Az 5 legjobb drag and drop e-mail-készítő, amelyről minden marketingszakembernek tudnia kell

Hatékony e-mail tervezősablonokat szeretne? Íme az 5 legjobb drag and drop e-mail-készítő, amelyek közül választhat a legjobb e-mail-készítők közül

A marketing terén elért sok előrelépés ellenére az e-mail továbbra is a legfőbb jelentőségű!

Két fő oka van annak, hogy az e-mail marketing még mindig a legnépszerűbb kommunikációs csatorna:

 • Ez engedély alapú
 • Ez egy az egyhez

Az e-mail marketing több mint 40 éve létezik. És még mindig ez a legszélesebb körben használt kommunikációs médium a marketingesek körében az ügyfelekkel való értelmes kapcsolatok kialakítására.

De mi határozza meg egy e-mail kampány sikerét? Az e-mail üzenete és kialakítása! Éppen ezért a vonzó e-mail sablonok létrehozása elengedhetetlen a sikeres e-mail marketing kampányokhoz.

Hogy kitűnjenek a kampányok tengeréből, az e-mail marketingszakemberek elkezdtek eltávolodni az ESP-k által sablonkönyvtáraikban kínált alapértelmezett sablonoktól. De a HTML kódolású sablonok létrehozásával kapcsolatos nehézségek javított állapotba teszik őket. Itt jön a drag-and-drop e-mail-sablonkészítők szerepe, amelyek segítenek kiváló e-mail-sablonok létrehozásában kódolási ismeretek nélkül.

Lehetőségeket keres? Ez a blog felsorolja a piac legjobb e-mail-készítőit.

Forrás

Miért van szüksége e-mail sablonkészítőre?

A drag and drop e-mail-készítők jelentősen megkönnyítik a marketing erőfeszítéseket. Íme néhány előny, amit kínálnak:

1. Segítenek időt takarítani

A haladó e-mail-készítők olyan intuitív mechanikát alkalmaznak, mint a fogd és vidd, hogy megkönnyítsék a felhasználók számára az e-mail sablonok tervezését.

2. Segítenek további tervezési jellemzőket hozzáadni

Vonja le közönségét videók, képkörhinta és felmérések hozzáadásával. Ezek a tartalomblokkok számos e-mail sablonban megtalálhatók. Csak be kell húznia őket az éppen létrehozandó e-mailbe, és már mehet is.

Vegye figyelembe, hogy e-mail-készítő nélkül problémákba ütközhet tartalmainak blokkokba rendezésével vagy videók hozzáadásával az e-mailekhez.

3. Változatosság

Szinte minden e-mail-készítő rendelkezik e-mail sablonkönyvtárral, amely időt és erőfeszítést takarít meg. Emellett változatosságot hoznak az asztalra. Könnyen kiválaszthatja és szerkesztheti a meglévő sablonokat új e-mailek létrehozásához.

4. Replikálhatóság

Lenyűgöző eredményeket ért el legutóbbi kampánya során? Egy e-mail-sablon készítő segítségével könnyen lemásolhatja.

5. Mélyreható elemzés

A legjobb e-mail-készítők némelyike ​​beépített elemzőket tartalmaz, amelyek segítségével áttekintheti e-mail marketingkampányait, és javíthat rajta.

Attól függően, hogy melyik e-mail sablonkészítőt használja, további funkciókhoz is hozzáférhet.

6. Testreszabás

Az e-mail-készítővel létrehozott sablonok nagymértékben testreszabhatók. Hozzáadhat vagy eltávolíthat gombokat, képblokkokat, szöveget, és használhat olyan színeket, amelyek tükrözik a márkáját. Könnyedén módosíthatja a paramétereket és a kódot igényeinek megfelelően.

Olvasni:  Az értékesítés növelése az Auction Nudge for eBay használatával a WordPressben

7. Felhőalapú tárolás

A terveket a felhőben tárolhatja. Mivel online eszközökről van szó, az e-mail-készítők automatikusan elmentik a munkameneteket, és lehetővé teszik, hogy bármikor visszatérjen a sablonokhoz. Nem szükséges szoftvert telepíteni a számítógépére. Ez nagy előnyt jelent azoknak a nagy csapatoknak, amelyek egy e-mail kampányban szeretnének együttműködni, mivel a legtöbb eszköz több felhasználót is lehetővé tesz. Ez megkönnyíti a sablon szerkesztését és újrafelhasználását.

