Amit szem előtt kell tartania, amikor integrálja a WordPress blogot a webhelyébe

A blogok informális és strukturálatlan kommunikációs eszközök, amelyeket a vállalatok a márkaismertség és a SEO növelésére használnak. Bekapcsolják a vállalkozás jövőbeli és jelenlegi ügyfeleit. A vállalatok az adott vállalkozásuknak megfelelő blogplatformokat használnak a webhelyek forgalmának növelésére és értékesítési potenciális ügyfelekké való átalakítására. A legnépszerűbb és legrelevánsabb blogolási platform a WordPress. Könnyen telepíthető, költséghatékony és SEO-barát. A WordPress bővítmény lehetővé teszi a webhely testreszabását. Intuitív háttérfelülete egyszerű címkékkel és navigációval rendelkezik még a kezdők számára is. A WordPress blog másik előnye, hogy a felhasználók könnyedén integrálhatják őket a webhelybe. Ennek során azonban bizonyos dolgokat szem előtt kell tartani. Készítettünk néhány tippet, amelyek segítenek az integrációs folyamatban, és a blog gördülékeny működésében.

Integrálja a WordPress blogot a webhelybe

Resumido

Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk a blog létrehozásának legegyszerűbb módját a WordPress segítségével.

Indítsa el a webhelyét

: Nyisson meg egy blogoldalt a WordPressben a kívánt névvel. Ezzel elkészült a blogoldala, amelyet most már cikkekkel is feltölthet. De integrálnia kell a webhelyébe.

: Menjen a webhelyére, hozzon létre egy új alkönyvtárat, és nevezze el blognak. Most van egy alkönyvtárad, de az üres.

: Töltse le a keretrendszert a WordPress-ről, és töltse fel az összes fájlt az alkönyvtárba. Most telepítse és állítsa be a WordPress-t a blog könyvtárában.

: Ha azt szeretné, hogy a legutóbbi blogbejegyzés megjelenjen webhelye kezdőlapján, hozzá kell adnia a WordPress-től kapott kódrészletet. A kezdőlap elejére kell beszúrni. És ez az. Most már használhatja ingyenesen a WordPress blogsablonokat, és blogoljon tovább. Legyen következetes a blogbejegyzések időzítésében, mivel ez döntő szerepet játszik a SEO rangsorolásában.

A statisztikák szerint, manapság az internetes webhelyek több mint 43%-a használja a WordPresst. Tehát, ha néhány dolog homályos marad, a WordPress fejlesztői csapata és a felhasználók világszerte számos videót készítettek a platformmal való együttműködésről. Minden lehetséges témát lefednek. Kérdését valószínűleg már megoldották. A WordPress oktatóanyagaival a telepítés és a karbantartás különböző szakaszaiban meg lehet oldani a technikai problémákat.

Miért érdemes egy blogot weboldalba integrálni?

WP témák

Az emberek úgy kezelik a blogodat, mint egy teret, ahol megírod véleményedet és gondolataidat egy témáról. De ha integrálja egy webhelybe, az Ön témája szakértőjévé válik. Ha beépít egy WordPress-blogot a webhelybe, személyes íróból olyan szakemberré válik, aki szakértője a saját rést.

Egy professzionális weboldal lehetővé teszi, hogy gondolatvezetőként elérhetővé váljon a potenciális ügyfelek számára. Lehetővé teszi, hogy bemutassa hátterét és munkáját, hogy ha egy ügyfél hozzád hasonló személyt keres, tudja, hogy igénybe veheti az Ön szolgáltatásait. Sőt, egy professzionális weboldal lehetővé teszi olvasói bázis felépítését a semmiből.

Olvasni:  Google Fiber Review – Minden, amit tudnod kell

Ha megvan az olvasói bázis, az kétirányú kommunikációvá, más szóval párbeszédgé válik. Kapcsolatba léphet az előfizetőkkel, és valós időben kaphat visszajelzést. Javíthatja az írás minőségét és mélységét, mivel tudja, milyen követelményeknek kell megfelelnie. A tartalom király marad. A megfelelő szintű szakértelemmel egy fülbemászó informatív szövegbe csomagolva Ön kihívja a felhasználók figyelmét, és magasabb SEO helyezést ér el. Ennek eredményeként webhelye gyakrabban jelenik meg a keresési eredmények között. Tartalom marketing hosszú út a sikerhez, magas minőséget és mennyiséget igényel. Ez azonban alapvető fontosságú más típusú marketingmegoldások esetében. Miután elindított egy teljes értékű blogot, azt is felfedezheti, hogyan kezdjen el személyre szabott videómarketinggel vagy influencerekkel dolgozni.

Itt van a legjobb rész. Fizikai vagy digitális termékek eladásával kereshet. Pénzt is szerezhet tartalmaiból, és végül találhat vállalkozást. A blogírás sok pénzt hozhat. Mindez a weboldal skálázhatósága és széles körű elérése miatt lehetséges. Tehát itt az ideje, hogy professzionális webhelyre váltson a WordPress használatával, ha van személyes blogja.

Dobd fel a blog tartalmát

Videók hozzáadása a blog webhely felépítéséhez

Illesszen be videókat tartalomként a webhelyére, mivel egyre népszerűbbek. A webhely használói általában rendkívül hasznosnak találják a különféle oktatói útmutatókat és saját készítésű, videó formátumú oktatóanyagokat. A videók segíthetnek növelni az érdeklődést és az elköteleződést az újonnan indított blogoldala iránt. Könnyű, ha kíváncsi hogyan lehet képernyőfelvételt készíteni Mac számítógépen. A képernyő rögzítéséhez használja a QuickTime Playert vagy a Screenshot Toolbart, mindkettő beépített. Ezek a beépített folyamatok lehetővé teszik a Mac belső mikrofonjának bekapcsolását, így narrációt adhat hozzá. Használhat harmadik féltől származó felvételi alkalmazásokat is, ha nem elégedett a Mac beépített alkalmazásaival.

Adjon hozzá cikkeket a blog webhely felépítéséhez

Tartalomkészítők

Segít rendszeresen közzétenni cikkeket webhelye felépítéséhez és rangsorolásához. Az emberek általában a Google Dokumentumok segítségével írják és tárolják a darabokat, különösen, ha egy írócsoport is részt vesz benne. A Google Docs használatának az az előnye, hogy nem kell hozzáférést adnia az íróknak az irányítópultjához. De ezeket a piszkozatokat továbbra is át kell helyeznie a WordPressbe.

A Google-dokumentumok WordPress-be való azonnali feltöltésével kapcsolatos aggodalmait könnyen eltávolíthatja a WordPress blogbeépülő moduljaival vagy az importálási folyamatot automatizáló harmadik féltől származó alkalmazások segítségével. A bejegyzés több száz sorának kézi formázása helyett ezeket az eszközöket hozzáadhatja webhelyéhez. Kérjük, győződjön meg arról, hogy kompatibilisek a WordPress témával.

A WordPress blog előnyei

A WordPress eredetileg blogírásra készült. Úgy fejlődött, hogy számos SEO-eszközt és bővítményt tartalmaz, hogy minden keresőmotorban előkelő helyet foglaljon el. Ezért megfelelő stratégiával és néhány bevált gyakorlat megvalósításaegy WordPress blog olvasók ezreit vonzhatja világszerte, és bevételt szerezhet belőle.

Olvasni:  Vegyes tartalomra vonatkozó figyelmeztetések javítása a WordPress webhelyeken

Ha blogot hoz létre a WordPress segítségével, mindent megad, amire szüksége van a kielégítő blogíráshoz. Könnyű felülettel, szerzői területtel és előfizetési mezővel rendelkezik. Ezenkívül egy modern webhely megjelenését és hangulatát kölcsönzi Önnek, nem beszélve a rugalmasságról, hogy szükség szerint keverje a dolgokat.

