A virtuális asszisztensek szerepe a tartalomkészítésben

Tartalomjegyzék

● Ki a virtuális asszisztens?

● Hogyan lehet felgyorsítani a tartalomkészítést virtuális asszisztensekkel

● Virtuális asszisztens bérlésének okai

A távoli foglalkoztatás térnyerése felértékelte a virtuális asszisztens (VA) profil jelentőségét. Egy virtuális asszisztens segíthet a szakmai élet különböző területein. Ők dolgozhatnak az Ön titkáraként, aki kezeli a hivatalos hívásokat és jegyzeteket készít. Virtuális asszisztensként is dolgozhatnak a tartalomkészítésben. Mielőtt azonban elkezdené a beszélgetést, nézzük meg a virtuális asszisztens definícióját.

Forrás

Ki a virtuális asszisztens?

A virtuális asszisztensek távolról dolgoznak. Különféle területeken nyújtanak segítséget, beleértve az adminisztrációt, üzemeltetést, tartalomkezelést és a digitális marketinget. A virtuális asszisztensek iránti kereslet idővel nő. Az online vállalkozások virtuális asszisztenseket bérelnek fel a zökkenőmentes üzleti működés érdekében.

Forrás

A virtuális asszisztens alkalmazásának legjelentősebb előnye a munkaidő rugalmassága. Mivel a VA-k kényelmes helyükről dolgoznak, hosszú ideig készenlétben maradnak. A virtuális tartalom létrehozása egyszerűbbé válik ilyen segítséggel.

Hogyan lehet felgyorsítani a tartalomkészítést virtuális asszisztensekkel

Ha növelni szeretné üzleti képességeit, nem hagyhatja figyelmen kívül, hogy professzionális virtuális asszisztenst kell bérelnie. Azok a cégek, amelyek sikeresen kiaknázzák a VA-kban rejlő lehetőségeket, jelentős növekedést tapasztalnak tartalommarketing eredményeik terén.

Számtalan előnnyel jár, ha felvesz egy virtuális asszisztenst a tartalom terén a tartalommarketing-stratégia javítása érdekében. Ha még mindig azon töpreng, hogy vegyen-e fel egy VA-t a tartalomkészítési folyamathoz, íme egy lista a megfontolandó okokról.

Olvasni:  Mi az a virtuális adatszoba: hogyan hat a Biz-folyamatokra?

Forrás

1. Minőségi tartalomkészítés

Ha meg akarja kelteni márkája hangját, és sikerül felhívnia az olvasók figyelmét, akkor a tartalom minőségére kell összpontosítania. Csak a jó minőségű tartalom nyújtja a szükséges márkaérték-növelést bármely cégnek. Amikor az olvasók minőségi tartalmat találnak a blogodon, visszatérnek, hogy többet keressenek abból, amit kínálsz. Ez a legjobb módja az emberek elérésének, elköteleződés generálásának és konverzió elérésének.

A szakmai cikkek és blogbejegyzések írására specializálódott virtuális tartalom asszisztens képes lesz minőségi tartalmat készíteni, hogy felhívja az olvasók figyelmét. A legtöbb tartalomkészítő bőséges tudással rendelkezik a digitális marketing területén.

Emiatt sikerül blogbejegyzéseiket és cikkeiket saját közösségi média platformjaikon keresztül marketingelni. A tartalommarketing-befolyásolók alkalmazása azonban költséges lehet, mert a jelentős számú követővel rendelkező egyének sok pénzt kérnek a tartalomkészítésért és marketingért. Ha ki szeretné használni a VA-tartalom szakértelmét, tisztességes tartalommarketing-költségvetésre van szüksége.

2. Közösségi média szakértelem

A közösségi média jelentős szerepet játszik a tartalommarketingben. A tartalomírás virtuális asszisztensei tudják, hogyan használhatják a közösségi médiát a márka értékének növelésére. Ha egy ilyen szakembert köt a márkájához, akkor sikerül népszerűsítenie a vállalati márkaértéket is.