8. Márkaépítés

Töltse fel logóját a sablon testreszabásához a márkaszínek használatával. Bizonyos elemeket későbbi használatra is menthet, például a fejlécet vagy a láblécet.

Mitől jó egy drag and drop e-mail szerkesztő?

Az összes drag and drop e-mail-készítő első pillantásra nagyon hasonlónak tűnik. De ha alaposan megnézzük, láthatjuk, hogy mindegyik egyedi a maga képességeiben. Ez rendkívül nehézzé teszi az igényeinek legmegfelelőbb építtető kiválasztását. Szeretnénk, ha tisztában lenne azzal, hogy mire kell figyelnie az e-mail-készítő kiválasztásakor, hogy ne kövess el költséges hibákat. Olvasson tovább útmutatásért:

Az egyszerű bevezetés kulcsfontosságú az e-mail kampány felépítésének felgyorsításában. Ez különösen fontos olyan helyzetekben, amikor szoros határidőket kell betartani.

A sablonok széles skálájából választhat. Nem mindegy, hogy hány sablonunk van, de fontos, hogy minden alkalomra legyen külön sablonunk.

Előfordulhat, hogy HTML-elemeket kell importálnia más forrásokból, vagy HTML-sablonokat kell létrehoznia. Ilyen esetekben a HTML szerkesztő hasznosnak bizonyul.

 • Több fájlformátum támogatása

A szöveg és a képek nem elegendőek; az olyan vonzó tartalmak, mint a GIF-ek vagy videók, nagyobb eséllyel vonzzák le a címzettek figyelmét.

 • Könnyű exportálás és jobb kompatibilitás

Az e-mail sablonkészítők jobban teljesítenek, ha más marketingeszközökbe integrálják őket, mint önálló megoldásként. Tehát az olyan szolgáltatások, mint az egyszerű exportálás és a kompatibilitás, nagyon kívánatosak.

A váratlan rendszerleállás vagy egy elkerülhető hiba sok ügyfélbe kerülhet. Mindig gyorsan és egyszerűen elérheti a támogató csapatot.

Fontos annak biztosítása, hogy csak azért fizessen, amire ténylegesen szüksége van és azt használja. Tehát, mielőtt véglegesítené, elemezze a szállító összes ártervének előnyeit és hátrányait.

Az 5 legjobb drag and drop e-mail-készítő, amelyről minden marketingszakembernek tudnia kell

1. BEEFree

A BEEFree egy kiváló e-mail szerkesztő, amelyet eredetileg a MailUp vezetett be. Ennek az e-mail tervezőnek a kezelőfelülete egyszerű és könnyen használható – egyetlen kattintásra van szüksége az elemek, például a szöveg módosításához. Minden opció pontosan ott érhető el, ahol szeretné. Ez azt jelenti, hogy nem vesztegeti az időt a funkciók megkeresésére az építőben.

Bár időt szánhat, és az e-mailjeit a semmiből megtervezheti, sok előre elkészített sablon időt takaríthat meg. A BEE Free lehetővé teszi az e-mailek testreszabását bármilyen módon. Beállíthatja a képek méretét és az oszlopszélességeket, és hozzáférhet a különböző tartalomblokkokhoz.

Figyelemre méltó jellemzők:

 • Ingyenesen használhatja az e-mail sablonokat és egyéb szolgáltatásokat. Még ha nincs is tapasztalata az e-mail-készítőkkel kapcsolatban, akkor sem fog nehézségekbe ütközni a kötelek elsajátítása során.
 • E-mailjeit mobilnézetben szerkesztheti. Ez egy rendkívül hasznos funkció, mivel a mobil nézet lehetővé teszi, hogy megtekintse, hogyan jelennek meg e-mailjei a felhasználók képernyőjén.
 • A BEE Pro csomagjai hasznos testreszabási lehetőségeket kínálnak.
 • A fiókok rendelkeznek engedélyvezérléssel, és akár márkastílussal is testreszabhatók. Emellett több felhasználó is hozzáadható egyetlen fiókhoz.
 • Könnyedén integrálhatja tervszerkesztőjét meglévő e-mail szolgáltatásával az ESP bővítményekkel.
Olvasni:  A 6 legjobb fekete pénteki ajánlat marketingesek számára 2024-ban

Ideális:

A BEE jól működik kezdő és tapasztalt e-mail marketingesek számára egyaránt. Ez az egyik legjobb elérhető e-mail-készítő, figyelembe véve megfizethetőségét és funkciókínálatát.

