A Visual Composer Website Builder használata…

A Visual Composer egy ReactJS-alapú drag-and-drop webhelykészítő a WordPresshez, amely a funkciók széles skáláját kínálja, így a fejlesztők és a tervezők a semmiből, teljes kreatív szabadsággal hozhatják létre webhelyeiket.

A Visual Composer oldalkészítő teljes irányítást biztosít a technológiát nem ismerő felhasználók számára, mivel nulla kódolási készségeket igényel. De a professzionális webfejlesztők számára is kínál testreszabást az API-n keresztül.

Ebben a cikkben áttekintést kap a Visual Composer Website Builder for WordPress ingyenes és prémium verziójáról. A kezelőfelületről, a funkciókról és az aktiválásról betekintést nyerhetünk, így eldöntheti, hogy a Visual Composer oldalkészítő megfelelő-e az Ön számára.

Miért válassza a Visual Composer webhelykészítőt?

A Visual Composer for WordPress webhelyek több mint 500 tartalmi elemet és előre megtervezett sablonokat kínálnak, amelyek segítenek egy teljes webhely létrehozásában, beleértve a fejléceket, lábléceket és oldalsávokat. És ha további lehetőségekre van szüksége, a szerkesztő támogatja a hivatalos tárhely legnépszerűbb bővítményeit (és számolom). Ezenkívül bármely WordPress témával kompatibilis.

Ami a szoftvert illeti, a Visual Composer for WordPress-ben használt modern technológiák biztosítják, hogy jobb webhelyteljesítményt, jobb SEO-t és gyorsabban betöltődő oldalakat érjen el, biztosítva ezzel, hogy webhelye magasabb rangot kapjon, nagyobb forgalmat érjen el, és növelje a konverziós arányt.

Még érdekesebb, hogy a következő generációs Visual Composer Website Buildert ugyanaz a csapat készítette, mint a WPBakery Page Buildert (rövid kód alapú, drag-and-drop építő) – az eredeti webhelykészítőt a mai napig több mint 4,3 millió aktív telepítéssel. Mindkettő független termék, amelyek teljesítményükben, funkcionalitásukban és a beépülő modulok által kínált funkciókban különböznek egymástól.

A Visual Composer Website Builder szolgáltatásai

Visual Composer Hub

A Cloud ingyenes és prémium verzióban is elérhető. Itt megtalálja az összes tartalmi elemet, sablont, valamint kiegészítőket és integrációkat. Egyszerűen letöltve hozzáadhatja őket tartalomkönyvtárához.

Olvasni:  Alapvető WordPress biztonság

A legjobb az egészben a rendszeres frissítések, amelyek hetente új funkciókat és eszközöket vezetnek be, javítva a felhasználói élmény javításának lehetőségeit.

Szerepvezető

A Role Manager bővítmény időt takaríthat meg azáltal, hogy megvédi webhelyét az olyan emberi hibáktól, amelyeket a webhelyet kezelő felhasználók kompetenciájának hiánya okoz. Ezzel teljes körűen szabályozhatja a felhasználói engedélyeket a WordPress-webhelyen belül azáltal, hogy bármely felhasználói szerepkörhöz beállítja a hozzáférést a különböző funkciókhoz, beállításokhoz és jogokhoz.

Ennél is fontosabb, hogy a Role Manager elemzár opcióval rendelkezik. Ezzel az opcióval szabályozhatja a szerkesztő funkciókat és a beállított felhasználói szerepkörök tartalmát. És természetesen kompatibilis az olyan bővítményekkel, mint a Yoast SEO és a WooCommerce, és további szerepeket kínál.

Oldaltervezési lehetőségek

Az oldaltervezési lehetőség a Visual Composer WordPress beépülő modul egyik leghatékonyabb funkciója. Állítható paraméterkészletet kínál a margókhoz, szegélyekhez, kitöltéshez és sugárhoz (hagymakontroll néven ismert)valamint számos lehetőség áll rendelkezésre, amellyel nem csak a sorok, hanem a teljes bejegyzések és oldalak hátterét alakíthatja ki.

Stíluszhatja oldalát a különböző háttértervezési lehetőségek közül, például parallaxis effektusok, animációk, videoháttér, diavetítések vagy CSS gradiens fedvények közül.

Visual Composer Insights

A Visual Composer Insights eszköz elemzi a tartalmat, és intelligens forgatókönyveket kínál, amelyek segítenek jobb webhelyek tervezésében építés közben.

Az Insights tippjei segítségével javíthatja webhelye teljesítményét, SEO rangsorolását és általános felhasználói élményét.

Reszponzív dizájn

A különböző eszköztípusokra való reagálás megerősített Core Web Vital. Emiatt a Visual Composer beépített automatikus beállításokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy webhelye asztali számítógép-, táblagép- és mobilbarát legyen építés közben. Vagy ha akarja, egyénileg szabja testre a reszponzív beállításokat az egyes eszközökhöz.

Az oldaltervezési lehetőségek az adaptív tervezési beállításokat is támogatják. A hátterek, a kitöltések, a margók és az animációk is beállíthatók, hogy illeszkedjenek egy adott eszközhöz, ahogy elképzelte.

Visual Composer webhelykészítő: előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Egyszerű felület a frontend szerkesztőben;
 • Nagy mennyiségű tartalmi elem, sablon és tervezési lehetőség az Ön vagy ügyfele legvadabb ötletei megvalósításához;
 • Legjobb ár 1000 telephellyel rendelkező fejlesztőknek, valamint baráti ár egy- és 3-helyes licencek esetén;
 • Automatikus optimalizálás a nagy teljesítmény, sebesség és SEO érdekében;
 • Élő szerkesztés, a műveletek visszavonásának és újbóli végrehajtásának lehetőségével;
 • Témakészítő opciók egyéni elrendezések létrehozásához;
 • Rendszeres frissítések és magas színvonalú támogatás.

Hátrányok:

 • Tanulási görbe, ahogyan minden új bővítményhez való alkalmazkodással szembesülne.
Olvasni:  A WordPress használata CMS-ként

Összeférhetetlenségek, amelyekkel a felhasználók szembesülnek a Visual Composer Website Builderrel

Az alábbiakban felsoroljuk a Visual Composerrel kapcsolatos leggyakrabban jelentett problémákat:

 • Aktiválási probléma: A legtöbb ilyen esetben a felhasználók arról számolnak be, hogy elérte az aktiválási korlátot. Ennek az az oka, hogy az ügyfél egy másik tartományban aktív licenccel rendelkezik, vagy megpróbálja aktiválni azt a másik tartományú állomáshelyen. A probléma megoldásához a felhasználók felkereshetik a következőt: Az én vizuális zeneszerzőm licenceik kezeléséhez – deaktiválja a nem használtakat, hogy máshol is aktiválható legyen.
 • Probléma az oldal elmentésével: Ebben az esetben a felhasználók az oldal mentése közben zöld helyett piros pipát kapnak, ami azt jelenti, hogy elérték a mentési korlátot. Ez egy másik beépülő modul által okozott JavaScrip hiba miatt fordulhat elő. Minden esetre ajánlatos időnként elmenteni az oldalt. A probléma elhárításához a felhasználóknak ellenőrizniük kell az oldalváltozatokat. Ha sok változat van tárolva, javasoljuk, hogy töröljék azokat. Javasoljuk a memóriakorlát és a maximális postai méret frissítését is.
 • Probléma a fizetési módok módosításával kapcsolatban: Ez azokra a felhasználókra vonatkozik, akik a jövőben meg akarják változtatni a fiókhoz társított kártyát a megújítási fizetéshez. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a felhasználók kövesse az alábbi lépéseket. Azokban az esetekben, amikor a beépülő modult 2020. január 22. előtt vásárolták, az ügyfél e-mailt kap, ha a kártya nem tudja feldolgozni a fizetést, majd az e-mailben található hivatkozás segítségével frissítheti a kártyát.

A Visual Composer Website Builder ára

Visual Composer oldalkészítő a WordPress számára ingyenes és prémium ajánlatokat kínál. Az ingyenes verzió a drag and drop szerkesztőt, több mint 50 elemet és sablont, valamint tervezési lehetőségeket kínál egy egyszerű, de teljesen működőképes webhely megtervezéséhez.

