azonosítani a keresett partnert, legyen az helyi ügyfél, beszállító vagy szolgáltató.

Olvasni:  Személyazonosság-ellenőrzés és proxyk: A biztonságos online hitelesítés jövője

Az Expandigonál több mint 3 milliárd szakmai profillal és 28 millió vállalati profillal rendelkeznek.

Fejlett keresési funkcióival és széles körű hálózatával az Expandigo leegyszerűsíti és leegyszerűsíti az Ön igényeinek megfelelő minőségi üzleti partnerek megtalálásának folyamatát.

Mondjon búcsút a címtárak és online fórumok böngészésével töltött végtelen óráknak – az Expandigo segítségével a keresett partner csak egy kattintásnyira van a továbbfejlesztett adatgyűjtéssel.

A hálózatukat bővíteni kívánó kisvállalkozások tulajdonosai számára ez a platform hozzáférést biztosít egy több mint 3 milliárd professzionális profilt tartalmazó adatbázishoz. Ez a továbbfejlesztett adatgyűjtés 28 millió vállalatot is magában foglal világszerte.

A kezdéshez egyszerűen kattintson az „Új névjegyek hozzáadása” gombra, és megjelenik egy képernyő. Az eredmény eléréséhez legalább egy szakasz kitöltése szükséges.

A keresés úgy működik, mint egy „Google” keresés, ahol minél pontosabb, annál jobb.

Az automatikus kiegészítési javaslatok megkönnyítik a folyamatot, és fontos megjegyezni, hogy alapértelmezés szerint a programjuk 1 profilt keres.

Ez azonban módosítható, és fontos megjegyezni, hogy 1 jóváírás 1 keresési eredménynek felel meg. Ezzel a platformmal a kisvállalkozások tulajdonosai egyszerűsíthetik hálózati folyamataikat.

Egyéb tippek az Expandigo továbbfejlesztett adatgyűjtésével kapcsolatban

Kisvállalkozók, biztosítani akarják Önöket, hogy nagy adatbázis áll rendelkezésünkre. Biztosak abban, hogy megtalálja a szükséges információkat. Az egyik alapvető tipp, hogy győződjön meg arról, hogy helyesen adja meg a személy vezeték- és vezetéknevét.

Ha az egyént különböző neveken vagy beceneveken ismerik, próbálja ki mindegyiket. Ez különösen fontos, ha közösségi profiljukon használják őket.

És természetesen használja az automatikus kiegészítést, amikor az adatkészletünkben keres.

Olvasni:  Növelje online jelenlétét: közösségi média elköteleződési stratégia

Ha nem lát eredményt egy adott iparágra és cégnévre vonatkozóan, hagyja üresen az ágazati részt. Az adatok osztályozásának módja forrásonként változhat.

Ez azt jelenti, hogy a „bútoriparban” ismert vállalat a „fogyasztási cikkek” kategóriába sorolható.

Ne aggódj; ha nem találunk eredményt, nem számítunk fel jóváírást. Azért vannak itt, hogy segítsenek megtalálni a szükséges információkat.

Könnyen nyomon követheti jóváírásait és kereséseit.

Névjegyek rendezése a Jegyzetek móddal

A Notes Manager lehetővé teszi, hogy minden csatlakozáskor jegyzetet adjon egy névjegyhez, hogy segítsen Önnek és csapatának nyomon követni a kommunikációt.

A jegyzetek funkcióban hozzáadhatja a kommunikáció részleteit. A kategória dokumentálja a létrejött kapcsolat típusát, például személyesen vagy e-mailben. Ezután adjon hozzá egy címet.

Ezután a Részletek szakaszban írja be azokat a megjegyzéseket, amelyeket meg szeretne jegyezni. Ha végzett, válassza a Megjegyzés hozzáadása lehetőséget, hogy az üzenetet időrendi sorrendben mentse a szálba. (Még nem fogja tudni szerkeszteni őket. Ezen dolgoznak a közeljövőben.)

Jegyzeteit megoszthatja a csapat többi tagjával is, hogy mindenki tájékozódjon.

Összegzésként: Továbbfejlesztett adatok az Expandigo segítségével

Klassz szolgáltatás lenne, amit olyan aggregátorok, mint a kis kereskedelmi kamara, gazdaságfejlesztési szervezetek stb. tudnának felajánlani tagjaiknak.

El tudja képzelni, hogyan használhatja itt a továbbfejlesztett adatgyűjtést? Szeretném hallani a gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

GYIK

Hány keresést végezhet az Expandigo segítségével?

24,99 dollárért 25 keresést kap.

Létezik INGYENES próbaverzió?

Igen, az első 10 keresést INGYENESEN elvégezheti.

Mennyibe kerül 100 keresés?

59,99 USD – spórolhat az Expandigo speciális előfizetési csomagjával.

Mekkora az adatbázisuk?

Több mint 3 milliárd szakmai profillal és 28 millió vállalati profillal rendelkeznek.

Mi az a dúsított és javított adat?

Olvasni:  Hogyan indítsunk el egy fair trade online áruházat

Ezek olyan adatok, amelyeket valamilyen módon javítottak szervező algoritmusok vagy rendszerkomponensek segítségével.
Ez a fejlesztés magában foglalja az adatok ellenőrzését, származtatását, összesítését vagy bármely más javítási módszert.

Hogyan segíthet ez a kisvállalkozások tulajdonosainak és az online vállalkozásoknak?

Segítségükkel időt takaríthatnak meg az üzleti partnerek és kapcsolatok keresésére az iparágukban.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott