Az 5 legjobb LMS 2024-ben: Válassza ki a megfelelő eszközt a folyamatok magasabb szintre emeléséhez

Egy sikeres vállalkozás működtetéséhez (természetétől függetlenül) fontos, hogy belülről mozdítsuk elő a növekedést.

Ha ezt kombinálja az összes folyamat digitalizálásával, nem meglepő, hogy drámai kiugrás tapasztalható a Learning Management Systems vagy röviden LMS használatában.

Mi az LMS?

Az LMS egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy egy tanulási folyamatot tetőtől talpig beállítson a cégén, iskoláján, edzőtermén stb. feltűnően felügyelő elért/elmulasztott célok).

Az LMS beállításának módja leginkább a képzésért felelős személy számára előnyös, mivel a közvetlen visszacsatoláson és különféle elemzéseken keresztül kiadható és fogadható adatok puszta terjedelme miatt. Amint már említettük, ugyanaz az eszközkészlet, amely az Ön rendelkezésére áll, számos környezetben alkalmazható a keretrendszert vagy sablont kínáló LMS-sel, így Önnek kell kitöltenie az „üres részeket”.

Az LMS-szoftverek iránti nagy kereslet miatt átkutattuk az internetet, hogy bemutathassuk az öt legjobb megoldást. Minden további nélkül számoljuk vissza őket.

Grafikus nyitóoldal

Grafika egy LMS-megoldás, amely lehetőséget ad a tartalom különféle módon történő továbbítására. A legjobb az egészben az, hogy a fejlesztők felismerték, hogy nem mindenki ismeri ezeket a leckéket, és könnyen követhető telepítővarázslókat hoztak létre, amelyek minden lépésről lépésre végigvezetik Önt. Ez biztosítja, hogy gyakorlatilag bárki túlzott felhajtás nélkül tudja használni, így a Graphy a rendkívül eltérő hátterű felhasználók számára ideális választás.

Manapság az online oktatás egyik legnépszerűbb módja az élő órák. Kiváló módot biztosítanak az azonnali, kölcsönös interakcióra a tanfolyamot végző és a követők között. A Graphy segítségével néhány kattintással létrehozhat egy élő osztályt, így ez tökéletes megoldás azoknak, akik kezdők számítógéppel dolgoznak, de még mindig van prezentálnivalójuk.

Olvasni:  A domain elnevezések bevált gyakorlatai & Irányelvek

Lehet, hogy nem élő videóórát keres, hanem médiafájlokat kell implementálnia az ütemezett óráiba – ez nem probléma. Minden jelentős médiafájl támogatott, és különös hangsúlyt fektetünk a multimédiás megjelenítésre, mert mindannyian hozzászoktunk ahhoz, hogy vizuális eszközökkel fogadjuk a tartalmat. Nem minden a videókról szól.

Sokféleképpen megoszthatja kurzusait, beleértve a webináriumokat, hanganyagokat, e-könyveket, pdf-eket stb.

Akár tanúsítványokat is beszerezhet azok számára, akik befejezik a kurzusokat, amelyek kulcsfontosságúak egy oktatási alapú vállalkozás működtetésében.

Az Ön által közzétett tartalom sokféleképpen bemutatható a létrehozott kurzusokon keresztül. Használhatja például azt az egyedülálló funkciót, hogy előre meghatározott ütemezés szerint csepegteti a tartalmat. Lehetővé teszi, hogy ütemezést hozzon létre egy résztvevő csatlakozási dátuma vagy az Ön által választott rögzített dátum alapján. Az összes következő óra ennek az ütemtervnek megfelelően kerül hozzáadásra, így a résztvevők számára nagyon egyszerű a nyomon követés és a még hátralevő dolgokra való felkészülés.

Ha már a közzétételről és a vizuális megjelenítésről beszélünk, a Graphy lehetővé teszi, hogy webhelyeket és mobilalkalmazásokat is könnyen érthető módon hozzon létre (már érintettük a sok lépésről-lépésre varázslót). Akkor lehet fehér címke, ami önmagában is promóciós lehetőség. Amíg az újonnan kinevezett munkatársai tanulják a kötelet, megismerik az Ön márkáját is, amelyet továbbadnak ügyfeleinek.

Grafikus árképzési tervek

Az egyes vállalkozások mérete eltérő, és ha egy nagyobb vállalatot üzemeltet, amely számos részleget vagy csapatot foglal magában, amelyek a teljes üzlet egy meghatározott aspektusával foglalkoznak, akkor nagyon könnyű szétválasztani őket egyéni szerepkörök hozzárendelésével. Ha egyéni szerepköröket ruház a marketing-, értékesítési és számviteli vezetőkre, akkor könnyebbé válik a személyzet megszervezése, és nem lesz átfedés a részlegek között.

Olvasni:  6 legjobb WordPress projektmenedzsment bővítmény

Azt is fontos tudni, hogy a kurzusaiból pénzt is szerezhet. Ha egyénileg vagy egy vállalkozás részeként (akár oktatóként, akár tulajdonosként/adminisztrátorként) kap utasításokat, akkor fizetési lehetőségeket is beállíthat. A nemzetközi fizetési átjárók, például a Stripe és a PayPal támogatottak (ami a legfontosabb), valamint számos helyi opció, amelyek minden opcióban támogatják a felhasználó pénznemét.

Gyors, egykattintásos fizetéseket, ingyenes próbaverziókat, kuponokat stb. is beállíthat. Természetesen ezek a tranzakciók könnyen nyomon követhetők a háttérből, így mindig kézben tarthatja pénzügyeit.

Jellemzők:

  • Multimédiás tanfolyam
  • Márkás weboldal és mobilalkalmazás
  • Integrált fizetési átjárók
  • Marketing és értékesítési eszközök
  • Közösség és elkötelezettség
  • A legbiztonságosabb platform

Figyelembe véve mindazt, amit a Graphy az Ön rendelkezésére bocsát, könnyen belátható, miért ez ma az egyik legjobb és legkedveltebb megoldás.

SkyPrep nyitóoldal

A SkyPrep leginkább új alkalmazottak számára használható, akiknek meg kell érteniük a vállalati struktúrát és a munkafolyamatot. Elég rugalmas ahhoz, hogy közvetlenül az alkalmazásba írhasson kurzusokat, így nincs szükség a SkyPrep-től eltérő további szoftverek használatára. Ahogy az várható volt, támogatja az összes releváns médiafájlt és beágyazott tartalmat olyan webhelyekről, mint a YouTube vagy a Vimeo, és lehetővé teszi vizuális segédeszközök, például diagramok és táblázatok használatát.

A kurzusok létrehozásának folyamatát a menedzserek szem előtt tartásával tervezték, így azok könnyen beállíthatók, ami döntő fontosságú, ha rövid időn belül több, egymással nem összefüggő kurzust kell létrehoznia. A jelentések a kurzus folyamatának minden szakaszában elérhetők, így bármikor nyomon követheti az összes résztvevőt. A teljes kezelőfelületet fehér címkével láthatja el, így logóit, képeit, ikonjait és színsémáit is megteheti. A negatív oldalon az egész alkalmazás nagyon együgyű a vállalati szempontból, mivel nem biztosít elegendő funkciót más potenciális felhasználók számára, például oktatók számára.

Olvasni:  A 10 legjobb WordPress ártáblázat-bővítmény vállalkozása számára

Looop nyitóoldal

Azok számára, akik új vállalkozásba kezdenek, és szeretnének csoportként növekedni, a Looop érdekes megoldás lehet. Egyszerűen elkezdhet olyan kurzusokat létrehozni, amelyek világos benchmarkokat tartalmaznak, amelyek könnyen nyomon követhetők. Még az automatizált tartalomküldés előnyeit is kihasználhatja postai úton, hivatalos csevegésen vagy mobilalkalmazáson keresztül.

A fő értékesítési funkció az erőforrás-építő, ahol bárki hozzájárulhat, és felállíthatja a megosztott adatbázist, amelyet aztán mindenki használhat. Ennek ellenére az alapalkalmazás meglehetősen csupasz, ahelyett, hogy a mások által a szoftverükön belül kifejlesztett dolgok integrációjára hagyatkozna, például interaktív naptárak, csevegés, felhőmeghajtók stb. A Looop ezzel szemben egyszerűen integrálja a meglévő harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Google-t. naptár, Microsoft Teams, Microsoft OneDrive stb.

ProProfs céloldal

Ha mindössze néhány perc alatt szeretne tanfolyamot létrehozni, a ProProfs a megfelelő módszer. Ez a költségvetési megoldás leegyszerűsített létrehozási eszközöket kínál virtuális osztálytermei számára, amelyek akár ezrek is lehetnek, beleértve a tartalomfeltöltést (az adminisztrátor kezeli), a tartalomátvitelt (felhasználók között – letiltható), a megosztott irányítópultokat feladatokkal, bejelentésekkel, célokkal stb.

Az alkalmazás fő értékesítési pontja a több mint 100 testreszabható sablonból álló kiterjedt könyvtár, amellyel gyorsan megvalósíthatja elképzeléseit. Az osztálytermeken belüli tartalommegosztás révén könnyen létrehozható egy távoli közösség, amely a tényleges osztályhoz hasonlóan működik. Az egyszerűség hátránya a funkciók hiánya más megoldásokhoz képest, elsősorban a kezdetleges kurzuskészítési lehetőségekre összpontosítva.

A Google Tanterem céloldala

Bármi, aminek a nevében a Google szerepel, mindig legalább említést érdemel. Ahogy a neve is sugallja, a Google Tanterem a tanárokat szem előtt tartva készült. A kurzus bármely tárgy köré tervezhető, és kihasználhatja az összes többi Google-szolgáltatás előnyeit, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak (például YouTube-videók). Mivel a legtöbben a Gmailt és mindent, ami vele jár, használjuk, a tartalom megosztása tanárok és diákok között (minden irányban) rendkívül egyszerű, mert mindenki ismeri a felhasználói felületet.

Olvasni:  A leglenyűgözőbb galériák létrehozása

A támogatás szintén Google-alapú, ami azt jelenti, hogy számos csatorna áll rendelkezésre a lehetséges problémák megoldására. A fő hátrány az, hogy a platform az oktatókra összpontosul, és az alkalmazás használatának megszokottsága, mivel az üzleti célú felhasználás nem létezik, mivel sok máshol található fejlett funkció hiányzik.

Összegzés

A fentiek figyelembevételével szinte minden olyan helyzetre létezik LMS, amelybe Ön és vállalkozása kerülhet. Egy megoldás azonban gyakorlatilag minden ilyen helyzetet lefedhet önmagában, és ez Grafika, a komplett opció, amellyel választhat. Akár egynapos gyorstanfolyamot készít az értékesítési képviselői számára, akik holnap először lépnek pályára, akár matematikai kurzust kell létrehoznia tehetséges diákjai számára, akár egy egész vállalatra kiterjedő tanulási adatbázist szeretne létrehozni, Graphy fedezted-e.

Új publikációk:

Ajánlott