A prémium licencek a Visual Composer teljes verzióját kínálják egyszeri használatra (49 USD/év) vagy 3 webhelyre (99 USD/év), amelyek mellesleg kockázatmentes élményt kínálnak 15 napig, ha prémium kategóriát választasz!

A legjobb ajánlat fejlesztők és ügynökségek számára akár 1000 webhelytel, évi 349 dollárért, teljes hozzáféréssel a Visual Composer összes funkciójához és kiegészítőihez, hogy gyorsan és egyszerűen készíthessen webhelyet.

Rendszer/Hosting követelmények

A Visual Composer WordPresshez készült, tehát ugyanazokhoz a követelményekhez igazodik.

Kezdetnek győződjön meg arról, hogy a WordPress tárhelye (a Cloudwayt ajánljuk) kompatibilis a Visual Composerrel, ellenőrizze a Rendszer állapot a Visual Composer irányítópult beállításai alatt.

Szerverkövetelmények

 • Javasolt PHP 7.2 vagy újabb;
 • MySQL 5.6 vagy újabb verzió (a WordPress-t MariaDB 10.0 vagy újabb verzión is futtathatja);
 • HTTPS támogatást (kötelező a jó SEO-hoz).

PHP kiterjesztés követelményei

Követelmények beállítása

 • A wp-content/uploads mappa írható (további információkat itt találsz WP Codex);
 • A php.ini memóriakorlátja memóriakorlát = 256M;
 • A maximális végrehajtási idő a php.ini fájlban a max_execution_time = 90 értékre van állítva
Olvasni:  A Wordpress használata a WooCommerce szolgáltatással: Hogyan adhatja hozzá a webhelyéhez

Böngésző és eszköz kisegítő lehetőségek

 • A Visual Composer támogatja a főbb böngészők összes legújabb verzióját (javasoljuk, hogy folyamatosan frissítse őket);
 • A szerkesztő támogatja az összes főbb eszközt, beleértve a webhely szerkesztését mobilról, táblagépről, laptopról és asztali számítógépről is.

A Visual Composer telepítése a DreamHost használatával

Most, hogy mindent tud a webhelykészítő használatának előnyeiről, a Visual Composer a DreamHost-szel együttműködve nagyszerű csomagajánlatot kínál a felhasználóknak ingyenes weboldal készítő plusz tárhely.

Ha Ön már meglévő DreamHost-ügyfél, látogasson el ide Belépés és adja meg a hitelesítő adatokat a fiókjához. Vagy ha Ön új felhasználó, regisztrálhat egy új fiókot.

El is indíthatod Vizuális zeneszerző a hivatalos webhelyükről vagy a hivatalos WordPress bővítménytárból, vagy a WordPress adminisztrátori oldalán.

A telepítés befejezéséhez és a bővítmény aktiválásához kövesse a utasítás. Ha a folyamat befejeződött, készen áll a webhely felépítésére!

Frissítés prémium Visual Composer licencre

Ahogy fentebb említettük, a Visual Composer prémium verziója rengeteg funkciót kínál, a tartalmi elemektől és az előre megtervezett sablonoktól a tervezési lehetőségekig és kiegészítőkig egy teljes webhely felépítéséhez.

Bár az ingyenes verzió önmagában nagyszerű, erősen ajánljuk, hogy próbálja ki a prémium szolgáltatás teljes élményét, korlátozások nélkül. Ha többet szeretne megtudni a frissítés előnyeiről, ellenőrizze a Free vs Premium felülvizsgálat.

Prémium funkciók

 • Témaépítő;
 • Popup Builder;
 • Globális sablonok;
 • Karbantartás Mód;
 • Prémium támogatás;
 • Export/Import Addon;
 • Kompatibilitási elemek;
 • Unsplash Stock képtár és még sok más.

Frissítés a Visual Composer Premiumra

 1. Lépjen be my.visualcomposer.com fiókjába, és jelentkezzen be;
 2. Mutasson a „Licencek” elemre, és kattintson a „Frissítés” lehetőségre a frissítések részben;
 3. Válassza ki az új licencet, és kattintson a Licenc frissítése gombra;
 4. Töltse ki rendelését a pénztári űrlap kitöltésével és kész is!

A Visual Composer Website Builder használata (gyakorlatilag)

Megmutatjuk, hogyan navigálhat a Visual Composer szerkesztőben álmai webhelyének elkészítéséhez ezekben az áttekintő videós oktatóanyagokban.

Az építkezés megkezdéséhez az első lépés a tanulás az interfész kevesebb, mint 3 perc alatt:

A következő lépés egy nagyobb jelentőségű, mert a Visual Composer Hub a legjobb barátod. Végül is visszatartja az összes szolgáltatást a frontend szerkesztőben:

Egyszerűen vegyen fel és szerkesszen elemeket a Hubból, és rendezze el az elrendezést a fogd és vidd funkciót, ahogy ez a videó elmagyarázza:

Olvasni:  A TikTok frissítése és használata az e-kereskedelmi áruházban

Ha többet szeretne megtudni a elemvezérlőknézze meg ezt a gyors videót:

Amikor elkezdi írni a tartalmat, élvezheti a beépített TinyMCEditor előnyeit szöveg szerkesztőhozzáféréssel az összes szabványos és Google betűtípushoz, valamint több szerkesztési lehetőséggel, mint az eredeti szövegszerkesztő:

Végül, de nem utolsósorban álljon mögötte a lehetőségek megértése fogékonyság és tervezési lehetőségek ajánlani kell:

Végül, megment (Időnként tegye meg, hogy ne veszítse el a fejlődést) és közzé az oldalad:

A Visual Composer webhelykészítő teljesítménye a DreamHost rendszeren

A helyzet az, hogy: Senki sem szereti a lassan betöltődő webhelyeket, még a Google sem. A betöltési sebesség tehát a weboldal egyik lényeges tényezője és kulcsfontosságú SEO rangsorolási tényező. Megmutatom annak a WordPress-webhelynek a teljesítményét, amelyet a Visual Composerrel készítettem, és amelyet valószínűleg a leggyorsabb WordPress-tárhelyen tároltam. A DreamHost azt állítja, hogy a webhely 99%-a rendelkezésre áll, ezért ideje ellenőrizni ezt az állítást a webhely különböző eszközökön történő tesztelésével.

Az általunk használt források

Név Leírás
DreamHost szerver Vultr – Magas frekvencia
Adatközpont helye Seattle
RAM 2 GB
SSD lemez 64 GB
Sávszélesség átvitel 2 TB
Processzor 1 mag
Operációs rendszer Debian 9
NGINX 1.19
Lakk 6.0.7
Apache 2.4.25
Adatbázis MariaDB 10.1
PHP 7.3

GTMetrix teljesítményelemzés

URL: https://gtmetrix.com/reports/wordpress-643363-2096364.cloudwaysapps.com/PhpcRxMj/

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 96%
 • LCP: 569 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

URL: https://tools.pingdom.com/#5ecfa5794e000000

 • Teljesítmény fokozat: 87
 • Oldalméret: 968,4 KB
 • Betöltési idő: 295 ms
 • Kérések: 33

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • Összesített jegy: 99
 • FCP: 0,4 s
 • Sebesség index: 1.9s
 • LCP: 0,9 s
 • TTI: 0,4 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

(Ne feledje, hogy a DreamHost által felügyelt WordPress-tárhelyet használtuk dedikált szerverekkel és beépített gyorsítótár-bővítményekkel.)

Visual Composer Website Builder + DreamHost felhasználói vélemények

Összegzés

A Forbes a Visual Composer-t az egyik kötelező WordPress-bővítmény közé sorolta az Ön üzleti webhelyéhez, tervezési szabadsága, hatékony funkciói és könnyű használhatósága miatt.

Mostantól olyan csúcskategóriás webhelyeket is létrehozhat, mint a TEDx, Martini, BBDO és még sok ezer #MadeInVCés nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit hozhat létre.

Ha még ma gyors és magas rangú webhelyet szeretne létrehozni, kezdje el a Visual Composer ingyenes verziójával és a Starter témával a DreamHost által ellenőrzött WordPress által kezelt felhőtárhelyen. Nézze meg a DreamHost webináriumot a leggyorsabb WordPress kereséséről.

Használja már a Visual Composert? Hagyjon véleményt itt. 🙂

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott