Az 5 legjobb hirdetési kampány a Mankind Pharma-tól

A Mankind Pharma új hirdetési kampányai azt mutatják be, hogyan terjeszti a márka ismertségét legjobb gyógyszerészeti reklámkampányaival.

A gyógyszeripari marketingkampányok ritkán jól átgondoltak, kreatívak és szórakoztatóak. A legtöbb gyógyszerészeti hirdetés a legjobb esetben is tanulságos, akár kényes téma, akár homályos hirdetési kép miatt.

A gyógyszerészeti promóciók korábban lemaradtak, amikor lépést tartottak a legújabb digitális trendekkel. A hagyományos marketingtaktika azonban halványulóban van, és a gyógyszermarketingesek elfogadják a fogyasztói elvárások átalakulását innovatív és legjobb gyógyszerhirdetésekkel.

Ma a gyógyszermarketingesek tudják, hogyan vehetnek részt a legjobb gyógyszerészeti reklámkampányokban, miközben közvetítik üzenetüket, és nem veszítik el kreativitásukat. Fedezze fel a látnoki Mankind Pharma hirdetéseket.

Az 5 legjobb emberi gyógyszerészeti hirdetési kampány

Íme, India egyik vezető gyógyszeripari vállalata, a Mankind pharma öt legjobb gyógyszerészeti hirdetési példája.

1. Mankind Pharma hirdetés – nem kívánt 21

A Mankind Pharma-nak fel kell hívnia a figyelmet fogamzásgátló tablettájára – a Nem kívánt 21 napra – olyan megközelítéssel, amely jól hangzik a célfelhasználók számára.

Forrás

A videohirdetés információkat tartalmazott a Nem kívánt 21-ről Napok tabletta. A videó alatt egy transzparens a „Választhatatlan terhesség, nem véletlen! és egy cselekvésre ösztönző „Tudj meg többet”, amely a felhasználókat a termék céloldalára irányította további részletekért.

Videó linkje: https://youtu.be/Q7waNPqqP40

A hirdetés hihetetlen és versenyképes iparági eredményeket hozott. Lokalizált megközelítést alkalmazott, és többnyelvű stratégiát tartalmazott a helyalapú célközönség vonzására. A márka megküzdött az eredménnyel, a kampány pedig teljesítette azt a célját, hogy megkapó módon megszólítsa a felhasználói bázist.

Olvasni:  Jobb tippek és trükkök digitális marketingcégének bővítéséhez

2. Mankind Pharma Ad – Vaccinate My India

Forrás

A Mankind Pharma kampányt tett közzé „Vakccinate my India” néven, hogy felhívja a figyelmet az oltás fontosságára az indiaiak számára. A kampány célja, hogy motiválja az indiaiakat, hogy a lehető leghamarabb megkapják az oltási adagot.

Videó linkje: https://youtu.be/dJKRgJHM-E0

A videóban egy orvos rágyújt egy stafétabotot, és átadja azt a fronton dolgozóknak, együtt gyógyszerészsel, nővérrel, rendőrséggel, katonai tisztviselőkkel, élelmiszer-kiszállítóval, higiéniai szakemberekkel és még a média munkatársaival együtt.

Ezt a videót az egyik legjobb gyógyszerreklámnak tartották. A videóban szereplő összes fáklyavivő elmeséli a vakcina általi védettség jelentőségét. Mindannyian létfontosságú szerepet játszottak abban, hogy a nagyközönséghez eljuttassák az oltás üzenetét.

3. Mankind Pharma Ad – SafeKind

Forrás

A Mankind Pharma SafeKind, egy WC-ülőke-fertőtlenítő spray digitális kampányt tett közzé, amelyben hangsúlyozza a nyilvános WC-ülőkék használat előtti fertőtlenítésének jelentőségét. A videó célja, hogy felhívja a nők figyelmét a betegségektől sújtott WC-ülőkéből származó húgyúti fertőzések kockázatára.

Videó linkje: https://youtu.be/RvrdM_34RC8

A videóban sok nő szerepel Delnaz Irani színésznővel együtt, aki megosztja félelmét a nyilvános WC használatával kapcsolatban. A videó bemutatja, hogy a termék hogyan állítja meg a fertőzéseket a baktériumok elpusztításával, és biztosítja, hogy a WC-ülőke minden használatkor friss maradjon.

A Covid-19 fertőzésekkel kapcsolatban kritikusabb követelmény az, hogy tudatosítsák az emberekben az ilyen innovatív termékek elfogadását. A kampány célja, hogy megakadályozza a nőket abban, hogy a személyes higiéniával kapcsolatos szenvedésekkel szembesüljenek.

4. Mankind Pharma Ad – Mask My India

Forrás

A Mankind Pharma új hirdetést mutatott be Angad Bedi színésszel. A kampány célja, hogy növelje a közönség tudatosságát és elszámoltathatóságát, és mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy ígéretet tegyen a megfelelő maszk viselésére.

Olvasni:  A jó videómarketing-tartalom 9 előnyei

Videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=XILcRM9YCsA

A Mankind Pharma egy szilárd márkafilozófiát követ a társadalmi kihívásokkal kapcsolatos tudatosság növelése érdekében. Ezzel a digitális kampánnyal azt az üzenetet terjesztik, hogy együtt mindannyian harcolhatunk a halálos koronavírus ellen. Nem kell mást tennünk, mint betartani a megelőző intézkedéseket és maszkot viselni.

A videókampány a Mankind Pharma törekvése, hogy közvetítse a maszk viselésének és a biztonságnak az üzenetét. Azt az üzenetet terjeszti, hogy legyünk felelősek, és vállaljuk a saját és mások biztonságát. Ezt a kampányt a Covid-válság egyik legbefolyásosabb és legjobb gyógyszerészeti hirdetésének tartották.

5. Mankind Pharma Ad – Az energia titka

Forrás

A Mankind Pharma szerződést kötött Anil Kapoorral és Ranveer Singh-lel, hogy bevonják őket a fedélzetre, és megosszák a termékükhöz szükséges energiájuk titkát. A Health OK vény nélkül kapható termékként való bemutatásával a Mankind Pharma egy lebilincselő videót mutatott be. A videóban mindkét szereplő szerepel.

Videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=JK0KQOu29-4

Egy keretben álltak össze, hogy az energikus és egészséges életmód üzenetét közvetítsék.

Következtetés

Íme öt olyan gyógyszerhirdetési példa, amely bebizonyítja, hogy a legjobb gyógyszerhirdetések kreatívak, miközben informatívak maradnak. Csak azt érti meg, hogy a hagyományos reklámok nem korlátozzák a gyógyszerészetet.

GYIK

1. A gyógyszerészeti kampányok a tévére és a nyomtatott sajtóra korlátozódnak?

A videók, az alkalmazások, a chatbotok és a digitális marketingesek kihasználása bebizonyította, hogy a gyógyszeripari kampányokat nem kell a tévének és a nyomtatásnak korlátoznia.
A közönség maga is elfogadta az online reklámfogyasztást. És bárhol is lakik a közönség, neked is ott kell lenned.

2. Hogyan lehetnek sikeresek a gyógyszermarketingesek kampányaikkal?

A siker érdekében a gyógyszeripari marketingszakembereknek túl kell tekinteniük termékeiken, és észre kell venniük az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolatok kialakítását az omnichannel jelenléten keresztül.

Olvasni:  13 legújabb követendő SEO-trend 2024-ban

3. Hogyan készítsünk hatékony marketing stratégiát a gyógyszeripar számára?

Sokkal könnyebb lesz hatékony marketingstratégiát készíteni, ha pontosan ismeri célközönségét, hol laknak, kik ők és mire vágynak. A gyógyszeripari marketingstratégiák lehetővé tételéhez könnyen elérhető marketingeszközöket kell használnia.

4. Miért létfontosságú, hogy marketingüzenetét egyértelműen közölje a gyógyszerhirdetésekben?

A legjobb gyógyszerreklámok okosan közvetítik a márkaértéket célközönségüknek. Az emberek nem akarnak erősen gondolkodni, hogy feltörjék, mit próbálsz elmondani nekik. Ezért mindig ügyeljen arra, hogy marketingüzenetét közölje, és ne vezessen összekevert gyógyszerészeti hirdetésekhez.

Új publikációk:

Ajánlott