A Zion Page Builder használata WordPresshez: Egy …

Gyakorlatilag minden internetező létrehozhat saját weboldalt manapság, köszönhetően az úttörő oldalkészítőknek, amelyeket technikai tudás nélkül is használhatnak az emberek. A Zion oldalkészítő ma az egyik leggyorsabb oldalkészítőnek tartja magát a piacon reszponzív funkciókkal.

A Zion a pompás webdizájnt és a könnyű használhatóságot egyesíti, hogy felhasználóinak a lehető legnagyobb rugalmasságot és kiváló oldalkészítési lehetőségeket biztosítson. A kódolási ismeretekkel nem rendelkező felhasználók könnyen használhatják a drag & drop funkciót, hogy szemet gyönyörködtető bejegyzéseket hozzanak létre és tervezzenek, amelyek támogatják márkájukat.

Mi az a Zion Page Builder?

A Hogash csapata által készített Zion egy WordPress beépülő modul, amely előtér-oldalkészítőként működik. A Zion lehetővé teszi felhasználóinak, hogy személyre szabják oldalaikat és blogbejegyzéseiket, és a vizuális szerkesztő segítségével tükrözzék kreativitásukat. Eleinte ingyenes bővítményként adták ki, de később kifejlesztettek egy profi verziót, amely fejlettebb funkciókat és lehetőségeket kínál.

Ez az egyszerű telepítési útmutató részletesen tárgyalja a Zion oldalkészítőt, és áttekinti annak összes kiemelkedő funkcióját. Olvasson tovább, hogy megtudjon mindent, amit erről az úttörő oldalkészítőről tudnia kell.

A Zion Builder funkciói

A Zion oldalkészítő minden olyan funkciót kínál, amely a gördülékeny oldalkészítéshez szükséges, és ezért szerzett több mint 70 000 ügyfél bizalmát ilyen rövid idő alatt.

Az alábbi szakasz azokat a legfontosabb funkciókat tárgyalja, amelyek megkülönböztetik a Zion oldalkészítőt a többi oldalkészítőtől.

Egyedi betűtípusok és ikonok

A Zion leegyszerűsíti az egyéni betűtípusok hozzáadását és az egyéni ikoncsomagok importálását webhelyére. Miután feltöltötte a betűtípus- és ikonfájlokat a Zion oldalkészítőbe, azok megjelennek a Zion szerkesztőben. Az egyéni betűtípusok és ikonok megszüntetik a kreativitás korlátait, és lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kifejezze márkája kínálatát az azt legjobban kiegészítő betűtípusokkal és ikonokkal.

Fejléc- és lábléckészítő

Vonzó fejléceket és lábléceket szeretne, amelyek kiegészítik oldala kialakítását? A Zion lehetővé teszi felhasználóinak, hogy korlátlan számú fejlécet és láblécet hozzanak létre a témakészítő segítségével, és tetszőleges oldalhoz hozzárendeljék őket.

A vizuális fejléc- és lábléckészítő egyszerű testreszabást tesz lehetővé, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kísérletezzen a különböző navigációs fejlécekkel. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszőleges módon helyezzék el az elemeket, hogy optimális élményt nyújtsanak látogatóiknak.

Olvasni:  3CX élő csevegés áttekintése: A hatékony kommunikáció összes funkciója egy eszközben

Dinamikus adattartalom

A felhasználók interaktív webes tartalmat igényelnek, ezért a Zion gondoskodik arról, hogy a statikus tartalmat dinamikus tartalommal cserélje le a különböző területeken, mivel a felhasználói élményt helyezi előtérbe mindennél.

A dinamikus adattartalom minden alkalommal megjelenik, amikor a felhasználók úgy döntenek, hogy egyéni tartalmat hoznak létre, amely jobban elmagyarázza terméküket vagy blogjukat. Ez a funkció a Zion pro verzióban érhető el, és a következő tartalomtípusokat támogatja:

 • Szerzői információk és meta
 • Tartalom közzététele
 • Feladás dátuma, azonosítója és címe
 • Feltételek közzététele
 • A megjegyzések számítanak
 • Kiemelt kép
 • Hozzászólás kivonat
 • Az oldal címe és szlogenje

Egyedi CSS

A tartalom stilizációja egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz oldalának, és felkelti a felhasználó figyelmét. Ezt a tényezőt a vizuális készítő egyéni CSS-jével érheti el, amely lehetővé teszi az oldalak elemeinek stílusának módosítását.

Ha ismeri az alapvető CSS ismereteket, és szeretné ezeket megvalósítani webhelye megjelenésének javítása érdekében, akkor a Zion Pro segítségével bármilyen bejegyzést hozzáadhat egyedi elemekkel. Csak kattintson a Speciális fülre, és adjon hozzá egyéni CSS-t az alsó területen.

Témaépítő

Minden vezető oldalkészítő kínálja a témakészítő funkciót; A Zion ugyanezt gyakorolja azáltal, hogy csúcsminőségű témakészítőt és WooCommerce építőt kínál felhasználóinak.

A témakészítő lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját sablonokat készítsen, hogy megtörje az egyhangúságot, és személyre szabott témákon keresztül jobban kifejezze a márkájuk gondolatát.

A WooCommerce felhasználók a Zion témakészítőjéből is profitálhatnak testreszabott sablonok létrehozásához, és a Zion Pro által kínált WooCommerce építő segítségével egyéni termékoldalakat is létrehozhatnak.

A témakészítő lehetővé teszi a fejlécek és a láblécek felcserélését az egész webhelyen, és élvezheti a kreatív és személyre szabott megjelenést.

Speciális szerepkezelés

Kockázatos lehet hozzáférést adni minden egyes személynek, aki részt vesz a webhelyén, ezért a WordPress korlátozza az egyenlő hozzáférést minden felhasználó számára. Azonban az oldalkészítők, mint például a Zion, a szerepkör-kezelő funkció biztosításával és a hagyományos szerkesztő korlátainak megszüntetésével segítenek.

A speciális szerepkör-kezelő lehetővé teszi a felhasználók kiválasztását és meghatározott hozzáférések megadását. A szerepkör-kezelő funkció sokat segít, ha több WordPress-felhasználóval foglalkozik egyetlen webhelyen. Az a felhasználó, aki megkapta a szerkesztési jogot, csak a szerkesztésre korlátozódik, és ugyanez vonatkozik a többi szerepkörre is.

Reszponzív szerkesztés

A Zion Builder élő reszponzív szerkesztési funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára a megfelelő színek és méretek kiválasztását, valamint az elemek elhelyezésének beállítását. A reszponzív szerkesztési funkció biztosítja, hogy az adott eszköz nézetén végrehajtott módosítások csak az adott eszközön jelenjenek meg, más eszközökön nem.

A Zion könnyű szerkesztője teljes függetlenséget biztosít a felhasználók számára, hogy az elemeket tetszőleges módon stilizálhassák. A Zion szerkesztőjének másik jelentős profija a gyorsaság, mivel a szerkesztő véget vet a késéseknek és a várakozó képernyőknek.

Olvasni:  Receptséma hozzáadása a WordPresshez (az egyszerű út)

Globális színek

A Zion lehetővé teszi, hogy bármilyen színt válasszon, elnevezzen, és a kiválasztott színt globális színként mentse, amelyet webhelye bármely részén használni fog. A felhasználók a globális színeket is szerkeszthetik az irányítópulton, hogy megfeleljenek tervezési követelményeiknek.

A globális színek megváltoztatják a munkatapasztalatot, mivel csak egyszer kell színt váltania, és ez a webhely minden olyan részére vonatkozik, ahol használta őket.