A WordPress webhely egy nyílt és ingyenes forrás, amelyet a globális közösség támogat. Az emberek maguk hajtják végre a megfelelő változtatásokat, és tartják azokat biztonságosan és naprakészen. Ez a munka megkönnyíti a közösség többi felhasználójának elérését, és azonnali kezdést, ha elakad. És mindenféle vállalkozásnál működik, legyen szó induló vagy nagy konglomerátumról.

Végül, a WordPress blog legjobb része az, hogy ingyenes, és nincsenek hozzá kötve vagy díjak. A WordPress webhelyén ingyenesen letöltheti a szoftvert. Keressen egy jó tárhelyszolgáltatást, és tárolja valahol felügyelt vagy önálló tárhelyszolgáltatással.

A hatékony WordPress-integrációhoz figyelembe veendő tényezők

Gutenberg-szerkesztő: Ha rengeteg cikket ír a Klasszikus szerkesztővel, fontolja meg a Gutenberg-szerkesztőre váltást, mert az csökkenti a formázási problémákat. A fejlécek és a bekezdések szépen blokkokban vannak elhelyezve. És nincsenek sortörések.

 1. Klasszikus szerkesztő: Ha inkább a klasszikus szerkesztőt szeretné használni, másolja ki és illessze be a cikket az üres bejegyzésbe. Ezután másolja ki az üres bejegyzés tartalmát, és illessze be egy másik üres bejegyzésbe. Így megszabadulhat a sortörésektől. Ezután kimásolhatja és beillesztheti az eredeti bejegyzésbe.
 2. Közösségi média: Fontolja meg közösségimédia-bővítmények hozzáadását, amikor blogot hoz létre a WordPress segítségével, hogy megoszthassa blogbejegyzéseit ezeken a platformokon. Ezek hatékony utak, ahol ügyfelei információkat találhatnak Önről. És az ajánlások révén új ügyfeleket is elérhet.
 3. WordPress blogtémák: Amikor integrálja a WordPress blogot a webhelyébe, észre fogja venni, hogy másképp néz ki, és nem egyezik a webhely többi részével. Válasszon egy megfelelő WordPress témát. Győződjön meg arról, hogy jól illeszkedik webhelyéhez. Alternatív megoldásként választhat egy erősen testreszabható témát is. Ügyeljen a választásra, mert gyakran a blogja lesz az első érintkezési pont a potenciális ügyfelek és a vállalkozás között. Ezért a kiválasztott téma határozza meg az első benyomást az Ön tevékenységéről.
 4. Menük hozzáadása: Most, hogy integrálta a WordPress blogot webhelyére, látogatói, ügyfelei és előfizetői nem érzik magukat csalódottnak. Azt kell gondolniuk, hogy ez a régi webhely része. Ehhez fel kell vennie a menüelemeket a webhelyére. Tartsa őket egységesen a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében.

Válassza ki a megfelelő tárhelyet

Tárhely

Mi az a menedzselt hosting?

A felügyelt tárhely a WordPressre jellemző, néhány olyan funkcióval, amelyek tartalmazzák, felgyorsítják és biztonságossá teszik webhelyét. Felelős azért, hogy az Ön helyett kezelje webhelyét. A menedzselt hosting nem igényel sok technikai ismeretet.

A felügyelt tárhely-webhely egy praktikus lehetőség, mivel a tárhelyszolgáltató gondoskodik webhelyéről. Lehetővé teszi, hogy a blogok létrehozására, reklámozására és más, csak Ön által végrehajtható funkciókra összpontosítson. Az azonban, hogy mit kap a szolgáltatásokkal kapcsolatban, a szolgáltatótól függ.

Olvasni:  Az utolsó kattintáson túl: A többérintéses hozzárendelési modellek felfedezése

A szolgáltató egyes feladatai közé tartozik:

 1. Gondoskodik a frissítésekről
 2. Gyakori biztonsági mentéseket hoz létre
 3. Átvizsgálja webhelyét
 4. Biztonsági fenyegetésekkel foglalkozik
 5. Kezeli a teljesítmény optimalizálását
 6. Ellenőrzi a webhely sebességét
 7. Konfigurálja a szervert

A menedzselt WordPress tárhely elengedhetetlen, ha még nem ismeri a blogírást és a webhelykezelést. Ez azonban költséges lehet, mivel a szolgáltató elkötelezett és felelős a webhely működtetéséért. Tehát többet számolnak fel ezért az odaadásért. Minden szolgáltató különböző díjakat számít fel.

A felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatás elveszi a webhelyekkel kapcsolatos kritikus döntések meghozatalának örömét, és elsajátítja a kötelek elsajátítását. De rengeteg időt takaríthat meg, és bármikor hozzáférhet a segítséghez.

Mi az a self-hosting?

Saját hosting

Az öntárhely szolgáltatás egy szolgáltató szolgáltatásának igénybevétele a webhely futtatásához szükséges szerverterület és domain név megszerzéséhez. Fizikai szervereként 100%-ban irányíthatja a webhelyet. Ha öntárhelyet keres, a webhely beállítása és biztonsága az Ön felelőssége.

Az önálló tárhelyszolgáltatással bármilyen tervezést készíthet, amely vonzó a kreatív emberek számára, mert a webhely üres vászonná válik. Webhelyét marketingcéljainak megfelelően alakíthatja ki. A nyílt forráskódú bővítmények és szoftverek segítségével azt csinálhatja, amit akar.

A saját üzemeltetésű webhely előnyei a következők:

 1. Teljes körű rugalmasságot biztosít
 2. Ízlés szerint testreszabhatja
 3. Korlátlan lehetőségek a tervezési funkciókhoz
 4. Az egyéni domain név
 5. Az elégedettség, amely a webhely felépítéséből származik
 6. Lehetőség a webfejlesztés elsajátítására
 7. Olcsóbb, mert nem fizet senkinek, hogy elkészítse webhelyét

A saját üzemeltetésű webhelyek ártartománya széles, hiszen választhat az üzleti tervektől a személyes tervekig és bármi, ami a kettő között van. Ez a szolgáltatótól függően változik. Ezen túlmenően jobb helyezést érhet el, mivel a keresőoptimalizálási eszközök feletti végső irányítása alatt áll.

Az öntárhely személyre szabottabbá, személyre szabottabbá és biztonságosabbá teszi webhelyét. És ha a fogadó cég csődbe megy, továbbra is karbantarthatja adatait. Ha egyszer rászokott a dologra, rá fog jönni, hogy egy weboldal fejlesztése és kezelése egyszerű. Végtére is, mivel a WordPress blogsablonok ingyenesek, az önálló tárolás nem jelent olyan kihívást jelentő feladatot.

Web hosting szolgáltató

Ezen a ponton érdemes megjegyezni néhány támpontot a webtárhelyről. Ahhoz, hogy egy WordPress-blogot integrálhasson a webhelybe, meg kell vásárolnia egy tárhelyszolgáltatást, hogy működjön. A tárhelyszolgáltatást weboldaltárhelynek vagy webtárhelynek is nevezik. Karbantartja, kiszolgálja és tárolja a webhelyéhez tartozó fájlokat. Választhat olyan hosting tervet, amely megfelel szakmai követelményeinek.

A webtárhely a blogod gazdája, akinek fix havi vagy éves bérleti díjat fizet. Ez a havi vagy éves díj életben tartja blogját a neten. A webtárhelynek fizetett díjakért cserébe kap némi helyet a szerverén. A szerver egy hatalmas számítógép, amely összeköti webhelyét az internettel.

Számos neves webtárhely-szolgáltatót talál a piacon, amelyek különféle funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkeznek. Meg kell győződnie arról, hogy felhasználóbarát felülettel rendelkező szolgáltatót használ, különösen akkor, ha még új ezen a területen. Ez legyen a legfontosabb kritérium.

Olvasni:  Ügynökségi csúcstalálkozó sorozat: Hogyan duplázhatja meg bevételét a munkaerő megduplázódása nélkül

Tekintse meg ügyfélszolgálatukat, és alaposan elemezze a kommunikáció módját. Ideális esetben olyan szolgáltatóhoz szeretne fordulni, amely a hét minden napján, 24 órában csevegés alapú ügyfélszolgálattal rendelkezik, így a nap és az éjszaka bármely szakában kapcsolatba léphet velük. Soha nem tudhatod, mikor fog összeomlani a webhelyed.

Válassza ki a domain nevét

Tartomány

Miután megvásárolta webtárhely-szolgáltatását, itt az ideje, hogy válasszon egy domain nevet webhelye számára. A domain internet-specifikus, és arra utal, hogy a vállalat hálózati erőforrásai hogyan vannak megszervezve, és hogyan épül fel az internet. Általában ez a számítógépek logikai halmaza.

A domain név az internet infrastruktúrájának az a része, amely címet biztosít egy webszervernek a neten. Az e-mail címben a @ jel után megjelenő bármely nevet domain névnek nevezzük. A domain név a böngésző keresősávjába történő beíráshoz használt webhely címe.

Ha jónak talált domain nevet szeretne lefoglalni, fel kell lépnie webtárhely-szolgáltatója webhelyének kezdőlapjára. Jelentkezzen be hitelesítő adataival, azaz felhasználónevével, jelszavával stb. Ezután keresse meg a domain nevet, hogy megnézze, elérhető-e. Ha nem, keressen hasonló hangzású domain neveket. Adott esetben adjon meg néhány kulcsszót a domain névben, amelyek előnyösek lehetnek SEO rangsorolásában.

Ha talált egy domain nevet és elégedett vele, akkor regisztrálhatja azt, amely után Ön a név tulajdonosa és felhasználhatja webhelye számára. Ügyeljen arra, hogy a név ne legyen túl hosszú, mert egy hosszú link megosztása nehézkes. Próbáljon meg .com URL-t szerezni a .net vagy bármi más helyett. Végül pedig tegye egyedivé domain nevét.

Ajánlások a gördülékeny blogíráshoz

 • Használj egy írócsapatot
 • Legyen hatékony szerkesztői naptárad
 • Folyamatosan készítsen minőségi tartalmú blogokat
 • Népszerűsítse blogjait megosztással
 • SEO a blogjait
 • Próbáljon meg visszamutató linkeket létrehozni az éleslátó anyagokra összpontosítva és egy átgondolt tartalomstratégia kidolgozásával

Következtetés

A WordPress blog integrálása egy webhelybe ijesztőnek és nyomasztónak tűnhet. Ez azonban örömteli tud lenni. A WordPress bebizonyította hírnevét kényelmes blogírási platformként. Mivel minden keresőmotor értékeli a jó minőségű anyagokat a felhasználókat érintő témákban, kezdje el keresni a megfelelő szolgáltatót és domain nevet. És egyre könnyebb és jobb lesz, ahogy haladsz. Vállalkozás indítása minimális erőforrásokkal lehetséges. Sok információ ingyenes. Ne hagyja figyelmen kívül a WordPress oktatóanyagokat és további jutalmakat, például egy prémium témát vagy SEO beépülő modult.

Például nézze meg a WordPress webhelyén található irányelveket, és tartsa szem előtt a fent felsorolt ​​ajánlásokat. Egy friss tartalmat kínáló bloggal cége gondolatvezetővé válhat az iparágban, nem beszélve a webhelyek forgalmának növekedéséről, ami eladásokhoz vezethet vállalkozása számára.

Szerző:

Deborah Wilson szabadúszó szövegíró, technológiai rajongó és digitális nomád. Szereti a vállalkozásokat a közönséggel összekötni azzal, hogy bonyolult témákat közérthető nyelven magyaráz el.

Új publikációk:

Ajánlott