Az 5 legjobb alkalmazás egész nap produktív maradáshoz

A technológia forradalmasította életünket és munkánkat. Rövidebb idő alatt többet érhetünk el, ha kihasználjuk a termelékenységet növelő alkalmazások erejét. Legyen szó diákokról, dolgozókról vagy vállalkozókról, van egy alkalmazás, amely segít a feladataink egyszerűsítésében és a termelékenység növelésében.

Ha mélyebbre merül, van még egy alkalmazás is, amellyel pénzt kereshet a nap folyamán!

Az elmúlt években a fejlesztők a termelékenységet növelő alkalmazások létrehozására összpontosítottak, hogy segítsenek az embereknek többet kihozni a napjukból. A teendőlista-alkalmazásoktól, amelyek segítenek nyomon követni feladatainkat, a naptáralkalmazásokig, amelyek segítenek az időnk kezelésében, minden igényre van egy alkalmazás.

Az okostelefonok és táblagépek folyamatosan bővülő képességeivel pedig ezek a termelékenységet növelő alkalmazások egyre jobbak és jobbak. A fejlődő technológiának köszönhetően mindennapi életünk elérhetőbbé és hatékonyabbá válik.

Ez a cikk az 5 legjobb alkalmazást ismerteti, amelyek segítségével egész nap produktív maradhat. Emellett időgazdálkodási és pénzkereseti alkalmazásokat is találhat az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően.

Ez a cikk a következőket tartalmazza:

(Kérjük, kattintson egy linkre, hogy egy adott szakaszra lépjen)

  1. Elfoglal
  2. Honeygain
  3. Evernote
  4. Erdő
  5. Krisp

5 legjobb alkalmazás a produktív megőrzéshez

A mai rohanó világban a termelékenység létfontosságú. Számos produktivitásnövelő alkalmazás segíti a diákokat, a dolgozókat és a rohanókat egyaránt. Ezek az alkalmazások segíthetnek a feladataink megszervezésében, kezelésében és egyszerűsítésében, hogy megkönnyítsék mindennapjainkat.

Van egy alkalmazás a teendőlista-kezelőktől a feladatütemezőkig mindenhez. És ha valami nehéznek találsz, valószínűleg van egy alkalmazás, amely ebben is segít! A sok termelékenységet növelő eszköznek köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű az előrejutás.

Olvasni:  3Sitecore vs WordPress: Melyik nyújtja a jobb élményt 2024-ben?

1. Magával ragadó

Az Engross egy Pomodoro időzítőn alapuló időgazdálkodási alkalmazás, amely segít kezelni a zavaró tényezőket. A Pomodoro technika célja, hogy egy nagy feladatot kisebbre bontson úgy, hogy egyszerre 25-30 percig aktívan dolgozik, közben néhány perc szünetet tart. Ez egy kiváló bővített kitöltési eszköz projektek írása, tervezése, kódolása vagy ismétlődő feladatok, például munkalapok kitöltése.

Az alkalmazás különböző időzítőkkel rendelkezik az egyéni igényekhez – testreszabhatja, hogy mennyi ideig szeretne dolgozni, és milyen szüneteket kell tartania. Az Engross mindent nyomon követ, és Ön megtalálhatja a legjobb technikát, amely maximalizálja termelékenységét.

Az Engross másik nagyszerű tulajdonsága a zavaró tényezők nyomkövetője. Ha meg szeretné tekinteni a figyelemelterelés gyakoriságára vonatkozó statisztikai rekordot, nyomja meg az alkalmazás egyik gombját, és tekintse meg az időzítő lejárta után. Az Engross nagyszerűsége az, hogy ez egy ingyenes alkalmazás az alapvető letöltésekhez, amely segít abban, hogy produktívan végezzen bármilyen munkát, amire szüksége van!

2. Honeygain

Honeygain egy ingyenes internetmegosztó alkalmazás, amellyel pénzt kereshet, miközben rendszeres munkát végez az eszközén. Fizet a megosztott forgalomért, és háttérfeladatként fut, így nem kell aggódnia a munka miatt. Ha hosszú órákat tölt a számítógép előtt, használja azokat hatékonyan és nyereségesen. Minden 10 GB-ért 3 dollárt kap, bevételeit pedig különleges funkciók, a Honeygain lottója és a közösségi média versenyei révén növelheti.

Ezenkívül ajánlhat egy barátot, és életre szóló 10%-os bónuszt kap, amely megegyezik az ajánlás napi bevételével. A Honeygain mindent finanszíroz, így ez egy nagyszerű alkalmazás a passzív bevételszerzéshez, amely fedezi a napi kiadásokat. Az alkalmazás nem kér engedélyeket, és csak a nyilvánosan elérhető online adatokhoz fér hozzá. Ingyenesen használható, és nagyszerű módja annak, hogy további pénzt keressen napi feladatai elvégzése közben.

Olvasni:  Blogolás 101: 7 legjobb blogplatform vállalkozása számára

3. Evernote

Bármilyen módon is szeretne jegyzeteket készíteni és rendszerezni, az Evernote támogatja a digitális és a kézírásos jegyzetelést egyaránt! Ez az egyik legjobb alkalmazás, amely egy munkaterületen egyesít mindent, amire szüksége van – gépelt jegyzeteket, fontos információkat tartalmazó fényképeket, digitális rajzokat és egyebeket. Az Evernote kézírás-elemzővel rendelkezik, amely minden digitális és kézírásos jegyzetet beszkennel a könnyebb keresés érdekében a mappákban.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy jegyzeteit különböző „jegyzetfüzetekben” tárolja meghatározott címkékkel arra az esetre, ha különböző projekteken dolgozik, vagy digitális jegyzetfüzetekre van szüksége az óráihoz. Az Evernote ingyenes alapfiókkal rendelkezik, így mindenki számára elérhető! Ezenkívül prémium frissítések is elérhetők, ha a jegyzetelést a következő szintre szeretné emelni.

4. Erdő

Egy másik alkalmazás, amely segít a feladatokra összpontosítani, a Forest. Az időgazdálkodással kapcsolatos számos kutatás azt mutatja sprintben dolgozik a feladatmegoldás leghatékonyabb módjának bizonyul. Ha úgy találja, hogy eltereli a figyelmét, a Forest magával ragadó élményt kínál, hogy jobban összpontosítson – állítson be egy időzítőt, és figyelje a fa növekedését a foglalkozás végéig!

A fa nő, ha nem érinti meg a telefont, és izgalmas lehetőséget kínál a figyelemelterelés kezelésére. A fája meghalhat, ha kilép az alkalmazásból. Ha azonban befejezte a munkamenetet, elültetheti ezt a fát a digitális erdőbe – minél több időzítőt teljesít, annál nagyobb lesz az erdője! Az alkalmazás olyan egyedi funkciókkal jutalmazza a felhasználókat, akik produktívak maradnak, mint például különböző fafajták és nyugtató hangok.

Ezenkívül a Forest a Trees For The Future-val társult, és a felhasználók sikeresen gyűjthetnek érméket, hogy valódi erdőkbe fákat ültessenek. Ez egy nagyszerű alkalmazás valós előnyökkel, de havi 1,99 dollárt kell fizetnie a használatáért.

Olvasni:  5 legjobb WordPress biztonsági bővítmény új webhelyéhez [2024]

5. Krisp

Ha csökkentenie kell a zajt a számítógép használata és a másokkal való kommunikáció során, a Krisp lehet a tökéletes megoldás. Ez egy mesterséges intelligencia által működtetett alkalmazás, amely eltávolítja a háttérzajt hívás vagy videokonferencia közben. Használhatja podcastok, videók és egyéb üzenetek rögzítésére anélkül, hogy a környezet zavaróan zavarná. A Krisp-nek köszönhetően Ön és hallgatói zökkenőmentes hangzást élvezhetnek, ami hihetetlenül fontossá vált az elmúlt néhány évben. Az alkalmazás segít abban, hogy produktív maradjon távoli munkavégzés közben, és javítja a napi tevékenységei minőségét.

Becsomagolás

A múltban az embereknek a termelékenységükre kellett hagyatkozniuk a dolgok elvégzéséhez. Ez azt jelentette, hogy fejben kellett nyomon követni a feladatokat és a határidőket, vagy feljegyezni egy füzetbe olyan dolgokat, amelyeket később elfelejthetnek.

Manapság rengeteg termelékenységet növelő alkalmazás érhető el, amelyek segítenek az embereknek a munkateher megtartásában. Ezek az alkalmazások emlékeztethetik a felhasználókat a közelgő határidőkre, segítenek nyomon követni a projekt előrehaladását, és még tippeket és trükköket is kínálnak a termelékenység növeléséhez.

Ennek eredményeként a termelékenységnövelő alkalmazásokat használó emberek gyakran azt tapasztalják, hogy kevesebb idő alatt többet tudnak elvégezni. Függetlenül attól, hogy Ön diák, aki a kurzusa csúcsán próbál maradni, vagy egy megerőltető munkát végző dolgozó, a termelékenységnövelő alkalmazások segítségével a legtöbbet hozhatja ki idejéből.

Új publikációk:

Ajánlott