Amit tudnia kell a PDF Pro vs Adobe Acrobatról

Manapság a PDF-fájlok a dokumentumok különféle platformokon történő megosztásának és bemutatásának alapvető elemeivé váltak. Ennek eredményeként a PDF-szerkesztő eszközök elengedhetetlenek a szakemberek és a vállalkozások számára egyaránt. Ezen a területen a vezető szereplő, az Adobe Acrobat sok felhasználó számára a legjobb választás.

Az Adobe Acrobat azonban saját korlátozásokkal rendelkezik, beleértve a magasabb árakat. Ebben a cikkben vessünk egy pillantást PDF Pro vs Adobe Acrobatfeltárja a funkcióikat, az árat, a használhatóságot és még sok mást, hogy segítsen az Ön igényei alapján megalapozott döntés meghozatalában.

Mi az Adobe Acrobat?

Az Adobe Acrobat szoftver lehetővé teszi a PDF-fájlok online és offline megtekintését. Ezenkívül egyszerűvé teszi a PDF-fájlok létrehozását, módosítását, rendszerezését és nyomtatását. Az Adobe Acrobat 1993-as megjelenése óta a PDF-szoftverek iparági szabványa.

Az Adobe minden új kiadással továbbfejlesztette az Acrobat programot, így ez a rendelkezésre álló leghatékonyabb és legintuitívabb PDF-szerkesztő. A legújabb verzióban számos fejlesztés történt, többek között az érintőképernyős eszközök támogatása, az új, egységes felhasználói felület és a fokozott dokumentumbiztonság. Az Adobe Acrobat, a PDF technológia úttörője, két elsődleges verziót kínál: a Standard és a Pro verziót.

Az Adobe Acrobat Standard DC alapvető PDF-szerkesztési lehetőségeket biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára a PDF-fájlok megtekintését, létrehozását, konvertálását és szerkesztését. Másrészt az Adobe Acrobat Pro DC olyan fejlett funkciókkal bővíti ki funkcionalitását, mint a szerkesztés, az optikai karakterfelismerés, a Bates-számozás és a multimédiás integráció.

Olvasni:  Minden, amit a társadalmi ROI méréséről tudni kell

Laptop

Az Adobe Acrobat árképzési modellje

Az Adobe Acrobat egyik megkülönböztető jellemzője az előfizetésen alapuló árképzési modellje. A felhasználók havi előfizetést választhatnak az Adobe Acrobat Standard szolgáltatással, amelynek ára havi 12,99 USD, az Acrobat Pro pedig havi 19,99 USD-ért. Ez az előfizetéses megközelítés, miközben hozzáférést biztosít a legújabb szolgáltatásokhoz, hosszú távú költségekhez vezethet, amelyek aggályosak lehetnek a takarékos felhasználók számára.

Adobe Acrobat operációs rendszer kompatibilitás

Az Adobe Acrobat Standard Windows rendszerre korlátozódik, így a Mac felhasználók nem férhetnek hozzá ehhez a verzióhoz. Ezzel szemben az Adobe Acrobat Pro mind a Windows, mind a Mac felhasználókat szolgálja, és átfogóbb megoldást kínál a különböző platformokon működő magánszemélyek és vállalkozások számára.

Mi az a PDF Pro?

A korábban PDF Pro 10 néven ismert PDF Pro átalakuláson ment keresztül, hogy javítsa szolgáltatásait és használhatóságát. Az Adobe Acrobat megfizethető és felhasználóbarát alternatívájaként elhelyezkedő PDF Pro arra törekszik, hogy a PDF-szerkesztő eszközök robusztus készletét biztosítsa magas előfizetési költségek nélkül.

A PDF Pro árképzési lehetőségei

A PDF Pro elszakad a csak előfizetéses modelltől azáltal, hogy a felhasználóknak rugalmasan választhatnak a havi 5 dolláros előfizetés és az egyszeri, 192 dolláros élethosszig tartó licenc kifizetése között. Ez a megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan tervet válasszanak, amely megfelel preferenciáiknak és költségvetési korlátaiknak.

Jellemzők és funkcionalitás

A PDF Pro egyensúlyt teremt az alapvető és a fejlett PDF-szerkesztő eszközök között. Több funkciót kínál, mint az Adobe Acrobat Standard, beleértve az OCR-t és a Bates-számozást, így megfelelő választás a változatos PDF-szerkesztési igényű felhasználók számára. Nem tartalmazza azonban az Adobe Acrobat Pro néhány fejlett funkcióját, például a szerkesztést és a tömeges elektronikus aláírási kérelmeket.

Olvasni:  9 értékesítési teljesítménymutató az üzleti növekedés nyomon követéséhez

A PDF Pro operációs rendszer kompatibilitása

Jelenleg a PDF Pro kizárólag Windows rendszeren érhető el, ami korlátozást jelenthet a Mac felhasználók számára. A platform folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettsége azonban potenciálisan szélesebb körű kompatibilitást eredményezhet a jövőben.

Férfi laptop mellett

Összehasonlító elemzés: PDF Pro vs Adobe Acrobat

Megfizethetőség

PDF Pro: A PDF Pro a pénztárcabarátabb megoldásként tűnik ki, és költséghatékony alternatívát kínál az Adobe előfizetési díjszabása mellett. A havi előfizetés vagy az egyszeri, élettartamra szóló licenc közötti választás rugalmassága olyan megfizethetőséget biztosít, amely megfelel a különféle felhasználói preferenciáknak.

Adobe Acrobat: Miközben fejlett funkciókat kínál, a szoftver magasabb árcédulával érkezik. Az előfizetési modell hosszú távú kiadásokhoz vezethet, így kevésbé költséghatékony a költséghatékonyságot előtérbe helyező felhasználók számára.

Jellemzők

PDF Pro: A szoftver a használhatóságra helyezi a hangsúlyt, átfogó szerkesztőeszköz-készletet biztosít, amely alkalmas mind az alapvető, mind a haladó PDF igényekhez. Bár nem olyan funkciókban gazdag, mint az Adobe Acrobat Pro, áthidalja az Acrobat Standard és Pro közötti szakadékot.

Adobe Acrobat: A Pro verzió vezet az innovatív és fejlett PDF-szerkesztő funkciók terén. Ezek a funkciók azonban a meredekebb tanulási görbe és az összetettebb interfész rovására mennek, így jobban megfelelnek a speciális követelményeket támasztó felhasználóknak.

Rugalmasság

PDF Pro: A szoftver mind az előfizetéses, mind az élettartamra szóló licencben elérhető olyan felhasználókat kínál, akik előnyben részesítik az egyedi igényeiknek és pénzügyi szempontjaiknak megfelelő csomag kiválasztásának rugalmasságát.

Adobe Acrobat: Az Acrobat csak előfizetéses modellje kevésbé rugalmas lehet azoknak a felhasználóknak, akik az egyszeri fizetést vagy a kiszámíthatóbb előzetes költséget részesítik előnyben.

Platform kompatibilitás

Olvasni:  KPI-k, amelyeket a marketingügynökségeknek nyomon kell követniük

PDF Pro: A PDF Pro jelenleg csak Windowsra korlátozódik, ami hátrányt jelenthet a Mac felhasználók számára. A folyamatos frissítések és fejlesztések azonban a jövőben kiterjeszthetik a kompatibilitást.

Adobe Acrobat: A Pro verzió Windows és Mac platformokkal való kompatibilitása átfogóbb választássá teszi a különböző operációs rendszereket használó felhasználók számára.

Biztonság

PDF Pro: A privát tartalom használati jogainak szabályozásához, például a PDF-fájl megnyitásához, nyomtatásához vagy módosításához, a PDF Pro segítségével jelszavakat adhat a PDF-fájlokhoz.

Adobe Acrobat: A PDF-fájlok jelszavas védelme az egyik leghasznosabb funkció. Csak nyissa meg a PDF-fájlt az Acrobat Pro programban, és válassza ki a „Védelem” gombot az eszköztáron a jelszóval való védelemhez. Ezután kiválaszthatja a hozzáférési szintet, amelyet biztosítani kíván, és létrehozhat egy jelszót.

Melyik eszköz a jobb?

A PDF Pro és az Adobe Acrobat közötti választás az Ön egyedi igényeitől és preferenciáitól függ. Ha megfizethető, felhasználóbarát megoldást keres robusztus szerkesztőeszközökkel, a PDF Pro praktikus választás.

Másrészt, ha előnyben részesíti az élvonalbeli szolgáltatásokat és a platform rugalmasságát, és hajlandó navigálni egy bonyolultabb felületen, akkor az Adobe Acrobat Pro lehet az előnyben részesített lehetőség.

Végjegyzet

Ebben az átfogó útmutatóban a PDF Pro és az Adobe Acrobat kulcsfontosságú szempontjait boncolgattuk, amelyek lehetővé teszik, hogy tájékozott döntést hozzon egyedi igényei alapján. Akár a költséghatékony és felhasználóbarát PDF Pro-t, akár az Adobe Acrobat fejlett funkcióit választja, mindkét megoldás célja a PDF-szerkesztési élmény fokozása.

Új publikációk:

Ajánlott