2. Stripo

Forrás

A Stripo egy egyedülálló drag and drop e-mail szerkesztő, amely saját e-mailtesztelő eszközzel érkezik. Kiválóan alkalmas az e-mailek gyors és egyszerű generálására. A fogd és vidd funkció megkönnyíti a tartalommodulok áthelyezését a felület oldaláról az e-mailekbe.

A Stripo sablonkészítő nagyszerűen használható. Támogatja az AMP-t, az e-mail-tesztelő eszközöket, a különböző környezetek előnézeteit, és tartalmaz egy HTML e-mail-tervezőt.

Figyelemre méltó jellemzők:

 • Ez a drag and drop e-mail-szerkesztő dinamikus e-maileket generálhat AMP-blokkokkal, amelyek segítenek körhinta vagy dinamikus képek létrehozásában. Ezen a platformon CSS animált gombokat és visszaszámlálót is hozzáadhat.
 • Az e-mailek bármelyik blokkját mentheti, amelyet hozzáad a HTML-szerkesztőhöz, és később újra felhasználhatja.
 • Az e-mail előnézeti teszthez ellenőrizheti az e-mailek elrendezését táblagépeken és mobileszközökön.
 • Ezt az e-mail-sablonkészítőt összekapcsolhatja kedvenc szoftvereszközeivel.
 • Az e-mail szerkesztő több mint 750 e-mail sablont tartalmaz, amelyek közül választhat.

Ideális:

Kezdők és tapasztalt e-mail marketingesek számára egyaránt ideális. Az eszköz segítségével könnyedén tesztelheti a HTML-terv minőségét, mielőtt exportálná. Bár a Stripo a legalkalmasabb az ügynökségek számára, egyéni felhasználók is használhatják.

3. Chamaileon

Forrás

Ez a gyors, hatékony, drag and drop e-mail sablon nagyobb ügynökségek számára készült. Tízszeres teljesítménynövekedést ígér a többi e-mail sablonkészítőhöz képest. Erre a sablonkészítőre van szüksége, ha csapatban dolgozik.

Könnyen integrálható, és mindenféle sablon létrehozására használható.

A Chamaileon nagyszerű alternatívát kínál az összetett e-mail-tervezők számára, akiket korlátozott képességekkel találhat meg a piacon. Érzékeny és precíz a pixelre. Ezenkívül lehetővé teszi az elemek elrendezését fészkek létrehozásához, oszlopok módosításához és blokkok mentéséhez.

Figyelemre méltó jellemzők:

 • Ez az e-mail-sablonszerkesztő a terveket mobil és asztali változatban is megjeleníti.
 • Blokktakarékos funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a korábbi tervek újraalkotását.
 • Több száz sablon áll rendelkezésre: Több mint 600 blokk és sablon közül választhat, vagy a nulláról kezdheti.
 • Az egyszerű együttműködés elősegíti, hogy kollégáival együttműködve valós időben hozzon létre reszponzív e-maileket.

Ideális:

A Chamaileon egy sokoldalú drag and drop e-mail sablontervező, amely lehetővé teszi a saját tervezési jellemzőinek testreszabását és létrehozását. A terméket azonban nagyvállalatoknak és vállalkozásoknak ajánljuk.

4. Unlayer

Forrás

A MailMunch Unlayer drag and drop e-mail sablonkészítője felhasználó- és fejlesztőbarát is. Az oldalukon minden fejlesztéssel kapcsolatos dokumentációt és támogatást megtalál. Az Unlayer sok tekintetben hasonlít a BEE-hez. Az oldalon rengeteg előre elkészített e-mail sablont találhat, amelyek professzionálisnak, elegánsnak és modernnek tűnnek.

Figyelemre méltó jellemzők:

 • Az egyedi blokkok és a dinamikus tartalommodulok hihetetlen e-mail-élményeket teremtenek.
 • Egyéni alkotásait elmentheti későbbi használatra.
 • Küldje el sablonjait közvetlenül az e-mail szoftverébe.
Olvasni:  4 dolog, amit fontolóra kell venni a blogod márkaépítése előtt (2024-ben)

Ideális:

Az Unlayer nagy mennyiségű e-mail sablon kezelésére használható egy helyről. Ez a WYSIWYG szerkesztő nagyszerű az együttműködést értékelő e-mail-tervező ügynökségek számára.

5. Designmodo képeslapok

Forrás

A Postcards egy online HTML-szerkesztő. A Designmodo stabil tervezőeszközeinek része.

A képeslapok lehetővé teszik blokkok vagy mini sablonok létrehozását az e-mailek minden aspektusához. A mini-sablonok a különböző elemekhez meglehetősen innovatív funkció, amely megkönnyíti a tervezést az Ön részéről. Így még a kezdők is használhatják kiváló e-mail sablonok létrehozására.

A Postcards e-mail marketingszerkesztője azonban korlátozottabb képességekkel rendelkezik, mint más lehetőségek, például a Stripo és a BEE; az is drágább.

Figyelemre méltó jellemzők:

 • Kompatibilis iOS, Android és Windows eszközökkel.
 • Ideális kis- és középvállalkozások, vállalkozások és szabadúszók számára.
 • Több mint 900 betűtípus áll rendelkezésre.
 • ESP támogatással érkezik.
 • A HTML kódok igény szerint módosíthatók.
 • Felhőn, weben és SaaS-en keresztül is telepíthető.
 • Korlátlan számú e-mail-tervet exportálhat ingyenes fiókkal.
 • A képeslap-e-mailek sablonjai letisztultak és modernek. A tartalom gyors felépítéséhez bármilyen meglévő sablont használhat.

Ideális:

Bár nem olyan fejlett, mint a Stripo vagy a BEE, egy tisztességes szerkesztő alapvető funkciókkal. A képeslapoknak akkor is van értelme, ha már használja a Designmodo bootstrap oldalkészítőt.

6. Topol.io

A Topol.io segítségével rendkívül egyszerű egy gyönyörű e-mail marketing kampány létrehozása. Ez a reszponzív e-mail-tervező eszköz számos nagyszerű funkciót kínál. A tervezők a semmiből hozhatnak létre e-mail kampányokat, vagy módosíthatnak egy meglévő sablont. A Topol.io vonzó design-gyűjteménye időt és erőfeszítést takarít meg, amely egyébként a HTML-kódok létrehozásához szükséges.

Ez egy rendkívül hatékony e-mail-szerkesztő, amely lehetővé teszi a kampánymódosítások valós időben történő szinkronizálását a fiókok között.

Figyelemre méltó jellemzők:

 • Sokféle sablon közül választhat. Ezenkívül az E-mail sablonkészítő reszponzív kialakításokat kínál.
 • A szerkesztő lehetővé teszi a tartalomblokkok elmentését az e-mailbe, és egyéni HTML importálását.
 • A csapat minden tagja egyszerre használhatja az eszközt.
 • Számos e-mail eszköz kompatibilis vele. Az e-mail-elemek exportálására szolgáló eszközök közé tartozik a HubSpot és a MailChimp.

Ideális a

Azoknak a csapatoknak a legalkalmasabb, amelyek együttműködési funkciókat keresnek az e-mail-készítőjükben. A Topol.io segítségével a csapattagok egyszerre szerkeszthetik a képeket és játszhatnak a modulokkal.

7. Knak

Ez az e-mail sablon drag and drop eszköz lehetővé teszi a vállalatok számára céloldalak és e-mailek létrehozását.

A tervező csak csapatok vagy vállalati felhasználók számára alkalmas, mivel az árak nagyon magasak, évi 9000 dollár körüliek. Bár drágának tűnhet, az e-mail szerkesztőt összekapcsolhatja olyan vállalati e-mail szolgáltatókkal, mint a Salesforce, a Marketo és az Eloqua. Ez lehetővé teszi az e-mail sablonok központosítását, és időt és frusztrációt takarít meg.

A Knak felhasználói előzetes programozási ismeretek nélkül is hibátlanul megjelenített céloldalakat és e-maileket hozhatnak létre. Ez az építő mindent optimalizál a reagálás érdekében.

Figyelemre méltó tulajdonságok

 • Ez a vállalati szintű termék kampánykész integrációt kínál az Eloqua Marketo, az Adobe, a SalesForce Marketing felhő és a Marketo számára.
 • Ezzel a drag and drop e-mail sablonkészítővel e-mail sablonokat és céloldalakat hozhat létre.
 • Tartsa a kapcsolatot csapatával, miközben e-mail-terveket készít.
 • Az intelligens optimalizálási technológia lehetővé teszi a legjobban reagáló tervek készítését.
Olvasni:  Betűpszichológia 101: Hogyan válasszuk ki a legjobb betűtípusokat márkájához

Ideális a

A Knak magas ára miatt vállalkozásközpontú megoldásnak tekinthető. Ez a legjobb e-mail-készítő a tervek optimalizálásához és központosításához.

