Adjunk digitális érintést a kisvállalkozások hirdetéseinek!

Ha Ön kisvállalkozó, és exponenciálisan, hagyományosan szeretné növelni vállalkozását Kisvállalkozások reklámozása nem hozza meg a kívánt eredményt rövidebb idő alatt, mint amennyire a digitális marketing képes! De nem hiszel nekünk? Ezután olvassa tovább ezt a bejegyzést, mert a végére te leszel a digitális marketing egyetlen támogatója vállalkozása költséghatékony hirdetése érdekében.

Mindig úgy érezzük, hogy egy nagy vállalkozás előnyben van egy kicsivel szemben, mert mennyi pénzt fektet a márkájuk promóciójába, reklámozásába. De a digitalizációval az asztalok megfordultak, most már nem kell nagyokat költeni óriásplakátok reklámozására, mert vannak más költséghatékony hirdetési módszerek is, amelyek segítségével még az otthoni kisvállalkozása is nagyon rövid idő alatt növekedhet.

Egy másik dolog, ami segíthet otthoni vállalkozásának, a jó tárhely. Amit szeretünk WPMU DEV hosting a legtöbb olyan egyedi és hatékony tárhelyszolgáltatással van tele, amelyeket sehol máshol nem találhat meg (például 7 beépített pro WP bővítmény). Nézd meg magad és 20% kedvezményt kap itt bármelyik tárhelycsomagjukból.

Mielőtt megbeszélnénk a költséghatékony reklámozás technikával, értsük meg a digitális marketing folyamatát.

Digitális marketing

Marketing stratégia

Ahogy a kifejezés is sugallja, a digitális marketing egy márkát népszerűsít az interneten és a digitális kommunikáció egyéb formáin keresztül. A folyamat során különféle reklámstratégiákat alkalmaznak a releváns közönség és a márka összekapcsolására. Internetes marketingnek is nevezik, mert nagymértékben támaszkodunk az internetre a promócióban. A digitalizáció korszakában pedig nem maradhat távol az érintésétől, és nem hagyatkozhat a hagyományos reklámozási módokra.

A digitális marketing kategóriái

A digitális marketingben hétféle kategória létezik, amelyeket az internetes tartalom népszerűsítésére használnak:

 1. Keresőoptimalizáció
 2. Kattintásonkénti fizetés
 3. Közösségi média marketing
 4. Tartalom marketing
 5. E-mail marketing
 6. Mobilmarketing
 7. Marketingelemzés
Olvasni:  A 10 legjobb vállalat, amely kiválóan teljesít a digitális marketing területén

Ezt a hét marketing kategóriát használják Kisvállalkozási marketing. Most pedig nézzük meg, hogy a digitális marketing hogyan emelheti magasba kisvállalkozását, és hogyan növelheti márkájának ismertségét a szélesebb közönség előtt.

Nő nézi a diagramot

Íme a kisvállalkozások költséghatékony marketingjének stratégiái.

 • Készítse el saját weboldalát: ez az első és legfontosabb lépés egy márka digitális platformon történő bevezetése felé. Ez lesz a médium, amellyel kapcsolatba léphet a közönségével. És benne lesz minden releváns információ, amelyet a közönségnek tudnia kell Önről és a márkáról. Így egy hatásos weboldal létrehozása rendkívül fontos egy márka számára, mivel ez egyben kommunikációs mód is lesz a márka és a közönség között.
 • Használja a közösségi média platformokat a márka népszerűsítéséhez: egy friss felmérés szerint percenként 11 új ember csatlakozik a közösségi médiához, és az észak-amerikaiak több mint 70%-a minden nap használja a közösségi médiát. Ezért a közösségi média a legjobb és legolcsóbb módja a márka népszerűsítésének. Szöveg, kép, videó és hang formájában vonzó tartalmat tehet közzé különféle közösségi média platformokon, például Facebookon, Twitteren, Instagramon, LinkedInben, Tumblr-ben és még sok másban. Ezek a platformok kínálják a tartalom megosztását a többi felhasználóval, ami az Ön eszköze lehet a nagyobb közönség vonzására, ezért szem előtt kell tartani ezt a megosztási funkciót, és befolyásos tartalmat kell létrehozni a több nézettség eléréséhez.
 • Szabja személyre vállalkozását: a kutatás nagyon fontos része a promóciónak, hogy megértsük a vásárlók igényeit és igényeit, valamint azt, hogy hogyan fogyasztják az internetes információkat. Például a YouTube-vlogok nagyon népszerűek a felhasználók körében, és a tekercseket is nagyon fogyasztják Instagram követőiés ezek a platformok felhasználhatók termékének hatásos és vonzó bemutatására.
 • Együttműködés: a más márkákkal való együttműködés vonzhatja közönségüket az Ön márkájához, és növelheti márkája ismertségét. Ezért a márka hirdetése más márkák platformjain okos módja lehet a márka népszerűsítésének.
 • Közösségi szerepvállalás: a márkájával kapcsolatos információk lebegtetése a különböző online közösségekben növeli bármely márka növekedési esélyeit; minél többet beszélnek az emberek a márkáról, annál nagyobb az esélye annak, hogy eladja termékeit.
 • Kreativitás az extravaganciánál: ahelyett, hogy a márka népszerűsítésével foglalkozna, a kreatív és hatásos tartalom használata nyomot hagyhat a közönség elméjében.
 • Célozzon meg egy releváns közönséget: könnyű megtalálni a megfelelő közönséget; digitális marketing technikákkal könnyedén létrehozhat egy adatbázist azokról a releváns közönségekről, akiket megcélozhat a márka népszerűsítése érdekében történő hirdetésekkel.
 • Felmérések és kérdőívek: létrehozása termékfelmérések a kérdőívek pedig segíthetnek visszajelzést kapni termékeiről, segíthetnek azok fejlesztésében, valamint a közönséggel való kapcsolat fenntartásában.
 • Felhasználó által generált tartalom: a mémek a szórakozás fő forrásává váltak; felhasználhatja őket a márka népszerűsítésére, mert a humor és az információ nagyobb hatást hagy maga után, mint az egyszerű információ. Használhat vírusos tartalmat és azok címkesorait is, és kombinálhatja őket márkaötletével.
 • Válaszoljon a közönség kérdéseire: a kérdések megválaszolása és a közönség visszajelzéseinek megválaszolása nagy segítséget jelenthet a velük való kapcsolat fenntartásában. Ezek a lekérdezések hozzájárulnak a termék vagy szolgáltatás fejlesztéséhez is, ami tovább segíti márkája növekedését.
 • Használat vetélkedők és nyereményjátékok közönség vonzására: aki nem szereti a szabad méheket! Ez az egyik legegyszerűbb módja a közönség vonzásának. Tegyen közzé véletlenszerű vetélkedőket nyereményekkel és ajándéktárgyakkal, és ajándékozhatja saját termékeit, vagy együttműködhet más márkákkal az ajándékokért, és vonzza a közönséget a márkája felé.
Olvasni:  PCI, Magento és a hitelkártyaadatok tárolása

Ajándékdoboz

 • Vendég bejegyzés: Ez az egyik legjobb módja annak, hogy releváns forgalmat vonzzon webhelyére, és a prémium webhelyeken való közzététel a tartalom hitelességének bizonyítéka, amely biztosítékot ad közönségének nemcsak a tartalom hitelességére, hanem a márkájára is.
 • Rendszeres frissítések küldése ügyfeleinek: Ahhoz, hogy a közönség különlegesnek érezze magát, fontos, hogy hosszú távú kapcsolatot építsen ki velük. Születésnapokra és évfordulókra kedvezménykuponokat küldhet nekik. Ezenkívül rendszeresen frissítse őket ajánlatairól és kedvezményeiről, amelyek nemcsak emlékeztetőket küldenek nekik, hanem növelik az eladásait is. Ezeket az emlékeztetőket e-mailben vagy szöveges üzenetben elküldheti a már meglévő ügyfeleknek.
 • Ajánlj egy barátot: Ez egy hatékony technika a közönség növelésére, mivel egy elégedett vásárló tovább ajánlhatja termékét barátainak, és kedvezményeket szerezhet. Mivel a kedvezmények megadása mindig jó ötlet a közönség vonzására, dupla engedményt ad, amely különösebb erőfeszítés nélkül építi ki a vásárlói láncot.
 • Rendezvénytárhely különféle közösségi média platformokon: társadalmi okokkal, például környezetvédelemmel, éghajlatváltozással és oktatási beszélgetésekkel kapcsolatos események szervezése közönséget vonzhat webhelye felé, és ilyen eseményeken népszerűsítheti márkáját.

Így egy kis digitalizáció sokkal jobban elősegítheti vállalkozása növekedését, mint a hagyományos marketingtechnikák alkalmazása. A fent említett digitális stratégiák kisvállalkozási marketing növelheti a forgalmat bármely üzleti webhely felé.

De technikailag megalapozottnak kell lennie a terepen használja ezeket a stratégiákat, és a kis vállalkozáselérhetetlen, hogy egy komplett digitális marketingcsapatot alkalmazzanak, és Ön elsősorban a termékre összpontosít, nem pedig a marketingre.

Ezért a legjobb módja annak, hogy a digitális marketinget a termékéhez használhassa, ha felvesz egy digitális marketingügynökséget, amely segít Önnek reklámozni és népszerűsíteni vállalkozását különböző platformokon, és elősegíti a vállalkozás exponenciális növekedését. Egy másik dolog, ami segíthet, ha megtanulod, hogyan kell díjtáblázatokat generálni ingyen.

Olvasni:  A legjobb digitális marketingstratégiák kisvállalkozások számára

Új publikációk:

Ajánlott