Mivel már van követői bázisuk, a közösségi médián keresztül javíthatják céged profilját. A közösségimédia-marketingről azonban beszélnie kell a VA-val, mielőtt a márkához csatolná azokat.

Forrás

Ezen túlmenően, egy képzett tartalomíró tudja, hogyan kell kulcsszavakat használni a tartalomoptimalizáláshoz. Ha tartalommarketing-segítséget keres, akkor fel kell vennie egy virtuális tartalomíró asszisztenst, aki SEO-tudással és a kulcsszóhasználatban jártas.

3. Állandó minőség

Ha cége márkáját próbálja építeni, ragaszkodnia kell a következetességhez. Ha egy nap jó minőségű blogot tesz közzé, majd később egy rossz minőségűt tesz közzé, akkor márkája következetlenségtől fog szenvedni. A negatív visszajelzések elkerülése és a márka értékének növelése érdekében folyamatosan minőségi tartalmat kell közzétennie.

Olvasni:  A prediktív számok és a felhőtechnológia együttes használatának módjai

A professzionális virtuális asszisztens tartalom tisztában van a jó minőségű tartalom fontosságával. Soha nem fognak létrehozni semmit, ami negatívan befolyásolhatja a márkáját. A márka értékének növelése érdekében továbbra is állandó minőségű tartalmat állítanak elő.

A virtuális asszisztensek nemcsak cikkek és blogbejegyzések készítésének szakértői. Ismerik a vonzó közösségi médiatartalom létrehozásának művészetét, amely sok olvasóhoz is eljut. Emiatt, ha egy képzett tartalomíró virtuális asszisztenst csatolhat cégéhez, elérheti, elkötelezi magát, és végül vezeti a beszélgetést.

4. Következetes kiírás

A tartalommarketing nem csak a minőségi tartalom létrehozásáról szól. Ez a következetes közzétételről is szól. Minél többet tesz közzé blogján vagy a közösségi médiában, annál jobb az elérése.

Egy dedikált tartalomíró nélkül azonban nem lehet folyamatosan friss tartalmat készíteni a közzétételhez minden nap. A keresőmotorok értékelik a rendszeres tartalom közzétételét. Emiatt, ha globális megjelenést szeretne, be kell tartania a következetes tartalom közzétételét.

A tartalomírás virtuális asszisztensei rendelkeznek a tartalomnaptárkészítés ismereteivel. Előkészítik a naptárat, mielőtt cikkeket vagy blogbejegyzéseket kezdenének írni. Ezek a naptárak segítenek a tartalomstratégia kialakításában. A tartalomnaptár útitervként szolgál a tartalomírási és marketingfolyamatokhoz.

5. Több idő az üzletre

Ha felvesz egy professzionális virtuális asszisztenst, aki gondoskodik tartalomkészítési követelményeiről, akkor bőséges szabadidőt kap a vállalkozása számára. Ha felvesz valakit tartalomkészítésre, akkor nem kell aggódnia a tartalomnaptár létrehozása, a tartalom előkészítése és a tartalommarketing miatt.

A virtuális asszisztens képes lesz minden követelménynek megfelelni. Ezért ahhoz, hogy vállalkozása profitszerzési szempontjára összpontosítson, fel kell vennie valakit, aki tapasztalattal és tudással rendelkezik a tartalomírás terén.

6. Jobb ötletek

Ha nem rendelkezik tartalomkészítési készségekkel, valószínűleg jó ötlet felvenni valakit, aki jártas és tapasztalt. Így kibővítheti elérhetőségét, és új nézőpontot nyerhet másoktól.

Olvasni:  Kezdje el a virtuális adatszobával

A kívülről felhalmozódó kreatív ötletek ösztönzik a promóciós terveket és a tartalomstratégiát. Az is segít, ha elfogulatlan véleményeket tesz közzé. Az emberek szeretnek ilyen információkat olvasni. Emiatt mindig döntsd el, hogy valaki írjon a márkádnak.

Miért érdemes virtuális asszisztenst bérelni

Tehát a virtuális asszisztensek számos módon segíthetnek a tartalom létrehozásának fellendítésében. Azonban érdemes-e bérelnie egyet a vállalkozása számára? A válasz igen. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az okokat, amelyek miatt olyan készségekkel és tapasztalatokkal rendelkező személyt kell keresni, aki a tartalomkészítési munkája irányításához szükséges.

Forrás

1. Fizess azért, amit csinálnak.

Fizetni fog a virtuális asszisztensnek azért, amit csinálnak. Nincsenek rejtett díjak. Ezért, miután aláírta a szerződést, megvan a luxus, hogy egy szakértővel dolgozzon, aki csak a munkáért számol fel. Nem kell fizetnie a VA-t, ha nem kapnak munkát. Ez egy olyan luxus, amelyet teljes munkaidős alkalmazottal nem élvezhet.

2. Toborzási időt és képzési költségeket takarít meg

Ha talál egy virtuális segítséget nyújtó ügynökséget, sok időt és pénzt takaríthat meg. Általában az ügynökségek gondoskodnak a toborzási és képzési költségekről. Ezért nem kell ezekre összpontosítania.

A vállalatok VA-ügynökségeket bérelnek fel, hogy időt és pénzt takarítsanak meg. Megszabadulhatnak a vezetői feladatoktól is, ha valaki mást alkalmaznak a tartalomkezelési munka irányítására. A kevesebb adminisztratív munka felszabadítja Önt, hogy vállalkozása egyéb sürgető ügyeire koncentráljon.

3. Nincsenek bérszámfejtési problémák

Ez az egyik legfontosabb ok, amiért a vállalatok úgy döntenek, hogy virtuális asszisztenseket alkalmaznak. Megkíméli Önt attól, hogy a teljes munkaidőben dolgozókra költsön pénzt. Ezért nem lesznek állandó kiadásai. A VA ügynökség gondoskodik a bérszámfejtési politikáról és az alkalmazottak kifizetéséről.

Olvasni:  A legjobb játékkellékek a virtuális valósághoz

4. Időben történő szállítás

Ha kiszervezi valakinek a tartalomkészítési munkáját, nem kell törődnie a pontos kézbesítéssel. Az ügynökség felelőssége a tartalom időben történő eljuttatása. Ezenkívül megfelelően szerkesztett tartalmat kap a virtuális asszisztenstől.

5. Szakképzett szakmai érintés

Ha van egy virtuális asszisztens a cégéhez, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű tartalmat kap egy szakembertől. A tartalomkészítők ismerik a szűk körű tartalomkészítés folyamatát. Azt is tudják, hogyan kell tartalmat létrehozni az elkötelezettség generálásához. Ezért képzett szakembereket kap a cég márkájához.

Végül keressen valakit, aki jártas és jártas. A megfelelő virtuális asszisztens növelheti a márka értékét, és megadhatja cégének a kívánt megjelenést. Azonban a rossz toborzás káros lehet a márkára. Emiatt időt kell fektetni a tartalomírásra a virtuális asszisztens keresésébe. Ezenkívül gondoskodnia kell az adatbiztonságról. A VA-nak titoktartást és titoktartást ígérő szerződést kell aláírnia.

GYIK

1. Mit jelent a virtuális asszisztens a tartalomban?

A virtuális asszisztensek minőségi tartalmat biztosítanak az ügyfelek számára virtuális környezetből.

2. Melyek a virtuális asszisztens fontos készségei?

A szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek a VA legfontosabb készségei.

3. Hány ügyfele lehet egy virtuális asszisztensnek?

Mivel független operátorokról van szó, a virtuális asszisztenseknek több kliensük is lehet.

Új publikációk:

Ajánlott