A Zion Builder telepítésének előfeltételei

A Zion oldalkészítő egy funkciókban gazdag WordPress webhelykészítő, amely kezelhetőbbé és zökkenőmentesebbé teszi a webhelykészítési folyamatot. Ha azt tervezi, hogy a Sionnal kezdi, akkor a következő követelményeket és ajánlásokat kell betartania.

Név Követelmény
WordPress verzió 4.9.8 vagy nagyobb
PHP verzió 7.0 vagy újabb
DB verzió MySQL 5.6 vagy újabb / MariaDB 10.1
WP memóriakorlát 64M vagy magasabb
Böngésző Chrome, Firefox, Safari és minden modern böngésző.

Ezeknek az alapvető követelményeknek meg kell felelniük a Zion oldalkészítő futtatásához a WordPress webhelyen. Ha WordPress-webhelye nem az ajánlott beállításokkal fut, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatójával, és győződjön meg arról, hogy a legújabb verziók vannak a szerverein és platformjain.

A Zion oldalkészítő felületéről ellenőrizheti rendszerkövetelményeit, például, hogy milyen típusú verziók vannak telepítve a WordPress webhelyére.

Az összes követelményt figyelembe véve a DreamHost stabil WordPress, PHP és MariaDB verziókat kínál a tökéletes Zion élmény érdekében.

A Zion Page Builder telepítése a WordPress adattáron keresztül

A Zion két verzióval érkezik; ingyenes és profi. Ingyenes verziója elérhető a WordPress adattár így egyszerűen, egy gombnyomással telepítheti a Zion oldalkészítőt.

A bővítmény telepítéséhez lépjen a következő helyre: WordPress irányítópult > Beépülő modulok > Új hozzáadása > keresni Sion Builder > kattintson Telepítés és Aktiválja.

A Zion Page Builder telepítése manuális módszerrel

Most pedig vessünk egy pillantást a Zion oldalkészítő kézi telepítésének lépéseire.

1. lépés: Először is meg kell látogatnia őket hivatalos honlapján és kattintson a Kezdő lépések lehetőségre Ingyenes verzió.

2. lépés: Miután rákattint az ingyenes verzióra, egy WordPress.org lap jelenik meg a képernyőn. A Zip fájlt letöltheti a Letöltés gomb.

3. lépés: Töltse fel a letöltött Zip fájlt a WordPress webhelyére. Ehhez lépjen ide WordPress irányítópult > Beépülő modulok > Új hozzáadása > Plugin feltöltése > Válassz fájlt > válassza ki a legutóbb letöltött ZIP-fájlt > Telepítés és Aktiválja.

Az aktiválás után egy új Zion Builder menü jelenik meg a WordPress irányítópultján.

A Zion Page Builder frissítése Pro verzióra

Az ingyenes Zion oldalkészítő Pro verzióra való frissítéséhez meg kell vásárolnia a prémium licencet a hivatalos oldalukról.

Az alapterv 29 dollártól kezdődik, ahol feloldhatja a Pro Zion építőelemeit és funkcióit. Ebben az oktatóanyagban feltételezem, hogy már megvásárolta a Pro licencet.

Minden további nélkül kezdjük!

1. lépés: Először jelentkezzen be Zion Builder fiókjába, majd navigáljon a Letöltések szakaszban, és kattintson a fájlra az alábbi képen látható módon.

Olvasni:  6 legjobb szószedet-bővítmény a WordPresshez az elkötelezettség fokozása érdekében

2. lépés: Töltse fel a Zip fájlt a WordPress beépülő modulok listájára. Menj WordPress irányítópult > Beépülő modulok > Új hozzáadása > Plugin feltöltése > Válassz fájlt és válassza ki a nemrégiben letöltött Zion Pro Zip fájlt, majd kattintson a gombra Telepítés és Aktiválja.

3. lépés: Most aktiválnia kell a Zion Builder Pro-t egy licenckulcs hozzáadásával. Ehhez térjen vissza a Zion Builder irányítópult > Licenckulcsok és másolat a licenckulcsot az alábbi képen látható módon.

4. lépés: Ezután nyissa meg a WordPress irányítópult > Sion Builder > PRO licenckulcs és illessze be a licenckulcsot a licenckulcs mezőbe, majd kattintson Licenckulcs hozzáadása.

A Zion Page Builder teljesítményének referenciaértékei

A Zion oldalkészítő jól teljesített a sebességtesztelési folyamat során, és az egyik leggyorsabb oldalkészítőnek bizonyult.

A benchmark eredményeit a következőképpen osztjuk meg:

DreamHost szerver konfigurációk

Név Leírás
DreamHost szerver Vultr – Magas frekvencia
Adatközpont helye Seattle
RAM 2 GB
SSD lemez 64 GB
Sávszélesség átvitel 2 TB
Processzor 1 mag
Operációs rendszer: Debian 9
NGINX 1.19
Lakk 6.0.7
Apache 2.4.25
Adatbázis MariaDB 10.4
PHP 7.3

Alkalmazás konfigurációk

Név Leírás
WordPress verzió 5.7.2
Téma Twenty-Twenty One

Telepített bővítmények

Beépülő modul neve Változat
Szellő 1.2.3 verzió
DreamHost botvédelem 4.63-as verzió
Zion Page Builder 2.7.1-es verzió
Zion Builder Pro 2.7.1-es verzió

Létrehoztunk néhány demótartalmat is, és számos képet adtunk hozzá a valós forgatókönyvek emulálásához.

GTmetrix teljesítményelemzés:

https://gtmetrix.com/reports/wordpress-629073-2068492.cloudwaysapps.com/YnlRl1JT/

 • Teljesítmény: 96%
 • Szerkezet: 98%
 • LCP: 379 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,62

Pingdom teljesítményelemzés:

https://tools.pingdom.com/#5ebcfe7889000000

 • Teljesítményfokozat: 92
 • Oldal mérete: 2,0 MB
 • Betöltési idő: 311 ms
 • Kérések: 30

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés:

http://i.prntscr.com/Pp62NVTYQUWR4a1PRagf8Q.png

 • Összes osztályzat: 79
 • FCP: 0,4 s
 • Sebességindex: 1,2 s
 • LCP: 1,7 s
 • TTI: 0,4 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,79

Zion Pro árképzés

A Zion négy különböző tervet kínál felhasználóinak, és 30 napos 100%-os pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely megvédi fizetését, ha nincs kedve a Pro verzió használatához.

Ellentétben más oldalkészítőkkel, amelyek folyamatosan változtatják előfizetési áraikat, a Zion biztosítja, hogy nem változtatja meg az árakat, ha az előfizetés nem járt le. A Zion Pro árképzés a tervek a következők:

1) Személyes

 • Költségek 29 dollár évente
 • számára ajánlott személyes használat
 • Lehetővé teszi a felhasználó számára a használatát egy weboldal évente
 • Tartalmazza az ingyenes verzió összes funkcióját
 • Exkluzív, a Zion Pro verzióhoz tartozó extra funkciókat tartalmaz

2) Pro

 • Költségek 69 dollár évente
 • számára ajánlott ügyfél munka
 • Lehetővé teszi a felhasználó számára a használatát három weboldal évente
 • Tartalmazza az ingyenes verzió összes funkcióját
 • Tartalmazza a Zion Pro verzió által biztosított extra funkciókat is

3) Kiterjedt

 • Költségek 149 dollár évente
 • számára ajánlott ügynökségek
 • Lehetővé teszi a felhasználó számára a használatát korlátlan számú weboldal évente
 • Tartalmazza az ingyenes verzió összes funkcióját
 • Tartalmazza a Zion pro verzió által biztosított extra funkciókat is
Olvasni:  A Directorist használata egy üzleti címtárhoz a WordPressben

4) Élettartam

 • Költségek 249 dollár évente
 • Lehetővé teszi a felhasználó számára a használatát korlátlan számú weboldal egész életen át
 • Tartalmazza az ingyenes verzió összes funkcióját
 • Tartalmazza a Zion Pro verzió által biztosított extra funkciókat is

A Zion Builder áttekintése: megér egy próbát?

