A WordPress használata e-kereskedelmi webhelyeken és online áruházakban

Az elmúlt években az e-kereskedelmi szektor gyorsan növekedett, és mára a globális vásárlási piac jelentős részét alkotja. A múlté vált, hogy élelmiszer-, ruházati és szolgáltatási üzleteket kell keresni. Mindent, amit szeretnénk, megvásárolhatunk online számítógépeinkről, okostelefonjainkról vagy táblagépeinkről. Ezt a gyors fejlődést felgyorsította a Covid-19 világjárvány.

Ezért a vállalkozások túlnyomó többsége úgy döntött, hogy digitálissá válik. A fő kérdés, amellyel szembe kell nézniük, hogy melyik platformot válasszák. Ha éppen ezt fontolgatja, ez a cikk neked szól.

WordPress irányítópult

Márka létrehozása a WordPress-en

Ha online tervezi létrehozni és fejleszteni márkáját, nincs jobb megoldás, mint a WordPress. Természetesen sok netező szívesebben használja a közösségi hálózatokat termékeik és szolgáltatásaik reklámozására és népszerűsítésére, de hogy lenyűgözze leendő vagy meglévő ügyfeleit, jobb egy professzionális webhely létrehozása.

Lehetőséget ad arra, hogy kézben tartsa márkáját, és megmutassa ügyfeleinek, hogy törődik vele. Mennyibe kerül? Ez teljesen ingyenes. A platform még egy sor eszközt is biztosít az online bolt létrehozásához. A tárhelyért azonban továbbra is fizetnie kell. A WordPress árazás A tárhelyszolgáltatások eltérőek lehetnek, ezért érdemesebb bizonyított cégeket választani a vásárláshoz.

A WordPress választásának okai

Tehát a WordPress jó az e-kereskedelemhez? A platform egyik előnye, hogy kompatibilis több erőforrással. Lehetőséget biztosít felhasználóinak, hogy kitűnjenek a tömegből. Ez azonban nem minden, amit a CMS kínálhat Önnek.

Intuitív és egyszerű navigáció

Az egyik oka annak, hogy a WordPress olyan népszerűvé vált, az intuitív és barátságos kezelőfelülete és adminisztrációs panelje volt. Az itt található eszközkészlet semmilyen módon nem korlátozza Önt. Egyszerűen hozzáadhat termékleírásokat, elhelyezhet árakat, csatolhat képeket, beépíthet egy üzlet logóját, és akár testreszabható elemeket is létrehozhat a főmenühöz, alszakaszokhoz és weboldalak oldalaihoz.

Olvasni:  Kipróbálható egyszerű WordPress hibaelhárítási technikák

Díjmentes

A CMS egy nyílt forráskódú platform, amelyet adományokból és odaadó rajongói kreatív elméjéből hajtanak végre. A WordPress árazása csak a beépülő modulok korlátozott körére vonatkozik, amelyeket megvásárolhat, hogy webhelyét egyedibbé tegye.

Lenyűgöző témák

Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy ügyes tervező igazán prémium webes erőforrást tud létrehozni testreszabható színekkel és speciális elemekkel. Ez egyszerűen nem így van. Manapság bármelyikünk alkotóvá válhat, aki képes arra, hogy az ügyfelek úgy lássanak egy adott terméket, ahogyan szeretnénk.

A WP itt segít Önnek azáltal, hogy hatalmas témakészletet biztosít bármilyen üzleti irányhoz. Ezenkívül a biztonságot növelheti olyan bővítményekkel, mint pl WP Force SSL a biztonságos kapcsolatok biztosítására és WP bejelentkezési zárolás a nyers erejű támadások elleni védelem érdekében. Válasszon egy tematikus elrendezést ingyen, vagy vásároljon prémiumot alacsony és elfogadható áron.

Könyvtár számos beépülő modullal

WordPress használata Az e-kereskedelem számára lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek átfogó bővítménykönyvtárához. A bővítmények többsége ingyenes. Ugyanakkor tapasztalt felhasználók és cégek által biztosított fizetős bővítményeket is találhat.

Az egyik legismertebb és legszélesebb körben használt bővítmény a WooCommerce bővítmény, amely lehetővé teszi a vásárlói út megtervezését attól a pillanattól kezdve, hogy a vásárlók kosárba helyezik a terméket, egészen a fizetésig.

Szilárd adatvédelem

A CMS biztonságos és megbízható védelmet nyújt a csalók és csalások ellen. Ügyfelei biztonságban érezhetik magukat a platformon anélkül, hogy félnének attól, hogy egy harmadik fél ellopja személyes és fizetési adataikat.

A védelem szintjének növelése érdekében a felhasználóknak időnként frissíteniük kell a WP-t. Ezenkívül időről időre megjelennek további bővítmények, amelyek segítik a felhasználókat webhelyeik védelmében.

Olvasni:  Django vs Laravel: Teljes útmutató és összehasonlítás...

SEO optimalizált

Ha webhelyét a keresési eredmények első oldalán szeretné látni, akkor hagyományosan SEO szakemberre van szüksége. De a WP CMS segítségével pénzt takaríthat meg ezen. Állítsa be és módosítsa az összes URL-t, ahogy jónak látja.

Címkéket készíthet, és összeállíthatja a címeket és leírásokat. Ez befolyásolja, hogy a keresőmotor hogyan rangsorolja webhelyét. Ha pedig nem elégedett az alapvető lehetőségekkel, letölthet egy másik bővítményt webhelye optimalizálásához.

e-kereskedelem

A legnépszerűbb vállalkozások a WordPress-en

Számos világhírű webhely a WordPressre épült, és még mindig ezen a CMS-en működik. Ennek mindenképpen növelnie kell a platform hitelességét. Íme a WordPress-en futó, világszerte elismert források listája:

  1. Microsoft News
  2. BBC Amerika
  3. Skype
  4. A Walt Disney Társaság
  5. Facebook hírszoba

Ezek a példák megerősítik azt a tényt, hogy a WP többféle lehetőséget kínál, és üdvözli a kreativitást. Hatalmas közössége folyamatos támogatást nyújt a felhasználóknak. Ha problémába ütközik a telepítési és beállítási eljárások során, egyszerűen kérjen segítséget a WordPress közösségétől.

Végső következtetések

A WordPress egy ingyenes megoldás bármilyen méretű vállalkozás számára szolgáltatásaik és termékeik online értékesítésére és reklámozására. Szabaduljon meg a tervezőktől és más szakemberektől. Kényelmesen kezelheti tartalmait az adminisztrációs panelen keresztül, új elemeket adhat hozzá, és módosításokat végezhet.

A hatékony bővítmények és témák lehetővé teszik, hogy kifejezze márka stílusát, és a megfelelő üzenetet küldje el az ügyfeleknek. Építse fel e-kereskedelmi üzletét a WP segítségével úgy, ahogyan Ön helyesnek tartja, a lehetőségek korlátlan készletével.

Új publikációk:

Ajánlott