Akciókamera zseblámpa – Az 5 legjobb fotós válogatás

An akció kamera zseblámpa fontos, hogy a föld alatt vagy gyenge fényben lássunk. Segít a mélytengeri és az ejtőernyős ugrásban erőfeszítés nélkül. Még érdekesebb, hogy nagyon hasznosnak tűnik, ha kedvenc helyén tartózkodik, és gyenge fényviszonyok mellett szeretne minőségi fotót készíteni. Néha nem tud egy vonzó jelenetet rögzíteni a sötétség és a félhomály miatt, de most megoldódott a probléma. A piacon rengeteg zseblámpa található akciókamerákhoz.

Ebben az útmutatóban segítek kiválasztani a legjobb akciókamerás zseblámpát, és azt, hogy mit érdemes leginkább figyelembe venni a vásárláskor.

Kétségtelen, hogy az akciókamera hihetetlenül népszerűvé vált ebben az időben. Ez azt jelenti, hogy amikor akciókamerát használsz, sok szuperhasznos és legmenőbb tartozékunkat úgy alakítottuk ki, hogy fokozza az élményt. A kiegészítők közül, amikor zseblámpát kell vásárolnia tevékenységéhez, nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb és legelőnyösebb az idő és a pénz szempontjából. A legjobb zseblámpa megtalálásához íme egy hasznos útmutató, amelyet figyelembe kell venni, amikor zseblámpát vásárol a fényképezőgépéhez.

A zseblámpák fényereje

A fényerő határozza meg, hogy mennyire jól lát a sötét területeken, és a rendszer mennyire érzékeli a tárgyat. A fényerő a lumenből származik, ezért válasszon több lumennel rendelkező zseblámpát. Valójában ezek általában ideálisak éjszakai felvételek készítéséhez. De ha egy közeli téma megörökítését várja, vagy ha sok közeli fényképet és videót szeretne készíteni, jobb, ha alacsonyabb fénykibocsátással rendelkező lámpát vásárol. Ebben az esetben megvásárolhatja az általános lumen tartományt.

Olvasni:  5 legjobb követendő digitális kiadvány

Az akkumulátor teljesítménye és élettartama

Ez mindig prioritást élvez, ha az akkumulátor élettartamát és teljesítményét tekintjük. Általánosságban elmondható, hogy az akkumulátor teljesítménye egyetlen töltéssel két óra legyen. Minden az Ön igényeitől függ, hogy hosszabb vagy rövidebb használati időt szeretne, de ügyeljen arra, hogy vészhelyzet esetére legyen mozgástér. Akkor is segít, ha elfelejti feltölteni a lámpákat.

Vízálló minősítés

Amikor síelsz, szörfözés vagy sznorkelezés – a kamerának vízben kell működnie. Néha a forgatás kellős közepén vagy, de a fényképezőgéped nem éli túl a vízben. Nagyon szörnyű élmény lesz számodra. Tönkreteheti az összes nyaralási fotóját, mert nincs vízálló fényképezőgépe. Győződjön meg arról, hogy vízálló akciókamera zseblámpával rendelkezik, amely minden helyzetben működik.

Költséghatékonyság

A legnagyobb probléma az, hogy a legtöbb ember nem tudja vegyél zseblámpát, mert túl drágák. Szerencsére sok megfizethető lehetőségük van. Ha jó minőségű zseblámpát keres, ne keressen tovább 10 dollárnálés ha beleegyezel, hogy elköltsd a pénzed egy részét, választhatsz vásároljon 10 dollár alatt vagy az alatt. Még ha szíve engedi is, hogy drágábbakat vásároljon, új modelleket kaphat. Érdekes módon minden a pénztárcán múlik, vásárolhat olyan fényképezőgép zseblámpát, amely megbízható az Ön számára.

Ellenállás

A tartósság egy másik dolog, amit látnia kell, amikor akciókamerás zseblámpát vásárol, győződjön meg róla, hogy kibírja a nehéz időkben is. Hasznos lehet, ha veszélyes hegyen állsz. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy fényképei vagy videói elvesznek, ha tartós terméke van. Ez azt jelenti, hogy befektet egy olyanba, amely ütés- és leejtésálló.

Olvasni:  3 tipp a SEO növekedési stratégiájának újjáélesztéséhez

A legjobb zseblámpa kiválasztásakor számos szempontot figyelembe kell venni. A piacon elérhető sokféle lehetőség miatt nehéz lehet eldönteni, hogy melyik a megfelelő az Ön számára. Itt megvizsgálom az öt legnépszerűbbet akciókamerás zseblámpák és mitől tűnnek ki a többiek közül.

LitraTorch 2.0

A A LitraTorch 2.0 kompakt és kicsi, de erős és hatékony. A fényerő beállítása és az akciókamerás zseblámpa használata nagyon egyszerű. 800 lumen villogásmentes megvilágítást biztosít. A világítás folyamatos és kiváló minőségű. Ultra sugárzási szöggel rendelkezik, amely megfelel a széles kameraformátumnak. Használható kamerával, fényképezőgéppel vagy okostelefonnal. Nagyon hasznosnak tűnik, ha gyenge fényben vagy sötétben fényképez, és javítja az élményt.

Liter Touch

Suptig Video Lighting

A Suptig nagyon kompatibilis Nikon Sir Camera, Canon Sir Camera, Panasonic Sir Camera, Hero 5, Hero 6, Hero 7, Hero 8, Hero 9, Hero 10, Hero 11, Hero 12, Hero 2018, SLR és így tovább. Ez minden fényképezőgép zseblámpával használható.

Ez lehetővé teszi, hogy mélytengeri szintről készítsen képeket, hogy pontosan a kívánt vizuális hatást érje el. Teljes mértékben gondoskodik a fényképminőségről, még akkor is, ha kattintasz vagy videózsz heves esőben. A Suptig vízálló lámpáit még rossz körülmények sem érintik.

Suptig Video Lighting

GoPro Zues Mini LED lámpa

A A nagy teljesítményű GoPro mágneses kliplámpa vízálló, sokoldalú, kihangosító LED-es világítást biztosít projektekhez, kalandokhoz, biztonsághoz, kempingezéshez és sok máshoz. Nagyon hatékony forgatásával rendelkezik, amely lehetővé teszi a világítási szög kiválasztását. Ez határozza meg, hogy ne veszítse el szenvedélyét és kíváncsiságát, hogy minőségi képre kattintson.

Olvasni:  Szakító e-mail sablonok és fontosságuk (+7 példa)

A lámpa mágneses rögzítése körülveszi a fémet, és a legtöbb hardver a motorháztető alatt található. A mágneses tartólámpa nem rögzíthető mágnessel, ha bármilyen tárgyra mozgatja. Ezen kívül négy fényerő-beállítás áll rendelkezésre, amelyeket igényei szerint állíthat be. Ezt tekintik a legjobb társnak minden helyzetben.

GoPro Zues Mini LED lámpa

Nitecore GP3 CRI 270

A Nitecore egy vízálló kamera, amelyet működésre terveztek Sony, GoPro és hasonló kamerák. Ez a legjobb és megbízhatóbb kamera funkciójú zseblámpa hogy segítsen a tenger mélyén. Növeli a fényszintet, ha kalandos helyszíneken fényképez. Megvan 270 lumen fény a fotó pontos és vonzó színek felhasználásához. Öt fényerőszinttel minden alkalommal tökéletes felvételt készíthet.

Ezen kívül sisakra és kamerára is rögzíthető. Bármilyen tartóra használhatod. Ez támogathat téged eső, hideg, meleg és sok más szabadtéri tevékenység. A Nitecore töltés nagyon kényelmes a mikroporton keresztül, és a töltésjelző lámpa jelzi, ha a töltés befejeződött.

Nitecore GP3 CRI 270

Ulanzi Vl49 RGB videolámpák

Az ULANZI kiváló gyártási tulajdonságai miatt nagyon népszerű. A folyamatos megvilágítású panel nagyon hasznos fotók kattintásához és videók készítéséhez. Segít a fotós teljes színű hordozható fényképezést készít 360 fokos LED-es fényképezőgép-fénnyel. Ennek a zseblámpának a tartóssága nagyon rugalmas és értékelhető. Nagyon intuitív és könnyen használható. Igényei szerint állíthatja be a színtónust vagy a hőt. Használhatja ezt a zseblámpát a fényesebb megvilágítás érdekében.

Ulanzi Vl49 RGB videolámpák

összefoglalva

Az akciókamerás zseblámpák minden fotós számára magától értetődő követelménysé váltak. Már alig várják, hogy megválasszák a legjobb zseblámpákat. Itt megosztottam néhány nagyon lenyűgöző akciókamerás zseblámpa eszközt elfogadható áron és hatékony funkciókkal. Érdekes módon ezek a zseblámpák sokat segítenek a minőségi fotók és videók készítésében. Remélem, nagyon érdekesnek találja ezt a részletes feljegyzést.

Olvasni:  Legjobb tippek fülbemászó címsorok írásához: mit szabad és mit ne

Új publikációk:

Ajánlott