A Sendgrid egy e-mail szolgáltató, amely reszponzív sablonokat készít. A fejlesztők elsősorban e-mail küldő API-juk integrálására használják. A Sendgrid e-mail-tervező alkalmazását bármely más eszközbe integrálhatja, amelyet a csapata esetleg használ.

Kiváló választás tranzakciós e-mailek integrálására vagy e-mailek indítására közvetlenül a háttérrendszerről.

Figyelemre méltó tulajdonságok

 • A Sendgrid egy nyílt forráskódú e-mail sablonkészítő API-megoldás, amely SMTP-relékhez és webhookhoz való hozzáférést biztosít.
 • Ugyanarról a platformról hozhat létre e-maileket és automatizálhat kampányokat.
 • A szállítási idő csökkentésével több ügyfelet érhet el.

Ideális a

A Sendgrid nagyszerű választás azon fejlesztők számára, akiknek API-hozzáférésre van szükségük. Válassza ezt az építőt, ha ötvöznie kell az e-mail automatizálást a sablontervezéssel.

A sikeres e-mail marketinghez fontos, hogy hatásos márka e-maileket hozzon létre és küldjön el, amelyekre a címzettek emlékezni fognak. Ha pedig hatásos marketinges e-mailekről van szó, a tervezés kulcsfontosságú. A jól megtervezett sablon nem csak az elköteleződést, hanem a konverziókat is növeli.

A fent felsorolt ​​e-mail-készítők kiválasztásakor fontos figyelembe venni jelenlegi igényeit, növekedési céljait, költségvetését és személyes preferenciáit.

E-mail marketing írási szolgáltatást keres? Keresse meg a Pepper Content-et, és férhet hozzá szabadúszó írók és marketingszakemberek csoportjához, hogy megfelelő e-mail-játékot kapjon.

Kulcs elvitelek

 • A kommunikáció minden fejlődése ellenére az e-mailt továbbra is az egyik legkritikusabb kommunikációs csatornának tartják.
 • Egy e-mail kampány sikerét annak üzenete és kialakítása határozza meg.
 • Az Email Builders testreszabást, felhőalapú tárolást, sokféle sablont kínál, és időt és energiát takarít meg.
 • A legkeresettebb drag and drop e-mail-sablonkészítők közé tartozik a BEE, a Stripo, a Moosend, az Unlayer stb.
 • Az e-mail-sablonkészítőben keresendő jellemzők közül néhány rugalmas árazási tervek, gazdag tartalomkönyvtár, könnyű beépülés stb.

GYIK

1. Mi az e-mail sablon?

Az e-mail sablon egy előre megírt, előre formázott e-mail, amely testreszabható. A meglévő elemeket, mint például a kép és a tartalom, saját igényei szerint cserélheti ki a tervezésben.

2. Mi az az e-mail sablonkészítő?

Az Email Template Builder egy hatékony, megbízható és egyszerűen használható eszköz, amely lehetővé teszi minden típusú e-mail tervezését, létrehozását és megosztását, beleértve a nyomon követési leveleket, a hírleveleket, valamint a tranzakciós és kampányalapú e-maileket.

3. Hogyan válasszuk ki a legjobb e-mail sablon drag and drop építőt?

A legjobb e-mail-sablon-készítő kiválasztásának leghatékonyabb módja az, ha kitalálja az igényeit. A legjobb eszköz nem az, amelyet a versenytársak használnak; ez az, amelyik a legjobban igazodik az Ön igényeihez.

4. Melyik a legjobb e-mail-készítő a piacon?

Bár a fent felsorolt ​​lehetőségek mindegyike nagyszerű, az, hogy végül melyiket választja, kizárólag az Ön igényeitől és marketingstratégiájától függ.

5. Ki használja az e-mail sablon drag and drop építőt?

Bárki, aki szeretne e-mail sablonokat készíteni, de nem jártas a HTML kódolásban, használhatja az e-mail sablonok drag and drop készítőit, és hasznot húzhat ezekből.

Új publikációk:

Ajánlott