A Twitter karakterszáma nő Elon Musk alatt: Előnyök és hátrányok

Emlékszel, amikor a Twitter 2019 májusában bejelentette a karakterszám változását? Ez akkoriban nagy dolognak számított, tekintve, hogy a Twitteren eredetileg 140 karakteres limit volt. Manapság, az új tulajdonos, Elon Musk alatt a karakterek száma még tovább nőtt.

Az X felhasználói szeretik a hosszabb tweeteket, mert részletesebb információkat nyújtanak, és lehetővé teszik a gondolatok és ötletek nagyobb kifejezését. A hosszabb tweetek összetett üzeneteket közvetíthetnek, és hatékonyabban vonhatják be a közönséget.

Ezenkívül lehetővé teszik a felhasználók számára tartalmazzon további kontextust és árnyalt bejegyzéseikben, ami tartalmasabb vitákhoz és interakciókhoz vezethet.

Összességében az X hosszabb tweetjei kielégítik a felhasználók mélyreható tartalom iránti vágyát, és hozzájárulnak a gazdagabb és vonzóbb felhasználói élményhez.

Ma a tweeteket az X hálózat bejegyzéseinek nevezik.

Elon Musk növeli a karakterszámot X-en?

Elon Twitteren jelezte, hogy a Twitter számának és a videó hosszának bővítését tervezi a közösségi média hálózaton.

Elon beváltotta a Twitter Blue Subscribers számára tett ígéretét. Igen, mostantól akár 25 000 karaktert is tweetelhetnek. Ez baromi hosszú bejegyzésnek hangzik!

280 Karakterszám: Aktuális bejegyzések száma nem fizető felhasználók számára

A Twitter legalább 2016 szeptemberéig próbálta kiterjeszteni karakterszámát, amikor engedélyezték, hogy a képek és a média ne számítsanak bele a régi 140 karakterszámba. Ez az újabb funkció jó volt, mivel több képet és médiát tett lehetővé a bejegyzésekben anélkül, hogy a tweeteket megszorongatta volna.

Olvasni:  A legjobb 7 grafikus kártya 5000 alatt

De a 280 karakteres szám bejelentése már nem kerül fel a szeretett Twitter hálózatra. Sokan szeretjük a Twittert a rövidsége miatt.

Egyedülállóan ez teszi a Twittert olyan egyedivé a közösségi hálózatok között, amikor a Twitter 2006-ban elindult.

Mennyi a karakterszám ma az összes felhasználó számára a Twitter X-en?

A Twitter jelenlegi karakterszáma bejegyzésenként 280 karakter, kivéve, ha kék előfizetéssel rendelkezik, és akár 25 000 karaktert is közzétehet a Twitter X-en.

Miért nem indult hosszabb tweetekkel a Twitter?

A Twitter megjegyezte, hogy az angol tweetek 9%-a haladta meg a régi 140 karaktert. A Twitter megjegyezte a blogján bejegyzés a Twitter 280 karakterszámáról hogy sokan kipróbálták, majd visszatértek a rövidebb tweetekhez.

Eleinte újdonság volt, ami pár éve még nem tartott.

Azt is észrevették, hogy amikor a tesztben résztvevőknek több karaktert kellett tweetelnie, akkor gyakrabban tweeteltek. Az embereknek nem kellett annyi időt tölteniük a tweetjeik szerkesztésével, hogy illeszkedjenek az új karakterszámhoz.

A kísérleti felhasználók arról számoltak be, hogy jobban elkötelezték magukat hosszabb tweetjeikben.

Az egyik alternatív közösségi médiahálózat, a Parler lehetővé teszi 1000 karakter megszámlálását a tárgyalásaikkal, amikor működött.

A Twitter 280 karakterszáma

Láthatja, hogy mikor közelít a 280 karakterszámhoz az X-en.

Láthattál egy narancssárga kört, miközben a Twitter karakterszámának 280-as számának végéhez közeledik. Láthatja a teszttweetemet, amikor először írtam ezt a blogbejegyzést néhány évvel ezelőtt, amikor a 280 karakterszám végéhez közeledtem. tweeten keresztül.

Figyeld meg a narancssárga kört alul, benne a 4-es számmal. Ennyi karakterrel több karaktert használhattam volna egy 280 karakteres tweet elkészítéséhez.

Nagyon másképp néz ki, mint a régi piros mínusz szimbólum, amikor a Twitteren a régi 140 karakteres korlátozásig tweeteltél.

Ezért az új karakterszám sem teszi lehetővé, hogy az összes tweetem megjelenjen a képernyőképen. Mint látható, a tweet felső része le van vágva.

Olvasni:  Hogyan adhatunk nagyobb rugalmasságot a WordPresshez és az Elementorhoz az ElementsKit segítségével

Nagyon szerettem volna megosztani veled, hogyan nézett ki és működik a körszámlálás. Szeretném hallani, hogy működik-e még neked.

Hosszabb vagy rövidebb tweet az X-en?

Elképesztő, hogy most mennyivel több fér el egy tweetben (bejegyzésben) a többlethellyel. Sok egyedi mód lesz ennek a karakterszámnak a használatára, de nem ajánlom minden tweethez.

Úgy gondolom, hogy a rövidebb tweetek nagyobb elismerést kaphatnak, mivel könnyebben olvashatóak lesznek a Twitter-adatfolyamon.

Ahogy telt az idő, ez nem mindig volt így. Úgy tűnik, hogy az X stream hosszabb bejegyzései az idő nagy részében nagyobb érdeklődést váltanak ki.

A képek és videók hozzáadása természetesen elősegíti a hálózaton való elköteleződést.

A hosszabb Twitter karakterszám megváltoztatja az adatfolyamokat?

Több tweetet láthatunk a streameinkben, ahogy az emberek kísérleteznek az új karakterszámmal. Néhányan, amint a Twitter észrevette a tesztidőszakban, többet fognak Twitteren tweetelni most, hogy többet tudnak mondani.

Természetesen nem mindenki szereti a rövid és édes üzeneteket.

De vannak, akik szívesebben írnak regényt egy tweeten keresztül. Főleg a szál jellemzőivel. Ezek a szálak nagyon népszerűvé váltak az elmúlt évben.

Ezenkívül érdekes lesz látni, hogy ezek a hosszabb tweetek hogyan befolyásolják saját tweetjeit a jövőben. Ezért az új formátum kipróbálásakor át kell tekintenie Twitter-elemzését, hogy megtudja, mely tweetek működnek a legjobban az Ön számára.

Egy megjegyzés az analitikával kapcsolatban is, nemrég frissítették a Twitterre, miután nem értek a frissítéshez. Ha azonban kék fiókja van, akkor jól működnek.

Twitter karakterszámláló eszközök

Most, ha ütemezni szeretné tweetjeit, megmérheti, hogy a karakterszám irányelvein belül vannak-e. Ha azonban olyan közösségimédia-kezelő eszközöket használ, mint az Agorapulse vagy a Missing Letter, az eszközök tájékoztatják Önt, ha túllépi a Twitter számlálókorlátját.

Olvasni:  Videó beágyazása és tweetelése a Twitteren

Íme néhány ingyenes eszköz, amelyet Ön is használhat:

  • Karakterszámláló – Ingyenesen használható eszköz
  • Chirr App – Egy alkalmazás, amely megszámolja a tweetjei hosszát
  • Microsoft Word – A Word program segítségével szavakat vagy karaktereket számolhat

Mit mondanak mások az új Twitter számról

Érdekes látni, hogy a szerkesztés gombot említik, mivel az már elérhető a Twitter Blue előfizetői számára. Ez azonban nem működik, ha válaszol a tweetekre. Csak magából az eredeti tweetből teszi lehetővé a szerkesztést.

Remek Twitter tipp

Ez a tipp a megnövekedett karakterszámmal is működhet.

Ön bekapcsolja a Twitter karakterszámát

Hogyan használod a teljes 280 karakteres számot a Twitteren? Próbáltad már a 10 000 karakteres tweetet?

Ha többet szeretne megtudni a Twitter használatáról, ne felejtse el megragadni az e-könyvemet az Amazonon, Hogyan tweetelj és boldogulj a Twitteren.

Szeretném tudni az alábbi megjegyzésekben, hogy tetszenek-e a hosszabb tweetek vagy sem. Használsz valamilyen Twitter karakterszámláló eszközt? Támogatja, hogy Elon a jövőben növelje a számot?

Olvasni:  7 webtervezési stratégia egy hatásos webhely felépítéséhez

Beszéljük meg mindezt lent a megjegyzés részben.

GYIK

A hashtagek beleszámítanak a Twitter karakterszámába?

Igen, a hashtagek beleszámítanak a teljes karakterszámba.

Hány karakter lehet egy tweetben ingyenes fiókkal?
Ingyenes fiókkal legfeljebb 280 karakter lehet.
Hány karakter megengedett egy Blue-előfizetéssel?

Twitter Blue fiókkal most akár 10 000 karaktert is tweetelhet.

A Twitter karakterszáma tartalmazza a szóközöket?

Igen, a szóközök beleszámítanak a tweet végső karakterszámába.

A linkek beleszámítanak egy tweet karakterszámába?

Nem, a linkek nem számítanak bele a tweet karaktereinek teljes számába.

Mennyi volt egy tweet eredeti hossza?

A karakterek eredeti hossza 140 volt.

Mikor növelte a Twitter 280-ra a számot?

2017-ben 140-ről 180-ra emelték az összeget.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott