A Twitter eltávolítja a könnyen használható Like-gombok számát?

Néhányan azt gondolhatják, hogy a Twitter X-et nehéz használni, és csak a Twitter tetszik gombot használja. Előfordulhat, hogy csak akkor kapja meg, ha folyamatosan posztol, vagy évek óta nem használja a platformot. De a Twitter like gomb oda-vissza váltása egyszerű. Most Elon azt mondja, hogy a Twitter eltávolítja a like gombok számát az X-ből.

Korábban könnyen kifejezhette tetszését egy tweet iránt. Nem volt kötelező válaszolni vagy kapcsolatba lépni másokkal. A Twitter X használatára nem volt szükség. Egyszerűen elolvashatja és kedvelheti azokat a tweeteket, amelyek tetszettek.

A Like gomb – túl könnyű?

Mint látható, a Twitter like gomb szívből készült a Twitteren. A szerelmet jelképezi, de az aktív felhasználók tudják, hogy ez egy like gomb. Egy gombnyomással könnyen jóváhagyhatják a tweetet.

Engem a Staples évekkel ezelőtti Easy Buttonjára emlékeztet.

Hogyan használjuk a Twitter Like gombját

Gyakran használjuk a Twitter like gombját, hogy jóváhagyjuk, ha valaki újra tweeteljen minket. Időt takarítunk meg attól, hogy megköszönjük nekik.

A felhasználók gyakran a tetszik gombot használják, hogy jóváhagyják barátaik tweetjeit. Néha az, hogy tetszik egy különleges idézet, amely elhangzik a Twitter-folyamukon.

A lájk gomb korábban a kedvenc gombja volt, ami csillag alakú gomb volt a tweetek alatt. A Twitter azonban még 2016-ban egy szívecskés lájkgombra változtatta, amilyennek ma is látszik.

Értesítések a Twitteren X

Ha értesítést szeretne kapni az X-en lévő tweetjeinek kedveléseiről, kövesse az alábbi lépéseket. Először nyissa meg az X alkalmazást az eszközén. Ezután lépjen az alkalmazás értesítési beállításaihoz.

Ezután engedélyezze azt a lehetőséget, hogy értesítést kapjon a tweetjeire adott kedvelésekről.

Ezt követően, ha valakinek tetszik a tweeted az X-en, azonnal értesítést kapsz. Ha követi ezeket a lépéseket, mindig értesülhet arról, hogy tweetjei milyen kedveléseket kapnak X-en. Ha asztali számítógépet használ, továbbra is átválthat az értesítések lapjaira, hogy megtekinthesse őket.

Olvasni:  7 könnyen beállítható WordPress-webhelytípus

Tekintse meg az alábbi képernyőképemet Vishwajeethez hasonló legutóbbi bejegyzésemről a Twitter X hálózaton.

Most úgy tűnik, hogy a Twitter eltávolítása a tetszőleges gombok számának eltávolításával nem változtatna az ilyen típusú értesítéseken, amelyeket a streamben láthat.

Az eljegyzés elveszik a Twitter Like gombjával

De a like gomb használata kevésbé vonzóvá teszi. Hasonló a Facebook like gombjához.

És itt tévútra ment.

Elon Musk megérti az eljegyzés értékét a Twitteren. Ez az, ami miatt mindannyian visszatérünk nap mint nap, óráról órára a Twitteren. Korábban szerettem a gyors beszélgetéseket, amelyeket a népszerű hálózaton folytattunk.

A legutóbbi fő hírfolyamban azt vettem észre, hogy csökkent az értelmes beszélgetések száma, és nőtt a vitákban és sértegetésekben részt vevők száma, ami elég sajnálatos.

Természetesen, ha a kedvenc Twitter listáim hírfolyamában vagy új közösségekben maradok, többet tudok foglalkozni hasonló gondolkodású emberekkel.

De számítanak-e valamit a kedvelések a Twitteren?

Ma minél több lájkot kapsz a Twitteren, annál inkább megjelenik a tweeted az algoritmusban. Minden tweet alatt van egy számláló is, amelyen látható a kapott lájkok száma.

Ha ez a like gomb eltűnik, akkor az eddigi számok is eltűnnek? Ezért ez megváltoztatja azt, ahogy a tweetjeink is megjelennek az algoritmusban?