Az oldalkészítők lehetővé tették, hogy minden felhasználó megépítse és újratervezze webhelyét. A Zion a közelmúltban bővítette ezeket a hasznos eszközöket, és gyorsan bebizonyította, hogy kulcsszereplő a versenyben.

A csekély műszaki ismeretekkel rendelkező felhasználók a Zionban bízhatnak, mint az első olyan játékosban, aki belép a webtervezés világába. Ez az oldalkészítő idővel fejlődik, és új fejlesztéseket és funkciókat vezet be, amelyek tovább könnyítik a webhelyek létrehozását.

Mindent összevetve az új felhasználók aggodalom nélkül választhatják a Ziont, de a profi funkciókat kereső tapasztalt műszaki szakembereknek más lehetőségeket kell választaniuk.

Zion Page Builder: előnyei és hátrányai

A Zion világszerte jelentős figyelmet kapott a WordPress oldalkészítők rajongóitól, és erős versenyző a piacon jelenleg elérhető legjobb oldalkészítők között.

A Zion részletes áttekintése után ebben a részben foglaltuk össze annak funkcióit, előnyeit és hiányosságait, előnyökre és hátrányokra bontva.

Profik

Villámgyors

A Zion oldalkészítő reszponzív szerkesztője minden versenytársát veri a sebesség tekintetében. Ezenkívül a tiszta kód és a könnyű méret gyors oldalkészítővé teszi.

Témaépítő

Csak a vezető oldalkészítők kínálják a témakészítő opciót, és a Zion új játékosként is kínálja ezt a funkciót, amely megkülönbözteti a többi újonctól. Ezenkívül a Zion témakészítője a felhasználóbarátságot és a sebességet helyezi előtérbe, hozzájárulva a pozitív felhasználói élményhez.

Kevesebb puffadás

Felfúvódás fordul elő extra JavaScript- és CSS-fájlok esetén; ez akkor is megtörténik a felvételükkel, ha nincs rájuk szükség, ami extra súlyt eredményez az adott oldal számára. A Zion minimális felfúvódást biztosít azáltal, hogy kiiktatja az összes haszontalan dolgot, és a többi oldalkészítővel ellentétben néhány kb.

Több támogatási lehetőség

Az e-mail, a messenger és az ügyfélszolgálat támogatása meglehetősen ritka az oldalkészítők körében. A Zion azzal különbözteti meg magát, hogy többféle támogatási lehetőséget biztosít felhasználóinak a jobb használat érdekében.

Hátrányok

Kevesebb sablon

A Zion builder nagyon kevés sablont kínál. Az általa kínált előre elkészített sablonok száma mindössze 12, míg versenytársai ennél sokkal többet kínálnak.

Egyszerű felhasználói felület

Egy másik tényező, amely számít a Zion oldalkészítőnél, a nagyon egyszerű felhasználói felület. A lenyűgöző felhasználói felület elengedhetetlen minden oldalkészítő számára; Sion azonban hiányzik ebből a felajánlásból.

Ki használja a Zion Page Builder alkalmazást?

Azoknak a felhasználóknak, akik nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel, és nem sokat tudnak a webhelykészítésről és -tervezésről, de saját maguk szeretnék létrehozni és fejleszteni webhelyeiket és oldalaikat, a Zion oldalkészítőt kell használniuk. A Zion kiváló választás kezdőknek és kevésbé tapasztalt felhasználóknak. Fogd és vidd funkciója és vizuális szerkesztője megkönnyíti a kezdők számára a kívánt változtatások végrehajtását.

Új publikációk:

Ajánlott