A végső útmutató az e-mail szalaghirdetések sablonokkal történő tervezéséhez

Az e-mail marketing a mai napig az egyik legrégebbi, mégis leghatásosabb marketingforma. Az e-mail szalaghirdetés sablon kialakítása javítja az eredményeket.

Egy neves felmérés megerősíti, hogy a B2B marketingszakemberek közel 31%-a az e-mail marketingben és a hírlevél kampányokban bízza meg hitét, mint a potenciális ügyfelek táplálásának legjobb módját.

Egy nagyszerű e-mail elkészítése vagy egy hatékony stratégia kidolgozása azonban nem teljes olyan elemek nélkül, amelyek közvetlenül lekötik a potenciális ügyfeleket, vagy késztetik a potenciális ügyfeleket az e-mailek megnyitására. Éppen ezért összpontosítson a tökéletes e-mail megtervezésére egy lenyűgöző e-mail-szalaghirdetés-sablon segítségével, amely teljesíti e-mail marketingkampánya célját.

Mivel egy nagyszerű e-mail nem teljes egy ugyanolyan jó szalaghirdetés nélkül, nézzünk meg néhány lenyűgöző e-mail szalaghirdetés-mintaváltozatot, amelyek növelik az e-mail kampányok sikerét és növelik az e-mailek megnyitási arányát.

Mi az e-mail banner és mi a jelentősége?

Egyszerűen fogalmazva, az e-mail banner olyan, mint a ház névtáblája. Az Ön házának névtáblája a ház vagy a tulajdonos nevét jelöli. Az e-mail szalagcím, más néven e-mail fejléc, egy kép az e-mail tetején, amely bemutatja cégét vagy vállalkozását, és meghatározza az e-mail hangszínét.

Az e-mail szalaghirdetéssablon egy előre elkészített terv, amely tartalmazza az e-mail szalaghirdetés mintájának összeállításához és az átfogó kép létrehozásához használt összes releváns elemet, amely meghatározza a vállalkozás nevét és célját.

Forrás

A fenti egy e-kereskedelmi üzleti megoldás e-mail banner sablonja. Egyszerűen játszhat az elemekkel, és kicsit módosíthatja őket, hogy egyéni e-mail szalaghirdetés-mintát készítsen e-kereskedelmi vállalkozása számára.

Olvasni:  Ütemezett bejegyzések létrehozása a WordPressben a SchedulePress segítségével

A fenti sablon egy konkrét számot is tartalmaz, amely az e-kereskedelmi üzletág hírlevél-szerkesztőjét jelöli, amelyhez az e-mail szalaghirdetés sablon használható.

Az e-mail szalaghirdetés vagy e-mail fejléc azonban merőben különbözik az e-mail aláírását jelző szalaghirdetéstől, amely az e-mail alján található. Általában az Ön aláírásából, a vállalkozás fizikai címéből, a Leiratkozás gombból stb. áll.

A célok is mások. Míg az e-mail szalaghirdetés mintáját arra használják, hogy bemutassák a vállalkozást a vezetőnek, és felerősítsék az átkattintási arányt, az e-mail-aláíró szalaghirdetés olyan, mint a „végi kredit” – amely a tulajdonosról, a címről beszél, és egy CTA-gombot tartalmaz.

Mikor használjunk e-mail bannereket?

Ha az e-mail szalaghirdetés-sablontervek között keresgél, tisztában kell lennie az e-mail szalaghirdetés-minta használatával. Az e-mail szalaghirdetés-minta többféle célra is felhasználható, az alábbiak szerint.

  • Egy márka hírlevelének bemutatása

Az e-mail szalaghirdetés egyszerűen a vállalkozás vagy a hírlevél nevét jelölheti, amely gyakran eltér a márka nevétől.

Forrás

  • A cég márkanevének vagy logójának jelzése

Gyakran létrehozható egy e-mail banner sablon, amely tartalmazza a márkanevet és az emblémát, bemutatva a vállalkozást az olvasóknak. Bár a fenti e-mail-sablon szalaghirdetése csak a márkanevet tartalmazza, a vállalat saját logóját is elhelyezheti a szalaghirdetésén.

  • Termékbemutató bejelentése

Az e-mail banner használatának másik nagy oka egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése. Az ilyen e-mail-szalaghirdetés-sablonötletekben termékfotókat kell tartalmazniuk, amelyek elcsábítják a vásárlókat, és vizuálisan elmondják nekik, mire számíthatnak.

Ezeknek az e-mail-sablon-szalaghirdetéseknek figyelembe kell venniük a promóciós ajánlat vagy kedvezmény részletét is, hogy egy mozdulattal megragadják az olvasó figyelmét.

Forrás

  • Az ügyfél cselekvésre ösztönzése akció, árengedmény vagy egyéb ajánlat esetén
Olvasni:  MVP fejlesztés: Végső útmutató

Az e-mail szalaghirdetés használatának egyik legnagyobb oka, hogy bemutassa olvasóit vagy ügyfeleit a vállalkozása által kínált legvonzóbb ajánlatok, kedvezmények, akciók stb.

Ebben az esetben az e-mail sablon szalaghirdetése különösen csábító képet tartalmazhat az Ön által hirdetett termékről vagy szolgáltatásról; CTA gombokkal is rendelkezhet a kattintások ösztönzésére. Az e-mail szalaghirdetés-sablon gyakran tartalmazhat egy közvetlen linket a céloldalra speciális promóció esetén.

Forrás

Az e-mail banner pozíciók jelentősége

Az e-mail banner pozíciójának mindig a tetején kell lennie. Az e-mail bannert fejlécnek is nevezik, mivel célja az olvasó figyelmét felkelteni, még mielőtt az e-mail tartalmát megtalálná.

Az e-mailes szalaghirdetés-mintaötletek végiggondolása közben ne feledje, hogy ezek ideális helyen lesznek a márkaüzenet többi részének és a részletes információk közvetítéséhez. Ez lehet termékbemutató vagy promóciós ajánlat; a cél az, hogy magához vonzza az olvasót, még mielőtt átmenne az e-mail törzsén.

A színpszichológia fontos eleme az e-mail szalaghirdetés sablonjának, mivel a színek határozzák meg hangulatunkat. Ezért az e-mail szalaghirdetés elrendezését megfelelően össze kell kapcsolni a színsémával, hogy olvasója vagy vásárlója megtegye a kívánt műveletet.

Következtetés

A sikeres e-mail marketing kampányt az átkattintási és az e-mail megnyitási arány határozza meg. Bár az emberek gyorsan kiveszik az e-mail marketinget a marketingcsatornák listájáról, az ugyanolyan hatékonynak bizonyulhat, mint mások.

Semmi sem jobb, mint az e-mail marketing, ha egy meghatározott célhoz – a vezető tápláláshoz – kötődik. És hogyan lehet rávenni olvasóit, hogy várják a hírleveleiket, és lelkesen nyissák meg őket?

A válasz egy zseniálisan kidolgozott e-mail bannerben rejlik. Mivel egy lenyűgöző e-mail szalaghirdetés megtervezése meglehetősen fáradságos, választhat egy jól bevált e-mail szalaghirdetés sablont, és használhatja azt a levelek tetején, hogy növelje a megnyitási arányt, és cselekvésre ösztönözze ügyfeleit.

Olvasni:  20 ok, amiért szabadúszó közösségi médiamenedzsert kell bérelni

GYIK

1. Mitől jó egy e-mail banner?

Tartsa a tervezősablont zűrzavarmentesen és egyszerűvé, hogy tökéletes legyen az e-mail szalaghirdetés mintája, és élvezze a maximális konverziós arányt. Koncentráljon a márka színeire, nevére és logójára, és tartsa félre az összes zavaró tényezőt. Hozzon létre több e-mail-szalaghirdetés-sablont a márkája számára végrehajtani kívánt különböző típusú kampányokhoz.

2. Hogyan készíts e-mail bannert?

E-mail bannerminta létrehozásához látogasson el a következő oldalra Bors tartalom és próbálja ki e-mail-tervező szolgáltatásainkat, amelyek segítségével személyre szabott e-mail bannert hozhat létre.

3. Milyen méretű a megfelelő e-mail banner?

Az ideális e-mail sablon banner a méret 650-700 képpont (asztali képernyők esetén) és 350-500 pixel (asztali képernyők esetén) legyen. Másrészt egy normál mobilképernyő ideális mérete 200 pixel (magasság) x 350 pixel (szélesség).

4. Hogyan néz ki egy e-mail banner?

Ha egy e-mail szalaghirdetés mintáról van szó, annak az e-mail aláírásának végén egy képet kell tartalmaznia, amelynek egyéni mérete általában 100 pixel (magasság) x 700 pixel (szélesség). Ideálisan lehetővé teszi, hogy részleteket adjon hozzá cége vagy márkájának reklámozásához.

5. Mit kell tartalmaznia egy bannernek?

Ha lenyűgöző benyomást kelt e-mail szalaghirdetés-sablonjával, ügyeljen arra, hogy a tökéletes elrendezést válassza ki, amely keretként kiemelkedik, amelyen a színek és betűtípusok megfelelő keverékével játszhat.
A jól kiegyensúlyozott elrendezésnek intelligens háttérválasztást kell tartalmaznia a színpszichológiai szempontból, és legfeljebb három-öt sornyi szöveget kell tartalmaznia. A szöveg betűtípusának nagynak és könnyen olvashatónak, valamint releváns képnek kell lennie, hogy egyetlen, fókuszált üzenetet közvetítsen.

Új publikációk:

Ajánlott