Több a megválaszolatlan kérdés a Twitter-szerű gombbal kapcsolatban, mint ahány válasz van jelenleg. Érdekes lesz látni, hogy folytatják-e ezt a lehetséges változtatást.

A múltban a Twitter változtatásokat hajtott végre, majd visszatért, amikor a felhasználók ellenreakciókkal bombázták őket. A Social Media Today nemrég számolt be hogy amióta a Twitter egy ideje megnövelte a karakterszámát, a felhasználók idegesek voltak.

A Twitter karakterszámával kapcsolatos kutatásból az is érdekes volt, hogy az emberek barátságosabbak lettek. Gyakrabban mondanak köszönetet és kérlek a Twitteren.

Mostantól, ha feliratkozott a Twitter X-re, bejegyzésenként akár 10 000 karaktert is használhat. Ez a sok tweetelés és posztolás.

A Like gomb eltűnik a többi közösségi média hálózaton

Nemrég az Instagram megszüntette a kedvelések számát. Ha úgy szeretnéd, már nem láthatod az Instagram-bejegyzéseid kedvelőinek számát.

De előfordulhat, hogy elolvashatja, hogy kinek tetszett, de nem láthatja az eredményt. Azok pedig, akik követnek téged, nem láthatták az Instagram-szerű találataidat.

Olvasni:  A 11 legjobb használható WordPress naptárbővítmény 2024-ben

Alapján közösségi média ma, Az Instagram mostantól választási lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy megjelenítik-e a lájkok számát, vagy sem.

A közelmúltban a YouTube megszünteti a nemtetszés gombot, mivel azt mondják, hogy teszteli az új dizájnt, válaszul azokra a visszajelzésekre, amelyek szerint a nemtetszésszámok befolyásolhatják a tartalomkészítők jólétét.

Mit gondolsz arról, ha megszabadulsz a lájk gombtól vagy a számoktól a közösségi médiában? Tetszik az ötlet, mivel nem fog nyomást gyakorolni a fiatalokra vagy a spamküldőkre, hogy több hasonló dolog legyen.

A Twitter X a beszélgetésekhez szól

A Twitter X valóban beszélgetésekre készült, amikor először 2006-ban megjelent. Akkoriban a Twittert rövid üzenetküldésre szánták. Olyan volt ma, mint az üzenetküldés.

Jack így indította el a Twittert annak idején. Mielőtt az összes marketinges és politikus csatlakozott volna tweetelni. Fogadok, hogy nem is képzelték, hová fog mindez ma eljutni a világ 33 irodájával.

Valójában az a dolog, amit annyira másnak találok a Twitter X-ben, hogy ott találkozhat emberekkel. Mintha egy hálózatépítő eseményen lennénk. A Facebook segítségével először te ismered meg őket.

Emiatt a Twitter X az a hely, ahol más emberekkel találkozhatsz. Nincsenek kötelezettségek – nincsenek formalitások. Csak tweetelhetsz nekik. Lehet, hogy válaszolnak, vagy nem. Rajtuk múlik.

De ha egyszer elkezdesz beszélgetni, nap mint nap vagy néha hónapok múlva eldöntheted, hogy folytatod-e vagy sem. Ez nem mindig egy számjáték a Twitteren követőkkel – inkább arról van szó

Ez nem olyan, mint a Facebook, míg ha nem lépsz kapcsolatba valakivel, nem látod a bejegyzéseit.

A Twitter segítségével, ha szerepelnek a listákon, könnyen megtalálhatja a bejegyzéseiket, vagy ha nem, továbbra is megjelenhetnek a faladon. Hacsak persze nem némítja el őket. Elnémítottak már a Twitteren?

Hogyan lehet megváltoztatni a Twitter Like gombot

Bármikor rákattinthatsz azokra a like-gombokra, amelyek tetszettek, és ez „nem tetszik” neked. Ezzel a Twitter tetszésnyilvánítás gombját nem tetszik gombra változtatja.

Új Twitter-terek audiobeszélgetésekhez

A Twitter nemrégiben elindított tereket a hang számára. A népszerű Telegram audio közösségi alkalmazással és podcastinggel versenyeznek.

Egyelőre minden Twitter-tér nyilvános, és bárki csatlakozhat bármely térhez hallgatóként.

Ha létrehozol egy teret, vagy egy térben beszélsz, követőid az idővonaluk tetején fogják látni, mint a régi Twitter flották.

Olvasni:  A 10 legjobb SEO-tipp használható e-kereskedelmi webhelyekhez

Számít a Twitter, hogy eltávolítsa a Like gombokat – hatással van a retweetekre?

Ezért nem marad más hátra, mint megszámolni az újratweeteket azoknak, akik aggódnak a Twitteren való pontszám megőrzése miatt. Ez csak a retweeteken és a követőinek számán alapulna.

Végül talán a legjobb dolog a Twitter számára az lenne, ha semmi sem számítana. Nincs követők száma, nincs retweet-szám, és nincs Twitter like gomb.

Csak tiszta beszélgetések az emberekről, akik oda-vissza beszélgetnek a napi kérdésekről. Más szóval, képzeljen el egy helyet, ahol csak találkozik és cseveg másokkal online?

Mit kellett másoknak mondania a Twitterről, hogy eltávolítsa a Like gombot

Emojis vs. Mint Button

Lehet, hogy a hangulatjelek átveszik a lájk gomb helyét, mint a Twitter, hogy eltávolítsák a tetszik gombot? Az érzelmek az emojikon keresztül jelennek meg. Lehet, hogy a Twitter a Facebookhoz próbál hasonlítani?

Az emoji funkciója más, mint a Twitter X like gombja. Míg a tetszik gomb lehetővé teszi, hogy kifejezze jóváhagyását vagy elismerését egy bejegyzéssel kapcsolatban, az emojik az érzelmi válaszok szélesebb skáláját kínálják.

Olvasni:  12+ legjobb VPN Chrome-bővítmény használható 2024-ben

Az emojikkal olyan érzéseket közvetíthetsz, mint a boldogság, szomorúság, harag vagy szerelem, mélyebbé és árnyaltabbá téve interakcióit.

Ellentétben a tetszik gombbal, amely egyszerűen jelzi a jóváhagyást, az emojik segítségével pontosabban és hatékonyabban kommunikálhatod érzelmeidet. Ez kibővíti az önkifejezés lehetőségeit és javítja az általános felhasználói élményt a Twitter X-en.

Mit szólnál, ha lenne egy tweeted?

Feltétlenül olvassa el a Twitter legfrissebb szabályait is, hogy ne legyen felfüggesztve ebből a közösségi hálózatból, mint azt sokan.

Összefoglalva

A Twitter közelmúltbeli döntése, hogy eltávolítja a like gombok számát, kérdéseket vetett fel a felhasználókra gyakorolt ​​hatásával kapcsolatban. Ez a változás azt jelenti, hogy a felhasználók a továbbiakban nem láthatják, hogy egy tweet hány kedvelést kapott.

Bár ez jelentéktelennek tűnhet, jelentős következményei lehetnek.

Egyrészt eltávolítja azt a mérőszámot, amelyre sok felhasználó támaszkodik, hogy felmérje tweetjeik népszerűségét vagy elkötelezettségét. Ezen információk nélkül a felhasználóknak meg kell találniuk alternatív mérési módszerek tartalmuk sikerét.

Ezenkívül ez a változás hatással lehet az általános felhasználói élményre is, mivel potenciálisan befolyásolhatja azt, hogy a felhasználók hogyan reagálnak a tweetekre, és hogyan észlelik azokat.

Összefoglalva, a Twitter azon döntése, hogy eltávolítja a like gombok számát, valószínűleg mind gyakorlati, mind pszichológiai hatással lesz a felhasználókra, és arra készteti őket, hogy módosítsák stratégiájukat, és újraértékeljék a like-ok jelentőségét a Twitter-élményükben.

Neked: Twitter Like-gomb, Maradj vagy menj?

Szeretné látni, hogy a Twitter like gombja marad vagy megy? Észrevetted, hogy megszűnt a tetszésnyilvánítás? 2024. október 26-ig még megvan az enyém.

Szeretném tudni a gondolatait az alábbi megjegyzésekben. És hogyan vélekedik a tetszik vagy nem tetszik gombokról az összes közösségi média hálózaton.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott