Apple Watch Series 8, frissített SE és Watch Ultra bemutatása: Ár és még sok más

A következő generációs SE mellett bejelentették az Apple legújabb hordható készülékét, az Apple Watch Series 8-at. Az Apple Watch Series 8 új állapotkövetési funkciókat és fejlett összeomlásérzékelést hoz az Apple Watch-ba. Az SE is frissült, és létezik egy új Apple Watch Ultra.

Az óra előrendelhető, és szeptember 23-tól lesz elérhető, ára 799 dollár.

A Watch SE és a Watch Ultra meglehetősen érdekes bejegyzések az Apple okosórái kínálatában. A Watch SE olcsóbb elődjénél, miközben ugyanazt a chipet használja, mint a drágább Series 8, és sok funkcióját megőrzi, míg a Watch Ultra az Apple első robusztus okosórája, amely a 8-as sorozat árának duplájáért érkezik.

A hírekben: A Google Maps környezetbarát útvonalakat kínál 40 európai országba

A 8-as sorozat egy új hőmérséklet-érzékelőt is tartalmaz, amely a nők egészségére helyezi a hangsúlyt, különösen az időszakkövetésre az Apple Health alkalmazás végpontok közötti titkosításával, valamint két új mozgásérzékelővel, amelyek érzékelik, ha balesetet szenvedett.

Az Apple azt állítja, hogy az óra akár 0,1 Celsius-fok hőmérsékletet is képes követni, és 5 másodpercenként ellenőrzi a testhőmérsékletet. A cég arra számít, hogy a testhőmérséklet éjszakai nyomon követése betekintést nyújthat az ovulációs ciklusba, és a folyamat célja, hogy javítsa az óra már működő időszakkövetési funkcióját.

Apple Watch Series 8, frissített SE és Watch Ultra bemutatása: Ár és még sok más

Az adatok már titkosítva vannak az órán, és csak az Ön kifejezett engedélyével oszthatók meg, amihez az Apple meglehetősen jó vezérlőket biztosít. Ez nagyon fontos az emberek számára, különösen a Roe kontra Wade ítélet után.

Ami az ütközésészlelést illeti, a cég azt állítja, hogy csak vezetés közben működik, ami jobb akkumulátor-élettartamot jelent. Ha már az akkumulátor élettartamáról beszélünk, a 8-as sorozat körülbelül 18 órás akkumulátor-élettartamot ígér, egy új, alacsony fogyasztású üzemmóddal, amely akár 36 órára is meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

Olvasni:  Hogyan lehet elforgatni a képernyőt Chromebookon?

Az alacsony fogyasztású mód a 4-es sorozattól kezdődően és később minden Apple Watchon is megjelenik a WatchOS 9 legnagyobb frissítésének részeként. A mobil barangolási kapcsolatot a Series 8 és a WatchOS 9-nek köszönhetően a régebbi órák is támogatják.

Apple Watch Series 8, frissített SE és Watch Ultra bemutatása: Ár és még sok más

Az Apple Watch Series 8 szeptember 16-tól lesz elérhető, és 399 dollárba kerül a GPS-változatért és 499 dollárért a mobil változatért.

Az új Apple Watch SE olcsóbb és akár 20%-kal gyorsabb is, mint az előző generáció az új S8 chipnek köszönhetően, amely ugyanaz, mint az újonnan bejelentett Series 8-ban. 30%-kal nagyobb a képernyője az Apple Watch sorozathoz képest. 3 – az óra, amellyel az Original SE szembeszállt.

Apple Watch Series 8, frissített SE és Watch Ultra bemutatása: Ár és még sok más

Az új belépő szintű Apple Watch a 8-as sorozat számos funkcióját megkapja, beleértve az ütközésészlelést és a nemzetközi barangolást a szokásos SE funkciókon kívül, beleértve az 50 méteres vízállóságot, a Retina OLED képernyőt és az optikai pulzusmérőt. Támogatást kap az Apple Family Setup funkciójához is, amely az eredeti SE-vel debütált.

Az Apple Watch SE szeptember 16-tól lesz elérhető, és 249 dollárba kerül a GPS-változatért és 299 dollárért a mobil változatért, ami 30 dolláros árcsökkenés az eredeti SE-hez képest.

Évekig tartó várakozás után az Apple végre piacra dobta okosórájának strapabíró változatát, és a változtatás kedvéért nem „Pro”-nak hívják. Ehelyett az Apple úgy döntött, hogy masszív változatát Apple Watch Ultra-nak nevezi el.

Az új okosóra az Apple meglévő okosóráinak a tetején található, és zord környezetben és víz alatti felfedezésre tervezték. Frissített 49 mm-es titán tokot kapott, egy speciális narancssárga akciógombot és egy masszívabb koronát, melyeket kesztyűvel való használatra terveztek.

Olvasni:  Mi a teendő, ha elvesztette a Firestick távirányítót?
Apple Watch Series 8, frissített SE és Watch Ultra bemutatása: Ár és még sok más

Az Apple Watch Ultra összes verziója 36 órás akkumulátor-üzemidőt kap, amely az új, alacsony fogyasztású módnak köszönhetően akár 60 órára is meghosszabbítható. Az Ultra alacsony fogyasztású GPS-módot is kapott, amely továbbra is képes lesz pulzusmérésre. Az Apple azt állítja, hogy a Watch Ultra képes lesz ellenállni egy teljes triatlonnak, amely egy 2,4 mérföldes úszásból, 112 mérföldes kerékpározásból és egy teljes 26,2 mérföldes maratonból áll.

Ha már a GPS-ről beszélünk, az Ultra frissített többsávos GPS-t is kap, beleértve az L1 és L5 sávokat. Van WR100 vízállóság EN 13319 tanúsítvánnyal a búvárok számára, amely 40 méteres maximális merülési mélységet bizonyít, valamint egy új Oceanic Plus alkalmazás a szabadidős búvárok számára. Az óra 89 decibeles jelet is kap, hogy segítsen másoknak megtalálni Önt vészhelyzetben.

Apple Watch Series 8, frissített SE és Watch Ultra bemutatása: Ár és még sok más

Az Apple egyáltalán nem ment könnyen a masszív részekkel. A vállalat azt állítja, hogy az óra -20 °C és 55 °C közötti hőmérsékletet képes ellenállni. A MIL-STD-810H tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely a katonai felszerelésekhez használt szabvány, és népszerű a masszív felszereléseket gyártók körében.

Végül, de nem utolsósorban három új zenekar – az Alpine, a Trail és az Ocean – különféle szabadtéri tevékenységeket kínál, beleértve a futást, a felfedezést és az úszást.

A hírek: a Google Pixel 7 és a Pixel Watch október 6-án kerül bemutatásra

Új publikációk:

Ajánlott